Cum să creați un aspect personalizat WordPress (pas cu pas)

machete personalizate, constructor de castori


Doriți să creați machete WordPress personalizate pentru site-ul dvs. web pentru a-i oferi un aspect unic?

Indiferent de setul de competențe, este ușor să creezi un aspect WordPress personalizat, fără a fi nevoie să angajezi un dezvoltator.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un aspect WordPress personalizat folosind un plugin de renume pentru constructorul de pagini WordPress, Beaver Builder.

Mulți dintre voi trebuie să vă întrebați de ce să creați un aspect personalizat atunci când puteți pur și simplu să alegeți o temă premium și să dați startul paginii cu unul dintre aspectele sale pre-construite.

De ce să creați machete WordPress personalizate

Veți găsi o serie de teme premium WordPress care oferă mai multe machete încorporate uimitoare, care sunt gata să fie folosite imediat. Puteți opta cu siguranță pentru aceste machete frumoase și să oferiți site-ului dvs. un aspect atrăgător.

Problema cu astfel de machete este că, datorită disponibilității sale gata, sunt utilizate pe scară largă de sute și mii de utilizatori de pe internet.

Asta înseamnă că dacă utilizați un aspect preconstruit pentru site-ul dvs. WordPress, nu veți putea să vă dați un aspect distinct decât dacă îl personalizați mult. În plus, este posibil ca aceste machete să nu îndeplinească cerințele dvs. Construirea unui aspect personalizat este cea mai bună opțiune în aceste cazuri.

Crearea unui layout WordPress personalizat

Cel mai bun mod de a crea machete personalizate uimitoare pentru site-ul dvs. este să folosiți pluginul Beaver Builder. Beaver Builder este un plugin popular pentru crearea de pagini de drag and drop care vă permite să creați unele dintre cele mai uimitoare machete în câteva minute..

Castor constructor

Cel mai bun lucru despre acest plugin este nivelul de flexibilitate dacă este oferit. Puteți prelua controlul asupra aproape orice.

Culori, texte, fonturi, imagini – totul poate fi complet personalizat pentru a obține aspectul exact la care ai visat întotdeauna.

Un alt lucru care vă va plăcea pentru Beaver Builder este că, spre deosebire de orice alte pluginuri pentru constructorul de pagini, este foarte prietenos pentru începători și nu trebuie să petreceți ore întregi pentru a-l utiliza. În plus, oferă și zeci de șabloane vizual uimitoare, care vă vor ajuta să începeți.

Verificați aici recenzia lui Beaver Builder. Să vedem acum cum să creați machete personalizate folosind acest plugin.

Pasul 1: Instalarea și configurarea Beaver Builder în WordPress

Primul pas este instalarea și activarea Beaver Builder pe site-ul dvs. web. Puteți descărca pluginul accesând site-ul Beaver Builder. După ce este activat, accesați Setări »Generator de pagini.

Setări Beaver Builder

Aici puteți introduce cheia de licență pentru a activa asistența și a primi actualizări. După ce ați terminat, sunteți gata să creați primul aspect personalizat.

Pasul 2: Crearea primului aspect personalizat

Pentru a crea primul aspect personalizat, accesați Toate paginile »Adaugă nou pe tabloul de bord WordPress. Pe editorul de text, veți avea opțiunea de a comuta la creatorul de pagini.

Doar faceți clic pe această opțiune și veți vedea lansarea filei pentru creatorul de pagini. Veți vedea mai multe opțiuni de șablon aici. Așa că selectați-l pe cel care vă place cel mai mult pentru aspectul dvs. Puteți de asemenea să faceți clic pe săgeata derulantă și să selectați tipul de aspect dorit. Aceasta poate fi pentru paginile de destinație sau pentru paginile de conținut.

După ce ați făcut acest lucru, veți fi direcționat către constructorul drag and drop. Pentru a edita un anumit câmp, trebuie doar să treceți peste zona respectivă, apoi faceți clic pe el și începeți să personalizați designul.

Puteți adăuga până la 6 coloane, bare laterale, audio, imagini, separatoare și multe altele la machete. Pentru a adăuga rânduri și bare laterale, faceți clic pe butonul Dispuneri de rânduri file. Apoi trageți numărul de coloane pe care doriți și aruncați-l în constructorul vizual.

După ce coloanele dvs. sunt adăugate, trebuie doar să faceți clic pe ele și să le personalizați pentru a se potrivi cu cerințele dvs. Puteți schimba fundalul, culoarea textului, adăuga linkuri, texte, chenare și multe altele la coloanele dvs. Aceste coloane și rânduri pot fi salvate și pentru utilizarea ulterioară. Pentru asta, trebuie doar să faceți clic pe butonul Salvați butonul de la sfârșitul ferestrei.

Pentru alte elemente, trebuie să utilizați Module de bază opțiune. Aveți, de asemenea, câteva alte elemente pe care le puteți adăuga la aspectul dvs., cum ar fi butoane, acordeoane, tabele de prețuri, hărți, cronometre pentru numărătoare inversă și multe altele.

Pur și simplu trebuie să trageți elementele din dreapta și să le aruncați în constructorul vizual din stânga. Fiecare dintre aceste elemente este personalizabil. De exemplu, dacă doriți să adăugați un nou titlu, trebuie doar să faceți clic pe Titlu și trageți-l și plasați-o în aspectul dvs. După aceea, faceți clic pe elementul Titlu pentru a-l personaliza.

Veți avea aici 3 file diferite aici. Generalitate, stil și avansare. Primul vă permite să adăugați textele, linkurile, etc. la titlurile dvs. A doua filă vă permite să vă stilati titlul cu diferite culori, fonturi etc. Avansat opțiunea vă permite să lucrați la margini, vizibilitate, sensibilitate, animație, etc.

Puteți adăuga cât mai multe elemente și module doriți folosind aceeași metodă și apoi personalizați-o pentru a satisface cerințele dvs..

După ce ați editat aspectele, faceți clic pe butonul Terminat butonul din colțul din dreapta sus al ecranului. Veți vedea un pop-up nou cu mai multe opțiuni diferite, cum ar fi cele afișate în imaginea de mai jos.

dispunerea de salvare a constructorului de castor

Folosind aceste opțiuni, puteți salva schița, publica-o sau arunca-o.

Pasul 3: Reutilizarea machetei

Beaver Builder vă permite, de asemenea, să vă salvați aspectul personalizat WordPress și să îl reutilizați oricând doriți. Pentru a utiliza această opțiune, accesați Unelte în colțul din dreapta sus al ecranului. Veți vedea următoarele opțiuni pe ecran.

instrumente de construire a castorilor

Acum, în funcție de cerințele dvs., selectați opțiunea. Dacă doriți să utilizați șablonul pentru utilizare ulterioară, faceți clic pe butonul Salvați șablonul opțiune și apoi denumiți aspectul. După aceasta a lovit Salvați buton.

machete wordpress economisesc temp

Pasul 4: Gestionarea șabloanelor

Aspectele pe care le creați cu Beaver Builder pot fi utilizate pe site-uri web nelimitate. Șabloanele create de utilizatorii săi sunt stocate într-un tip de post personalizat numit șabloane.

În mod implicit, această opțiune este ascunsă. Puteți face vizibil accesând Setări »Creator de pagini» Șabloane fila.

Acum faceți clic pe butonul Activați șabloane de administrare opțiune și apăsați pe Salvați Setările șabloanelor buton. După acest lucru, veți observa un nou element de meniu numit șabloane care apar în bara de administrare WordPress. Toate paginile pe care le salvați ca șablon vor apărea pe pagina respectivă.

Exportarea aspectelor WordPress

Deoarece aspectele create de dvs. sunt salvate ca tip de postare personalizată, puteți exporta cu ușurință șabloanele dvs. Beaver Builder. Pentru aceasta, aveți funcția de export integrată în WordPress. Pentru a utiliza această caracteristică accesați Instrumente »Export pagina.

export de layout wordpress

Acum selectați Șabloane. Faceți clic pe săgeata derulantă și selectați șablonul pe care doriți să-l exportați. După aceea, apăsați pe Descărcați fișierul de export butonul și WordPress va trimite un fișier XML pentru a fi descărcat.

Importarea aspectelor de constructor Beaver

Pentru a importa un aspect, accesați tabloul de bord al site-ului web unde doriți să fie importat acest aspect. Acum du-te la Setări »Import» WordPress. Faceți clic pe opțiunea Instalare acum sub fila WordPress. Aceasta va descărca și instala pluginul importator WordPress.

După ce pluginul este descărcat, puteți încărca fișierul XML pe care tocmai l-ați descărcat. Aspectul dvs. este acum gata să fie utilizat și pe celălalt site.

Si asta e. Sperăm că v-a plăcut articolul nostru. Dacă ați face acest lucru, s-ar putea să doriți să cunoașteți și alte alternative de Beaver Builder pe care le puteți încerca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map