Cum să creați un formular WordPress cu un selector de date

cum să creați un formular wordpress cu un selector de date


Doriți să adăugați un selector de date la formularul dvs. de contact? Este necesar un selector de date când doriți ca utilizatorii dvs. să selecteze o dată și o dată în formular.

În acest articol, vom împărtăși modul de creare a unui formular WordPress cu un selector de date.

Când și de ce ar trebui să adăugați un selector de date în formularele WordPress?

Multe formulare de contact au câmpuri simple precum numele, e-mailul, telefonul și mesajul. Aceste informații sunt suficiente pentru a vă conecta cu utilizatorii dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să programați o întâlnire cu utilizatorii dvs., va trebui să adăugați un selector de date în formularul dvs..

Dacă executați un magazin de comerț electronic și doriți ca clienții să-și adauge data de disponibilitate pentru livrare, atunci puteți adăuga un câmp de data și ora pe formularul de contact sau de comandă.

Există multe alte motive pentru care trebuie să ceri utilizatorilor să trimită data și ora cu informațiile lor de bază. Să aruncăm o privire asupra modului de a crea cu ușurință un formular WordPress cu un selector de date.

Crearea unui formular WordPress cu un selector de date

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să instalezi și să activezi WPForms conecteaza. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, va trebui să accesați WPForms »Adaugă nou pagină pentru a crea un formular în WordPress. Va lansa ecranul de configurare WPForms în care veți găsi mai multe șabloane pre-construite pentru a crea cu ușurință o nouă formă la alegere. De asemenea, puteți selecta o formă goală pentru a începe de la zero.

Pentru a începe, alegem Formular de contact simplu șablon.

Creați un formular nou

Un formular simplu de contact se va încărca cu numele câmpurilor de bază, e-mail, comentariu, etc. Puteți vedea mai multe câmpuri în partea stângă și o previzualizare a noului formular pe partea dreaptă a ecranului. Pur și simplu trageți și plasați orice câmp din partea stângă către noul formular din partea dreaptă.

Deoarece doriți să adăugați un selector de date, va trebui să glisați și să-l fixați Data / ora câmp din coloana din stânga în formularul dvs. Puteți așeza selectorul de date deasupra sau sub orice câmp pe formularul WordPress.

Trageți și eliberați câmpul selecționatorului de date

Formularul este complet flexibil, ceea ce înseamnă că puteți rearanja cu ușurință ordinea câmpurilor sau personaliza orice câmp din secțiunea de previzualizare a formularului dvs. pe partea dreaptă.

Modificați comanda câmpului

După ce faceți clic pe orice câmp din previzualizarea formularului, acesta va afișa setările în partea stângă pentru acel câmp specific. De exemplu, dacă faceți clic pe butonul Data / ora câmpul pe care tocmai l-ați adăugat la formularul dvs., atunci veți vedea aceste setări pentru a personaliza:

 • Eticheta: Este titlul câmpului Data / Ora din formularul dvs..
 • Format: În acest meniu derulant, puteți selecta un format pentru data, ora sau ambele.
 • Descriere: Vă permite să adăugați instrucțiuni pentru utilizatorii de sub câmp.
 • Necesar: Dacă bifați această opțiune, atunci utilizatorul nu poate trimite formularul fără a selecta o dată / oră în acest câmp.

În afară de aceste setări de bază, există opțiuni avansate pentru a personaliza designul și stilul câmpului dată / oră.

Setări câmp formular

Puține dintre opțiunile avansate includ:

 • Dimensiunea campului: Există diferite dimensiuni de afișare disponibile pentru câmpul dată / oră.
 • Data: Este un locatar. Textul pe care îl veți adăuga aici va fi afișat în mod implicit utilizatorilor. Lângă acesta, puteți selecta, de asemenea, formatul pentru dată.
 • Tip: Puteți selecta un tip pentru selectorul de date. Există 2 tipuri: Data Picker și Date Dropdown
 • Timp: Acesta este un alt locativ pentru timp. De asemenea, puteți avea nevoie să alegeți un format de la 12 ore sau 24 de ore.

Există multe alte setări personalizate, cum ar fi intervalul, ascunderea etichetelor și multe altele.

Opțiuni avansate

De asemenea, ar trebui să consultați acest ghid cum să adăugați CSS personalizate în formularul dvs. pentru instrucțiuni mai detaliate.

Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Salvați buton pentru a stoca modificările.

Setări de confirmare și notificări

După ce sunteți mulțumit de câmpuri, va trebui să gestionați setările de confirmare și notificările prin e-mail pentru formularul dvs. Pur și simplu vizitați pagina Setări »Confirmare pagina din constructorul WPForms. De acolo, puteți adăuga un mesaj personalizat pentru utilizatorii dvs. pe care îi vor primi după trimiterea formularului. De asemenea, puteți modifica tipul de confirmare pentru a redirecționa utilizatorii către o pagină de mulțumire.

Setări de confirmare a formularului

După aceasta, puteți merge la Setări »Notificări pagină pentru gestionarea notificărilor prin e-mail pentru trimiterea formularului. De asemenea, puteți trimite mai multe notificări pe diferite adrese de e-mail. Consultați acest ghid modul de a crea mai multe notificări în WPForms.

Pentru setări avansate, puteți adăuga logica conditionata în formularul dvs. pentru a trimite notificări specifice utilizatorilor. Învăța cum să creezi notificări de formă condiționată în formulare WordPress.

În cele din urmă, va trebui să faceți clic pe butonul Salvați buton pentru a vedea formularul de contact în acțiune.

Afișați formularul pe site-ul dvs. WordPress

Puteți adăuga cu ușurință formularul de contact în paginile dvs. WordPress, postări, bare laterale și alte zone de widget.

Pentru a adăuga formularul într-o pagină, va trebui să accesați Pagini »Adaugă nou în WordPress. Pur și simplu faceți clic pe butonul Adaugă formular deasupra editorului de text.

Adăugați formular la pagina

Va apărea un pop-up unde puteți selecta formularul pe care l-ați făcut. După alegerea formei corecte, faceți clic pe butonul Adaugă formular buton. Acest proces este același pentru postările WordPress. Publicați pagina / postarea pentru a vedea formularul de contact cu selectorul de date pe site-ul dvs. WordPress.

Formular WordPress cu selector de date

Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați formularul în bara laterală sau în orice altă zonă widgetizată, mergeți la Aspect »Widgets pentru a trage și arunca widgetul WPForms în bara laterală. În setările widgetului, puteți selecta formularul creat mai sus și faceți clic pe butonul Salvați buton.

Asta e tot. Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular WordPress cu un selector de date. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum puteți crea un formular de încărcare a fișierelor în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map