Cum să configurați urmărirea utilizatorilor în WordPress cu Google Analytics

Cum puteți configura urmărirea utilizatorilor în WordPress cu Google Analytics


Doriți să configurați urmărirea utilizatorilor în WordPress? Urmărirea utilizatorilor vă poate oferi informații despre modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs., pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a genera mai mult trafic și venituri.

Există mai multe instrumente pentru a monitoriza implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. WordPress. Toate aceste instrumente sunt dotate cu propriile caracteristici și opțiuni, ceea ce vă face ușor să urmăriți călătoria vizitatorilor.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura urmărirea utilizatorilor în WordPress cu Google Analytics.

De ce ar trebui să urmăriți utilizatorii în WordPress?

Există multe motive pentru a urmări utilizatorii site-ului dvs. în WordPress. Dacă rulați un site de membru, este important să cunoașteți paginile dvs. populare printre utilizatorii conectați, astfel încât să le puteți îmbunătăți pentru vizitatori noi.

Dacă rulați un site web de comerț electronic, atunci puteți monitoriza traficul și puteți înțelege ce produse sunt mai probabil să fie achiziționate de utilizatori. În acest fel, vă puteți maximiza veniturile prin îmbunătățirea celor mai vizitate pagini de produse.

În general, urmărirea utilizatorilor vă oferă informații despre interesul și preferințele utilizatorilor dvs. conectați. În acest fel, puteți face site-ul dvs. mai atrăgător și posibil să faceți mai multe vânzări și venituri.

Cel mai simplu mod de a configura urmărirea utilizatorilor pe site-ul dvs. este prin cuplarea Google Analytics cu MonsterInsights.

În timp ce Google Analytics oferă o mulțime de funcții de urmărire, inclusiv urmărirea utilizatorilor, care le permite să fie intimidante mai ales dacă nu sunteți un dezvoltator sau un expert Analytics.

Cu toate acestea, cu MonsterInsights, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe un buton pentru a permite urmărirea utilizatorilor. Cu urmărirea utilizatorului, puteți urmări

 • Detectați modul în care utilizatorii dvs. înregistrați utilizează site-ul dvs. pe diferite dispozitive.
 • Urmăriți cu exactitate vizitele și interacțiunile unice care vă ajută să mapați călătoria individuală a cumpărătorului.
 • Faceți clic pe anunțuri și linkuri de afiliere
 • Vizualizări de pagini pentru utilizatori individuali
 • Și altele..

Urmărirea utilizatorului în WordPress cu MonsterInsights

Acum că știți de ce ar trebui să configurați urmărirea utilizatorilor în WordPress, să mergem mai departe și să vedem cum se poate face pas cu pas.

Pasul 1: Instalarea MonsterInsights în WordPress

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați MonsterInsights conecteaza. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați ghidul nostru despre cum să instalați un plugin WordPress.

Pentru a configura urmărirea utilizatorilor, veți avea nevoie de MonsterInsights Pro plan. Este livrat cu multe opțiuni pentru a urmări în mod automat linkurile de ieșire, paginile de produs, link-urile de afiliere, anunțurile și formularele.

După instalare, va trebui să conectați Google Analytics cu MonsterInsights. Pentru asta, trebuie să vă conectați la dvs. Google Analytics cont. Dacă nu aveți un cont, consultați acest ghid complet despre instalarea Google Analytics în WordPress.

Odată conectat, trebuie să vizitați Insights »Setări în zona dvs. de administrator WordPress.

De acolo, trebuie să faceți clic pe butonul Conectați MonsterInsights buton pentru autentificare cu contul Google Analytics.

Conectați MonsterInsights

În continuare, trebuie să selectați un profil Google la care doriți să vă conectați cu MonsterInsights.

Selectați contul Google

După aceea, trebuie să permiteți MonsterInsights să colecteze date din Google Analytics. Va fi nevoie de până la 24 de ore pentru a afișa datele analitice în tabloul de bord WordPress.

Permiteți conectarea MonsterInsights cu Google Analytics

MonsterInsights adaugă automat codul Google Analytics în subsolul site-ului dvs. WordPress și nu trebuie să editați niciun cod.

Pasul 2: Activarea urmăririi utilizatorilor în WordPress cu MonsterInsights

După ce v-ați conectat cu succes, vizitați Insights »Setări și faceți clic pe butonul Urmărirea tab. De acolo, trebuie să faceți clic pe butonul Date demografice fila din meniul din stânga.

Activați urmărirea utilizatorilor

În această pagină, trebuie să verificați Activați urmărirea ID-ului utilizatorului opțiune.

Pasul 3: Activarea urmăririi utilizatorilor în Google Analytics

Pentru a activa raportul de urmărire a utilizatorului în Google Analytics, conectați-vă în contul dvs. și alegeți site-ul.

Cont de selectare Google Analytics

În continuare, trebuie să accesați admin setări.

Setări de administrare

De acolo, trebuie să faceți clic pe butonul Informații de urmărire opțiunea de a o extinde, apoi faceți clic pe butonul Numele de utilizator așezându-se sub ea.

Urmărirea ID-ului utilizatorului

După aceea, trebuie să activați funcția User ID pentru a o activa și faceți clic pe butonul Urmatorul pas buton.

Activați funcția User ID

Acum, faceți clic pe butonul Urmatorul pas buton din nou, fără a schimba nimic.

Urmatorul pas

În cele din urmă, faceți clic pe butonul Crea buton pentru a crea User ID.

Creați ID de utilizator

În pagina următoare, trebuie să adăugați un nume în Raportare Nume vizualizare camp. Ar trebui să adăugați NUMELE DE UTILIZATOR ca nume pentru a urmări cu ușurință utilizatorii.

Numele vizualizării de raportare

În continuare, ar trebui să derulați în jos și să faceți clic pe butonul Creare vizualizare buton.

Creare vizualizare

Aceasta va permite urmărirea utilizatorilor în Google Analytics. Puteți merge mai departe și puteți accesa sigla Google Analytics pentru a continua.

Unde puteți găsi raportul de urmărire a utilizatorului în Google Analytics?

Acum puteți consulta vizualizarea User-ID cu alte date ale site-ului.

Vizualizare date ID utilizator

Pur și simplu vizitați Audiență »Explorator utilizator din partea stângă pentru a vedea datele utilizatorului. Va afișa toți utilizatorii cu ID-ul de utilizator.

Lista de utilizatori

Pentru a vedea mai multe detalii despre un anumit utilizator, trebuie să faceți clic pe ID-ul utilizatorului pentru a-l extinde.

Detalii despre utilizator

Puteți consulta informațiile despre ID-ul utilizatorului din WordPress pentru a afla ce ID este asociat cu ce utilizator. În zona dvs. de administrator WordPress, accesați Utilizatori »Toți utilizatorii. Mutați mouse-ul în Editați | × link sub un nume de utilizator și va afișa un link în partea de jos a ecranului cu user_id =.

numele de utilizator

Asta e tot.

De asemenea, verificați: cele mai bune plugin-uri WordPress Analytics comparate.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum puteți configura urmărirea utilizatorilor în WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți configura urmărirea autorului în WordPress cu Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map