Cum să adăugați un program de afiliere în WordPress (pas cu pas)

adăugând programul afiliat la estore


Întrebați-vă cum să configurați un program de afiliere în WordPress?

Configurarea unui program de afiliere este una dintre cele mai simple modalități de a încuraja oamenii să vă promoveze produsele. Oamenii îți pot promova produsul pe site-ul lor web și atunci când cineva efectuează o achiziție prin sesizare, promotorii câștigă un comision.

Rolul unui program de afiliere este de a urmări vânzările și comisioanele de recomandări.

De ce adăugați un program de afiliere pentru a vă promova produsele

Indiferent ce vindeți online, configurarea unui program de afiliere este una dintre cele mai ușoare metode de a vă promova produsele. Prin adăugarea unui program de afiliere, aveți șansa de a vă promova afacerea prin recomandări și vă permite, de asemenea, să vă adresați la mii de oameni fără a depune prea mult efort.

De exemplu, dacă un blogger se înscrie la programul dvs. care are 10.000 de abonați, înseamnă că, permițându-le să îți promoveze afacerea pe site-ul și profilurile lor sociale, ajungi de fapt la 10.000 de persoane simultan. Cel mai bine, trebuie să le plătiți doar atunci când utilizatorii lor fac o achiziție pe site-ul dvs..

Așadar, cu cât afiliați mai mulți atrageți cu atât mai mulți oameni ajungeți, fără să cheltuiți cu adevărat tone de bani în plus pentru publicitate și marketingul afacerii voastre.

Practic, este o afacere de partajare a veniturilor, care este o situație câștigătoare atât pentru dvs. cât și pentru cei care vă înscrieți în programul dvs. de afiliere. Acum că știți despre ce este vorba despre programul de afiliere, să aruncăm o privire la cum să adăugați un program de afiliere pe site-ul dvs. WooCommerce.

Cum să adăugați un program de afiliere pe site-ul dvs. WordPress

Adăugarea unui program de afiliere pe site-ul dvs. WordPress poate fi ușoară dacă utilizați pluginul potrivit. Affiliate Royale este un astfel de plugin pe care îl recomandăm tuturor utilizatorilor noștri.

Cu acest plugin, este mult mai ușor să îți pornești programul de afiliere fără să fii nevoit să parcurgi vreun proces complicat și care necesită mult timp. Este o soluție completă pentru oricine dorește să înceapă un program de afiliere pentru a-și promova afacerea.

Affiliate Royale este un software de administrare a rețelei de afiliere care vă permite să monitorizați și să urmăriți toate clicurile, vânzările și plățile afiliaților dvs. chiar de pe site-ul dvs. web. Nu numai că permite utilizatorilor să se alăture programului dvs. de pe site-ul dvs. web, dar vă permite, de asemenea, să economisiți taxe pe care altfel le-ați plăti unei rețele terțe de afiliere..

Puteți începe să-l utilizați pe site-uri web simple sau multiple, achiziționând-o care necesită doar o singură plată.

Pasul 1: Instalarea Affiliate Royale pe site-ul dvs. WordPress

Instalarea Affiliate Royale pe site-ul dvs. WordPress este la fel ca instalarea oricărui alt plugin. Mai întâi va trebui să accesați site-ul său oficial și apoi să descărcați pluginul efectuând plata (85 USD pentru ediția comerciantului).

afiliat royale

Odată descărcat software-ul, accesați tabloul de bord al site-ului dvs. și faceți clic pe Pluginuri »Adaugă nou» Încărcare. Acum încărcați software-ul pe care tocmai l-ați descărcat și faceți clic pe butonul Activare pentru a-l începe să funcționeze. Acum veți avea un tablou de bord ușor de utilizat, unde puteți începe să creați pagini de conectare pentru utilizatorii dvs..

Pasul 2: Crearea paginilor dvs. de afiliere

După ce ați activat pluginul, Affiliate Royale vă va permite automat să creați 3 tipuri diferite de pagini. O pagină prin care utilizatorii pot

 • înscrieți-vă la programul dvs. de afiliere
 • conectați-vă în tabloul de bord
 • gestiona legăturile afiliaților acestora

Pentru a crea aceste pagini începeți prin a vă conecta la tabloul de bord al Affiliate Royale. Acum faceți clic pe opțiunea Affiliate Royale »paginile Programului de afiliere. Veți vedea următoarele opțiuni pe ecran.

adăugați program de afiliere la comerțul electronic

Din săgeata derulantă, selectați tasta crea automat o pagină nouă opțiune. La selectarea acestei opțiuni, Affiliate Royale va crea automat paginile pentru dvs. De asemenea, puteți utiliza propria pagină. Pentru aceasta, mai întâi va trebui să vă creați pagina.

Acest lucru se poate face mergând la Pagini »Adaugă nou pe tabloul de bord WordPress. Apoi mergeți mai departe și salvați pagina. După salvarea paginii, o puteți utiliza selectând pagina specială din săgeata verticală.

Odată terminat, salvați-vă setările. Setările dvs. vor fi modificate automat în ceva de genul:

Setări afiliate Royale

În pagina de înscriere, puteți adăuga câmpuri pentru a permite utilizatorului dvs. să se înscrie în programul dvs..

înregistrare afiliat

În tabloul de bord de administrare a afiliaților, utilizatorii dvs. își pot monitoriza cu ușurință statisticile, să își editeze informațiile despre cont, să le descarce linkurile & bannere și vizualizați istoricul plăților lor, etc..

Tabloul de bord afiliat Royale

Pasul 3: Configurarea nivelurilor Comisiei

Următorul pas este să adăugați nivelul comisiei. Nivelurile Comisiei vă permit să creați procente variate plătite afiliaților și părinților afiliați. Îi încurajează pe afiliații să-ți promoveze programul de afiliere.

Pentru a adăuga acest procent, veți găsi opțiunea de mai jos opțiunea de a adăuga paginile dvs. Faceți clic pe butonul Setări ale Comisiei opțiune. În conformitate cu aceasta, veți vedea o altă opțiune numită Nivel.

Pentru a înțelege mai simplu, să spunem că afiliatul A se referă la un afiliat nou, afiliatul B în care afiliatul A este afiliatul părinte al afiliatului B. Și să presupunem că ați stabilit două niveluri diferite ale comisiei:

 • Nivelul 1 = 10%
 • Nivelul 2 = 5%

Acum, când o vânzare se face prin afiliatul A, afiliatul A primește 10% din vânzare, iar afiliatul B nu primește nimic. Când o vânzare este făcută prin intermediul filialei B, afiliatul B primește 10%, iar afiliatul A primește 5%.

Deci, în funcție de comisia pe care doriți să o alocați, adăugați-vă nivelurile și definiți comisia în câmpul de lângă acesta.

setările de comisionare a afiliaților royale

Pentru a adăuga mai multe niveluri, trebuie doar să faceți clic pe butonul Adăugați nivel buton. Veți vedea, de asemenea, o altă opțiune numită puternic>Comisioane recurente.

Activați această opțiune numai dacă produsul sau serviciul dvs. are nevoie de un abonament. În acest caz, afiliatul dvs. va continua să obțină cota de comision de fiecare dată când un utilizator reînnoiește abonamentul. Ar trebui să mențineți această opțiune dezactivată dacă produsul dvs. este disponibil pentru o achiziție unică.

Pasul 4: Crearea de legături și bannere pentru afiliații dvs.

Următorul pas este de a crea link-uri și bannere pentru afiliații dvs. Acestea sunt utilizate de afiliatul dvs. pentru a vă promova produsul sau serviciul. Când un utilizator se înscrie la programul dvs. de afiliere, poate vedea aceste linkuri și bannere pe tabloul de bord. În general, Affiliate Royale nu are nevoie de dvs. pentru a crea aceste legături manual. Puteți utiliza pur și simplu linkul implicit pe care îl creează pentru dvs..

Acesta apare în partea de sus a fiecărei file din Tabloul de bord afiliat. Apare ceva de genul:

Dar dacă doriți să creați un link personalizat, este posibil și acest lucru. Puteți crea acest link chiar din tabloul de bord afiliat Royale derulând puțin în jos pe aceeași pagină în care ați creat opțiunile de mai sus. Veți vedea următoarele opțiuni.

Sub prima opțiune, selectați Text sau stindard făcând clic pe meniul derulant. Dacă alegeți Text atunci formularul de încărcare din coloana Text / Imagine se va schimba automat într-un câmp Text. Sub adresa URL țintă, adăugați linkul la pagina Produsului dvs. Acesta este locul în care utilizatorii finali vor ateriza atunci când un afiliat îi direcționează către site-ul dvs..

Următoarea opțiune este slug. Acesta este termenul sau cuvântul pe care doriți să îl adăugați la sfârșitul linkului. De exemplu în acest URL http://example.com/affiliatename/xyz/, xyz este balaurul.

Ultima opțiune este opțiunea Text / imagine. Aceasta poate varia în funcție de opțiunea pe care o alegeți sub tipul de legătură pe care îl alegeți. Dacă selectați textul, nu veți putea încărca o imagine. Mai degrabă, puteți adăuga text la acesta. Dacă doriți să încărcați o imagine, selectați opțiunea Banner.

Chiar sub această opțiune, veți găsi o altă opțiune numită ” Link afiliat implicit. Bifați această casetă dacă doriți ca acest link personalizat să fie linkul dvs. implicit. Acesta va înlocui apoi legătura implicită din partea de sus a filei de bord.

Pasul 5: Integrarea opțiunilor de plată

Următorul pas este să configurați opțiunile de plată. Affiliate Royale suportă și se integrează cu diverse opțiuni de plată precum PayPal, WishList Member, Shopp, Cart66, Authorize.net ARB, WP E-Commerce, JigoShop, MarketPress, Descărcare Digitală ușoară, etc..

În funcție de opțiunea preferată, puteți selecta una bifând caseta de lângă ea. Nu trebuie să parcurgeți nicio procedură suplimentară de configurare pentru a începe cu majoritatea acestor opțiuni. Pluginul are grijă automat de el. Deci, puteți începe imediat.

Deci asta este. Nu este ușor să adăugați programe de afiliere cu Affiliate Royale? Sperăm că acest articol v-a fost de folos. Dacă doriți să știți cum să începeți cu un magazin online, faceți clic aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map