Cum să creați un site de revizuire în WordPress (care face bani) în 2020

cum să creați un site web de recenzie cu wordpress


Vrei să creezi un site web de recenzie? Crearea site-ului propriu de recenzie este una dintre cele mai bune metode de a face bani online cu marketingul afiliat.

În acest articol, vă vom arăta cum să creați un site web de revizuire cu WordPress și să obțineți un profit ca un profesionist.

Ce este un site de revizuire?

Un site web de revizuire este un site web de conținut care vizează generarea de venituri afiliate prin publicarea de recenzii ale produselor într-o categorie specifică, dar largă (cum ar fi telefoanele mobile sau jocurile video, de exemplu).

Pentru a crea un site web de revizuire, va trebui să alegeți o nișă specifică, să publicați recenzii despre produse și să consultați produsele afiliate în această nișă. Veți fi plătit ori de câte ori cineva cumpără de la linkurile de trimitere.

Cel mai simplu mod de a găsi produse pe care doriți să le promovați este să vă alăturați unui program de afiliere precum Asociații AmazonComisiunea comisiei sau Shareasale și răsfoiți pe site-urile lor.

După selectarea unui produs pe care doriți să îl partajați, puteți obține un link de afiliere și puteți promova produsul prin intermediul acestui link de pe site-ul dvs..

Citeste mai mult: Cele mai bune pluginuri de afiliere pentru WordPress.

Cerințe pentru construirea unui site web de revizuire

Pentru a crea un site web de recenzie, veți avea nevoie de următoarele:

 • Un nume de domeniu: Este adresa web a site-ului dvs. web, cum ar fi IsItWP.com sau Google.com.
 • web hosting: Aici sunt stocate fișierele site-ului dvs. web.
 • Plugin-uri WordPress: Vă recomandăm să utilizați următoarele pluginuri WordPress pentru site-ul dvs. de recenzie.
  • Evaluarea produsului WP: transformați-vă postările în recenzii inteligente cu evaluări.
  • ThirstyAffiliates: Cel mai bun plugin pentru administrarea link-urilor de afiliere.
  • MonsterInsights: Cel mai bun plugin Google Analytics. De asemenea, vă oferă informații despre performanța legăturilor dvs. de afiliere pe site-ul dvs..
  • WPForms: Cel mai bun plugin de formular WordPress care vă permite să publicați și recenzii generate de utilizator pe site-ul dvs. de recenzie.

Pasul 1: Configurați un site web de revizuire WordPress

Vă recomandăm întotdeauna să folosiți WordPress pentru a configura un site web de recenzie. WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume. Îți oferă posibilități infinite de a-ți construi și personaliza site-ul. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați ghidurile noastre cu privire la revizuirea WordPress și de ce să folosiți WordPress.

Pentru a construi un site web de revizuire cu WordPress, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și găzduire web.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost pentru găzduirea site-ului dvs. WordPress. Bluehost oferă o ofertă pentru utilizatorii noștri, inclusiv un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și peste 60% reducere la hostingul WordPress.

Bluehost este unul dintre cei mai mari furnizori de hosting din lume. De asemenea, este un furnizor de găzduire recomandat oficial de către WordPress.org. Citiți recenzia noastră Bluehost completă pentru mai multe detalii.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Pentru mai multe detalii, citiți articolul nostru despre cum să faceți un site web cu WordPress.

Nu ratați acest ghid pentru cele mai bune companii de găzduire web.

Pasul 2: Transformați site-ul dvs. web tipic într-un site de revizuire a produselor

În continuare, va trebui să instalați și să activați pluginul WP Product Review pe site-ul dvs. Acest plugin vă permite să transformați cu ușurință articolele dvs. WordPress în recenzii inteligente cu evaluări. De asemenea, vă permite să adăugați cu ușurință clasificări de stea alături de recenzii în rezultatele căutării Google.

Câteva caracteristici cheie ale revizuirii produsului WP sunt:

 • Poziționează caseta de recenzie oriunde în postarea ta.
 • Adăugați tabele de comparație la postările dvs. de recenzie. Acest lucru permite vizitatorilor dvs. să selecteze cu ușurință produsul pe care îl doresc din tabel.
 • Personalizați tabelul de revizuire și pictogramele de rating așa cum doriți.
 • Economisiți timpul importând automat informațiile despre produse Amazon.

După activarea pluginului, un nou element de meniu, Revizuirea produsului, va fi adăugat în zona dvs. de administrator WordPress. Făcând clic pe aceasta, vă va duce la pagina de setări a pluginului.

În Setari generale fila, puteți schimba poziția casetei de recenzie, puteți activa sau dezactiva comentariile de recenzie, fragmentele bogate, puteți modifica tipul postului de recenzie, etc..

consultați plugin-ul site-ului - setările generale

Apoi, îndreptați-vă către Culorile de rating fila în care puteți schimba culorile opțiunilor de rating, graficele de evaluare, ratingurile slabe, notările necorespunzătoare, evaluările bune și evaluările foarte bune.

Puteți apoi să selectați tipografia dorită și să personalizați butonul de cumpărare oricum doriți.

Pasul 3: Publicați recenzii în WordPress

Publicarea recenziilor este ușoară cu ajutorul pluginului WP Product Review.

În editorul de pagini, puteți găsi o casetă meta numită Setări suplimentare pentru revizuirea produsului.

publicați recenzia produsului

Dacă publicați o postare de recenzie, puteți alege da. Apoi, vi se va solicita să alegeți un șablon de revizuire, să specificați categoriile de produse, să adăugați linkuri de afiliere și multe altele.

După ce ați terminat, vă puteți publica postarea.

Plugin-uri recomandate pentru crearea unui site web de revizuire

Vă recomandăm să instalați următoarele site-uri WordPress pe site-ul dvs. de recenzie.

1. ThirstyAffiliates:

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates este cel mai bun plugin de administrare a linkurilor de afiliere. Vă permite să vă organizați cu ușurință linkurile de afiliere într-o singură locație, astfel încât să puteți insera legături de afiliere în articolele dvs. direct de la editorul dvs. de postări.

Când organizați toate linkurile dvs. de afiliere într-un singur loc, puteți găsi rapid și înlocui linkurile fără probleme.

Acest lucru este util, în special atunci când compania pe care o promovați modifică linkul de afiliere pe care l-ați adăugat la articolele dvs. Nu trebuie să sărați în fiecare postare pe blog pe care ați publicat-o pentru a găsi și înlocui legăturile de afiliere. În schimb, puteți înlocui pur și simplu linkul de afiliere din administratorul dvs. WordPress. Acest lucru va schimba automat linkurile introduse pe toate postările.

Pluginul vă permite, de asemenea, să vizionați link-urile dvs. de afiliere, astfel încât să puteți transforma legăturile urâte de afiliere în link-uri frumoase.

Începeți cu ThirstyAffiliates!

Citiți recenzia completă de ThirstyAffiliates pentru mai multe informații.

2. MonsterInsights:

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress. Cu MonsterInsights, puteți configura cu ușurință Google Analytics și chiar puteți activa urmărirea legăturilor de afiliere pe site-ul dvs..

Activând urmărirea legăturilor de afiliere, puteți înțelege ce funcționează cel mai bine pentru publicul dvs. De asemenea, vă poate oferi informații despre cum să vă optimizați site-ul de revizuire pentru a stimula comisioanele de afiliere.

Urmărind clicurile de pe linkurile de afiliere, vă puteți da seama:

 • Cele mai profitabile surse de trafic
 • Pagini de câștig de top din site-ul dvs. web
 • Înțelegeți ce tip de conținut funcționează cel mai bine pentru a genera venituri afiliate

Începeți cu MonsterInsights!

Citiți recenzia noastră completă de MonsterInsights.

3. WPForms:

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact pentru WordPress. Acest plugin face ușor să construiți orice tip de formulare online cu ușurință, cum ar fi formularele de plată, formularele de autentificare etc.

WPForms permite utilizatorilor să lase recenzii pe site-ul dvs. WordPress. Cu funcția de trimitere a postării, puteți crea un formular de trimitere a unui mesaj frontend. Când un utilizator completează formularul, intrarea va fi transmisă administratorului dvs. WordPress ca postare sau pagină pentru revizuire. În acest fel puteți revizui înregistrările trimise și apoi le puteți publica.

De asemenea, consultați această comparație completă între WPForms v TypeForm.

Începeți cu WPForms!

Citiți recenzia completă a WPForms.

Asta e!

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să creați un site web de recenzie cu WordPress. Dacă v-a plăcut acest articol, atunci este posibil să doriți să consultați articolele noastre despre cum să creați un site de locuri de muncă de tipul „Fiverr” și cum să creați un e-mail de afaceri profesionist cu G Suite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map