Cum să codificați un site Web de la Scratch (Ghidul începătorului)

cum se codează un site wordpress


Vrei să codifici un site web de la zero? Pentru asta, s-ar putea să vă simțiți intimidați de gândul de a stăpâni limbaje de codificare obositoare pentru a proiecta un site care să funcționeze la fel de bine.

Din fericire, WordPress oferă multă flexibilitate oricui dorește să construiască un site web care arată excelent, are funcții puternice și nu necesită cunoștințe complexe de codare.

Așadar, dacă doriți să codificați un site web de la zero, dar nu sunteți un master la codare, această postare este pentru dvs. Pentru că după ce ai citit acest tutorial, vei ști cum proiectează un site web ca un profesionist în mai puțin de o zi.

Și nu numai că acest ghid vă va învăța cel mai simplu mod de a proiecta un site web, dar vă va economisi și ore de timp, energie și dureri de cap.

Dar dacă nu sunteți încă sigur dacă este mai bine să codați un site web de la zero sau să construiți unul cu WordPress, iată câteva puncte care vă vor ajuta să luați decizia dvs..

Ar trebui să codați într-adevăr un site web?

Codificarea unui site web complet poate fi o sarcină dificilă pentru începători. Iată câteva probleme cu care se confruntă codificatorii noi atunci când încearcă să creeze un site web:

 • Învățarea de limbi noi consumă timp: Există mai multe limbaje de programare pe care poate fi necesar să înveți să-ți creezi site-ul. HTML și CSS sunt două elemente de bază pe care absolut nu le poți ignora. Și dacă doriți opțiuni avansate, puteți adăuga mai multe limbi la lista dvs., cum ar fi jQuery, JavaScript și PHP. Aceasta înseamnă că trebuie să stăpânești mai multe limbi pentru a-ți scoate produsul final. Cu excepția cazului în care aveți o mulțime de cunoștințe de codificare sub centura dvs., site-ul dvs. web ar putea dura luni pentru a construi, mai degrabă decât zile.
 • Găsirea resurselor potrivite este complicată: Ceea ce este mai dificil este faptul că internetul este încărcat cu informații. Acest lucru crește șansele de a deveni mai confuz pe măsură ce încercați să învățați noi limbaje de codare. Acest lucru face ca unele codificatoare noi să se înscrie la cursuri ghidate, care pot fi costisitoare.
 • Planificarea pentru probleme neașteptate este imposibilă: Chiar dacă depășiți toate aceste provocări și creați în sfârșit un site web frumos, s-ar putea să apară mai multe provocări cu timpul. De exemplu, dacă doriți să adăugați o bară laterală pe site-ul dvs. sau să schimbați fundalul site-ului pentru anumite pagini, puteți ajunge să pierdeți zile din timpul dvs. învățând soluția.

Cu atât de multe obstacole de depășit, numai tu poți decide dacă vrei să codifici un site de la zero sau nu. Dacă doriți mulți producători de site-uri, puteți lua în considerare alte opțiuni.

Care este o alternativă ușoară?

Cel mai bun răspuns este codarea unui site web cu un constructor de site-uri WordPress.

Ce este un Web Builder?

În WordPress, un constructor de site-uri web este un editor vizual care vă permite să creați un site web folosind interfața de drag and drop. Deci, spre deosebire de codarea pură, aveți toate elementele adăugate la constructorul vizual. Apoi, pur și simplu trageți și plasați elementele pe care doriți să le utilizați pentru a vă crea site-ul. Cel mai bun lucru este că aveți o previzualizare în timp real a designului dvs. în timp ce lucrați la el.

WordPress are mai multe opțiuni excelente pentru a alege un bun constructor de site-uri web. Iată câțiva construitori de pagini bune pe care le puteți consulta. Cu toate acestea, de dragul acestui tutorial, vom folosi Beaver Builder și Constant Contact Website Website Builder pentru a crea site-ul dvs..

Să începem cu Beaver Builder.

Metoda 1: Codificarea unui site web cu WordPress + Beaver Builder

castor-constructor-Customize-WordPress

Pasul 1. Instalarea și activarea Beaver Builder

Pentru a codifica un site web cu Beaver Builder, va trebui mai întâi să instalați WordPress. Apoi, din tabloul de bord WordPress, instalați și activați pluginul Beaver Builder. După ce ați făcut acest lucru, puteți începe să-l utilizați pentru a vă proiecta site-ul.

Iată cum funcționează:

Intoarce-te la Pagini »Adaugă nou în tabloul de bord WordPress. Acum veți vedea că editorul Gutenberg vă oferă opțiunea de a lansa pluginul Beaver Builder.

Castor constructor

Click pe Lansați Builder Beaver.

Acest lucru va lansa editorul vizual Beaver Builder unde puteți lucra la designul dvs. În dreapta dvs., veți vedea opțiunile pentru a adăuga rânduri, module și șabloane. De asemenea, are o filă numită salvată unde puteți vedea toate șabloanele salvate anterior.

Beaver Builder, cum să codificați un site web

Pasul 2: Selectarea unui șablon pentru site-ul dvs. web

Următorul pas este să creezi un șablon pentru designul tău. Puteți selecta un șablon făcând clic pe butonul Template-uri fila din dreapta ta.

șabloane de constructor de castor, cum să codați un site web

Aici veți afișa diverse șabloane pre-construite. Veți avea, de asemenea, o opțiune de șablon goală pe care o puteți utiliza pentru a crea un aspect mai personalizat.

De asemenea, Builder Beaver oferă opțiuni separate pentru paginile de destinație. Selectând unul dintre aceste șabloane pre-construite, puteți începe imediat. Este nevoie de doar câteva modificări pentru a personaliza diferite elemente, cum ar fi textul, logo-ul, eticheta și așa mai departe.

Pasul 3: Adăugarea rândurilor și a modulelor la aspectul dvs.

Acest pas este esențial dacă doriți să vă construiți designul de la zero. Sau puteți adăuga rânduri și coloane la un șablon pre-construit.

Pentru a adăuga rânduri la designul dvs., selectați doar rânduri fila și selectați numărul de rânduri pe care doriți să le adăugați. Acum trageți rândurile și aruncați-le la stânga. Puteți face clic pe fiecare din aceste file pentru a personaliza aspectul lor.

Rândurile Layout Builder Builder

Folosind aceste opțiuni de personalizare, puteți muta cu ușurință coloanele, le puteți dubla, regla lățimea rândului sau puteți lucra individual pe fiecare coloană. Pentru a vă edita coloanele, faceți clic pe coloana în care doriți să efectuați modificările. Apoi faceți clic pe butonul Editați coloana pictogramă pentru a începe. Acum veți vedea Setări coloane opțiune.

Setări de coloană castor constructor

Aici puteți adăuga text, linkuri, culori de fundal, adăugați chenare, animație și multe alte elemente coloanelor dvs. Acum că s-au adăugat rândurile, este timpul să vă adăugați modulele.

Adăugarea modulelor este la fel de simplă ca adăugarea rândurilor. Du-te la module fila, trageți modulul pe care îl doriți din dreapta dvs. și aruncați-l în stânga.

adăugarea de module pentru constructorul castorilor

De asemenea, puteți personaliza fiecare din aceste module. De exemplu, dacă doriți să lucrați la titlu, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe modulul dvs. de antet. Veți vedea că apare o fereastră pop-up pe ecran cu 3 file diferite.

 1. General
 2. Stil
 3. Avansat

În General fila, puteți să editați textul, să adăugați o etichetă pentru titlu, să adăugați linkuri, să adăugați o etichetă „nofollow” sau să lăsați linkurile să se deschidă într-o fereastră nouă dacă doriți.

Personalizarea rubricii

Stil fila vă permite să lucrați la culoare, font, stil & distanțare și multe altele.

Personalizare Beaver Builder

În cele din urmă, există Avansat tab. Sub această filă, puteți adăuga spațiere, personaliza vizibilitatea, adăuga animații, insera elemente HTML și exporta sau importa aspectul dvs..

Opțiuni de stil de constructor Beaver

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați buton dacă nu doriți să pierdeți setările.

Puteți repeta procesul cu toate modulele adăugate pe site-ul dvs. web, astfel încât să puteți personaliza fiecare aspect al site-ului. Puteți adăuga, de asemenea, barele laterale, tabelele de prețuri și alte elemente la pagina dvs. cu Beaver Builder.

Atunci tot ce a mai rămas este să vă publicați site-ul.

Pasul 4: Publicarea site-ului dvs. web

După ce totul a fost adăugat și personalizat corect, este timpul pentru tine Publica Site-ul tău. Pentru asta, veți vedea Publica butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

publicarea machetei constructorului castorului

Si asta e! Acum ați construit un site personalizat cu Beaver Builder, care nu a necesitat cursuri de codare scumpe sau nopți lungi nedormite, care se potrivește pe forumurile de codificare.

Am trecut de baza a ceea ce poți face cu Beaver Builder, dar s-ar putea să fii interesat să te scufundezi mai adânc. Dacă da, veți găsi acest articol util pentru crearea unui aspect personalizat cu Beaver Builder.

Acum că am acoperit prima noastră metodă, să verificăm un alt constructor de site WordPress pe care îl puteți folosi: Constant Contact builder website.

Metoda 2: Codificarea unui site Web cu Constant Contact Builder

Următoarea metodă este de a codifica site-ul dvs. cu creatorul de site-uri Constant Contact.

Constant Contact este un furnizor de servicii de e-mail marketing care îți eficientizează strategiile de marketing prin e-mail.

Dar oferă și un constructor de site-uri care vă permite să creați site-uri web profesionale pentru afacerea dvs. fără a utiliza o singură linie de cod. Să verificăm cum să folosiți acest constructor pentru a vă crea site-ul.

Pentru a începe procesul, accesați pagina oficială a constructorului site-ului Constant Contact și faceți clic pe butonul Creați-vă site-ul gratuit fila de pe ecran.

Constructor constant de site-uri de contact

Acum veți fi pe un ecran nou, unde vi se va cere să atribuiți site-ul dvs. web unei categorii.

Constructor constant de contact

După ce ați făcut asta, veți fi la constructor unde puteți începe să creați site-ul dvs. web. În stânga dvs., veți vedea un câmp pentru a adăuga numele site-ului dvs. web. În dreapta dvs., veți vedea vizualizarea reală a modului în care va apărea site-ul dvs. web.

Constructor constant de site-uri de contact

Dacă derulați în jos, veți obține o vedere globală a site-ului. Puteți adăuga numele site-ului dvs. web și faceți clic pe butonul Continua buton sub el. Atunci este timpul pentru unul dintre cele mai importante aspecte ale designului site-ului dvs.: alegerea unei imagini de fundal.

Constant Contact va afișa câteva opțiuni de fotografii stoc pe care le puteți utiliza gratuit, pe baza categoriei site-ului dvs. Dacă nu doriți să utilizați o fotografie de stoc, puteți utiliza funcția Încărcați buton pentru a adăuga o imagine proprie.

Imagine de fundal de contact constantă

După ce selectați imaginea de fundal, faceți clic pe butonul Continua buton pentru a merge la următorul pas în care vă puteți încărca logo-ul.

Faceți clic pe zona goală unde vedeți opțiunea faceți clic pentru a vă încărca imaginea și încărcați logo-ul dvs. de pe desktop.

Logo de constructor constant de contact

Apoi apăsați pe Continua buton pentru a trece la pasul următor. Acum trebuie să alegeți schema de culori a site-ului dvs. Aveți mai multe opțiuni, toate începând cu 2 teme: Lumină și Întuneric. Puteți alege orice credeți că ar fi cel mai potrivit pentru site-ul și marca dvs..

Culori de contact constant

Din nou, lovește-l Continua buton pentru a trece la pasul următor. În continuare, puteți selecta stilul și fontul dvs. de navigare. După ce au fost selectate, puteți actualiza detaliile de contact în pasul următor.

Detalii de contact, demo de contact constant

Acum faceți clic pe butonul finalizarea buton sub el. Veți vedea o imagine de ansamblu a paginii de pornire, a galeriei și a altor pagini pentru a confirma că sunteți mulțumit de aspectul general. Dacă totul arată bine, poți merge înainte și să lovești Publica butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Previzualizare site constantă de contact

Si asta e. Nu mai rămâne decât să vă familiarizați cu setările pentru constructorul site-ului Constant Contact.

Setări pentru constructorul site-ului de contact constant

Dacă trebuie să aduceți modificări site-ului dvs., aveți o mulțime de opțiuni simple pentru a face acest lucru. Utilizând filele din partea de sus a editorului de constructor de site-uri, puteți să vă schimbați tema sau să lucrați și la alte setări.

Previzualizare site constantă de contact

De exemplu, dacă faceți clic pe butonul Setări pictogramă veți vedea diverse opțiuni pentru îmbunătățirea diferitelor aspecte ale performanței site-ului dvs.

Setări de contact constant

Cu aceste opțiuni de setare, puteți să vă schimbați numele și domeniul, logo-ul, favicon și chiar să lucrați pe SEO-ul site-ului dvs. Puteți, de asemenea, să actualizați datele de contact din secțiunea Treaba mea fila din stânga.

Dacă doriți să adăugați legăturile dvs. sociale, faceți clic pe butonul Conturi sociale fila.

Contact constant social

Acest lucru vă permite să încorporați linkurile contului dvs. de social media pentru a fi afișate în subsolul site-ului dvs. De asemenea, puteți urmări performanța site-ului dvs. Web în secțiunea Urmărirea & Google Analytics tab. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați codul dvs. de urmărire Google Analytics.

Iată un articol util dacă nu v-ați configurat încă contul Google Analytics.

În cele din urmă, în conformitate cu legal fila, puteți adăuga termenii și serviciile dvs. Puteți adăuga, de asemenea, HTML personalizat cu Injecție HTML filă, dar acest lucru este mai puțin important pentru creatorii de site-uri începători.

Și acolo îl ai! Acum vedeți cât de ușor este să creați un site web personalizat cu un constructor de site-uri web. Cel mai bun lucru este că nu implică scrierea și învățarea niciunui cod.

Utilizarea unui constructor de site vă permite să obțineți același rezultat într-o fracțiune din timp.

Nu sunteți convins de Beaver Builder sau de creatorul de site-uri Constant Contact? Nu vă faceți griji. Avem mai multe sugestii de constructor de site-uri pentru dvs. care pot simplifica procesul de proiectare a site-ului dvs. web.

Dar dacă totuși ați hotărât să vă codificați site-ul de la zero, dar nu știți cum să începeți, avem soluția și pentru asta. Încearcă Codecademy. Este cel mai bun loc de pornire pentru oricine are timp și dorește să învețe codarea cu un curs ghidat pas cu pas.

După ce ați învățat cum să codați și sunteți gata să construiți primul dvs. site web, va trebui să alegeți un nume de domeniu și să alegeți o bună găzduire web unde vă puteți găzdui site-ul..

Vă mulțumim pentru lectură și sperăm că v-a plăcut acest articol. Dacă ați făcut-o, de ce să nu o împărtășiți cu un prieten?

Și aveți sugestii interesante pentru colaborarea cu constructorii de site-uri?

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne place să auzim de la cititorii noștri angajați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map