Cum să creezi un cadou de succes pe site-ul tău WordPress

wordpress-giveaway


Vă întrebați cum să faceți un cadou pe WordPress? Crearea unui cadou este o modalitate excelentă de a crește gradul de conștientizare a mărcii, de a stimula implicarea, de a crește lista de e-mailuri și de socializare în continuare și chiar de a genera mai multe vânzări.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea cu ușurință un cadou WordPress de succes folosind RafflePress, cel mai bun plugin de cadou WordPress de pe piață.

Iată o prezentare generală a etapelor pentru crearea unui cadou de succes pe site-ul dvs. WordPress:

 1. Determinați Obiectivele dvs. de acordare a WordPress
 2. Alegeți un premiu de concurs bun
 3. Stabiliți Regulile de dăruire WordPress
 4. Utilizați RafflePress pentru a crea un cadou nou
 5. Numește-ți un cadou și alege un șablon cadou
 6. Adăugați detaliile premiului pentru cadou
 7. Alegeți acțiunile dvs. de intrare în cadou
 8. Proiectează-ți un cadou
 9. Configurați setările pentru a vă oferi
 10. Publicați-vă Concursul
 11. Promovează-ți un cadou
 12. Alegeți câștigătorul concursului

Dar, înainte de a începe acest tutorial despre cum să creăm un cadou pe site-ul dvs. WordPress, să aruncăm o privire mai atentă la RafflePress.

Despre RafflePress: Cel mai bun plugin pentru a da un WordPress

rafflepress-WordPress-giveaway-plugin

RafflePress este un plugin ușor de utilizat și puternic pentru a oferi WordPress. Cu constructorul de cadere drag and drop, chiar și începătorii pot crea un widget minunat sau o pagină de destinație în cel mai scurt timp.

Oferă o mulțime de caracteristici interesante, inclusiv șabloane pre-construite de cadou, acces la un clic și protecție împotriva fraudei, integrări în social media, partajare virală (refer-a-un prieten), integrări de marketing și software CRM, urmărire și retargeting și multe altele.

De asemenea, RafflePress vă ajută să știți cum să vă creșteți lista de e-mailuri, următorii social media și traficul de site-uri.

Acum, să începem cum să creăm un cadou de succes pe site-ul dvs. WordPress.

1. Determinați obiectivele dvs. de a da un WordPress

Înainte de a începe să vă construiți un cadou, trebuie mai întâi să stabiliți de ce doriți să rulați un cadou și care doriți să fie rezultatul renunțării. Stabilind obiective pentru acordarea dvs. de tip WordPress, veți putea să vă informați dacă ați dat succesul sau nu.

Există o serie de obiective diferite pe care le puteți stabili pentru un cadou WordPress, unele dintre acestea includ:

 • Generați vânzări
 • Creșteți-vă lista de e-mailuri
 • Creșteți traficul site-ului
 • Sporirea gradului de conștientizare a mărcii
 • Crește-ți media socială urmând
 • Creșteți implicarea utilizatorilor
 • Adunați conținut generat de utilizator
 • Promovează un produs sau serviciu nou

Unul dintre lucrurile grozave despre RafflePress este faptul că oferă acțiuni bonus verificate pe care le puteți adăuga în campania dvs. cadou. Aceste acțiuni, cum ar fi „urmăriți-ne pe twitter” și „alăturați-vă listei de e-mail”, permit utilizatorilor să obțină mai multe înscrieri la concurs completându-le.

Prin urmare, este important să alegeți obiectivele pentru campania dvs. cadou și apoi să creați un cadou RafflePress pe baza acestor obiective.

2. Alegeți un premiu de concurs bun

Desigur, dacă doriți ca oamenii să intre în darul dvs., trebuie să alegeți un premiu bun. Un premiu bun al concursului este ceea ce va atrage o mulțime de oameni în cadou.

Unele dintre cele mai populare premii cadou includ:

 • Bani lichizi
 • Certificate de cadou
 • Produse sau servicii gratuite

Alegeți un premiu care se referă la afacerea dvs. și este ceva de care știți că publicul dvs. țintă va fi interesat.

De exemplu, acest salon de coafură a ales o tunsoare gratuită drept premiu al concursului, are sens corect?

concurs-premiu-idee

Alegând un premiu de concurs care îți promovează activitatea în același timp, vei putea atrage o tonă de clienți ideali pe site-ul tău.

3. Stabiliți Regulile de Recomandare WordPress

Fiecare concurs are nevoie de reguli, așa că planificați-le înainte de a începe să creați un cadou.

În primul rând, decideți cum vor participa utilizatorii la concursul dvs. Vor putea să-și introducă pur și simplu adresa de e-mail pentru o șansă de câștig? Sau veți solicita ca aceștia să trimită ceva pentru a intra?

De exemplu, solicitarea utilizatorilor de a trimite o fotografie pentru a participa la concurs este o modalitate excelentă de a aduna conținut generat de utilizatori pentru a-l utiliza în marketingul dvs. Pe de altă parte, este posibil ca mai multe persoane să fie dispuse să participe la un concurs, dacă nu li se cere nimic, deoarece este mai ușor.

De asemenea, trebuie să setați reguli pentru:

 • Datele de început și sfârșit – Cât timp va dura concursul dvs.?
 • Regulile participanților – Cine poate intra în concursul tău? Există limite de vârstă sau de locație? Cât de des pot intra?
 • Cum să alegi câștigătorul – Vei alege câștigătorul prin tragere la sorți, vot, etc.?

Când planificați regulile de cadou, este de asemenea important să vă amintiți obiectivele. De exemplu, dacă obiectivul tău principal este să-ți crești urmările pe Twitter, asigurați-vă că setați regula că utilizatorii trebuie să vă urmeze pe Twitter pentru a intra în cadou.

Acum este timpul să începeți să vă construiți un cadou WordPress cu RafflePress.

4. Folosiți RafflePress pentru a crea un cadou nou

După descărcare, instalare și activare RafflePress plugin, veți dori să creați un cadou nou.

Pentru a face acest lucru, treceți peste pictograma RafflePress din tabloul de bord WordPress și faceți clic pe Adăuga nou.

rafflepress-nou-giveaway

5. Numește-ți cadoul și alege un șablon cadou

După ce faceți clic Adăuga nou, vei fi dus pe un ecran nou. Pe acest ecran, mai întâi doriți să denumiți un cadou. De exemplu, puteți numi cadoul dvs. după premiu, cum ar fi „cadou iPad”. Acest lucru este doar pentru propriile dvs. scopuri, numele cadou nu va fi văzut pe front-end.

De asemenea, veți dori să alegeți un șablon pentru campania dvs. cadou. RafflePress oferă o serie de șabloane pre-construite care facilitează construirea cadoului. Aceste șabloane sunt concepute pentru a vă ajuta să atingeți obiective specifice, cum ar fi Creșterea listei dvs. de e-mail, Creșterea paginii dvs. de Facebook, Campania de lansare înainte și multe altele.

rafflepress-giveaway-șabloane

Pentru acest tutorial, vom alege șablonul Classic Giveaway, care vă permite să creați orice tip de cadou dorit.

Pentru a alege acest șablon, treceți peste el și faceți clic pe Utilizați acest șablon.

rafflepress-WordPress-giveaway-șablon

6. Adăugați detaliile premiului pentru cadou

După selectarea șablonului dvs., veți fi accesat la RafflePress constructor.

Primul pas pentru crearea unui cadou este adăugarea premiului dumneavoastră și a detaliilor sale. Faceți clic pe pictograma creion din Premiu pentru cadouri Detalii secțiune.

Detalii de premii rafflepress-giveaway-

Aici puteți introduce numele premiului dvs. împreună cu o scurtă descriere și încărcați o imagine a premiului dvs..

Pentru a încărca o imagine a premiului, faceți clic pe butonul Selectare imagine pentru a alege o fotografie din media media sau încărcați o fotografie de pe computer.

add-giveaway-premiu-detalii

După ce ați adăugat detaliile premiului, faceți clic pe butonul Am terminat de editat buton.

Dacă concursul dvs. are mai mult de 1 premiu, puteți adăuga altul făcând clic pe butonul +Adaugă un alt premiu buton.

În dedesubt Premiu pentru cadouri Detalii secțiune, puteți, de asemenea, să setați datele și orele de început și de sfârșit pentru acordarea dvs. WordPress.

Apasă pe Salvați butonul din colțul din dreapta sus când ați terminat. Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați buton pe tot parcursul procesului de construire a unui cadou, astfel încât să nu pierdeți niciuna din modificările dvs..

7. Alegeți acțiunile dvs. de intrare în cadou

Așa cum am menționat mai devreme, RafflePress oferă o serie de acțiuni pe care utilizatorii le pot finaliza pentru a intra în cadou. De exemplu, utilizatorii pot primi înregistrări suplimentare urmărindu-vă pe Twitter. Așadar, acum veți dori să alegeți acele metode de înscriere pentru a vă da cadou.

Puteți alege să adăugați câte acțiuni doriți. Cei mai mulți utilizatori vor fi dispuși să finalizeze toate acțiunile pentru a obține cât mai multe înregistrări pentru cadou.

Gândiți-vă înapoi la obiectivele pe care le-ați stabilit pentru a vă da mai devreme atunci când alegeți acțiunile de intrare în cadou. Veți dori să alegeți acțiuni care să se alinieze obiectivelor respective.

Pentru a alege acțiunile dvs., faceți clic pe butonul acţiuni tab. Acțiunile de intrare sunt sortate în 3 grupuri diferite pe baza obiectivelor: Obțineți mai mulți abonați, Obțineți mai multe implicări sociale, Obțineți mai mult trafic.

Pur și simplu faceți clic pe orice acțiune pe care doriți să o adăugați la un cadou.

rafflepress-giveaway-acțiuni

Apoi, puteți seta opțiuni de intrare pentru acțiune. Aceasta include titlul acțiunii, valoarea (câte intrări vor primi utilizatorii pentru acțiune) și dacă acțiunea este obligatorie sau nu. Pentru anumite acțiuni, va exista, de asemenea, un câmp pentru a introduce o adresă URL, cum ar fi adresa URL a paginii dvs. de Facebook.

rafflepress-action-valori

Puteți adăuga oricâte acțiuni doriți. Doar asigurați-vă că cele mai importante acțiuni pe care doriți să le efectueze utilizatorii merită cele mai multe înregistrări. Astfel vei putea atinge mai ușor obiectivul tău.

Pentru a rearanja acțiunile, pur și simplu trageți-le și plasați-le în ordinea dorită.

rearanja-giveaway-acțiuni

După ce ați finalizat să adăugați acțiuni cadou, dați clic Salvați și continuați la pasul următor.

8. Proiectează-ți un cadou

RafflePress vă permite, de asemenea, să personalizați designul cadoului dvs. pentru a se potrivi cu marca dvs. și site-ul dvs. web.

Deci, du-te la Proiecta fila.

Personalizează-giveaway-Design

Aici puteți alege dintre 2 machete diferite, setați o imagine de fundal sau o culoare (pentru paginile de destinație), alegeți culoarea butonului, alegeți fonturi diferite, etc..

Când cadoul tău arată bine, faceți clic pe Salvați.

9. Configurați setările pentru a vă oferi

În continuare, veți dori să configurați regulile de cadou. Pentru a face acest lucru, mergeți la fila Setări.

Din fericire, RafflePress face incredibil de ușor să vină cu reguli pentru cadou. Puteți utiliza funcția Șablon generator de reguli pentru a crea regulile concursului într-o clipă.

Apasă pe +Generați reguli buton. Va apărea o fereastră în care puteți introduce numele sponsorului, adresa, e-mailul, vârsta minimă pentru a intra, locațiile eligibile și alte detalii.

giveaway-reguli-generator de

Instrumentul va genera apoi reguli de bază pentru concurs.

Reguli-pentru-giveaway

În Setări fila puteți configura, de asemenea, setările pentru verificarea e-mailului, urmărirea succesului, redirecționarea succesului, logările sociale și multe altele.

10. Publicați-vă Concursul

După ce ați terminat de construit un cadou WordPress, este timpul să vă faceți cadou în viață!
Pentru a publica un cadou, trebuie doar să faceți clic pe butonul Publica butonul din partea de sus a ecranului.

Pe ecranul următor, veți găsi 3 opțiuni de publicare, care sunt:

 • RafflePress Bloc WordPress – Această opțiune vă permite să încorporați widgetul cadou în postarea sau pagina dvs. WordPress cu noul editor de blocuri WordPress.
 • WordPress Shortcode – Cu această alegere puteți încorpora cadou în editorul clasic WordPress, widget-uri în bara laterală sau în tema dvs. WordPress.
 • Pagina de destinație cadou – Această opțiune vă permite să creați o pagină de destinație fără distraguri fără destinație pe site-ul dvs. web.

Vă recomandăm să creați o pagină de destinație cadou. Deoarece o pagină de destinație elimină toate celelalte distrageri din pagină, utilizatorii vor avea mai multe șanse să intre în concurs. Deci, este o strategie excelentă pentru a obține mai multe participări la concurs.

Alegeți opțiunea pentru pagina de destinație cadou și faceți clic pe Vezi pagina pentru a vizualiza noua dvs. pagină de destinație cadou.

giveaway-aterizare pagină

Asta e!

11. Promovează-ți un cadou

După ce aveți o pagină de destinație cadou, nu stați doar și nu așteptați ca oamenii să intre în concursul dvs. Dacă doriți să primiți o mulțime de înscrieri în concurs, trebuie să vă promovați un cadou.

Unele dintre cele mai simple și mai bune moduri de a vă promova un cadou includ:

 • Distribuie-l pe Facebook, Instagram, Twitter, etc.
 • Trimiteți-o la loturi online și directoare de concurs
 • Anunță-l într-un buletin de e-mail

Nu uitați să începeți să vă promovați un cadou înainte de a fi transmis, astfel încât să puteți crea o mulțime de zumzet în jurul cadoului și să primiți o mulțime de înregistrări în ziua 1.

12. Alegeți câștigătorul concursului

În cele din urmă, este timpul să alegeți un câștigător pentru a vă da cadou. Dacă vă întrebați cum să alegeți un câștigător pentru cadou, nu vă faceți griji, RafflePress îl face simplu.

Cel mai simplu și mai corect mod de a alege un câștigător cadou este prin tragere la sortă.
Așa că, atunci când îți este dat sfârșitul, mergi la RafflePress »Cadouri apoi faceți clic pe butonul Are nevoie de câștigători link lângă campania dvs. cadou.

alege un castigator-pentru-a-giveaway

Aici puteți vedea toate persoanele care au intrat în cadou și câte înregistrări au fiecare. Pentru a alege un câștigător aleatoriu, trebuie doar să faceți clic pe butonul Alegeți câștigătorul , selectați opțiunile, apoi faceți clic pe Alegeți câștigătorii acum buton.

Acest lucru va evidenția instantaneu un câștigător.

e-mail-giveaway-câștigător

Acum, puteți trimite un e-mail câștigătorului și să-și facă ziua făcând clic pe butonul Câștigător prin e-mail legătură!

Asta e! Felicitări pentru derularea unui cadou de succes.

Legate de Cele mai bune platforme de e-mail marketing.

Sperăm că v-a plăcut acest ghid despre cum să faceți un cadou pe WordPress cu RafflePress. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați postarea noastră despre Cum să faceți un portofoliu online pe WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map