Cum să creați un contor de contorizare în WordPress (pas cu pas)

cronometru contorizator în wp


Doriți să adăugați un cronometru înapoi la site-ul dvs. WordPress, dar nu știți cum să faceți acest lucru? Atunci ești la locul potrivit.

Un contor de contorizare vă ajută să creați un sentiment de urgență pe site-ul dvs. și să încurajați utilizatorii să ia măsurile dorite, cum ar fi achiziționarea unui produs înainte de a pierde din ofertă. Utilizarea unui cronometru pentru numărătoarea inversă este eficientă pentru a stimula emoția cu privire la o vânzare viitoare, un webinar, atingerea unui punct de reper sau sărbători un eveniment care este important pentru afacerea dvs..

Puteți utiliza aceste widget-uri cu contorizare înapoi pentru a aminti publicului dvs. despre evenimentele viitoare, astfel încât să știe exact când să se întoarcă pe site-ul dvs. pentru a utiliza sau observa marele eveniment.

Când să utilizați un contor de contorizare

Există multe cazuri în care este posibil să doriți să adăugați un contor de contorizare pe site-ul dvs. Dar funcționează cel mai bine în următoarele cazuri.

 • pe o pagină în curând înainte de a lansa site-ul
 • pentru a anunța vizitatorii când site-ul va fi din nou disponibil dacă este întreținut.
 • atunci când găzduiești un eveniment sau o conferință
 • înainte de a introduce un produs sau serviciu nou
 • evenimente de vânzare

Adăugarea cronometrului înapoi la WordPress

În WordPress, puteți adăuga cronometre pentru numărare inversă pe site-ul dvs. web în mai multe moduri. Vom explica despre 2 moduri în acest articol.

 1. Adăugarea unui contor de contorizare cu OptinMonster
 2. Adăugarea unui contor de contorizare cu SeedProd

Metoda 1: Adăugarea unui contor contorizat cu OptinMonster

Această metodă este utilă dacă doriți să afișați cronometrul de contorizare sub forma unui widget pe site-ul dvs. web. Cu OptinMonster, adăugarea unui widget cu cronometru invers este foarte ușoară.

optinmonster-popup-uri

Cel mai bun lucru despre utilizarea OptinMonster pentru adăugarea unui cronometru este că este ușor de configurat și nu necesită codare. Este una dintre cele mai puternice aplicații de generare de plumb care vă ajută să atingeți rapid și ușor obiectivele de conversie ale site-ului dvs. Cu această aplicație, puteți crea unele dintre cele mai avansate campanii pop-up și le puteți afișa cu exactitate publicului dvs. vizat.

Citiți recenzia noastră despre OptinMonster și aflați mai multe despre aceasta.

Tot ce trebuie să faci este să faci creați-vă contul cu OptinMonster apoi instalați și activați pluginul OptinMonster pe site-ul dvs. web.

Pasul 1: Conectarea aplicației OptinMonster cu pluginul

Trebuie remarcat faptul că pluginul acționează ca un conector între site-ul dvs. WordPress și aplicație. Continuați și instalați dispozitivul Plugin OptinMonster pe site-ul dvs..

Odată activat pluginul, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe OptinMonster în partea stângă a ecranului. Veți vedea două opțiuni aici.

 • Obțineți OptinMonster
 • Conectați-vă la contul dvs. OptinMonster

Dacă nu ați creat un cont cu OptinMonster deja faceți clic pe prima opțiune pentru a face acest lucru. Dacă configurați deja contul, atunci mergeți pentru a doua opțiune. Veți vedea o opțiune care spune Autorizați OptinMonster. Apasa pe el.

autorizați optinmonster

Acum veți fi redirecționat către o fereastră nouă, unde veți vedea o opțiune pentru Conectați-vă cu WordPress. Faceți clic pe această opțiune și aplicația dvs. se va conecta automat cu tabloul de bord WordPress.

Pasul 2: Crearea cronometrului dvs. cu numărătoare inversă cu OptinMonster

Acum a sosit momentul să începeți să creați widget-ul cu contorizare inversă. Deci, mai întâi, va trebui să accesați tabloul de bord WordPress și să faceți clic pe OptinMonster »Campanii» Creează noi campanii.

campanii optinmonster

Acum selectați tipul de campanie și apoi alegeți un șablon la alegere. Puteți selecta orice tip de campanie dintre cele oferite de dvs. și apoi să integrați un contor de contorizare în ea. Să alegem o bară plutitoare ca tip de campanie.

Derulați în jos pentru a găsi șabloanele și selectați unul care vă place cel mai mult.

În pasul următor, vi se va cere să numiți campania dvs. De asemenea, trebuie să selectați site-ul web unde doriți să afișați acest cronometru.

Odată terminat, faceți clic pe butonul Începeți construcția tab. Aceasta va lansa constructorul drag and drop unde vă puteți proiecta campania. Aici în sub Proiecta , faceți clic pe butonul Adăugați blocuri fila.

Acum derulați în jos pentru a găsi Blocuri de elemente. Veți vedea Numărătoarea inversă opțiune. Trageți acest element și aruncați-l pe panoul de proiectare din partea dreaptă a ecranului.

Acum puteți face clic pe designul dvs. din dreapta și personaliza fiecare dintre elementele dvs. pentru a-i oferi un aspect perfect. Puteți personaliza orice element, inclusiv textele, fonturile, culoarea, etc..

Pentru a edita cronometrul cu numărătoarea inversă, trebuie doar să faceți clic pe elementele de pe panoul de proiectare și veți vedea mai multe opțiuni editabile în panoul de editare din stânga. Selectați Contorizare »Setări.

Aici puteți lucra la modul în care doriți să apară cronometrul de contorizare. Puteți selecta momentul în care doriți ca numărătoarea inversă să înceapă și să se încheie. Pentru a facilita înțelegerea utilizatorilor dvs. la începutul și sfârșitul numărătoarei numărătoare la nivel global, puteți adăuga și ora locală a vizitatorului. Puteți adăuga, de asemenea, tipul de afișare al unității, cum ar fi zile, ore, minute, secunde, etc. Dacă nu sunteți mulțumit de un anumit element, utilizați opțiunea de ștergere pentru ao elimina.

Apoi mergeți la Reguli de afișare fila unde puteți decide unde și când să afișați campania.

optinmonster, gate gate, poarta de bun venit wp, building list

Puteți utiliza funcția Integrare fila la integrează-ți campania cu un serviciu de e-mail marketing.

Pasul 2: Publicarea cronometrului dvs. înapoi

Odată terminat cu toate setările, faceți clic pe butonul Salvați buton. Acum, în partea de sus a ecranului, veți vedea o Da nu opțiune. Faceți clic pe ea și apăsați pe activeaza acum buton.

Apoi, accesați secțiunea Publica tab. Pentru a publica campania, asigurați-vă că activați starea Trăi.

optinmonster, gate gate, poarta de bun venit wp, building list

Acum accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe butonul Editați setările de ieșire.

Aceasta vă va arăta o opțiune numită Activați campania pe site. Selectați caseta de lângă ea. Mai jos, puteți personaliza, de asemenea, cine vă poate vedea poarta de bun venit. După ce ați terminat, apăsați pe butonul Salvare și sunteți bine să mergeți.

optinmonster, gate gate, poarta de bun venit wp, building list

Si asta e. Campania dvs. ar trebui să fie live acum. Acum puteți vizita site-ul dvs. web din front-end și puteți vedea cronometrul numărătoare inversă în acțiune. Iată o previzualizare a ceea ce tocmai am creat.

Metoda 2: Adăugarea unui contor înapoi cu SeedProd

Această metodă este utilă dacă lansați un site nou sau site-ul dvs. deja stabilit este în întreținere și doriți să anunțați vizitatorii că va fi live în curând.

SeedProd este un plugin uimitor în curând, care vă permite să creați pagini uimitoare în curând și moduri de întreținere în câteva minute. Pluginul vă permite să adăugați mai multe elemente la pagina dvs. în curând, inclusiv un contor de contorizare.

SeedProd

Să vedem cum să adăugați un contor de contorizare cu SeedProd într-o manieră pas cu pas.

Pasul 1: Instalarea SeedProd

Primul pas este instalarea SeedProd plugin pe site-ul dvs. WordPress.

După ce pluginul este instalat și activat, va trebui să validați cheia de licență. Cheia dvs. este disponibilă în contul dvs. SeedProd creat în momentul achiziționării produsului. Lipiți cheia în câmpul liber și faceți clic pe caseta de validare pentru a o valida.

După ce cheia de licență este validată, accesați SeedProd »Setări. Acum veți avea următoarea fereastră pe ecran.

Recenzie seedprod - permiteți pagina în curând

Aici faceți clic pe butonul Activați pagina în curând opțiune urmată de Editați pagina în curând / întreținere. Acum veți avea mai multe teme pe ecran. Așa că mergeți mai departe și selectați tema care vă place cel mai mult.

SeedProd va veni în curând cu teme

După ce ați terminat, veți fi direcționat către constructorul de pagini unde puteți începe să creați cronometrul de contorizare.

Pasul 2: Crearea cronometrului dvs. înapoi

După ce v-ați conectat la constructorul de pagini SeedProd, veți vedea toate opțiunile de editare din stânga dvs. și constructorul vizual din dreapta dvs. Puteți accesa fiecare dintre aceste file din stânga dvs. și puteți lucra la aspectul paginii dvs. în curând. Aflați cum puteți activa modul de întreținere și cum puteți crea o pagină în curând.

Puteți personaliza fundalul dvs. accesând secțiunea Setări fundal tab. Îi puteți schimba culoarea, adăuga o imagine sau un videoclip în fundal și faceți multe altele aici. Dacă doriți să lucrați la textul paginii, folosiți Conţinut fila chiar deasupra fila Fundal.

Puteți adăuga, de asemenea, pictograme sociale, formular de e-mail, o bară de progres și multe altele la pagina dvs. în curând. Pentru a adăuga cronometrul înapoi, accesați numărătoarea inversă. Schimbă acum Activați numărătoarea inversă opțiune.

Puteți apoi să selectați fusul orar înapoi, să selectați o dată de încheiere și să setați formatul numărătoarea inversă. Pe baza datei de încheiere, cronometrul va dispărea automat de pe site-ul dvs. la data specificată. Odată terminat, apăsați butonul Salvare din colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 3: Publicarea cronometrului dvs. înapoi

Acum, că pagina în curând va fi gata cu cronometrul numărătoare inversă, este timpul să o publicați pe site-ul dvs. web. Chiar deasupra Salvați butonul din colțul din stânga sus, veți vedea o opțiune apelată Înapoi la Setări.

Aceasta vă va duce în aceeași fereastră în care ați selectat Activați în curând opțiune la început. Acum faceți clic pe butonul Salvați toate modificările buton pentru ca pagina să fie live.

Recenzie seedprod - permiteți pagina în curând

Iată cum va apărea pagina dvs. vizitatorilor.

Cronometru contorizator

Asta e!

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să creezi un contor de contorizare pe site-ul tău. S-ar putea să doriți să aflați cum să adăugați dovezi sociale pe site-ul dvs. WordPress, pentru a obține încrederea utilizatorilor și pentru a vă spori obiectivele de conversie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map