Cum să adăugați un câmp de cod promoțional la formularele dvs. de comandă WordPress


Doriți să adăugați un câmp de cod cupon de reducere la formularele dvs. de comandă WordPress?

Nu trebuie să instalați un plugin avansat de comerț electronic pentru a începe să oferi reduceri clienților. În acest tutorial, vă vom arăta cum puteți activa un câmp cu coduri promoționale pe formularele dvs. de comandă WordPress.

Adăugarea unui câmp Cod Cod la Formularele dvs. de comandă WordPress

Dacă vindeți doar câteva produse pe site-ul dvs. web, este posibil să nu doriți să instalați un plugin greu precum WooCommerce pentru a colecta plăți și a oferi reduceri cu coduri promoționale. Tot ce trebuie să faceți este să instalați un plugin de formulare WordPress, cum ar fi WPForms și integrați-l cu un gateway de plată.

WPForms este cel mai bun plugin de formulare de contact pentru WordPress. Vă permite să creați un formular de contact, formular de plată, formular de comandă, formular de donație sau orice alte formulare WordPress rapid și ușor.

Partea cea mai bună este că puteți adăuga, de asemenea, un câmp de cod cupon la formularele dvs. de comandă cu WPForms.

Fără îndoială, adăugarea unui câmp de cod cupon de reducere la formularele dvs. de comandă vă va ajuta să creșteți conversiile, precum și vânzările.

Pasul 1: Instalarea WPForms

wpforms-prezentare generală contact-form-plugin

Pentru a adăuga un cod cupon în formularul dvs. de comandă, mai întâi trebuie să instalați și să activați WPForms plugin pe site-ul dvs..

Pasul 2: Crearea formularului dvs. de comandă

Următorul pas este să creezi formularul de comandă cu WPForms. Pentru a vă crea formularul, accesați WPForms »Adaugă nou. Acum veți fi direcționat către o nouă pagină unde puteți selecta un șablon. Aici selectați Formular de facturare / comandă șablon.

Șabloane WPForms

Acum veți fi direcționat către creatorul de formulare cu toate câmpurile din stânga și formularul din dreapta. Pur și simplu puteți trage câmpurile de formular și le aruncați în formularul de comandă. Pentru a edita un câmp, puteți doar să faceți clic pe câmp și să adăugați intrarea în partea stângă a formularului.

Câmpul WPForms

În timp ce șablonul formularului de comandă vă oferă o pornire de cap, frumusețea WPForms este că îl puteți personaliza așa cum doriți.

Pasul 2: Utilizarea Logicii condiționale pentru a adăuga un câmp de cod cupon

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să se afișeze doar câmpul codului cupon către clientul care are de fapt un cod cupon pentru a răscumpăra.

Să creăm un câmp derulant pe formularul dvs. pentru a vă întreba dacă clientul are un cod cupon. Pentru a face acest lucru, adăugați Scapă jos câmpul la formularul dvs. sub Câmpuri standard secțiune.

Acum va trebui să personalizați acest câmp. Doar faceți clic pe opțiunea de câmp și schimbați eticheta în Aveți un cod cupon de reducere. Apoi, schimbați:

 • Prima alegere la Selectați
 • A doua alegere la da
 • A treia alegere la Nu

WPForms

În continuare, trebuie să adăugați un câmp în care utilizatorul dvs. poate introduce codul cuponului de reducere. Deci trageți Text cu o singură linie câmp din stânga și plasați-l chiar sub câmpul Da / Nu din formularul dvs..

Logica condițională WPForms

Redenumiți acum acest câmp ca Codul cuponului de reducere. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe câmp și să schimbați textul din partea dreaptă a ecranului.

Codul cuponului WPForms cu reducere

Acum este timpul să activăm logica condiționată. Pentru asta, derulați în jos pe ecran pentru a găsi Condiționalele opțiune.

Codul cuponului WPForms cu reducere

Chiar sub aceasta, bifați caseta de selectare pentru a activa logica condiționată. Logica dvs. condițională ar trebui să afirme Afișați acest câmp dacă „Aveți un cod de reducere” este Da la fel ca în imaginea de mai jos.

Asta înseamnă Codul cuponului de reducere câmpul va fi afișat numai dacă un utilizator confirmă faptul că are un cod promoțional de răscumpărare.

Logica conditionata, wpforms

Pasul 4: Crearea validărilor pentru câmpul dvs. cu cod promoțional

Următorul pas este să adăugați validări la formularul pe care l-ați creat WPForms. Cu acest pas, puteți arăta utilizatorilor dvs. dacă codul cuponului lor este valid sau nu. Pentru asta, mergeți la Câmpuri de plată tab. Acum adaugă Un singur articol câmpuri de 2 ori chiar sub dvs. Codul cuponului de reducere camp.

Acum faceți clic pe fiecare din aceste câmpuri. Să folosim primul câmp pentru a răscumpăra cuponul și al doilea câmp pentru a afișa un mesaj de eroare dacă codul cuponului nu este corect.

În primul, editați eticheta cu Prețul tău. Sub Descriere câmp, explicați reducerea pe care doriți să o oferiți. În Pretul articolului, adauga pretul redus.

Apoi, derulați în jos spre Condiționalele fila și selectați caseta de selectare Activați logica condiționată opțiune. Aici puteți configura când oamenii ar trebui să vadă acest lucru Un singur articol camp. Acum adăugați orice doriți să fie codul dvs. de reducere. Să zicem că este codul tău 100% OFF.

Codul de reducere WPForms

Puteți adăuga mai multe coduri de reducere făcând clic pe butonul Adăugați grup nou opțiune chiar sub ea.

După cum am menționat mai sus, să utilizăm al doilea câmp pentru a afișa un mesaj de eroare dacă codul cuponului nu este corect.

Pentru a face asta, pentru a doua Element rând unic, adăugați eticheta ca prețul dvs. În descriere, să spunem Codul reducerii este nevalid. Rețineți că acest câmp ar trebui să fie afișat atunci când codul cuponului este nevalid. Pentru a face acest lucru, derulați în jos Condiționalele și selectați caseta de selectare Activați logica condiționată opțiune.

Câmpul codului cupon WPForms cu reducere

În acest sens, permiteți-i să afișeze câmpul dacă cuponul de reducere NU este 100% OFF. Dacă aveți mai multe coduri promoționale cu reduceri, adăugați-le folosind butonul Adăugați grup nou buton.

Logica conditionata 2

Odată terminat, apăsați pe Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului. Formularul dvs. este acum gata de a fi publicat.

Pasul 5: Publicarea formularului dvs. pe WordPress

Următorul pas este să vă publicați formularul. Pentru asta, accesați editorul de pagini sau postări unde doriți să afișați formularul. Acum faceți clic pe butonul + semnați-vă în colțul din stânga sus al ecranului. Apoi folosind butonul de căutare căutați WPForms.

WPforms publică

Când găsești WPForms, apasa pe el. Acum puteți selecta formularul dvs. făcând clic pe săgeata derulantă. Formularul dvs. va fi acum adăugat la pagina dvs. Apoi, asigurați-vă că publicați formularul prin actualizarea postării.

Asta e. Ați adăugat cu succes un câmp de cod cupon la formularul dvs. de comandă WordPress.

adăugarea câmpurilor codului cupon în wp

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și recenzia noastră completă despre WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map