Cum să creați corect un formular de comandă cu ridicata în WordPress

cum să creați un formular de comandă en-gros în wordpress


Doriți să creați un formular de comandă en-gros în WordPress?

Dacă sunteți un angrosist care dorește să intre online, dar nu doriți să gestionați un magazin online de comerț electronic complet, atunci poate doriți să luați în considerare adăugarea unui formular de comandă en-gros simplu pe site-ul dvs. WordPress.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea corect un formular de comandă en-gros simplu în WordPress.

Pasul 1: Instalați WPForms pentru a crea un formular de comandă cu ridicata

În primul rând, va trebui să instalați și să activați WPForms conecteaza.

Utilizarea WPForms este cel mai simplu mod de a crea un formular de comandă en-gros. WPForms vă permite să creați orice fel de formulare cu ușurință, fie că este un formular de contact, formular de înscriere, formular de înregistrare sau chiar formular de comandă și multe altele.

Pentru mai multe detalii despre instalarea pluginului, consultați articolul nostru despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, navigați la WPForms »Setări în zona dvs. de administrator WordPress și introduceți cheia de licență.

Introduceți cheia de licență

Pentru a obține cheia de licență, conectați-vă la contul WPForms și faceți clic pe butonul Descărcări tab. Copiați și lipiți cheia de licență în zona dvs. de administrator WordPress.

Pasul 2: Creați un nou formular de facturare / comandă în WordPress

În continuare, trebuie să mergi la WPForms »Adaugă nou pagină. Te va direcționa către WPForms formator de formulare și veți vedea șabloanele de formular pe ecran.

Adăugați formular nou

Începeți adăugând un nume pentru noul formular de comandă en-gros și selectați Formular de facturare / comandă șablon pentru a continua.

Selectați șablonul de comandă

Acum ar trebui să vedeți formularul de comandă implicit pe constructorul de formulare. Conține toate câmpurile importante pentru a accepta comenzile online de la clienții dvs..

Formular de comandă

Acum, faceți clic pe butonul Articole disponibile câmp pe constructorul dvs. pentru a vedea setările sale în partea stângă a ecranului.

Câmpul articolelor disponibile

Aici, puteți personaliza eticheta, redenumi câmpul și adăugați mai multe articole în lista de produse.

Adăugați produse

Puteți adăuga mai multe produse și articole după cum doriți.

Pluginul vă permite, de asemenea, să adăugați imagini pentru fiecare articol din lista de produse. Pur și simplu selectați caseta de lângă Utilizați opțiuni de imagine opțiune.

Utilizați opțiuni de imagine

Veți vedea Incarca imaginea buton sub fiecare element. Selectați butonul pentru a adăuga imagini cu produsele dvs..

În Setari avansate, puteți selecta un stil de alegere imagine și un aspect de alegere pentru a afișa frumos imaginile produsului.

Opțiuni avansate

După aceea, puteți adăuga orice alte câmpuri la formularul dvs. de comandă en-gros pentru a colecta date de la clienții dvs. Toate câmpurile sunt disponibile în partea stângă a ecranului.

După ce ați modificat formularul, faceți clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus.

Pasul 3: Personalizați setările pentru formularul dvs. de comandă cu ridicata

În continuare, trebuie să mergi la Setări »General pagina din WPForms constructor de forme.

setari generale

În această pagină, ar trebui să adăugați descrierea formularului, să trimiteți textul butonului, să trimiteți text de procesare a butoanelor și multe altele. De asemenea, vă permite să activați opțiunea anti-spam, câmpuri dinamice, trimitere formular AJAX pentru plăți, etc.

După efectuarea tuturor modificărilor de care aveți nevoie, faceți clic pe butonul Salvați buton pentru a stoca aceste setări.

Pasul 4: Personalizați notificările pentru formularul dvs. de comandă cu ridicata

Pentru a gestiona în mod corespunzător comenzile cu ridicata WPForms, asigurați-vă că primiți rapid notificările la fiecare trimitere a formularului. În acest fel, vă puteți gestiona comenzile cu ridicata și le puteți furniza clienților la timp.

În Setări, Viziteaza notificări fila pentru a personaliza notificările.

notificări

Puteți chiar să trimiteți o notificare automată prin e-mail clienților dvs. pentru a confirma comenzile acestora.

Pasul 5: Afișați confirmările către utilizatorii dvs. la trimiterea formularului

Când un client trimite formularul de comandă en-gros, va trebui să afișeze un mesaj de confirmare care spune că comanda a fost primită.

Cu WPForms, puteți afișa un mesaj de confirmare, o pagină (precum o pagină de mulțumire) sau redirecționați utilizatorii către o adresă URL (precum un site web al unei terțe părți).

Trebuie să vizitați secțiunea Confirmări tab pentru a personaliza setările.

Confirmări

Pur și simplu selectați o opțiune din Tip de confirmare scapă jos. Dacă alegeți Mesaj opțiune, apoi adăugați un mesaj de confirmare pentru a fi afișat în trimiterile de succes ale formularului de comandă en-gros.

Mesaj de confirmare

Faceți clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 6: Adăugați o metodă de plată la formularul dvs.

În continuare, trebuie să adăugați o metodă de plată la formularul dvs., astfel încât clienții dvs. să poată plăti online pentru achizițiile lor. WPForms acceptă 2 opțiuni de plată: Stripe și PayPal.

Dacă doriți să adăugați plata Stripe în formularul dvs. de comandă, atunci accesați WPForms »Adăugări pagina din zona dvs. de administrator WordPress. Apoi instalați și activați Dunga add-on.

Stripe Addon

După activarea acestuia, accesați secțiunea WPForms »Setări pagina și du-te la plăţile tab. De acolo, trebuie să faceți clic pe butonul Conectează-te cu Stripe buton pentru a conecta metoda de plată Stripe cu WPForms.

Conectați fâșia

Acum conectați-vă la contul dvs. Stripe pentru a autoriza Stripe cu site-ul dvs. web. După conectarea reușită, verificați starea de pe WPForms »Plăți pagină în WordPress.

Starea conexiunii cu banda

Acum, trebuie să vă întoarceți la constructorul de formular WPForms și să vizitați pagina Câmpuri fila din partea stângă. De la Adăugați câmpuri secțiunea, puteți trage și plasa Card de credit cu dungi câmp la formularul dvs. din partea dreaptă.

Adăugați plata pe bandă

Nu uitați să o faceți Activați plăți cu bandă navigând către Plăți »Fâșia.

Banda de plată activată

Acum faceți clic pe butonul Salvați buton.

Pasul 7: Afișați formularul dvs. de comandă cu ridicata în WordPress

Acum, puteți afișa formularul dvs. de comandă en-gros într-o postare, pagină, bara laterală sau un fișier șablon.

Dacă doriți să afișați formularul de comandă pe o pagină, vizitați Pagini »Adaugă nou pentru a crea o pagină nouă.

Editor de pagini

Începeți prin a adăuga un titlu pentru noua dvs. pagină. În editorul de blocuri, faceți clic pe butonul + icoană.

Puteți căuta blocul WPForms și faceți clic pe el.

Alegeți WPForms

Acum veți vedea blocul WPForms în editor. Puteți face clic pe meniul vertical pentru a selecta formularul de comandă cu ridicata pe care tocmai l-ați creat.

Selectați Formularul

În cele din urmă, faceți clic pe butonul Publica buton și accesați pagina dvs. pentru a vedea formularul de comandă en-gros.

Formular de comandă cu ridicata

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi corect un formular de comandă en-gros în WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea oferte WooCommerce BOGO „cumpărați unul singur”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map