Cum să configurați un site de înscenare WordPress (Ghid pentru începători)

Cum să configurați un site de înscenare WordPress


Doriți să configurați un site de înscenare WordPress?

Un site de înscenare WordPress este o clonă a site-ului dvs. live unde puteți testa noi funcții, teme și pluginuri înainte de a le implementa pe site-ul live. În acest fel puteți remedia erorile și schimba testele înainte de a le adăuga pe site-ul dvs. live.

În acest articol, vă vom arăta cum să configurați corect un site de operare WordPress.

Configurarea unui site de înscenare WordPress

Unii furnizori de găzduire web oferă o configurare de punere în scenă cu un clic, care este cel mai simplu și recomandat mod de a configura un site de înregistrare.

Bluehost, WP Engine și SiteGround sunt câțiva dintre puținii furnizori de găzduire care oferă o configurare de înscenare cu un singur clic. Dacă furnizorul dvs. de găzduire web nu oferă o configurare de punere în scenă cu un clic, atunci este posibil să doriți să migrați găzduirea către o gazdă web care oferă o opțiune de înregistrare. În mod alternativ, puteți construi și un site de înscenare cu un plugin WordPress sau chiar manual.

Cuprins: Construirea unui site de înscenare în WordPress

1. Cum se construiește un site de înscenare pe Bluehost
2. Cum se construiește un site de înscenare pe motorul WP
3. Cum se construiește un site de înscenare pe SiteGround
4. Cum se construiește un site de înscenare cu un plugin WordPress
5. Cum se construiește un site de înscenare Manual

Cum să construiți un site de înscenare pe Bluehost

Bluehost este una dintre cele mai populare companii de web hosting și un partener oficial de hosting WordPress. Puteți utiliza opțiunea site-ului de înregistrare cu 1 clic pentru a configura rapid și ușor site-ul dvs. de înregistrare.

Funcția site-ului Staging este disponibilă cu toate planurile de găzduire Bluehost.

Pentru a lansa un nou site de înscenare, conectați-vă la contul dvs. de administrator WordPress și accesați Bluehost »Punerea în scenă așa cum se arată în captură de ecran.

Creați site-ul de înscenare

De acolo, faceți clic pe butonul Creați site-ul de înscenare buton pentru a continua.

Va trebui să așteptați câteva secunde pentru ca Bluehost să configureze un site de înscenare pentru site-ul principal.

Accesați site-ul de înscenare

În continuare, trebuie să faceți clic pe butonul Accesați site-ul de înscenare buton pentru a vizita site-ul dvs. de înscenare. Te va duce în zona de administrare WordPress a site-ului de înscenare. Acum puteți vedea un buton roșu în partea de sus care indică că este un mediu de punere în scenă.

Simțiți-vă liber să testați cu noi actualizări pe acest site. După ce ați testat modificările, le puteți adăuga pe site-ul live.

Actualizați-vă modificările de pe site-ul Staging la site-ul live pe Bluehost

După ce ați testat toate modificările din mediul dvs. de înscenare, puteți derula noile caracteristici / modificări pe site-ul dvs. live, după cum urmează: Navigați la Bluehost »Punerea în scenă și defilați în jos spre Desfasurarea stadiului in productie secțiune.

Veți găsi mai multe opțiuni, cum ar fi implementarea numai fișiere, implementarea fișierelor și a bazei de date și implementarea numai a bazelor de date.

Implementați site-ul de înregistrare

Selectați o opțiune și faceți clic pe ea.

Acum veți vedea fereastra pop-up unde puteți face clic pe butonul Da! Să se desfășoare buton pentru a continua.

Da, implementați site-ul

Asta e! Ați configurat cu succes un site de înregistrare pe Bluehost și ați implementat toate modificările pe site-ul dvs. de producție.

Cum să construiți un site de înscenare pe WP Engine

WP Engine este una dintre cele mai bine administrate companii de găzduire WordPress. Cu WP Engine, nu trebuie să vă faceți griji pentru securitatea, performanța, viteza și backup-ul site-ului dvs., deoarece platforma lor vine cu toate aceste funcții..

În afară de asta, fiecare plan WP Engine oferă și o configurare a mediului de stadiu cu un clic.

Pentru a configura site-ul de înregistrare pe WP Engine, trebuie să vă conectați la tabloul de bord al WP Engine și să faceți clic pe site-ul dvs. pentru care doriți să creați un site web de înregistrare.

Site WP Engine Add

După aceea, faceți clic pe butonul Adăugați Etapare opțiune de a construi un mediu de înscenare.

Începeți prin introducerea unui nume pentru noul dvs. site de înscenare. Faceți clic pe butonul Creați mediu buton pentru a lansa site-ul dvs. de înscenare.

Numele site-ului motorului WP

Noul site de înscenare va fi un site WordPress liber. Puteți trece la site-ul dvs. de producție din meniul din stânga.

Pentru a clona conținutul site-ului de producție în site-ul dvs. de înregistrare, trebuie să faceți clic pe butonul Copiaza in și faceți clic pe butonul înscenare opțiune.

Producție până la înscenare

Apoi alegeți un punct de rezervă și faceți clic pe butonul Previzualizare Copiere buton pentru a continua la pasul următor.

Copie previzualizare motor WP

În continuare, veți vedea un pop-up care vă solicită să confirmați că doriți să copiați conținutul site-ului web live în mediul de înregistrare. Faceți clic pe butonul Copiere Mediu buton.

Mediul de copiere a motorului WP

Asta e! Ați configurat un site de înscenare pe WP Engine și ați clonat cu succes conținutul site-ului de producție.

Migrați site-ul dvs. de înscenare spre site-ul live pe WP Engine

Mai întâi, navigați la Punerea în scenă »Puncte de rezervă din meniul din stânga. Apoi, faceți clic pe butonul Backup acum buton.

Puncte de rezervă pentru motorul WP

O fereastră emergentă vă va solicita să introduceți descrierea de rezervă și o adresă de e-mail pentru a trimite o notificare atunci când copia de rezervă este gata.

Backup pentru etapizarea motorului WP

Faceți clic pe butonul Creați Backup-ul Staging buton pentru a continua.

După procesarea copiei de rezervă, puteți merge înainte și dați clic pe butonul Copiaza in opțiune.

Producția de implementare a motorului WP

Alegeți punctul de rezervă pe care l-ați adăugat la configurarea mediului de înregistrare și faceți clic pe butonul Previzualizare Copiere buton.

WP Motor Staging până la producție

Se va deschide o fereastră în care trebuie să confirmați că doriți să vă mutați site-ul de înregistrare pe site-ul live. Faceți clic pe butonul Copiere Mediu buton pentru a continua.

Motorul WP Confirmă mediul de copiere

Când veți finaliza procesul de migrare veți primi o notificare pe adresa dvs. de e-mail.

Cum să construiți un site de înscenare pe SiteGround

SiteGround este o companie lider de găzduire web de pe piață, care vine, de asemenea, cu o configurare a site-ului de un clic cu planurile lor premium: GrowBig și GoGeek.

Dacă v-ați abonat la SiteGround cu oricare dintre aceste planuri de găzduire, atunci este ușor să configurați un site de înregistrare pentru dvs..

Începeți prin a vă conecta la contul SiteGround și faceți clic pe butonul Instrumente pentru site buton. De acolo, trebuie să vizitați WordPress »Punerea în scenă din meniul din stânga.

SiteGround Staging

Apoi, introduceți numele site-ului dvs. de înscenare și faceți clic pe butonul Crea buton.

Creați SiteGround Staging

În câteva secunde, veți vedea un mesaj de succes și site-ul dvs. de înscenare va fi gata. Puteți derula în jos Gestionați copiile de înregistrare secțiune și faceți clic pe pictograma săgeată pentru a vă autentifica în zona de administrare WordPress a site-ului dvs. de înregistrare.

Asta e! Ați creat cu succes un site de înscenare. Sunteți gata să începeți să implementați noi funcții și să testați erori.

Migrează site-ul dvs. de înscenare pentru a trăi site-ul pe SiteGround

După ce ați făcut modificări în mediul de înscenare, puteți merge mai departe și să migrați site-ul dvs. de înregistrare pe site-ul live.

Pentru a face asta, mergeți la WordPress »Punerea în scenă în tabloul de bord SiteGround Site Tools. Apoi, derulați în jos până găsiți Gestionați copiile de înregistrare secțiune.

Găsiți copia pe care ați creat-o în pasul precedent și faceți clic pe cele 3 puncte verticale de lângă ea. Acum, faceți clic pe butonul Desfășurare completă opțiune.

Implementați site-ul complet de înscenare

Acum va trebui să confirmați implementarea. Apoi faceți clic pe butonul A confirma buton pentru a continua.

Confirmați implementarea

Trebuie să așteptați câteva minute pentru finalizarea procesului, apoi veți vedea un mesaj de succes.

Cum să construiți un site de înscenare cu un plugin WordPress

Dacă furnizorul dvs. de găzduire nu vine cu o opțiune de înscenare, atunci soluția ideală este să utilizați un plugin WordPress pentru a crea un mediu de înregistrare.

Există mai multe pluginuri care vă permit să creați un site de înscenare în WordPress. Vă recomandăm să folosiți WP Stagecoach, care este un popular plugin de înscenare WordPress.

Instalează și activează pluginul WP Stagecoach. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, trebuie să accesați pagina cu setările WP Stagecoach de la administratorul dvs. WordPress.

Setări WP Stagecoachach

Începeți prin a introduce numele de utilizator și cheia API WP Stagecoach. Puteți găsi aceste informații în contul WP Stagecoach.

Trebuie să specificați numele pentru site-ul dvs. de înscenare. De asemenea, puteți selecta Parola protejează site-ul de înscenare opțiune pentru a vă proteja site-ul de înscenare.

WP Stagecoach Ride

Faceți clic pe butonul Plimbați-vă pe Stagecoach buton pentru a continua.

Este nevoie de câteva minute pentru a configura un site de înscenare pentru site-ul principal WordPress. După ce este gata, veți vedea linkul pentru a vizita site-ul dvs. de înscenare și zona sa de administrare.

Migrează-ți site-ul de înscenare către site-ul live pe WP Stagecoach

Când ați terminat să efectuați modificări pe site-ul dvs. de înregistrare, vizitați WP Stagecoach »Modificări de import și faceți clic pe butonul Verificați dacă există modificări buton.

Vi se va solicita să selectați actualizările pe care doriți să le mutați de pe site-ul dvs. de înregistrare pe site-ul principal.

WP Stagecoach Schimbări de import

Acum, faceți clic pe butonul Import buton pentru a transfera toate modificările de pe site-ul de înregistrare în site-ul live.

Trebuie să așteptați câteva minute pentru finalizarea procesului și apoi vizitați site-ul dvs. live pentru a vedea schimbările în acțiune.

Cum să construiți manual un site de înscenare

Dacă sunteți un dezvoltator sau un utilizator avansat care dorește să creeze manual un site de înregistrare, atunci această metodă este pentru dvs. Această metodă va consuma mai mult timp decât alte metode menționate în acest articol.

Ar trebui să știți, de asemenea, că în timpul procesului de desfășurare de la mediul de înscenare la site-ul live, site-ul principal va coborî temporar.

Pentru a începe construirea manuală a unui site de operare, creați un subdomeniu în contul de găzduire. De dragul acestui tutorial, vom folosi platforma Bluehost pentru a arăta procesul complet.

Creați subdomeniu

Trebuie să introduceți un nume pentru subdomeniul dvs., cum ar fi înscenarea. Faceți clic pe butonul Crea butonul și subdomeniul dvs. vor fi gata.

Baze de date

După aceasta, puteți vizita Avansat setări din meniul din stânga. Apoi faceți clic pe butonul Baze de date MySQL opțiune.

Creați baza de date manual

Apoi, introduceți un nume pentru noua dvs. bază de date și faceți clic pe butonul Creați baza de date buton.

Creați un utilizator de bază de date

De asemenea, trebuie să creați un utilizator nou al bazei de date. Derulați în jos până găsiți Adăugați un utilizator nou secțiune.Pentru a adăuga un utilizator nou, introduceți un nume de utilizator, o parolă și faceți clic pe butonul Creaza utilizator buton.

Utilizator la baza de date

Apoi, mergeți la Adăugare utilizator la baza de date secțiune. Selectați utilizatorul și baza de date la care doriți să vă conectați și faceți clic pe butonul Adăuga buton.

Privilegiile utilizatorului

Acesta va afișa ecranul privilegiilor. În continuare, verificați Toate privilegiile și faceți clic pe butonul Fa schimbari buton pentru a continua.

Acum, puteți vizita zona de administrare a site-ului dvs. WordPress pentru a instala și activa funcția Duplicator conecteaza. Apoi, vizitați Duplicator »Pachete pagină.

Apoi, faceți clic pe butonul Creaza nou apoi faceți clic pe Următor → a continua.

Duplicator creează nou

Pluginul Duplicator va rula câteva teste pentru a vedea dacă site-ul dvs. este gata să fie clonat. Dacă toate verificările sunt trecute, puteți face clic pe butonul Construi buton.

Construirea duplicatorului

Trebuie să așteptați câteva minute pentru finalizarea procesului, apoi veți vedea un link de descărcare. Faceți clic pe butonul Descărcare cu un singur clic opțiune pentru a salva pachetul complet pe computer.

Descărcarea duplicatorului

Apoi, deschideți o fereastră nouă a browserului, apoi adăugați această adresă URL:

https://mysubdomain.example.com/installer.php

În adresa URL de mai sus, trebuie să înlocuiți „mysubdomain” cu subdomeniul și „example.com” cu numele principal de domeniu.

Când încercați să vizitați adresa URL de mai sus, veți fi direcționat către pagina cu setările pluginului Duplicator.

Setări duplicator

În continuare, verificați termenii și faceți clicUrmător →.

Apoi adăugați informații despre baza de date creată anterior. Va include un nume de bază de date, un nume de utilizator și o parolă.

Baza de date de instalare a duplicatorului

Faceți clic pe butonul Următor → buton pentru a continua.

În pagina următoare, puteți vedea pluginul Duplicator a adăugat automat adresa URL a subdomeniului dvs. Dacă nu este acolo, îl puteți adăuga manual și faceți clic pe butonul Următor → buton.

Baza de date de actualizare a duplicatorului

După finalizarea migrării, puteți accesa zona de administrare a site-ului dvs. de înregistrare. Apoi începeți să faceți modificări pe site-ul dvs. de înregistrare în funcție de nevoile dvs..

În plus, vă puteți proteja site-ul de înregistrare adăugând o parolă pentru subdomeniu. Pentru aceasta, trebuie să vă conectați la contul dvs. de găzduire și să localizați contul Fișiere secțiune.

Acolo, veți găsi Confidențialitatea directorului cadru.

Confidențialitatea directoarelor

Pentru a proteja subdomeniul cu o parolă, selectați Parola Protejați acest director. Apoi, va trebui să introduceți un nume pentru această protecție, să adăugați un nume de utilizator și o parolă nouă.

Protejați site-ul de înscenare

Faceți clic pe butonul Salvați buton.

Mutați site-ul dvs. de înscenare manual pe site-ul live

Pentru a transfera site-ul dvs. de înregistrare pe site-ul live, urmați pasul anterior. Singura diferență este că în ultimul pas, ați mutat site-ul live pe site-ul de înscenare. Aici, trebuie să mutați site-ul de înscenare pe site-ul live.

De asemenea, trebuie să creați o copie de rezervă completă a site-ului principal înainte de a implementa actualizări de pe site-ul dvs. de înregistrare. Pluginul Duplicator vă permite, de asemenea, să creați cu ușurință o copie de rezervă WordPress.

După crearea copiei de rezervă, eliminați toate fișierele WordPress de pe site-ul live. Acum veți vedea că site-ul dvs. live arată un ecran alb.

Apoi urmați pasul anterior pentru a importa site-ul dvs. de înregistrare pe site-ul live folosind pluginul Duplicator.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum să configurați un site de înscenare WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map