Cum să creați un formular „Google Forms Style” în WordPress

cum să creezi forme de stil Google pe WordPress


Doriți să creați formulare „Stiluri Google Formulare” pentru site-ul dvs. WordPress?

O mulțime de editori aleg Google Forms pentru a crea un sondaj, deoarece oferă o pagină de destinație fără distrageri dedicată formularului.

Dacă doriți să creați o pagină de destinație fără distracții special pentru formularul dvs., dar nu doriți să utilizați o aplicație terță parte, cum ar fi formularele Google, atunci sunteți la locul potrivit.

În acest tutorial, vă vom arăta cum puteți crea un formular „Stil Google Forms” chiar din tabloul de bord WordPress utilizând un plugin numit WPForms.

Crearea nativă a unui formular „Google Forms Style” în WordPress

wpforms-contact-form-plugin

WPForms este cel mai bun plugin de formular de contact de pe piață care vine cu mai multe machete de formulare, inclusiv un aspect numit Formulare Pagini. Formular Pages din WPForms este o alternativă bună la Google Forms.

Partea cea mai bună este că, spre deosebire de Google Forms, WPForms vă permite să adăugați logo-ul mărcii la pagina dvs. de formular. Nu va fi afișat niciun logo al unei terțe părți. În plus, aspectul paginii de formular nu este controlat de tema dvs. WordPress, astfel încât nu trebuie să vă conformați cu machete de forme mediocre și conversii cu forme mici.

Puteți utiliza WPForms pentru a crea pagini de aterizare personalizate pentru:

 • Generarea de plumb
 • Sondaje
 • Înregistrări pe site
 • Inscrieri la eveniment

si mult mai mult. Vezi această recenzie detaliată despre WPForms.

Pasul 1: Instalarea și activarea WPForms

instalați wpforms

Primul pas este instalarea și activarea WPForms plugin pe site-ul dvs. web.

După ce ați făcut acest lucru, puteți începe să creați pagina de formular pentru site-ul dvs. WordPress.

Pasul 2: Instalarea addonului pachetului de modele de formular

Următorul pas este instalarea Formulare Pagini add-on. Cu acest addon, puteți transforma cu ușurință formularul într-o pagină de destinație a formularului personalizat. Pentru a activa acest plugin, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe WPForms »Adăugări. Acum, folosind câmpul de căutare, căutați suplimentul Form Pages.

Formonează Pagini adiționale

Odată găsit, faceți clic pe butonul Instalați Addon buton pentru ca addon să înceapă să funcționeze.

Pasul 3: Crearea unui formular nou cu WPForms

Pentru a crea un formular nou, accesați WPForms »Adaugă nou pe tabloul de bord WordPress. Vei fi apoi dus într-o nouă pagină unde poți selecta un șablon pentru formularul tău.

wpforms-șabloane

Să selectăm Formular de contact simplu șablon. Acum veți fi direcționat către o nouă pagină în care puteți vedea editorul de formulare din dreapta dvs. și câmpurile de formular și alte setări din stânga dvs..

WPForms Builder

Pur și simplu puteți trage câmpurile din stânga și le aruncați în constructorul de formular din dreapta dvs. Spre deosebire de Google Forms, veți primi și o opțiune de a vă conecta formularul la un serviciu de e-mail marketing și servicii de plată. Iată un ghid pas cu pas pentru crearea unui formular de contact simplu cu WPForms.

Pasul 4: Convertirea unui formular de contact într-o pagină de formular

După ce formularul dvs. a fost creat cu succes, este timpul să îl convertiți într-o pagină de formular. Pentru asta, trebuie să mergi la Setări »General» Pagini Formular.

Aici veți găsi o opțiune numită Activați modul pagină formular. Doar selectați caseta de lângă ea.

WPForms Builder formular de pagini

Aceasta vă va extinde opțiunile și veți vedea că sunt adăugate diferite câmpuri. Majoritatea acestor câmpuri sunt explicative, astfel încât să le puteți completa în conformitate cu cerințele dvs..

În primele 2 câmpuri, puteți adăuga un titlu de pagină de formular și un mesaj pe care doriți să îl transmiteți utilizatorilor dvs..

Formularul paginii de destinație

În următoarele 3 câmpuri, veți găsi o opțiune de legătură permanentă (aceasta este creată automat de WPForms, deci nu trebuie să faceți nimic aici), o opțiune cu logo-ul antetului în care puteți încărca logo-ul afacerii dvs. și o opțiune de schemă de culori..

Șabloanele WPForms Builder împachetează setări de completare, formulare Google în formă de stil

În cele din urmă, veți primi două stiluri de aspect din care să alegeți.

 • Modern: Acesta afișează o formă mai largă, cu colțuri rotunjite. Porțiunea inferioară a fundalului paginii dvs. va fi mai închisă decât culoarea pe care o alegeți pentru schema de culori.
 • Clasic: Această opțiune afișează o formă mai îngustă, cu colțuri pătrate. Porțiunea inferioară a fundalului paginii dvs. va fi mai ușoară decât schema de culori.

clasic-si-design modern

Selectați-l pe cel care vă place mai mult. Odată terminat, apăsați pe Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului. Puteți utiliza, de asemenea, Previzualizare formular formular butonul din colțul din dreapta sus pentru a previzualiza modificările. Și iată cum arată.

PReview formularuri de destinație, google formulare cu stil

Pasul 5: Publicarea formularului dvs. Pagina de destinație

După ce pagina dvs. de destinație a formularului este gata, este timpul să vă publicați formularul. Pentru asta, puteți accesa orice pagină sau postare în care doriți să afișați formularul. Acum faceți clic pe butonul + butonul și găsiți butonul WPForms opțiune.

Publicați wpforms, Google formularele în formă

Acum faceți clic pe ea. Din săgeata derulantă de lângă ea, alegeți formularul pe care tocmai l-ați creat.

Publsih wpforms formular de pagină de destinație, Google formulare în formă de stil

Acum a lovit Publica butonul din dreapta pentru ca formularul să meargă live.

Și este atât de ușor să creezi un formular Google cu stil pentru site-ul tău WordPress. Sperăm că ați găsit util acest articol. Dacă ați face acest lucru, este posibil să doriți să verificați cum puteți crea un formular de sondaj cu WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map