Cum să adăugați un calculator IMC la WordPress (fără codificare)

Cum să adaugi calculatorul în wordpress


Vă întrebați cum să adăugați un calculator IMC pe site-ul dvs. de sănătate și fitness?

Indicele de masă corporală (IMC) este o măsură a grăsimii corporale bazată pe înălțime și greutate, care se aplică bărbaților și femeilor adulte. Calculând IMC, puteți identifica dacă o persoană are o greutate sănătoasă. Dacă aveți un site web legat de sănătate și fitness, adăugarea unui calcul IMC este o modalitate excelentă de a atrage mai mulți vizitatori și de a-i ține cuplat.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți adăuga un calculator IMC pe site-ul dvs. web, într-o manieră pas cu pas.

De ce măsurarea IMC este importantă

Calcularea IMC vă ajută să vă dați seama dacă aveți o greutate sănătoasă.

În general, cu cât IMC este mai mare, cu atât este mai mare riscul de a dezvolta diverse probleme de sănătate precum diabetul, artrita, bolile hepatice, unele tipuri de cancer, hipertensiunea arterială etc..

Ca editor, adăugând un calculator IMC pe site-ul dvs. WordPress, puteți face vizitatorii angajați și să conduceți mai mult trafic repetat. În acest tutorial, vom folosi pluginul Formidable Forms pentru a crea calculatorul IMC.

Pasul 1: Descărcați pluginul Formidable Formidable

În primul rând, descărcați pluginul Formidable Forms. Formidable Forms este un plugin avansat pentru constructorul de formulare WordPress care vă permite să creați cu ușurință orice tip de forme complexe în câteva minute, fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator.

Cu planul Business sau Elite, puteți construi un calcul IMC.

Odată descărcat, instalați și activați pluginul pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 2: Creează-ți calculatorul IMC cu formulare formidabile

După ce pluginul dvs. este instalat și activat, accesați tabloul de bord și faceți clic pe Formidabil »Adaugă nou.

Acum veți fi dus la o nouă pagină unde veți avea opțiunea de a adăuga o formă aleasă. În mod implicit, vine cu câteva opțiuni în partea de sus. Pentru a adăuga un calculator IMC, va trebui să derulați în jos pe ecran și să căutați opțiunea de calcul IMC de sub Șabloane Premium opțiune.

Formulare Formular calculatorul IMC

Treceți peste opțiunea calculatorului IMC și faceți clic pe Creare formular.

faceți clic pe calculatorul IMC

Aceasta va lansa un mic pop-up unde puteți numi formularul și specifica descrierea formularului. Adăugați un nume și faceți clic pe Crea.

Pasul 3: Proiectarea calculatorului dvs. IMC

Acum veți fi direcționat către un ecran nou, unde puteți începe să proiectați calculatorul. Veți avea 4 file în partea de sus a ecranului.

 • Construi
 • Setări
 • Intrări
 • Vizualizări

Calculator IMC

Sub Construi tab, puteți lucra pe câmpurile formularului. Puteți adăuga un câmp din panoul din stânga și personaliza instantaneu acel câmp în constructor, care este pe partea dreaptă. Câmpurile de formular sunt grupate în 3 rubrici diferite.

 • Adăugați câmpuri
 • Câmpuri avansate
 • Câmpuri de prețuri

Puteți trage orice câmp din stânga și lăsați-l în constructor. Dacă doriți un calculator BMI de bază, puteți merge cu câmpurile implicite. Rețineți că puteți personaliza formularul oricând doriți.

Pasul 4: Configurarea setărilor Calculatorului IMC

După ce ați adăugat toate câmpurile, puteți lucra la setările sale. Opțiunea de setări are 5 secțiuni diferite.

1.General

Aici, puteți configura setările de bază, cum ar fi titlul formularului, descrierea, mesajul de confirmare, etc. Veți avea, de asemenea, o cheie de calcul IMC și o cheie de încorporare care poate fi utilizată pentru afișarea formularului pe site-ul dvs..

Dacă doriți să trimiteți formularul fără reîncărcare a paginii, puteți selecta Trimiteți acest formular cu AJAX. De asemenea, puteți opta pentru validarea formularului cu javascript.

Puteți seta, de asemenea, un mesaj care va fi afișat la trimiterea cu succes a formularului.

Setări pentru calculatorul bmi

2. Acțiune și notificare

Sub Acțiune și notificare, puteți adăuga acțiuni la formularul dvs. Aici puteți integra formularul dvs. cu serviciul de marketing prin e-mail, gateway de comerț electronic sau chiar să specificați unde să trimiteți notificări odată ce un formular este trimis.

3. Permisiuni de formulare

Sub această opțiune, puteți determina cine poate vedea, trimite și edita intrările formularului. Dacă doriți să limitați numărul de intrări de formular sau vizibilitatea formularului, puteți configura de aici.

4. Planificarea formularelor

Următoarea opțiune vă permite să vă programați formularele. Cu această opțiune, în loc să publicați imediat un formular, puteți alege o dată când doriți să o afișați. Această opțiune este utilă în special atunci când doriți să afișați forme sensibile la timp.

Calculator IMC

5. Styling și butoane

În următoarea opțiune, vă puteți stilul butoanele. De asemenea, puteți selecta un șablon pentru ca forma dvs. să pară mai atrăgătoare. Puteți alege, de asemenea, să nu utilizați niciun șablon.

Puteți adăuga textele butoanelor și le aliniați de asemenea. De asemenea, are o opțiune de a adăuga logică condiționată pe butonul de trimitere.

6. Personalizați HTML

Ultima opțiune este să vă personalizați formularul cu etichete HTML.

Pasul 5: Publicarea calculatorului dvs. IMC

După ce ați finalizat crearea formularului de calcul IMC, puteți să-l continuați și să îl publicați. Pentru a vă publica formularul, puteți face clic pe butonul Publica butonul din colțul din dreapta sus al ecranului dvs. sub Construi fila.

Acum du-te la Setări fila și veți vedea o opțiune numită Încorporați codul scurt.

Copiați acest shortcode și lipiți-l în postările și paginile dvs. în care doriți să fie afișat calculatorul IMC. Odată terminat, publicați pagina. Calculatorul dvs. IMC ar trebui să fie acum live pe site-ul dvs..

Asta e. Ați publicat cu succes calculatorul dvs. IMC pe site-ul dvs. web, fără codificare.

Sperăm că v-a plăcut acest articol pentru adăugarea unui calcul IMC la WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact de pe WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map