Cum să configurați urmărirea eCommerce Google Analytics pentru WooCommerce

cum să configurați urmărirea comerțului electronic pentru woocommerce


Doriți să configurați urmărirea comerțului electronic Google Analytics pentru magazinul dvs. online? Urmărirea magazinului WooCommerce vă va ajuta să îmbunătățiți călătoria utilizatorului și să vă măriți vânzările. Este o practică obișnuită să afli care sunt produsele care se vând cel mai mult în magazinul tău online.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura cu ușurință urmărirea comerțului electronic Google Analytics pentru magazinul dvs. WooCommerce.

Ce este urmărirea comerțului electronic și cum este diferit?

Probabil deja monitorizați traficul site-ului / blogului dvs. cu Google Analytics. Vă permite să optimizați site-ul dvs. pentru utilizatori, astfel încât să puteți obține mai mult trafic. De asemenea, este posibil să monitorizați traficul magazinului dvs. WooCommerce ca un site web general pe Google Analytics.

De asemenea, urmărirea comerțului electronic (urmărirea eCommerce mai precisă) este, de asemenea, o opțiune în tabloul de bord Google Analytics vă oferă informații complete cu privire la cumpărăturile din magazin. Vă va ajuta să înțelegeți potențialii dvs. clienți, astfel încât să puteți îmbunătăți cele mai vizitate pagini de produse și să le faceți și mai bune pentru clienții dvs..

Cu toate acestea, va trebui să activați urmărirea avansată a comerțului electronic Google Analytics pentru WooCommerce pentru a urmări comportamentul de cumpărături al clienților dvs. Urmărirea avansată a comerțului electronic vă va ajuta să extrageți câteva rapoarte importante în Google Analytics, cum ar fi comportamentul la cumpărături, comportamentul de checkout, performanța listelor de produse, performanța vânzărilor, rapoartele de marketing și multe altele.

Aceste rapoarte adaugă beneficii uriașe magazinului tău WooCommerce. Să discutăm în detaliu unele dintre rapoarte.

Raport de comportament la cumpărături

analiza comportamentului de cumpărături

Este un raport puternic care vă oferă o imagine de ansamblu asupra călătoriei clientului. Puteți urmări fiecare client pentru a afla opiniile produsului, accesările pe butonul de checkout, achizițiile terminate și procesele de plată.

În plus, vă va oferi informații despre locul în care călătoria clientului se întrerupe. De exemplu, dacă un client a apăsat butonul de checkout, dar nu a finalizat niciodată achiziția. Apoi, puteți îmbunătăți procesul specific de pe magazinul dvs. WooCommerce, astfel încât clienții dvs. să finalizeze achizițiile și să efectueze plăți.

Liste de produse Raport de performanță

raport cu performanța listei de produse

Este un raport important pentru a cartografia călătoria unui client în paginile de produse. Cu listele de produse, puteți configura vânzări vândute și încrucișate pentru clienții dvs. Acest raport vă arată performanța listelor de produse conexe. Deoarece este un generator de venituri pentru magazinul dvs. online, ar trebui să vă asigurați că listele de produse sunt gestionate corect.

Puteți, de asemenea, să monitorizați performanțele unui produs individual și să identificați detaliile complete despre înălțări, număr de comenzi, anulări și multe altele.

Rapoarte de marketing

cupon produs

Multe magazine online creează strategii de marketing și doresc să configureze Google Analytics cu WordPress pentru a urmări fiecare campanie separat. Rapoartele de marketing din urmărirea comerțului electronic Google Analytics pentru magazinul dvs. WooCommerce face exact acest lucru.

Dacă lucrați cu afiliați, atunci puteți urmări cu ușurință statisticile cu care afiliatul trimite cei mai mulți clienți la magazinul dvs. În informații detaliate, puteți monitoriza veniturile, numărul de comenzi, tranzacțiile de succes și multe altele.

Puteți configura, de asemenea, urmărirea codurilor dvs. cupon. Vă permite să obțineți date complete despre care codul de cupon are cele mai multe vânzări și invers.

Configurarea urmăririi comerțului electronic Google Analytics pentru WooCommerce

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să instalezi și să activezi MonsterInsights conecteaza. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, va trebui să accesați Insights »Setări pagină. De acolo, faceți clic pe butonul Autentificați-vă cu contul Google buton.

Autentificați-vă cu contul Google

Pentru instrucțiuni complete, trebuie să urmați acest ghid cum să conectați corect Google Analytics cu MonsterInsights.

După conectarea reușită, va trebui să vizitați Insights »Adăugări pentru a instala și activa addonul de comerț electronic MonsterInsights.

Adăugare comerț electronic

Odată activat, conectați-vă la dvs. Google Analytics tablou de bord. În continuare, va trebui să faceți clic pe numele site-ului dvs. web unde doriți să setați urmărirea comerțului electronic.

Site-ul dvs. în contul Google Analytics

Acum, du-te la admin setări în bara laterală din stânga.

admin

În această pagină, va trebui să accesați Setări comerț electronic în partea dreaptă a ecranului.

Setări de comerț electronic

Apoi, activați tasta stare și produse asemanatoare Opțiuni. În cadrul prezentării am discutat despre aceste opțiuni.

Activați setările de comerț electronic

Odată activat, faceți clic pe butonul Următor → buton pentru a continua.

Va afișa Setări îmbunătățite ale comerțului electronic opțiune. Trebuie să activați această opțiune de raportare pentru a vizualiza toate rapoartele din Google Analytics.

Activați setările îmbunătățite ale comerțului electronic

Acum, întoarceți-vă în zona dvs. de administrare WordPress. Viziteaza Insights »Setări pagina și faceți clic pe butonul Urmărirea tab. În meniul din stânga, accesați eCommerce și faceți clic pe butonul Utilizați comerțul electronic îmbunătățit cadru.

Utilizați opțiunea de comerț electronic îmbunătățit

Citeste mai mult:: Cele mai bune pluginuri de comerț electronic WordPress.

Asta e tot. Acum puteți vizualiza rapoartele complete pentru magazinul dvs. WooCommerce cu ajutorul monitorizării comerțului electronic Google Analytics MonsterInsights.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să configurezi urmărirea comerțului electronic Google Analytics pentru WooCommerce. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți configura urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map