Cum să creați un site web pentru afaceri mici în 5 pași simpli (2020)

Cum se creează un site web pentru afaceri mici


Vrei să creezi un site web pentru a-ți promova mica afacere? Crearea unui site web pentru afacerea dvs. vă poate ajuta să creșteți pe internet. Din fericire, puteți crea un site web pentru întreprinderi mici, fără să plătiți un comision important pentru un dezvoltator.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un site web pentru afaceri mici în 5 pași simpli.

De ce ar trebui să creezi un site web pentru compania ta mică?

Ca proprietar de afaceri, veți dori să vă împărtășiți produsele și serviciile cu lumea întreagă. Acest lucru se poate realiza prin crearea unui site web de afaceri. Un site web maximizează accesul la noii clienți și vă ajută să vă dezvoltați mai rapid afacerea.

În trecut, nu era ușor să faci un site web sau să creezi un magazin online pentru o mică afacere. Oamenii obișnuiau să angajeze dezvoltatori profesioniști care își creează site-urile web și a fost o cheltuială imensă pentru un proprietar de afaceri mici. Acum, tehnologia a avansat și vă puteți construi propriul site web fără a avea cunoștințe de codificare.

De asemenea, consultați articolul nostru despre cele mai bune cărți WordPress, inclusiv cărțile de pe site-urile WordPress pentru afaceri.

Să aruncăm o privire la modul de creare a unui site web pentru afaceri mici în 5 pași simpli, fără ajutorul unui dezvoltator.

Pasul 1: Alegerea unei platforme pentru crearea site-ului dvs. web pentru afaceri mici

În primul rând, va trebui să alegeți platforma potrivită care vă oferă acces la toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă crea site-ul. Majoritatea începătorilor nu consideră că este important, dar este factorul de bază al site-ului dvs. web. Dacă alegeți platforma corectă pentru nevoile dvs., toate celelalte sarcini pe care le întreprindeți vor deveni ușoare.

Vă recomandăm să alegeți WordPress pentru a crea site-ul dvs. pentru afaceri mici. Este un software binecunoscut care acceptă 31% din toate site-urile de pe internet.

WordPress este excelent pentru site-urile de afaceri mici, deoarece vine cu tone de funcții încorporate care vă fac munca simplă. Are sute de mii de șabloane și extensii gratuite care te ajută să creezi site-ul tău fără să scrii o singură linie de cod. Cel mai bun lucru vă oferă un control deplin asupra site-ului dvs..

WordPress vine în 2 arome: WordPress.com și WordPress.org. Pentru site-ul dvs. web, veți avea nevoie de WordPress.org care este găzduit de sine stătător, deoarece are caracteristici uimitoare, precum și acces la teme și pluginuri gratuite. Pentru mai multe detalii, puteți citi WordPress.com vs. WordPress.org.

Acum că știți ce platformă ar trebui să alegeți, puteți începe procesul real de creare a site-ului dvs. web.

Pasul 2: Cumpărare de domenii și găzduire pentru site-ul dvs. de afaceri mici

Primul lucru de care veți avea nevoie este un nume de domeniu și găzduire web pentru a începe crearea site-ului dvs. de afaceri cu WordPress.

Aceasta implică bani și este posibil să doriți o opțiune care costă mai puțin în etapele inițiale de dezvoltare. În general, un nume de domeniu te costă 14,99 USD pe an, iar găzduirea web costă în jur de 7,99 USD / lună, ceea ce înseamnă o mulțime de bani dacă ai un buget mai redus.

Vă recomandăm găzduirea Bluehost pentru site-ul dvs. Pentru cititorii noștri, aceștia oferă un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și 60% OFF pe găzduire WordPress. Acest lucru reduce costul pentru un nume de domeniu și găzduire la 2,75 USD / lună.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După ce vă aflați pe site-ul Bluehost, faceți clic pe butonul Începeți acum buton pentru a continua.

creați un blog pe bluehost

Veți fi dus la pagina de prețuri. Poți să te uiți la De bază și La care se adauga planuri. Aceste planuri sunt accesibile și oferă servicii bune pentru site-urile web pentru afaceri mici.

selectați un plan albastru pentru a începe un blog

După ce ați decis, puteți da clic pe butonul Selectați buton pentru a alege planul dvs. și mergeți la pasul următor pentru a cumpăra numele dvs. de domeniu.

achiziția domeniului bluehost

Pentru un site web de afaceri mici, este recomandat să alegeți un nume de domeniu simplu, scurt, și ușor de pronunțat. Un nume de domeniu ar trebui să fie relevant pentru afacerea dvs. și să le oferiți potențialilor clienți un indiciu despre ce este vorba despre marca dvs. Petreceți ceva timp căutând numele de domeniu potrivit, deoarece poate fi un factor de succes major pentru site-ul dvs. Puteți chiar căuta un nume de domeniu folosind instrumentul nostru generator de nume de domeniu.

După obținerea numelui de domeniu, puteți da clic pe butonul Următor → buton. Acum, va trebui să adăugați informațiile personale precum numele, adresa de e-mail, adresa etc..

informații despre pachet bluehost

Pe aceeași pagină, va afișa câteva suplimente pentru a fi incluse în planul dvs. de găzduire. Pur și simplu debifați-le și continuați să vedeți prețul total, selectați metoda dvs. de plată și finalizați achiziția.

Notă: Dacă doriți mai târziu oricare dintre aceste suplimente de hosting, le puteți adăuga din tabloul de bord de găzduire.

Pasul 3: Instalarea WordPress pe contul dvs. de gazduire

După abonarea la planul de găzduire, vi se va solicita să alegeți o temă WordPress. Puteți alege orice temă în acest pas, deoarece puteți oricând să schimbați tema mai târziu (vă vom arăta cum să o faceți într-un pas ulterior al acestui tutorial).

alege o temă

Vi se va solicita apoi să alegeți numele și linia de etichetă pentru site-ul dvs. web.

creați un nou site web wordpress

După specificarea detaliilor, faceți clic pe Următor →. Bluehost va instala acum WordPress pentru tine și, odată terminat, vă va arăta un ecran de acest fel:

instalarea wordpress a reușit

Vă puteți autentifica pe site-ul dvs. anexând wp-admin la adresa URL. Iată cum ar trebui să arate adresa URL de autentificare WordPress:

http://example.com/wp-admin

Acum puteți să vă conectați la site-ul dvs. WordPress cu datele de acreditare trimise la adresa dvs. de e-mail.

autentificare wordpress

În zona dvs. de administrator WordPress, puteți modifica setările generale, crea pagini și gestiona întregul site web.

Această instalare WordPress are o temă de bază instalată și activată automat. Puteți schimba șablonul implicit la o temă la alegere. Există sute de mii de teme gratuite și premium disponibile pe internet.

Puteți consulta această colecție a celor mai bune și mai populare teme WordPress pentru site-ul dvs. de afaceri mici. Alege pur și simplu o temă WordPress care are un design uimitor și care se potrivește cu funcțiile de care ai nevoie pentru site-ul tău.

După alegerea unei teme, puteți să o instalați pur și simplu în WordPress. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați o temă WordPress.

Toate temele WordPress au diferite funcții și opțiuni pentru a personaliza aspectul și senzația site-ului dvs. Puteți merge întotdeauna la Aspect »Personalizare pagina din zona dvs. de administrare WordPress pentru a modifica setările temei dvs..

Personalizați aspectul site-ului

În această pagină, puteți crea meniuri, schimba culorile site-ului, adăuga o imagine de antet și multe altele. După ce ați terminat cu setările, puteți face clic pe butonul Publica pentru a vedea aceste modificări în acțiune.

Deși este ușor să găsești o temă WordPress care să se adapteze fluxului de lucru, opțiunile de personalizare ale majorității temelor sunt limitate. Dacă nu sunteți dezvoltator, nu puteți face modificări semnificative la designul temei.

Dacă doriți să creați un design personalizat personalizat pentru site-ul dvs., atunci puteți instala un plugin de creare și plasare WordPress. Cele mai populare sunt Beaver Builder și Divi Theme, deoarece ambele vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a crea cu ușurință un site web de afaceri magnific.

Pasul 4: Crearea paginilor site-ului dvs. web

După activarea temei, va trebui să creați câteva pagini și să adăugați informațiile companiei dvs. Site-urile de afaceri mici nu sunt încărcate cu conținut, astfel încât să puteți crea pagini simple de site cu detalii de bază pentru utilizatorii dvs..

Pentru a crea o pagină nouă, va trebui să accesați Pagini »Adaugă nou în zona dvs. de administrator WordPress.

Pagina nouă în WordPress

Puteți crea câte pagini aveți nevoie pentru site-ul dvs. Dacă doriți să adăugați sau să actualizați orice informație din paginile publicate, atunci puteți să le editați pur și simplu din zona dvs. de administrator WordPress.

Adăugați toate paginile importante care sunt necesare pentru un site web de afaceri mici, cum ar fi despre noi, vor fi create servicii, produse, asistență (dacă sunt disponibile) sau orice alte pagini utile..

După ce ați lansat, puteți adăuga mai multe pagini precum o pagină de blog, pagini de marcă separate pentru fiecare produs și multe altele. Păstrează-l simplu deocamdată.

Pasul 5: Adăugarea funcțiilor pe site-ul dvs. web

WordPress vine cu mii de plugin-uri (aplicații) pentru a vă face treaba mai ușoară. Puteți utiliza aceste pluginuri pentru a adăuga funcții incredibile pe site-ul dvs. fără a edita o singură linie de cod.

Pagina de pluginuri

Depozitul WordPress are peste 50.000 de plugin-uri gratuite pe care le puteți utiliza pentru a adăuga funcții pe site-ul dvs. Pur și simplu instalați și activați-le pe cele dorite și veți fi pe drum.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

În plus, vă recomandăm să consultați acest articol despre cum puteți crea un site de locuri de muncă ca Fiverr.

Lucruri de făcut imediat după crearea site-ului dvs. WordPress

După ce site-ul dvs. web este gata, ar trebui să efectuați câteva sarcini care sunt necesare pentru ca site-ul dvs. de afaceri să funcționeze bine pe internet. De exemplu, îmbunătățiți clasamentele motorului de căutare pentru a obține mai mult trafic, monitorizați comentariile de spam pe site-ul dvs., creșteți viteza de încărcare a paginii, asigurați-vă site-ul de hackeri și malware și adăugați un formular de contact.

Aruncăm o privire la pașii pe care ar trebui să-i faceți imediat după construirea site-ului dvs. web pentru micile afaceri.

 • Formular de contact: Adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. de afaceri. De asemenea, poate doriți să consultați selecția noastră de experți pentru cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress. Utilizatorii dvs. se pot conecta cu dvs. folosind aceste formulare.
 • Adăugați urmărirea Google Analytics: Adăugați urmărirea Google Analytics pe site-ul dvs. de afaceri mici prin instalarea Pluginul MonsterInsights. În etapele inițiale, fiecare vizitator este important, iar MonsterInsights poate avea grijă de asta pentru tine.
 • Securitate WordPress: Asigurați-vă site-ul dvs. WordPress instalând unele dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress. Vă recomandăm Sucuri, care este cel mai popular plugin de securitate WordPress și îl utilizăm pe toate site-urile noastre web.
 • Îmbunătățirea WordPress SEO: Îmbunătățiți-vă SEO utilizând cele mai bune plugin-uri WordPress WordPress. Vă recomandăm să utilizați pluginul SEO Yoast.
 • Backup WordPress: Programează o copie de rezervă a site-ului tău WordPress cu cel mai bun plugin de backup WordPress. De asemenea, puteți consulta acest ghid despre cum să faceți backup pentru site-ul dvs. WordPress.
 • Performanță WordPress: Îmbunătățiți performanța site-ului dvs. de afaceri instalând cele mai bune memorii de memorie în cache WordPress și alte pluginuri de performanță WordPress.
 • Împiedicați comentariile de spam: Împiedicați comentariile de spam prin instalarea pluginului Akismet pe site-ul dvs..
 • Crește-ți site-ul: Creșteți-vă vizitatorii și clienții utilizând cele mai bune pluginuri pentru generarea de plumb WordPress.
 • Serviciu de telefonie de afaceri: Permiteți utilizatorilor să se conecteze cu dvs. adăugând un serviciu de telefonie de afaceri pe site-ul dvs. web.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un site web pentru afaceri mici în 5 pași simpli. Citiți și răspunsurile experților noștri despre cât costă un site web înainte de a începe site-ul.

Pentru pași mai detaliate, citiți cum să porniți de la zero un site WordPress (pas cu pas).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map