Cum să configurați comanda de mâncare online pentru restaurante

stabilirea comenzii alimentare pentru restaurante


Doriți să configurați un serviciu online de comandă a alimentelor pentru restaurantul dvs.?

Cu o configurare online de comandă a alimentelor, puteți să vă livrați mâncarea în orice moment și în orice loc fără a fi nevoiți să plătiți un serviciu de livrare de la terți. În plus, clienții tăi pot savura mâncarea chiar și fără a intra în restaurantul tău.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura un serviciu online de comandă a alimentelor pentru restaurantul dvs., pas cu pas.

Pasul 1: Configurarea unui site web pentru livrarea alimentelor online

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să configurați site-ul dvs. de restaurant.

Pentru a construi un site web de la zero, trebuie să selectați un nume de domeniu și o companie de găzduire web unde vă puteți găzdui site-ul.

Când începeți, crearea unui site web poate părea foarte multă cheltuială. Acesta este motivul pentru care recomandăm Bluehost, care este un furnizor de hosting WordPress recomandat oficial de către WordPress.org.

Bluehost

Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și 63% OFF de găzduire web. Vezi recenzia noastră completă Bluehost.

Iată un ghid DETALIAT cu privire la crearea unui site web al restaurantului.

Pasul 2: Instalarea pluginului WPForms

WPForms

După ce site-ul dvs. web este gata, trebuie să instalați Pluginul WPForms pe site-ul dvs. Iată cum se instalează un plugin în WordPress.

Următorul pas este instalarea Pachet cu șabloane de formulare add-on.

Pentru a instala acest addon, accesați tabloul de bord și faceți clic pe WPForms »Adăugări. Acum, utilizând câmpul de căutare, căutați Formulare de pachete de completare.

pachet de modele de formular

Acum puteți face clic pe butonul Instalați Addon butonul urmat de butonul Activati buton pentru ca addon să înceapă să funcționeze. Prin adăugarea acestui addon, puteți avea acces la o serie de șabloane pre-construite proiectate special pentru formularele de comandă.

Pasul 3: Crearea formularului de preluare

Următorul pas este crearea unui formular de livrare online a alimentelor. Pentru asta faceți clic pe WPForms »Adaugă nou. Acum veți fi redirecționat către un ecran nou. Derulați în jos pe această pagină pentru a găsi Șabloane suplimentare opțiune. Folosind câmpul de căutare disponibil, căutați Formular de comandă pentru preluare.

Formular de comandă pentru preluare, wpforms

Treceți peste această opțiune și faceți clic pe ea. Acum veți fi pe pagina dvs. de formator cu câmpurile din stânga și vizualizarea reală a formularului dvs. din dreapta.

Formular de preluare, WPForms

Acum puteți personaliza formularul pentru a vă îndeplini cerințele.

Pasul 4: Personalizarea formularului dvs. de comandă

Este ușor să personalizați formularul de comandă creat WPForms. Doar faceți clic pe câmpul pe care doriți să îl editați și personalizați în partea stângă a ecranului. De exemplu, să presupunem că doriți să editați primul câmp. Doar faceți clic pe ea. Acum veți vedea opțiunile de câmp din stânga dvs..

WPForms editează

Dacă doriți să ștergeți un anumit câmp, puteți da clic pe butonul Pictograma Ștergere care apare pe teren.

WPForms editează

Dacă nu vindeți nimic precum prăjituri sau pizza, nu vă faceți griji! Puteți personaliza formularul așa cum doriți. Folosiți doar Pictograma Ștergere pentru primele două câmpuri și scoate-le din câmpul tău.

Acum, pe stânga, veți vedea o opțiune apelată Elemente multiple. Trebuie doar să trageți și să plasați acest câmp în formularul dvs..

WPForms preia forma

Acum faceți clic pe acest câmp și începeți să editați fiecare câmp din partea stângă.

WPForms editează formularele de înlăturare

Puteți adăuga, de asemenea, imagini cu mâncarea dvs. dacă doriți. Pentru asta, trebuie să verificați Utilizați Image Choice cutie.

Formular de comandă WPforms

După ce veți face asta, veți vedea Incarca imaginea buton după numele fiecărui fel de mâncare. Folosiți această opțiune pentru a adăuga imaginile dvs..

imagini alimentare wpforms

După adăugarea articolelor dvs., trebuie să adăugați încă un câmp la formularul dvs. Acesta este Total camp. Puteți găsi această opțiune pe partea stângă parcurgând puțin sub Câmp multiplu opțiune. Trageți această opțiune și plasați-o în câmpul dvs. oriunde doriți.

Dar înainte de aceasta, nu uitați să treceți la Adăugați câmpuri fila.

Câmp total, WPForms

Odată terminat, puteți merge mai departe și puteți începe să configurați formularul.

Pasul 5: Configurarea formularului de comandă a alimentelor

Următorul pas este să configurați formularul de comandă cu WPForms. Pentru asta, trebuie să mergi la Setări »General.

WPForms configurează

Veți vedea aici diverse opțiuni. În funcție de cerințele dvs., puteți personaliza toate câmpurile dorite în acest pas. Puteți verifica, de asemenea, Activați miere anti-spam și Activați trimiterea formularului Ajax opțiune.

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați butonul când ați terminat.

Pasul 6: Configurarea notificării formularului

Următorul pas este să configurați notificarea formularului cu WPForms. Puteți configura modul în care trebuie să fiți notificat. Pentru asta, mergeți la Notificare fila.

Notificare WPForms

În primul câmp adăugați adresa de e-mail a oricui din echipa dvs. care ar avea grijă de comenzi. Puteți completa restul câmpurilor conform etichetei și, în final, puteți adăuga un mesaj și pentru utilizatorii dvs. De asemenea, puteți utiliza etichete inteligente pentru a anunța clienții dvs. că comanda a fost primită și va fi livrată în scurt timp.

Iată mai multe despre configurarea notificărilor în formularul dvs. de comandă.

Pasul 7: Personalizarea mesajului de confirmare a formularului

Următorul pas este să vă personalizați mesajul de confirmare a formularului. Pentru asta, mergeți la Confirmare tab. Aici, în sub Tipul de confirmare aveți 3 opțiuni:

 • Mesaj: Selectând această opțiune puteți afișa un mesaj specific utilizatorilor.
 • Afiseaza pagina: Acest mesaj arată clienților dvs. o pagină specifică pe site-ul dvs..
 • Accesați adresa URL: Acesta vă va redirecționa clienții către o nouă adresă URL. Acest lucru este util dacă doriți să le direcționați către un alt site web.

Să alegem Mesaj apoi adăugați un mesaj la Mesaj de confirmare camp.

Mesaj de confirmare, WPForms

Puteți selecta opțiunea dorită și apăsați pe Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 8: Configurarea setărilor de plată

Să lucrăm acum la configurarea setărilor de plată. Această opțiune ușurează colectarea plăților de la clienți.

Pentru configurarea acestei opțiuni, accesați secțiunea plăţile tab. Puteți colecta plățile prin PayPal sau Stripe sau ambele. Pentru a adăuga opțiunea de plată, trebuie să instalați mai întâi suplimentele de plată.

Să folosim PayPal pentru a colecta plăți aici. Deci faceți clic pe Pagina Addon.

Opțiuni de plată wpforms

Acum, utilizând câmpul de căutare, căutați Addon PayPal opțiune. După găsirea acestuia, faceți clic pe butonul Instalați addon urmat de Activati buton. Acum veți vedea Standard PayPal opțiune pe dvs. plăţile fila.

Acum bifează caseta de lângă Activați plățile standard PayPal. În câmpul următor, adăugați adresa dvs. de e-mail PayPal. Sub mod selectați Producție. Sub Tipul de plată opțiune, selectați Produse și servicii. Sub Adresa de transport, Selectați Cereți o adresă și cereți-o opțiune din meniul vertical.

Plăți pentru constructorul WPForms

Acum faceți clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 9: Afișarea formularului dvs. online de comandă a alimentelor

Ultimul pas este să afișați formularul de comandă pe site-ul dvs. WordPress. Pentru asta, accesați pagina sau postarea unde doriți să adăugați formularul de comandă. Acum folosind funcția + semnează, caută WPForms.

Formularele de comandă

Puteți utiliza câmpul de căutare pentru a găsi cu ușurință. Odată găsit, selectați-l. Folosind săgeata derulantă de lângă WPForms, selectați formularul pe care tocmai l-ați creat. Acum a lovit Publica buton pentru a publica articolul cu formularul dvs..

Asta e! Formularul dvs. de comandă a alimentelor ar trebui să fie live pe site-ul dvs. web. Dacă doriți să aflați mai multe despre WPForms, citiți recenzia noastră detaliată pe pluginul WPForms aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map