Cum să configurați urmărirea autorului în WordPress cu Google Analytics

cum să setați urmărirea autorului în Google Analytics


Doriți să vă urmăriți autorii blogului cu Google Analytics? Când mai mulți autori scriu conținut pe blogul dvs., va trebui să le urmăriți individual pentru a afla cei mai buni interpreți și vice versa.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura urmărirea autorului în WordPress cu Google Analytics.

Instalați MonsterInisghts pentru urmărirea autorului în Google Analytics

În mod implicit, nu există setări în Google Analytics pentru a urmări autorii blogului. Va trebui să adăugați setări personalizate pentru a permite urmărirea autorului.

Folosind Pluginul MonsterInsights este cel mai simplu mod de a activa urmărirea autorului pe site-ul dvs. WordPress. MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress.

După ce ați activat urmărirea, veți primi rapoarte uimitoare despre afișările de pagină, rata de respingere și cel mai popular autor al blogului dvs. Puteți adăuga și alte dimensiuni personalizate pentru a urmări autorii în WordPress.

Configurarea urmăririi autorului în WordPress cu Google Analytics

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați MonsterInsights Pro conecteaza. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin în WordPress.

După activare, accesați Insights »Adăugări pentru instalarea și activarea Dimensiuni add-on.

Acum, va trebui să conectați Google Analytics cu WordPress.

Pur și simplu accesați contul dvs. MonsterInsights și copiați cheia de licență. Apoi, mergeți la Insights »Setări în blogul tău WordPress.

În Cheie de licență câmp, lipiți tasta și faceți clic pe butonul Verificați cheia buton.

Cheie de licență

Odată verificat, faceți clic pe butonul Urmărirea fila din secțiunea de sus. De acolo, va trebui să vizitați Dimensiuni personalizate în meniul din stânga.

Dimensiuni personalizate - urmărirea autorului

În această pagină, faceți clic pe butonul Adăugați noi dimensiuni personalizate link și va afișa un meniu derulant. În acest dropdown, va trebui să selectați Autor ca dimensiune personalizată.

Selectați urmărire autor - autor

Faceți clic pe butonul Salvează modificările buton pentru a stoca aceste setări.

În continuare, conectați-vă la contul Google Analytics și deschideți linkul dvs. de blog pentru a adăuga dimensiuni personalizate pentru urmărirea autorului.

Site-ul dvs. în contul Google Analytics

Odată deschis, va trebui să mergeți la admin fila din meniul din stânga. În coloana Definiții personalizate, va trebui să faceți clic pe Dimensiuni personalizate.

Faceți clic pe dimensiuni personalizate - urmărirea autorului

Acum, faceți clic pe butonul Noua dimensiune personalizată buton din tabel.

Nouă dimensiune personalizată - configurați urmărirea autorului

Va deschide formularul pentru a crea o nouă dimensiune personalizată. În câmpul Nume, va trebui să adăugați Autor și faceți clic pe butonul Crea buton. Păstrați toate celelalte setări așa cum este.

În cele din urmă, va trebui să se potrivească cu numărul index al Google Analytics ID dimensiune personalizată care este disponibil în setările dvs. WordPress MonsterInsights.

Puteți vedea numărul de index pentru Autor în secțiunea Index coloana din Google Analytics. Pur și simplu notați acest număr de index.

Urmărirea autorului

Acum, vizitați pagina Insights »Setări pagina din zona dvs. de administrator WordPress. Sub Urmărirea fila, va trebui să accesați Dimensiuni personalizate din meniul din stânga.

Dacă ID-ul dimensiunii personalizate este același cu numărul de index din Google Analytics, nu trebuie să faceți nimic. Dacă ID-ul este diferit, asigurați-vă că introduceți același număr pe care l-ați notat din coloana index Google Analytics pentru dimensiunea Autor și faceți clic pe butonul „Salvați modificările”.

ID dimensiuni personalizate

Acum, va trebui să adăugați un raport personalizat în contul Google Analytics pentru a urmări corect autorii blogului. În Google Analytics, va trebui să accesați Personalizare »Rapoarte personalizate din meniul din stânga. Căutați Raportează conținut câmpuri și definiți grupurile metrice.

Va trebui să adăugați Autor în Drilldowns Dimension și faceți clic pe butonul Salvați buton.

Rapoarte personalizate

Va afișa raportul de trafic pentru dimensiunea de autor. Puteți monitoriza vizualizările paginii și ratele de respingere în funcție de autorii blogului.

Raport de autor

Pentru a vizualiza rapoarte suplimentare despre autor, selectați Autor ca dimensiune secundară în Google Analytics.

În primul rând, va trebui să vizitați Comportament »Conținut site» Toate paginile. De aici alegeți orice dimensiune primară (de exemplu: Titlul paginii) și mergeți la Dimensiunea secundară picătură sub ea.

Sub Dimensiuni personalizate, faceți clic pe butonul Autor opțiune pentru a vizualiza rapoartele personalizate cu alte dimensiuni principale.

Dimensiunea secundară

Va adăuga noua coloană de autor și va afișa numele autorului lângă fiecare titlu de blog. În acest fel puteți vizualiza rapoarte mai personalizate pentru autori.

Raport autorizat personalizat

În Google Analytics, aveți diverse opțiuni pentru a modifica setările și a vizualiza rapoartele personalizate, după cum este necesar. De asemenea, Google Analytics vă permite să exportați rapoartele sub formă de foi de calcul.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum puteți configura urmărirea autorului în WordPress cu Google Analytics.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să vă bucurați și de ghidul nostru despre cum puteți configura urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map