Cum să configurați urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics

Cum puteți configura urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics


Doriți să configurați urmărirea descărcărilor de fișiere în WordPress? Păstrarea unei evidențe a descărcărilor de fișiere vă va ajuta să identificați care dintre cărțile dvs. eBook sau PDF sunt cele mai descărcate de către utilizatori.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura cu ușurință urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics.

De ce ar trebui să configurați urmărirea descărcărilor cu Google Analytics?

Când aveți mai multe cărți electronice sau alte fișiere utile disponibile pe site-ul dvs. WordPress, ar trebui să configurați urmărirea descărcărilor pentru a verifica dacă utilizatorii dvs. descarcă sau nu aceste fișiere. De asemenea, poate doriți să știți care dintre fișierele dvs. sunt cele mai descărcate de utilizatorii dvs..

În afară de aceasta, vă va ajuta să aflați care sunt fișierele descărcate mai puțin (sau nu) de utilizatori, astfel încât să vă puteți ajusta strategiile și să creați doar conținutul care atrage cea mai mare atracție de utilizator pe site-ul dvs..

În mod normal, utilizați Google Analytics pentru a monitoriza sursele de trafic și alte statistici utile pe site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, Google Analytics nu are un sistem de urmărire a descărcărilor pentru anumite fișiere.

Vă recomandăm să folosiți MonsterInsights conecteaza. Este cea mai bună soluție de analiză WordPress și vă ajută să urmăriți cu ușurință descărcările de fișiere.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care puteți configura cu ușurință urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics.

Configurarea urmăririi descărcărilor în WordPress cu Google Analytics

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul MonsterInsights. Ar trebui să cumpărați planul Pro pentru a configura cu ușurință urmărirea descărcărilor pe site-ul dvs. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin în WordPress.

După activare, va trebui să configurați Google Analytics în WordPress utilizând MonsterInsights. Va activa automat urmărirea descărcărilor pentru fișierele dvs. în WordPress.

Acum, puteți merge mai departe și configurați modul în care doriți să urmăriți descărcările de fișiere. În tabloul de bord MonsterInsights, fișierele descărcate pot fi văzute ca evenimente. Puteți modifica această setare și puteți vedea fișierele descărcate ca vizualizări de pagini.

Vă recomandăm să urmăriți descărcările ca evenimente în loc de afișări de pagini. Urmărirea descărcărilor ca evenimente va afișa mai simplu statisticile pentru descărcări de fișiere în tabloul de bord WordPress.

Urmărirea fișierelor descărcate ca vizualizări de pagină poate afecta statisticile traficului site-ului dvs. web. Dacă sunteți încă nerăbdător să schimbați setările implicite de la evenimente la afișări de pagini, atunci pur și simplu conectați-vă în zona de administrator WordPress. Apoi, vizitați pagina Insights »Setări» Urmărire pagina și accesați Descărcări de fișiere din meniul din stânga.

Urmăriți descărcările de fișiere ca vizualizări de pagini

De acolo, selectați Vizualizare pagina și faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a stoca aceste setări.

Adăugarea mai multor extensii de fișiere pentru a urmări descărcările de fișiere

Te întrebi ce extensii va urmări pluginul MonsterInsights ca descărcări? Lista este oferită pe pagina Descărcări de fișiere, inclusiv documente, exe, js, pdf, ppt, etc.

Adăugați mai multe extensii

Puteți adăuga cu ușurință mai multe extensii în câmpul „Extensii de fișiere pentru a urmări ca descărcări”. Faceți clic pe butonul Salvați modificările.

Notă: Separați noile extensii cu o virgulă în câmpul Extensii.

Vizualizarea descărcărilor fișierelor dvs. în tabloul de bord WordPress

Pentru a vizualiza raportul fișierelor descărcate în WordPress, trebuie să accesați Insights »Raport» Raport de editori.

În această pagină, derulați în jos în secțiunea Link-uri de descărcare de sus pentru a vizualiza descărcările.

Link-uri de descărcare de top

Vizualizarea descărcărilor de fișiere în Google Analytics

MonsterInsights vă permite să vizualizați descărcările de fișiere în Google Analytics, la fel cum vă arată statisticile de trafic pentru site-ul dvs. web. Pur și simplu conectați-vă la contul Google Analytics și dați clic pe linkul site-ului dvs. web unde urmăriți descărcările.

Site-ul dvs. în contul Google Analytics

Dacă ați selectat afișări de pagini în setările MonsterInsights pentru descărcări de fișiere, atunci accesați pur și simplu Toate paginile secțiune pentru a găsi raportul de urmărire.

De acolo, puteți vedea raportul accesând Comportament »Conținut site» Toate paginile.

Cu toate acestea, dacă ați selectat evenimente în setările de descărcare a fișierelor, va trebui să accesați secțiunea raportului evenimentelor pentru a vizualiza datele fișierelor descărcate..

Pur și simplu mergeți la Comportament »Evenimente în meniul din stânga și vă va afișa mai multe opțiuni. Să discutăm aceste opțiuni individual.

 • Prezentare generală: Dacă faceți clic pe această opțiune, vă va afișa toate evenimentele de top de pe site-ul dvs. web.
 • Evenimente de top: În această secțiune, veți vedea evenimentele pe care utilizatorii dvs. le-au petrecut cel mai mult timp.
 • Pagini: Va afișa o listă cu toate paginile în care ați adăugat fișiere de descărcat pentru utilizatorii dvs. și au dat clic pe opțiunea de descărcare.
 • Flux de evenimente: Puteți monitoriza călătoria utilizatorilor dvs. în secțiunea fluxului de evenimente. De asemenea, vă permite să urmăriți ce fișiere sunt apreciate de majoritatea utilizatorilor, remarcând timpul de implicare petrecut pe paginile specifice cu fișiere descărcabile.

Pentru a vizualiza datele din diagrame cu detalii, accesați secțiunea Evenimente »Top Evenimente secțiune.

Urmărirea evenimentelor în Google Analytics

Puteți face clic pe opțiunea de descărcare din sub Categoria evenimentului coloana pentru a vizualiza raportul complet.

Raport de eveniment

Cum funcționează urmărirea descărcărilor de fișiere cu MonsterInsights?

Google Analytics nu are un sistem implicit pentru a urmări descărcările de fișiere. Cu toate acestea, MonsterInsights vă permite să monitorizați cu ușurință fișierele descărcate cu Google Analytics.

În secțiunea Raport evenimente Google Analytics, veți vedea toate resursele descărcate etichetate sub „linkul de descărcare”.

Secțiunea raportului evenimentelor este împărțită în mai multe coloane. Aceste componente vor fi identice pentru fișierele descărcate sau pentru orice alt eveniment de urmărire în Google Analytics.

 • Categorie eveniment: Veți vedea toate fișierele descărcate când faceți clic pe eticheta de descărcare din coloana Categorie de evenimente (prezentată mai sus).
 • Acțiune eveniment: După ce faceți clic pe eticheta de descărcare, vă va afișa toate adresele URL cu resursele dvs. descărcate în coloana Acțiune eveniment și puteți face clic pe orice URL pentru a urmări descărcările..
 • Eticheta evenimentului: Sub această coloană, puteți vedea titlul sau titlul la care este conectat evenimentul dvs..

Asta e tot. Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum puteți configura urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics. De asemenea, puteți consulta alternative la Google Analytics în vitrina noastră a celor mai bune soluții de analiză pentru WordPress.

Dacă doriți să configurați rapid site-ul dvs. și nu doriți să adăugați manual funcții, consultați cei mai buni generatori de pagini pentru drag și drop pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map