Cum să creezi un calcul al cotației în WordPress (pas cu pas)

cum să creați un calculator de cotație în wordpress


Vrei să creezi un calculator de ofertă în WordPress?

Un calculator de ofertă permite clienților dvs. să selecteze produsele / serviciile pe care doresc să le obțină o ofertă sau un preț instantaneu.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un calculator de ofertă în WordPress, pas cu pas, fără a scrie cod.

Crearea unui calcul al cotației cu WordPress

Cu un calculator de ofertă, clienții dvs. pot selecta diferite produse sau servicii și pot aplica filtre pentru a verifica prețurile înainte de a trimite comenzile.

Pentru a crea un calculator de ofertă, va trebui să utilizați pluginul Formidable Forms.

Deși există o mulțime de plugin-uri diferite care vă oferă un calcul al ofertelor, iată câteva moduri în care formularele Formidable ies în evidență de la acestea.

 • Creeaza o formular complex de cotație sau forma de comandă ușor cu prea multe variabile.
 • Creeaza o Formular de comandă autonom și arată instantaneu prețul total.
 • Integrați-vă cu WooCommerce pentru a crea o experiență de cumpărături perfectă.

Pluginul Formidable Forms vine cu mai multe șabloane de formular pe care le puteți utiliza pentru a crea rapid orice formular. Aceste șabloane de formular sunt ușor de personalizat datorită constructorului de drag and drop. Puteți utiliza, de asemenea, șablonul gol pentru a adăuga câmpuri personalizate și a configura un formular care vă place.

Consultați revizuirea completă a formularelor formidabile pentru mai multe detalii.

Haideți să aruncăm o privire la acest ghid pas cu pas despre crearea corectă a unui calcul al ofertelor în WordPress.

Pasul 1: Creați un formular de ofertă

Desigur, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați Formulare Formidabile pe site-ul dvs. Acesta oferă un șablon pe care îl puteți utiliza pentru a crea formularul de ofertă instantaneu.

Dar înainte de a face asta, asigurați-vă că ați adăugat produsele / serviciile pe care doriți să le vindeți și specificați costurile acestora. Există mai multe modalități de afișare a opțiunilor de preț pe formularul dvs. Puteți utiliza casetele radio, casetele de selectare sau câmpurile derulante pentru a adăuga produsele.

Bifează casetele și butoanele radio

Utilizați constructorul de formulare drag and drop pentru a adăuga tipuri de câmp pentru a afișa opțiunile.

În continuare, puteți face clic pe orice câmp pentru a vedea opțiunile din partea stângă a ecranului. Opțiunile implicite vor fi „Opțiunea 1”, „Opțiunea 2”, etc. Puteți merge înainte și înlocui textul cu numele de produs.

Acum, verificați Utilizați valori separate opțiune de a adăuga prețuri lângă fiecare produs. Nu doriți să adăugați mai multe opțiuni în listă dacă doriți.

Utilizați valori separate

Aceste valori vor fi utile pentru a calcula automat prețurile totale pentru produsele selectate.

Puteți utiliza opțiunile avansate pentru a personaliza setările de stil pentru diferite câmpuri.

Pasul 2: Adăugați un câmp numai de citire pentru a afișa prețul total

În continuare, trebuie să adăugați o Număr câmpul din formularul dvs. pentru a afișa prețul total. Acest câmp de număr ar trebui să fie setat doar în citire, astfel încât utilizatorii să nu poată edita prețul total.

În Opțiuni avansate secțiune, veți găsi o Valoare implicită opțiune. Trebuie să faceți clic pe pictograma calculatorului și apoi să faceți clic pe pictograma meniului.

Opțiuni avansate

Va afișa Calculați valoarea implicită Opțiuni. În această secțiune, trebuie să adăugați zecimale. Valoarea sugerată este „2” pentru calcularea prețului.

Valoare implicită

În Lista câmpurilor secțiunea de mai jos, puteți merge înainte și să căutați câmpurile pe care doriți să le calculați în formular. Selectați numele sau ID-ul câmpurilor pentru a le adăuga pe listă.

Puteți vedea un exemplu despre modul în care pluginul va afișa prețurile totale pe baza selecției de produse a utilizatorului.

Calculul prețului total

Ori de câte ori utilizatorul schimbă produse sau categorii, acesta va actualiza automat prețul în calculatorul de ofertă.

Pasul 3: Adăugați metode de plată în formularul dvs. de calcul al ofertei

După calcularea și afișarea prețului total, trebuie să adăugați metoda de plată pentru utilizatori pentru a finaliza achiziția. Pluginul Formidable Forms vine cu mai multe suplimente pentru a adăuga opțiuni de plată, inclusiv Stripe, Authorize.net, PayPal, etc..

Puteți selecta o metodă de plată. Majoritatea acestor metode folosesc cardurile de credit ca opțiune pentru colectarea plăților online.

Card de credit

Adăugați câmpul cardului de credit și personalizați-l în Opțiuni de câmp secțiune.

Pasul 4: Publicați și afișați calculatorul de cotați în WordPress

Acum formularul de calcul al ofertei este gata. Puteți publica și afișa pe orice pagină de produs în WordPress.

Pentru a publica formularul în editorul de blocuri Gutenberg, puteți adăuga un bloc nou și puteți alege Formulare formidabile. Apoi, puteți selecta formularul de calcul al ofertei.

Dacă utilizați editorul clasic, faceți clic pe pictograma Formidable de deasupra editorului. Va deschide un pop-up și puteți selecta formularul de calcul al ofertei. Faceți clic pe butonul Introduce buton pentru a adăuga formularul pe pagina ta.

Asta e tot.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular de calculare a ofertelor în WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să trimiteți un formular fără actualizare de pagini în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map