Cum să creezi formulare uimitoare WordPress Optin (pas cu pas)

cum se creează o formă optină


Doriți să adăugați un formular optin pe site-ul dvs. web? Un formular optin este util pentru a obține mai multe abonamente pentru utilizatori și vă permite să vă angajați în continuare vizitatorii. După ce aveți instrumentele potrivite, puteți implementa o strategie pentru a vă adresa utilizatorilor dvs. și a primi adresele de e-mail ale acestora. În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea cu ușurință un formular de opțiune pe site-ul dvs. WordPress.

Ce este un formular Optin?

Un formular optin este un formular de abonament pentru utilizatori și email marketing. Puteți crește cu ușurință abonații site-ului dvs. web utilizând un formular interactiv de optin. Acești abonați pot deveni ulterior clienți.

Puteți crea un formular de opțiune uimitor pentru vizitatorii dvs., astfel încât aceștia se simt liberi să se înscrie la buletinul dvs. de e-mail și să devină o parte a listei dvs. de mail, după ce implementați instrumentele potrivite.

Vă vom parcurge două metode diferite pentru a crea un formular de opțiune pe site-ul dvs. WordPress.

Metoda # 1 – Utilizarea OptinMonster:

Cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să creeze forme uimitoare, optimizate pentru conversie. OptinMonster este o platformă autonomă, ceea ce înseamnă că puteți crea un formular optin pe orice site, inclusiv WordPress, Shopify, Joomla, site-ul HTML, etc..

Metoda # 2 – Utilizarea WPForms:

Alege WPForms dacă doriți un plugin WordPress pentru a crea un formular optin. Avantajul este că puteți construi cât mai multe formulare optin chiar în tabloul de bord WordPress.

Gata? Să începem!

Metoda 1: Creați un formular Optin în WordPress utilizând OptinMonster

În primul rând, vom folosi pluginul OptinMonster.

OptinMonster este cel mai bun plugin pentru generarea de plumb WordPress. Este cel mai puternic, mai flexibil, plugin disponibil și este utilizat pentru a crea cu ușurință campanii de optin pentru vizitatorii tăi. OptinMonster are o mulțime de funcții uimitoare pentru a vă crește abonații.

De asemenea, consultați articolul nostru despre cele mai bune pluginuri popup WordPress cu OptinMonster.

Înainte de a începe, va trebui să instalați și să activați pluginul OptinMonster. Pentru mai multe detalii, puteți vedea ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin în WordPress.

După activare, va trebui să accesați OptinMonster meniul din zona dvs. de administrator WordPress pentru a introduce o cheie API.

Pentru a obține cheia API, va trebui să accesați contul dvs. pe site-ul OptinMonster și să vizitați pagina API-ul pagina din meniul de sus.

Copiați API-ul

Copiați și inserați această cheie API în pagina OptinMonster din contul dvs. de administrator WordPress.

Adăugați cheia API

Faceți clic pe butonul Salvează setările buton pentru a continua.

După aceea, va trebui să faceți clic pe butonul Creați o campanie nouă butonul din colțul din dreapta sus al ecranului. Va lansa pagina de creare a campaniei OptinMonster într-o fereastră nouă.

Selectați o campanie

Va trebui să selectați un tip de campanie pentru a începe. Deoarece creăm un formular simplu de opțiune, selectăm o campanie pop-up și derulăm în jos pentru a alege un șablon.

Notă: Puteți crea, de asemenea, un formular optin utilizând alte tipuri de campanii cu ușurință. Am ales un popup pentru acest tutorial, deoarece este cea mai populară opțiune.

Alege șablonul campaniei

Vă va solicita să adăugați un nume pentru campania dvs. de formular optin și să selectați site-ul web unde doriți să îl afișați. Adăugați aceste informații și faceți clic pe butonul Începeți construcția buton.

Începeți construcția

În continuare, veți vedea pagina de proiectare pentru a configura formularul de opțiune.

Proiectare formă optină

În această pagină, puteți accesa Setări Optin din meniul din stânga pentru a gestiona setările de bază precum stilurile de vizualizare optin, butonul de închidere și CSS personalizate.

În blocuri setări, veți avea opțiunea de a adăuga mai multe blocuri la formularul dvs. de opțiune. Funcționalitatea drag and drop în OptinMonster simplifică adăugarea de blocuri fără efort. Cu aceste blocuri, puteți adăuga text, imagini, câmpuri, etc.

Puteți merge la Afişa setări pentru a gestiona opțiunile de afișare și durata formei. Vă permite să modificați numele campaniei, să adăugați durata cookie-ului, să setați lățimea containerului și multe altele.

Afișați setările optin

Puteți configura, de asemenea, mesajul de succes pentru noii dvs. abonați. Acest mesaj de succes va apărea după ce utilizatorii vor completa formularul de opțiune de pe site-ul dvs. web. Pur și simplu treceți la Succes fila din partea de sus a previzualizării formularului.

Fila de succes

În Setări de succes, puteți gestiona stiluri de vizualizare de succes, puteți închide setările butoanelor și puteți adăuga CSS personalizate. Mai mult, setările pentru stilurile de vizualizare de succes vă permit să adăugați o imagine la mesajul de succes, să schimbați stilul de font, să personalizați culorile și multe altele.

Pentru toate setările, veți avea o previzualizare pe partea dreaptă, așa că veți ști exact cum va apărea formularul de opțiune pe site-ul dvs. web odată ce va fi transmis.

În continuare, va trebui să adăugați o integrare care să colecteze adresele de e-mail de la vizitatorii dvs. Du-te la integrările fila din partea de sus a paginii și faceți clic pe butonul Adaugă o nouă integrare buton.

Adăugați o nouă integrare

OptinMonster include multe integrări pentru furnizorii de servicii de e-mail de top, cum ar fi AWeber, MailChimp, Constant Contact, SendInBlue și multe altele.

Puteți selecta un furnizor de e-mail precum AWeber și conectați OptinMonster cu AWeber a continua.

După ce sunteți mulțumit de setările pentru formularul de opțiune, faceți clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Cea mai bună parte a creării unui formular optin folosind OptinMonster este că veți obține totul la îndemână. După salvarea setărilor, puteți merge înainte și faceți clic pe butonul Publica buton.

Acum, reveniți la pagina OptinMonster din zona dvs. de administrare WordPress și faceți clic pe butonul campanii buton.

Notă: Dacă nu găsiți formularul de opțiune acolo, faceți clic pe butonul Campanii de actualizare buton.

Pagina campaniei OptinMonster

Faceți clic pe butonul Editați Setările de ieșire link-ul de sub numele campaniei de formular optin pe care l-ați creat și activați opțiunea de campanie pe site. De asemenea, puteți controla cine ar trebui să vadă acest formular de optină.

Setări de ieșire

Salvați setările pentru a vedea formularul optin în acțiune.

Puteți edita întotdeauna designul și textul formularului dvs. de optin. OptinMonster este pe deplin flexibil și vă permite să adăugați mai multe funcții la campaniile de optin pe care le-ați creat deja, astfel încât să puteți crește incredibil de rapid abonații dvs. de e-mail.

Ați dori, de asemenea, să consultați această comparație între OptinMonster și Sumo pentru a afla câștigătorul dintre ei.

Dacă căutați o metodă alternativă, continuați să citiți mai jos pentru a utiliza WPForms pentru a crea un formular optin pe site-ul dvs. WordPress.

Metoda 2: Creați un formular Optin în WordPress folosind WPForms

WPForms este cel mai bun plugin de formă WordPress de pe piață. Vă permite să adăugați cu ușurință formulare personalizate pe site-ul dvs., inclusiv un formular optin.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să instalezi și să activezi WPForms conecteaza. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, va trebui să verificați cheia de licență pentru a avea acces instantaneu la toate funcțiile și suplimentele WPForms..

Pentru a obține cheia de licență, va trebui să vă conectați la contul WPForms.

Pagina contului WPForms

Copiați și inserați această cheie de licență în zona dvs. de administrare WordPress din WPForms »Setări pagină. Acum, faceți clic pe butonul Verifica buton.

Verificați licența

După ce ați verificat, va trebui să mergeți la integrările fila din pagina cu setări WPForms. În această pagină, veți găsi furnizorul de e-mailuri Constant Contact.

Furnizorul de e-mail vă va ajuta să stocați e-mailurile abonaților. Vă permite, de asemenea, crearea listelor dvs. de e-mail, contactarea abonaților și multe altele.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, FAST.

Notă: De asemenea, puteți integra formularul cu alți furnizori de e-mail, cum ar fi AWeber, MailChimp, GetResponse, etc. Toate aceste opțiuni sunt disponibile ca suplimente în WPForms »Adăugări pagină.

Adaugă un cont nou

Va trebui să adăugați un cont nou cu Constant Contact pentru a integra acest serviciu în formularul dvs. de opțiune. Pur și simplu urmați ghidul nostru pas cu pas cum să conectați contactul constant cu WPForms.

După aceea, va trebui să accesați WPForms »Adaugă nou din zona dvs. de administrare WordPress pentru a lansa constructorul WPForms.

Adăugați un titlu pentru noua dvs. formă și faceți clic pe butonul Formular de înscriere la buletinul informativ șablon.

Creați un formular de newsletter

Va încărca un formular gata de înscriere la newsletter.

Acum, va trebui să conectați acest formular la furnizorul de e-mail Constant Contact pentru a stoca e-mailurile. Pentru asta, va trebui să accesați Marketing fila din partea stângă și faceți clic pe opțiunea Contact constant pentru a vă conecta formularul cu acesta.

Adăugați o conexiune nouă

Va trebui să faceți clic pe butonul Adăugați conexiune nouă buton pentru a crea o conexiune. Denumiți conexiunea dvs. și sunteți gata să conectați câmpuri suplimentare la formularul dvs. de opțiune.

Salvați formularul și ieșiți. În cele din urmă, va trebui să afișați acest formular pe site-ul dvs. WordPress.

Pur și simplu mergeți la Pagini / Postări »Adaugă nou în zona dvs. de administrare WordPress și faceți clic pe butonul Adaugă formular de deasupra editorului de text. Va deschide o fereastră în care puteți selecta formularul de opțiune și faceți clic pe butonul Adaugă formular buton pentru a-l insera în pagina / postarea dvs..

Introduceți formularul

Puteți afișa, de asemenea, formularul de optin în zonele pregătite pentru widget, cum ar fi bara laterală, folosind widgetul WPForms.

Asta e tot!

Sperăm că această postare te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular optin pe site-ul tău WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map