Cum să creezi un arhivar de căutare pe WordPress cu WordPress

balenă eșuează pe twitterSă ne confruntăm cu asta Căutarea pe Twitter se înșală și vei avea norocul să găsești tweet-uri cu o săptămână în urmă cu toate că există.


Twitter a fost afectat de problemele serviciului și de balena eșuată (pe care cineva le-a codat în CSS pur) este o întâmplare regulată din nou.

Am întâlnit un tutorial în ziua trecută despre cum să creez o arhivă care poate fi căutată și căutată pe care îl puteți utiliza pentru a vă găzdui propriile tweet-uri. Iar partea cea mai bună este? Este alimentat de WordPress.

În acest articol, voi trece peste experiența mea despre modul în care mi-am creat propria mea Arhiva tweet-ului @themelab alimentat de WordPress, inclusiv:

 • Copia de rezervă a tweeturilor mele cu un serviciu terț
 • Importarea acelor tweet-uri mai vechi în WordPress
 • Configurarea, astfel încât tweet-urile noi să fie importate automat
 • Instalarea temei pentru a le afișa frumos

Copii de rezervă

Primul pas este să faceți backup pentru tweet-urile dvs. Există câteva servicii terțe pentru a face acest lucru, pe care le-am folosit personal TweetBackup cu succes. Este important să ne amintim să nu vă așteptați să faceți backup la toate tweeturile.

Am fost în stare să apuc doar 910 din peste 6000+ la momentul respectiv. Chiar și folosind alte servicii de backup pe Twitter, același număr de tweet-uri a fost salvat, ceea ce sugerează că este o limitare de către Twitter în sine. Cel mai bine este să faceți backup cât mai curând posibil, mai ales dacă sunteți un tweeter frecvent.

Am avut probleme la conectarea la TweetBackup la început, dar până la urmă a funcționat. Dacă te frustrezi, ai putea încerca și tu BackupMyTweets.com. Este demn de remarcat faptul că BackupMyTweets te face să „plătești” publicând un tweet care promovează serviciul lor. Dacă este prea dureros pentru tine (este destul de nedureros, vă promit) aveți și opțiunea de a plăti 9,95 USD pe an.

backupmytweets

După finalizarea procesului de rezervă, căutați opțiunea „export” și salvați ca RSS. Ar trebui să aveți un fișier XML cu toate tweeturile salvabile. Următorul pas este să le importați pe WordPress.

Importă Tweeturi pe WordPress

În primul rând, vă este sugerat să creați o nouă instalare WordPress pentru arhiva dvs. de tweet, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la separarea acesteia de restul conținutului dvs. WordPress normal. Eu personal am folosit un subdomeniu, astfel încât să nu intervină cu nicio legătură permanentă de pe blog.

Următorul pas este să navigați la Instrumente → Import și să selectați opțiunea „RSS”.

WordPress RSS Import

Pe ecranul următor, încărcați fișierul XML pe care tocmai l-ați preluat de la orice serviciu de susținere pe spate pe care tocmai l-ați folosit. Tweeturile dvs. ar trebui acum încărcate pe site-ul dvs. WordPress.

 • Sfat evident: Presupunând că este vorba despre o nouă instalare WordPress, probabil că veți dori să ștergeți „Hello World!” post.
 • Sfat nu atât de evident: Deoarece tweet-urile din fișierul de rezervă sunt formatate ca „nume de utilizator: mesajul de tweet este aici” (adică „themelab: tweet-ul meu real este afișat aici”), poate doriți să utilizați Search Regex plugin pentru a șterge acest lucru. Înlocuiți doar „numele de utilizator:” în conținutul postării și nu uitați să includeți spațiul după.

Prinde automat Tweeturi noi

După ce aveți toate tweet-urile vechi stocate, veți dori să vă asigurați că orice tweet-uri noi sunt în mod automat prinse și stocate ca postări WordPress. Pentru aceasta, vom folosi Plugin Twitter Instrumente de Alex King.

După instalarea și verificarea detaliilor contului dvs. Twitter, asigurați-vă că următoarele două opțiuni sunt setate pe pagina de setări a pluginului (Setări → Instrumente Twitter):

 • Activați opțiunea de a crea un tweet atunci când postați pe blogul dvs.? NU
 • Creați o postare pe blog din fiecare tweet-uri? da

Opțiuni instrumente Twitter

Nu sunt sigur ce s-ar întâmpla dacă le-ați defini pe „Da” pentru amândouă, dar nu intenționez să aflu pentru mine de teamă să nu enervez prostiile urmașilor mei. Douglas Bownman, autorul ghidului original, a descris-o drept „o buclă nesfârșită de repetare a tweeturilor și a postărilor de pe blog.”

Toate celelalte opțiuni, cum ar fi dacă excludeți @replies, nu sunt necesare sau în funcție de preferințele dvs. personale.

Notă: După instalarea instrumentelor Twitter am observat câteva tweet-uri duplicate (împreună cu tweeturile mele de rezervă) pe care le-am întors și șters manual.

Tweet Arhiva Tema

De asemenea, Douglas Bownman a fost foarte drăguț pentru a elibera tweet arhiva tema el a folosit gratuit.

Tweet Arhiva Tema

Tema funcționează din casetă, dar necesită o editare directă a temei * gasp * pentru a personaliza zona cu coduri dure (pe care am evidențiat-o cu roșu) cu informațiile proprii ale contului. Doar deschideți antetul.php și derulați la partea de jos.

tweet-Arhiva-header

Asigurați-vă că aveți următorul lucru util pentru a copia și a lipi în zona div „utilizator” din fișierul antet:

 • O adresă URL de imagine 48 × 48 a avatarului dvs. Twitter (sau orice doriți cu adevărat)
 • Numele dvs. (de exemplu, am folosit „Theme Lab”)
 • Numele dvs. de utilizator Twitter (@themelab)
 • Locația și adresa URL a site-ului (themelab.com)

Sau l-ai putea elimina complet, depinde de tine. Există, de asemenea, o afișare frumoasă a link-urilor de arhivă care nu par la fel de temut pe un site orientat la arhivă ca acesta.

Dacă îți faci singur tema personalizata asigurați-vă că afișați conținutul postării și aveți data și ora completă ca legătură permanentă pentru postare. Nu sunt sigur că comentariile sunt cu adevărat necesare pe o temă de genul acesta, dar, din nou, este site-ul dvs. acum, așa că puteți face orice doriți cu el.

Actualizați: Tocmai am observat că formularul de căutare avea codul / URL-urile / URL-ul codat în acțiunea formularului, care, evident, nu va funcționa dacă ai instalat oriunde în afară de un / tweets / subdirector. Pentru a corecta acest lucru, înlocuiți următorul cod în searchform.php:

Și înlocuiți cu:

Concluzie

Îmi doresc foarte mult să stabilesc acest lucru cu mult timp în urmă. Sunt dependent de Twitter și am peste 6000 de tweet-uri (urmează-mă la @themelab) și, din păcate, nu am reușit să le susțin pe toate, doar aproximativ 15% dintre ele.

Încă o dată aș dori să-i mulțumesc lui Douglas Bowman stopdesign pentru ghidul despre setări, precum și tema. De fapt, a fost mult mai ușor decât am crezut și este extraordinar că poate fi alimentat de CMS-ul meu preferat, WordPress, cu ajutorul unor pluginuri suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map