Cum să adăugați SSL și HTTPS în WordPress (pas cu pas)

adăugați ssl și https în wordpress


Doriți să instalați un certificat SSL pe site-ul dvs. WordPress? Instalarea unui certificat SSL vă oferă vizitatorilor că se află într-o conexiune sigură. Cu aceasta, puteți încuraja încrederea în site-ul dvs. web printre vizitatorii dvs..

În acest articol, vă vom arăta cum să adăugați SSL și HTTP pe site-ul dvs..

Ce este SSL și HTTPS?

SSL (Secure Sockets Layer) este o măsură de securitate standard pentru industrie care creează o legătură criptată între browserele vizitatorilor dvs. și site-ul dvs. web. Utilizarea SSL și HTTPS vă asigură că toate datele transmise între vizitatorul dvs. și dvs. rămâneți criptate. În termeni simpli, SSL permite o conexiune sigură între dvs. și vizitatorul dvs. pentru a vă asigura că numai persoanele autorizate pot accesa informațiile transmise pe site-ul dvs. web.

certificat ssl

Când instalați un certificat SSL pe site-ul dvs., adresa URL a site-ului dvs. web va fi prefixată cu https, în loc de http. În plus, este afișată și o pictogramă cu lacăt verde, care le indică vizitatorilor că se află într-o conexiune sigură.

De ce ai nevoie de SSL și HTTPS?

Mulți proprietari de site-uri presupun în mod incorect că SSL este doar pentru site-urile web care acceptă plăți online. Realitatea este: FIECARE site-ul web are nevoie de un certificat SSL.

Mai jos sunt câteva beneficii ale utilizării SSL și HTTPS pe site-ul dvs.:

1. Performanța site-ului web

S-a raportat că site-urile livrate prin HTTP / 2 au o performanță de 50-70% mai bună decât site-urile peste HTTP / 1.1.

Pentru a profita de HTTP / 2, site-ul dvs. web trebuie să treacă peste HTTPS din cauza asistenței browserului.

2. Clasament SEO

Google folosește SSL ca semnal de clasare în rezultatele căutării lor. Asta înseamnă că, instalând SSL pe site-ul dvs., șansele sunt mai bune pentru dvs. să dețineți o poziție mai mare în rezultatele căutării decât concurenții dvs. care nu au instalat SSL.

3. Încredere și securitate

Indicatoarele vizuale afișate pe browserul vizitatorului dvs. ca parte a certificatului dvs. SSL pot părea mici. Cu toate acestea, mulți dintre vizitatorii dvs. caută aceste semnale care câștigă încredere înainte de a vă transmite informații private cu dvs. pe site-ul dvs. web.

De fapt, studiile arată că 77% dintre vizitatorii site-ului dvs. web sunt preocupați de faptul că datele lor sunt interceptate sau utilizate greșit online. Și 90% dintre vizitatorii dvs. sunt mai susceptibili să aibă încredere într-un site web dacă afișează indicatori de securitate.

Adăugarea SSL este cea mai bună modalitate de a încuraja încrederea în site-ul dvs. web și de a încuraja clienții să partajeze informații sensibile cu dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la o încălcare a securității.

Utilizarea SSL pe site-ul dvs. WordPress

Pentru a instala SSL pe site-ul dvs., trebuie să achiziționați un certificat SSL.

Un certificat SSL costă, de obicei, în jur de 49,99 USD, dar, dacă utilizați Bluehost ca furnizor de hosting, veți primi un certificat SSL gratuit, plus un nume de domeniu gratuit, împreună cu achiziția dvs. de găzduire web. În total, achiziția va costa doar 2,75 USD pe lună.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

În mod alternativ, puteți achiziționa SSL de la furnizori precum Godaddy.

După achiziționarea unui certificat SSL, puteți solicita furnizorului dvs. de găzduire să îl instaleze pentru dvs..

Cum să configurați WordPress pentru a utiliza SSL și HTTPS

Dacă utilizați un site nou, atunci va trebui să actualizați http cu https în adresa URL a site-ului. Pentru a face acest lucru, mergeți la Setări »General și actualizați-vă câmpurile Adresa WordPress și adresa adresei site-ului.

Dacă adăugați SSL pe site-ul dvs. web existent, atunci trebuie să redirecționați toate cererile HTTP către HTTPS. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați următorul cod în dvs. .fișier htaccess, pe care îl puteți găsi în directorul dvs. rădăcină.

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yoursite.com/$1 [R, L]

Asigurați-vă că înlocuiți example.com cu adresa URL a site-ului.

Dacă sunteți pe un server Nginx, în schimb, va trebui să adăugați următorul cod:

Server {
asculta 80;
server_numele dvs.ite.com www.yoursite.com;
return 301 https: //yoursite.com$request_uri;
}

Dacă doriți, de asemenea, să implementați SSL și HTTPS în zona de administrare WordPress sau în paginile de conectare, atunci trebuie să configurați SSL în fișierul wp-config.php. Pur și simplu adăugați următorul cod deasupra „Asta-i tot, oprește editarea!” linia din fișierul dvs. wp-config.php:

define (‘FORCE_SSL_ADMIN’, adevărat);

Cum să configurați SSL și HTTPS pe pagini specifice

Dacă, din anumite motive, doriți doar să utilizați SSL pe anumite pagini ale site-ului dvs., va trebui să instalați pluginul WordPress HTTPS (SSL).

După instalarea pluginului, puteți găsi meniul HTTPS în tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress.

plugin ssl

În câmpul gazdă SSL, va trebui să specificați numele dvs. de domeniu.

Cu toate acestea, dacă utilizați un certificat SSL partajat, va trebui să introduceți informațiile gazdei în loc de numele de domeniu.

Dacă utilizați o gazdă SSL ne-tradițională cu un port diferit, atunci puteți specifica informațiile despre port în câmpul Port.

Dacă caseta Force SSL Administration este bifată, atunci pluginul obligă WordPress să folosească HTTPS pe toate paginile zonei de administrare.

Următoarea opțiune este Force SSL exclusiv. Dacă bifează această casetă, vei folosi SSL doar în paginile unde ai bifat opțiunea Forță SSL. Toate celelalte traficuri se vor adresa URL-ului HTTP normal.

Aceasta este o alegere excelentă dacă doriți să utilizați SSL în anumite pagini, cum ar fi coșul de cumpărături, checkout, pagini de cont, etc. Odată ce această opțiune este activată în setările pluginului, puteți merge la anumite pagini unde doriți să utilizați HTTPS.

selectați https

Apoi, bifați caseta de lângă Post securizat opțiune.

Asta e!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să adăugați SSL și HTTPS pe site-ul dvs. WordPress. Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci s-ar putea să te bucuri și de articolul nostru despre plugin-uri pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me