Cum să configurați Shopify cu WordPress (pas cu pas)

cum să integrați magazinul cu wordpress


Vă întrebați cum să integrați Shopify cu WordPress? Pentru începătorii WordPress, poate părea dificil să transformați site-ul dvs. WordPress într-un magazin online, dar nu este așa. Pornirea unui magazin online este mai ușoară ca oricând cu Shopify și WordPress. Oricine poate construi un magazin online frumos în cel mai scurt timp și să înceapă să vândă imediat, fără să știe ceva despre cod.

Deci, sunteți gata să vă construiți propriul magazin online și să începeți să vindeți imediat?

În acest articol, vă vom arăta cum să integrați Shopify cu WordPress, pas cu pas.

De ce să integrezi Shopify cu WordPress?

WordPress oferă mai multe pluginuri eCommerce, cum ar fi WooCommerce, pentru a vă ajuta să începeți un magazin online.

Poate vă întrebați de ce ar trebui să alegeți Shopify pentru celelalte pluginuri de comerț electronic? Mai jos sunt câteva avantaje ale utilizării Shopify ca magazin

 • Ușurință în utilizare : Noțiuni de pornire cu Shopify este mult mai ușor decât folosirea pluginurilor eCommerce native WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți într-un cont la Shopify pentru a vă pune în funcțiune magazinul online. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viteza sau securitatea site-ului, deoarece Shopify se ocupă de toate acestea.
 • Redus deasupra capului: Shopify este o soluție bazată pe cloud, deci nu veți experimenta întreruperi de trafic pe măsură ce afacerea dvs. crește. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rămânerea resurselor serverului și la trecerea la o găzduire WordPress mai scumpă.
 • Integrare ușoară în social media: Integrarea magazinului online cu rețelele de socializare este importantă pentru comercializarea afacerii și produselor. Magazinul de aplicații al Shopify face ușor. Au aplicații pentru a integra fluxul dvs. de Instagram pe site-ul dvs., pentru a adăuga butoane de partajare a rețelelor de socializare și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicațiile pe care le alegeți, fără a fi necesară codarea.
 • Opțiuni mai bune pentru coșul de cumpărături: Shopify oferă opțiuni de plată încorporate, astfel încât să puteți efectua plăți instantaneu de la Visa, Mastercard, Discover și American Express. De asemenea, oferă mai multe gateway-uri de plată precum PayPal și vor calcula automat ratele și taxele de expediere pentru dvs., astfel încât să puteți trimite cu ușurință oriunde în lume.

Legate de: 6 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivendor

Cine ar trebui să utilizeze Shopify cu WordPress?

Shopify este o alegere bună atât pentru vânzătorii online, cât și pentru vânzătorii cu experiență. Dar Shopify este deosebit de excelent pentru începători, deoarece este mult mai ușor de utilizat. Spre deosebire de WooCommerce, nu trebuie să instalați nimic și puteți începe rapid.

De asemenea, au planuri de prețuri ușor de înțeles. Planul de bază al Shopify începe de la 29 USD pe lună. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a cheltui prea mulți bani pentru planurile de găzduire a comerțului electronic și pentru optimizarea magazinului dvs. online. Cu planul lor de bază, puteți minimiza riscurile de a începe un magazin online. Și, pe măsură ce afacerea dvs. online crește, vă puteți actualiza planul pentru a vă potrivi nevoile.

Shopify este platforma pentru dvs. dacă doriți o soluție completă fără bătaie de cap si este nelimitat din punct de vedere al scalabilității pentru magazinul tău online.

cum să adăugați shopify la wordpress

Dacă mai folosiți mai degrabă WooCommerce cu WordPress, consultați tutorialul nostru: Cum să creați un magazin online cu WooCommerce – pas cu pas.

Acum, să ne scufundăm în cum să integrăm Shopify cu WordPress.

Configurați Shopify cu WordPress – pas cu pas

Integrarea Shopify cu site-ul dvs. WordPress este la fel de ușoară precum încorporarea fragmentului de cod. Să aruncăm o privire la ghidul pas cu pas de mai jos.

Legate de: Citiți recenzia noastră completă Shopify.

Pasul 0: Porniți un site web pe WordPress

Dacă nu aveți deja un site web WordPress, va trebui să creați unul pentru a începe un magazin online cu Shopify. WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume, este cea mai bună platformă pentru a lansa un site web. Este livrat cu o serie de funcții încorporate, care vă vor ajuta să construiți cu ușurință un site web fără a fi necesar să știți nimic despre cod.

De asemenea, consultați acest articol despre motivul pentru care folosiți WordPress.

Există o serie de pași pentru pornirea unui site web pe WordPress. În primul rând, va trebui să alegeți un nume de domeniu pentru compania dvs. Un nume de domeniu sau o adresă URL este adresa site-ului dvs. online. Vă recomandăm să folosiți generatorul nostru de nume de domeniu, pentru a vă ajuta să găsiți numele de domeniu perfect pentru magazinul dvs. online.

În continuare, va trebui să alegeți o gazdă a site-ului web. O gazdă web este o afacere care oferă tehnologiile și serviciile pe care un site web trebuie să fie vizualizate pe internet. Este locul în care sunt stocate fișierele site-ului dvs. web. Cu alte cuvinte, dacă numele dvs. de domeniu este adresa dvs.; găzduirea dvs. web este casa dvs..

Vă recomandăm să folosiți Bluehost pentru a vă configura magazinul online. Bluehost este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire de site-uri web disponibile și oferă o instalare WordPress cu 1 clic, astfel încât să puteți crea magazinul online super rapid.

start-un-site-bluehost

Am negociat o afacere cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la găzduirea WordPress. Verificați detalii complete pe pagina noastră cupon Bluehost.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Nu ești încă mulțumit? Citiți această recenzie completă a Bluehost.

Dacă doriți instrucțiuni mai detaliate despre cum să porniți un site web pe WordPress, consultați tutorialul nostru despre cum să faceți un site web – pas cu pas.

După ce ați obținut un nume de domeniu, o găzduire web, a instalat WordPress și ați creat site-ul dvs., sunteți gata să integrați Shopify și să începeți să vindeți.

Pasul 1: Configurați un magazin Shopify

Primul pas pentru integrarea Shopify cu WordPress este să configurați un cont cu Shopify. Intrați pe site-ul Shopify. Pe pagina lor de pornire, veți vedea o zonă în care puteți introduce adresa de e-mail pentru a începe o probă gratuită de 14 zile. După introducerea adresei de e-mail, apăsați tasta Incepe buton.

set-up-Shopify-cont

În continuare, vi se va solicita să alegeți o parolă pentru contul dvs. și numele magazinului. După ce ați terminat introducerea informațiilor, faceți clic pe butonul Creați-vă magazinul buton.

how-to-integra-Shopify-cu-WordPress

Apoi, vi se va cere să răspundeți la câteva întrebări de la Shopify, pentru a putea cunoaște mai bine nevoile dvs. Faceți clic pe săgeata derulantă pentru a alege răspunsurile dvs. la întrebări, apoi faceți clic pe Următor →.

Set-up-Shopify-cu-WordPress

În zona următoare, vi se va solicita să completați numele, adresa, numărul de telefon și adresa site-ului. După ce ați completat această parte, faceți clic pe butonul Intră în magazinul meu butonul din partea de jos a formularului.

stabilirea-up-Shopify-cont

Vei fi redirecționat apoi către pagina principală a contului Shopify. Magazinul dvs. Shopify este acum pregătit pentru dvs..

Shopify-tablou de bord

Pasul 2: Configurați plăți și expediere pentru magazinul dvs. Shopify

Pentru a accepta plăți de la clienți, va trebui să configurați plăți pentru magazinul dvs. Shopify. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Setări în colțul de jos al paginii de pornire și apoi faceți clic pe Furnizori de plată.

Plățile-Shopify-set-up

Contul dvs. Shopify este configurat automat pentru a primi plăți PayPal cu PayPal Express Checkout. Dacă aveți un cont PayPal configurat deja cu adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a crea contul Shopify, ar trebui să fiți gata să acceptați plățile. Dacă nu aveți un cont PayPal, Shopify vă va trimite un e-mail cu instrucțiuni despre modul de configurare a unui cont PayPal Merchant pentru a solicita fondurile dvs..

De asemenea, verificați: Cele mai bune pluginuri PayPal WordPress.

Pentru a putea accepta alte forme de plată de la clienți, cum ar fi cărțile de credit, va trebui să faceți clic pe butonul Configurarea completă a contului buton pentru a oferi Shopify mai multe detalii despre afacerea dvs..

cum-la-set-up-Shopify-plăți

Puteți alege, de asemenea, să acceptați forme alternative de plată precum BitPay și GoCoin.

Ultimul pas pentru configurarea magazinului Shopify, astfel încât să fie gata să înceapă vânzarea este să configurați transportul. Faceți clic pe butonul Setări butonul din nou și apoi faceți clic pe livrare.

Shopify-transport maritim-set-up

În mod implicit, originea expedierii va fi setată pe adresa magazinului introdusă la configurarea contului Shopify. Puteți edita originea expedierii dacă doriți dând clic pe butonul Modificați originea transportului buton.

În această zonă, puteți defini, de asemenea, zonele de transport și tarifele pentru transport în acele locații. Dacă nu știți cât să plătiți pentru transport, încercați să contactați oficiul poștal local pentru a obține sfaturi.

Pasul 3: Adăugați produsele dvs. la Shopify

În continuare, va trebui să adăugați produsele dvs. în contul dvs. Spotify. Pentru a adăuga produsele dvs., faceți clic pe butonul Produse fila din meniul din dreapta, apoi faceți clic pe Adaugă produs.

adăugați produse pentru a face cumpărături

Apoi completați toate informațiile despre produsul dvs., inclusiv numele / titlul produsului, descrierea produsului, prețul și multe altele. Încărcați și o imagine de înaltă calitate a produsului dvs. aici. Puteți adăuga, de asemenea, produsul într-o colecție pentru a fi mai ușor de găsit în magazinul dvs. După ce ați completat toate detaliile pentru produsul dvs., faceți clic pe butonul Salvați buton.

add-produse-la-ta-Shopify-cont

Repetați acest pas pentru toate produsele pe care le oferiți.

Pasul 4: Alegerea planului dvs. de prețuri pentru magazin

După ce ați configurat elementele de bază ale contului dvs. Shopify, va trebui să alegeți un plan de prețuri care să funcționeze efectiv magazinul online. Faceți clic pe butonul Selectați un plan butonul din banner în partea de jos a ecranului.

Shopify plan

Vei fi apoi prezentat cu 3 opțiuni de plan diferite. Dacă tocmai începeți și sunteți la vânzare online, vă recomandăm să alegeți planul de bază Shopify pentru 29 USD pe lună. Puteți actualiza întotdeauna planul oricând doriți, dacă aveți nevoie de mai multe funcții sau dacă magazinul dvs. online crește rapid. Pentru a alege planul Shopify de bază, faceți clic pe butonul Alegeți acest plan buton.

configurarea magazinului cu wordpress

Apoi introduceți informațiile cardului dvs. de credit și apăsați butonul Începeți planul buton.

Începeți cu Shopify Today!

Acum sunteți gata să începeți să câștigați bani online cu Shopify și site-ul dvs. WordPress.

Pasul 5: Utilizarea butonului de cumpărare Shopify

Acum este timpul să integrați Shopify în site-ul dvs. WordPress cu Butoane Cumpărați. Cumpărați butoane pentru link-ul dvs. de plată Shopify și sunt incluse în toate planurile Shopify. Butoanele Cumpără vă permit să vindeți produsele dvs. pe site-ul dvs. web sau în postările de pe blog. De asemenea, puteți utiliza Butoane Cumpărați pentru a crea un link de checkout pentru a trimite clienților în mesaje de e-mail sau pe social media. De-a lungul mesajelor de e-mail laterale apare un instrument CRM de vânzări
la îndemână în gestionarea oportunităților și relațiilor cu clienții.

În cazul în care canalul de vânzare pentru butoanele Cumpărați nu apare în secțiunea Channel de vânzări a administratorului Shopify, va trebui să îl adăugați. Pentru a adăuga canalul de vânzare Cumpărați butonul, faceți clic pe Setări apoi faceți clic pe butonul Canalele de vânzări buton.

adăugarea magazinului la wordpress cu butonul de cumpărare

Faceți clic pe butonul Adăugați canalul de vânzări buton. Vei vedea apoi o listă de canale de vânzări disponibile, derulați în jos pentru a găsi Butonul Cumpără canal. După ce îl găsiți, faceți clic pe albastru + buton pentru instalare.

cum se instalează butonul de cumpărare pentru a integra shopify și wordpress

După instalarea canalului de vânzare Cumpărați butonul, faceți clic pe butonul Butonul Creați Cumpărături buton.

crea buton de cumpărare magazin

Apoi, alegeți produsul pentru care doriți să creați un buton de cumpărare și faceți clic pe butonul Selectați produsul buton. Acum puteți configura aspectul butonului dvs. de cumpărare. Puteți alege un șablon, personaliza culoarea și textul butonului și acțiunea care se întâmplă atunci când un client face clic pe buton. După ce ați terminat de personalizat aspectul butonului dvs., faceți clic pe butonul Generați codul buton.

buton pentru cumpărături de produse pentru wordpress

Următorul pas este să copiați codul și să îl adăugați pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 6: Adăugați butoane Cumpărați Shopify pe site-ul dvs. WordPress

Acum trebuie să adăugăm produsele dvs. pe site-ul dvs. WordPress, pentru a putea începe să le vindeți. Apasă pe Copiați codul în clipboard butonul pentru a copia codul pe care tocmai l-ați generat pentru acel produs.

add-Shopify-produs-to-WordPress

Puteți lipi acest cod oriunde pe site-ul dvs. web unde doriți să apară butonul Cumpărați. De exemplu, puteți crea o pagină pe site-ul dvs. WordPress pentru a afișa butoanele Cumpărați. Creați pagina pe WordPress, denumiți-o, apoi inserați codul.

cum să adăugați butoane de cumpărare shopify la wordpress

Puteți, de asemenea, să lipiți codul postări pe blog sau în bara laterală WordPress.

Asta e! Integrarea Shopify cu WordPress este atât de ușoară. Acum că știți cum să adăugați Shopify pe site-ul dvs. WordPress, veți atrage clienți și veți face o tonă de vânzări în cel mai scurt timp.

Nu ratați această comparație interesantă între BigCommerce și WooCommerce sau citiți pe https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră completă de alternative Shopify și concurenți.

Sperăm că v-a plăcut acest articol. Dacă ați făcut acest lucru, aruncați o privire la articolele noastre despre cele mai bune hosting WooCommerce și 9 cele mai bune instrumente SEO pentru a vă crește traficul site-ului, rapid!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map