Cum să afișați anunțuri inline în WordPress

Mulți utilizatori WordPress, consideră că anunțurile inline sunt mai profitabile pentru site-urile lor. Platformele de publicitate încurajează deseori editorii să plaseze reclame mai aproape de zona de conținut pentru mai multe clicuri. Anunțurile inline sunt un format publicitar popular care este utilizat pe milioane de site-uri web. În acest tutorial, vă voi arăta cum puteți afișa anunțuri inline în WordPress folosind o varietate de metode.


Prima metodă este cea mai ușoară, în care puteți insera reclame în postările dvs. folosind un plugin WordPress. Celelalte trei metode necesită să vă editați șabloanele de temă WordPress, prin urmare, acestea abordează o mulțime de subiecte similare. Ca atare, vă recomand să citiți toate metodele de afișare a anunțurilor inline, astfel încât să înțelegeți complet cum să implementați tehnicile pe site-ul dvs..

Cum să afișați anunțuri inline în WordPress – nu este necesară codificarea

Mulți editori web doresc să afișeze reclame după primele câteva paragrafe. Pentru a face acest lucru prin modificarea codului va fi complicat pentru majoritatea utilizatorilor. Dar nu vă faceți griji, am primit pluginul perfect pentru dvs..

Utilizarea unui plugin bun de gestionare a anunțurilor pentru WordPress este cel mai simplu și mai eficient mod de a afișa anunțuri inline în postările dvs. Pentru a utiliza această metodă, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați Inserați reclame post conecteaza. Odată activat, veți observa un element de meniu Postare anunțuri în meniul dvs. de administrator WordPress.

Pentru a configura pluginul trebuie să accesați Publicați anunțuri »Setări. Pluginul va afișa tipurile de postare în care puteți introduce anunțuri inline în postări. În mod implicit, veți vedea postări și pagini. Faceți clic pe ambele, dacă doriți să afișați anunțuri în postările dvs., precum și în paginile dvs. În caz contrar, doar bifați caseta de lângă postări și salvați setările.

Inserați setările pentru anunțuri post

Următorul pas este crearea de reclame în reclame post. Mergi la Postează anunțuri »Adaugă nou. Furnizați un titlu pentru anunțul dvs. Acesta poate fi orice lucru care vă ajută să vă amintiți ce tip de cod de anunț este, de ex. Dreptunghi mediu. Mai jos, trebuie să lipiți codul furnizat de platforma dvs. de publicitate. În sfârșit, trebuie să alegeți când doriți să apară anunțul. Valoarea implicită este după primul paragraf.

Adăugarea unui cod de anunț nou

Cu toate acestea, anunțul dvs. va fi afișat automat după primul paragraf.

Cu toate acestea, dacă vă simțiți mai aventuroși și doriți să vă încercați să modificați temele, atunci continuați să citiți. Dar înainte de a face modificări ale temei sau ale copilului. Te-aș îndemna să creezi un backup complet a site-ului dvs., sau cel puțin o copie de rezervă a temei WordPress.

Cum să afișați anunțuri inline în toate postările sau paginile

Anunțurile inline pot fi afișate în toate postările sau paginile dvs. prin editarea directă a șabloanelor dvs. cu tema WordPress. Șablonul pe care trebuie să îl editați depinde de pagina pe care doriți să o plasați. Pentru acest tutorial, voi presupune că doriți să afișați anunțuri inline pe postări și pagini de blog; cu toate acestea, tehnicile detaliate mai jos vor funcționa cu orice șablon care publică conținut.

Pentru a plasa un anunț inline în partea de sus a zonei de conținut, trebuie să localizați funcția continutul(). Această funcție atrage conținutul pentru o pagină sau o pagină WordPress. Acesta este întotdeauna situat în bucla WordPress.

Pentru pagini, trebuie să editați șablonul page.php. În douăzeci și treizeci, codul care înconjoară funcția the_content () arată astfel:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (tablou (‘înainte’)> ”. __ (‘Pagini:’, ‘douăzeci și noua’). ”, ‘după’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”))); ?>

Postările de blog sunt controlate prin șablonul single.php. Multe teme plasează codul complet buclă WordPress în șablonul single.php. În ultimii ani, mulți dezvoltatori de teme WordPress au mutat părți din bucla WordPress în șabloane dedicate. Acest lucru este în primul rând pentru a se acomoda formate de postare într-o manieră mai ordonată.

Dacă funcția the_content () nu este plasată direct în șablonul single.php în sine, puteți vizualiza codul care face legătura cu acesta în șablonul single.php și puteți determina ce șablon să editați din acel.

Ca un exemplu, să ne uităm la modul în care tema implicită WordPress Douăzeci și Treisprezece gestionează lucrurile. Codul buclă WordPress din șablonul single.php arată astfel:

<?php / * Bucla * / ?>
<?php while (are_posts ()): the_post (); ?>

<?php get_template_part (‘conținut’, get_post_format ()); ?>
<?php douăsprezece_post_nav (); ?>
<?php Comments_template (); ?>

<?php în sfârșit; ?>

Modelul apel pentru get_template_part () importă conținutul din șabloanele de conținut. Pentru postările obișnuite de blog, acel șablon este content.php. Șabloane precum content-quote.php (quotes), content-image.php (imagini) și content-status.php (statuses) sunt utilizate pentru alte formate de postare.

În content.php, codul care înconjoară funcția the_content () arată astfel:

<?php the_content (__ (‘Continuați să citiți →’, ‘douăzeci și trece’)); ?>
<?php wp_link_pages (tablou (‘înainte’)> ”. __ (‘Pagini:’, ‘douăzeci și noua’). ”, ‘după’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”))); ?>

Pentru a plasa reclama în partea de sus a zonei de conținut, trebuie să adăugați codul de anunț deasupra funcției the_content (). Puteți apoi să vă asigurați că conținutul dvs. se înfășoară în jurul acestuia utilizând un float CSS pentru a plasa reclama dvs. pe partea stângă sau dreaptă.

Codul de mai jos vă va afișa anunțul în partea dreaptă sus a articolelor dvs. cu un capitonaj de cinci pixeli în partea din stânga și în partea de jos a anunțului.

Mai jos este un exemplu de adăugare a codului de anunț de mai sus la funcția the_content () din șablonul de douăzeci și treizeci de pagini.php:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (tablou (‘înainte’)> ”. __ (‘Pagini:’, ‘douăzeci și noua’). ”, ‘după’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”))); ?>

Aceasta ar produce următoarele:

Plutește anunțul în dreapta

Reclamele dvs. pot fi plutite pe partea stângă a zonei dvs. de conținut modificând floarea CSS de la dreapta la stânga. De asemenea, trebuie să schimbați umplutura, astfel încât distanța să fie afișată în partea dreaptă și de jos a anunțului, mai degrabă decât în ​​partea stângă și în partea de jos.

Mai jos este un exemplu de adăugare a codului de anunț la funcția the_content () din șablonul de douăzeci treisprezece content.php. Codul va pluti reclame pe partea stângă în postările de pe blog.

<?php the_content (__ (‘Continuați să citiți →’, ‘douăzeci și trece’)); ?>
<?php wp_link_pages (tablou (‘înainte’)> ”. __ (‘Pagini:’, ‘douăzeci și noua’). ”, ‘după’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”))); ?>

Rezultatul final arată astfel:

Plutește anunțul în stânga

În exemplele de mai sus, am conceput reclamele noastre direct în cadrul diviziei CSS. În mod alternativ, puteți crea o clasă CSS și adăugați-o în foaia de stil CSS (care este fișierul șablon style.css).

De exemplu, puteți crea o clasă CSS intitulată inlineads:

.inlineads {float: right; padding: 0 0 5px 5px;}

Apoi faceți legătura către clasa din codul de anunț în sine:

Rezultatul final este același, însă plasarea stilului în foaia de stil este o soluție mai practică, deoarece, dacă schimbați stilul anunțurilor dvs. (de exemplu, adăugați un chenar sau schimbați culoarea de fundal), trebuie doar să schimbați codul în stil. șablon css. Acest lucru vă scutește de la editarea mai multor șabloane.

Ca întotdeauna, nu uitați să faceți o copie de rezervă a modificărilor pe care le faceți în șabloane înainte de a actualiza temele la o nouă versiune. În caz contrar, toate modificările pe care le-ați făcut vor fi pierdute.

Cum să afișați anunțuri inline în postări sau pagini selectate folosind etichete condiționate

Ne putem extinde codul șablon și mai departe Etichete WordPress condiționate să afișeze numai reclame inline în postările și paginile selectate.

Funcția de etichetă condiționată pentru postările de pe blog este is_single. O postare poate fi transmisă ca parametru la funcție folosind titlul postului, postarea de postare sau ID-ul postării. După cum vă amintiți, slug-ul post este o legătură permanentă a adresei URL. Întrucât ID-ul postării se referă la numărul de identificare al postării din baza de date WordPress. Etichetele condiționate folosesc valori ale datelor booleane; prin urmare, o valoare trebuie să fie adevărată sau falsă.

Haideți să luăm în considerare o postare bazată pe știri intitulată „Ultimele știri pe blog pentru decembrie” Adresa URL a postării este www.yourwebsite.com/news-post-seven/, iar numărul de identificare este 7. Putem specifica această postare folosind eticheta de condiție is_single într-unul din trei moduri:

 • is_single („Ultimele știri despre blog pentru decembrie”)
 • is_single („știri post-șapte”)
 • is_single („7”)

Puteți utiliza, de asemenea, un tablou care va transmite un rezultat adevărat dacă sunt îndeplinite oricare dintre condiții.

 • is_single (tablou („Ultimele știri despre blog pentru decembrie”, „știri post-șapte”, 7))

Etichetele condiționale sunt întotdeauna utilizate cu instrucțiuni if. Codul de mai jos va afișa o reclamă inline doar pe postarea de pe blog „Ultimele știri despre blog pentru luna decembrie”. Nu va fi afișat pe nicio altă postare.

<?php if (is_single (‘news-post-seven’)) { ?>

<?php}?>

Este puțin probabil să doriți să afișați o reclamă inline într-o singură postare de pe site-ul dvs. web. De obicei, proprietarii de site-uri web doresc să afișeze reclame pe majoritatea postărilor de pe blogul lor. Etichetele condiționale pot fi utilizate pentru a afișa o reclamă pe toate postările, cu excepția celor pe care le excludeți în mod specific. Acest lucru se face folosind operatorul NU logic (!).

Codul următor va afișa o reclamă inline pe toate postările blogului, cu excepția postului cincisprezece.

<?php if (! is_single (15)) { ?>

<?php}?>

Eticheta condiționată pentru pagini este is_page. Funcționează în același mod ca is_single. Titlul paginii, slugul paginii și ID-ul paginii pot fi trecute ca parametri.

Operatorul NU logic poate fi folosit și cu pagini. Să spunem că doriți să afișați reclame inline pe toate paginile dvs. de conținut, dar nu în pagini informaționale, cum ar fi pagina dvs. despre. Tot ce trebuie să faceți este să specificați fiecare pagină pe care doriți să o excludeți. Putem face acest lucru folosind operatorul logic OR (||).

Codul de mai jos informează WordPress că nu dorim să afișăm reclama noastră în niciuna dintre paginile listate. Pe toate celelalte pagini, reclama inline va fi afișată.

<?php if (! (is_page (‘Despre’) || is_page (‘Contact’) || is_page (‘Politica de confidențialitate’))) { ?>

<?php}?>

De asemenea, putem exclude paginile folosind un tablou:

<?php if (! is_page (tablou (‘Despre’, ‘Contact’, ‘Politica de confidențialitate’))) { ?>

<?php}?>

Declarațiile de altă natură și altele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a afișa anumite reclame într-o parte a site-ului dvs. web și alte reclame într-o alta. De exemplu, codul de mai jos va afișa un tip de reclamă în postările de pe blog și un alt tip de reclamă în toate paginile dvs..

<?php if (is_single ()) { ?>

<?php} elseif (is_page ()) { ?>

<?php}?>

Am atins doar suprafața a ceea ce se poate realiza folosind etichete condiționate în WordPress. Este posibil să creați declarații complexe folosind etichete condiționate care afișează reclame diferite pe întregul site web. Conceptul este simplu. Trebuie doar să specificați unde doriți să fie afișate anunțurile și unde nu doriți să fie afișate folosind instrucțiuni if.

Cum să afișați anunțuri in linie în postări sau pagini selectate folosind câmpuri personalizate

Câmpuri customizate permiteți utilizatorilor WordPress să atribuie câmpuri personalizate postărilor și paginilor. Pentru a vedea zona câmpului personalizat în postările și ecranele editorului de pagini, trebuie să deschideți caseta de opțiuni a ecranului din partea de sus a paginii dvs. și să vă asigurați că caseta de selectare „Câmpuri personalizate” este activată.

Opțiuni de ecran

Câmpurile personalizate au două părți: numele câmpului personalizat și valoarea corespunzătoare a acestuia.

Caseta personalizată

Informațiile pot fi extrase din câmpurile personalizate din șabloanele tematice. Acest lucru ne permite să adăugăm câmpuri personalizate la postările și paginile individuale și să tragem informații specifice din șabloanele tematice bazate pe aceste câmpuri personalizate.

Pentru a extrage date din câmpurile personalizate din WordPress, trebuie să utilizați funcția get_post_meta funcţie. Funcția are trei parametri.

get_post_meta ($ post_id, $ cheie, $ single)

Parametrul $ post_id este necesar, în timp ce ceilalți doi parametri sunt opționali.

 • $ post_id – ID-ul postării de la care doriți date.
 • $ cheie – numele șirului care este definit în căsuța de câmp personalizată din postarea sau pagina dvs..
 • $ single – Un parametru boolean care poate fi setat ca adevărat sau fals. Dacă este setat ca adevărat, șirul introdus ca valoare în caseta de câmp personalizată va fi returnat. Dacă este setată ca falsă, o serie de câmpuri personalizate vor fi returnate.

Să ne uităm la un exemplu despre cum putem afișa anunțuri inline în postări și pagini specifice. Pentru orice postare sau pagină dorim să afișăm o reclamă, putem defini numele ca ad_size și apoi să definim o valoare precum 300 × 250.

Exemplu personalizat în caseta de câmp

Dacă am sunat (get_post_meta ($ post->ID, cheie $, adevărată) în postarea de mai sus (printr-un șablon), ieșirea ar fi „300 × 250”. Acest lucru este util, deoarece putem utiliza această ieșire pentru a controla ce tip de reclamă dorim să afișăm pe site-ul nostru web.

De exemplu, să presupunem că dorim să afișăm trei dimensiuni de reclame în postările noastre de blog. Putem controla ce reclamă este afișată printr-o serie de declarații if and elseif.

Consultați codul de mai jos pentru a vedea cum se poate realiza acest lucru. Nu uitați că acest cod ar trebui să fie adăugat deasupra funcției_content () din șablonul dvs. de temă (de exemplu, pagina.php, single.php, content.php etc).

<?cheie php $ ="ad_size";
if (get_post_meta (postare $)->ID, cheie $, adevărat) == "300×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ post->ID, cheie $, adevărat) == "250×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ post->ID, cheie $, adevărat) == "200×200") { ?>

<?php} ?>

Primul lucru pe care îl facem mai sus este să definim parametrul cheie $ ca „ad_size”. Acest lucru asigură că una dintre cele trei reclame noastre va fi afișată numai dacă a fost introdus câmpul personalizat „ad_size” pentru o postare sau o pagină. $ postare->ID este utilizat pentru a trage ID-ul postării și $ single este setat pe true, astfel încât să fie emis un șir. Dacă accesați una dintre mesajele sau paginile dvs. și introduceți „ad_size” în câmpul nume și „200 × 200” în câmpul valoric; reclama 200 × 200 va fi afișată.

Utilizarea acestei metode vă permite să controlați ce reclame sunt afișate pe site-ul dvs. web. Cu etichetele condiționate, am controlat ce pagini și postări de pe un site web afișau reclame direct prin șablonul tematic. Cu câmpuri personalizate, am controlat ce postări și pagini afișează reclame direct prin paginile editorului de pagini și ale paginilor. O metodă nu este mai bună decât cealaltă. Totul se rezumă la modul în care doriți să îl configurați.

Sper că acest articol v-a ajutat să afișați anunțuri inline în postările și paginile dvs. WordPress.

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci alătură-ne Stare de nervozitate și Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map