Cum să creezi un feed Twitter personalizat cu WordPress

Răspuns la TwitterUna dintre cele mai populare postări care nu au legătură cu WordPress aici, la Theme Lab, a fost de aproximativ crearea unui widget Twitter personalizat fără un plugin.


Asta a fost acum peste trei ani. Și nu mai funcționează pentru că Twitter a retras versiunea API obișnuia să tragă tweeturile.

Acesta este motivul pentru care este posibil să fi observat Theme Lab, precum și o serie de alte site-uri, care au pierdut funcționalitatea în feed-urile lor Twitter. Dar să nu vă faceți griji, se poate repara (uitați-vă la subsolul site-ului meu chiar acum, dacă nu mă credeți).

Primii pasi

Vestea proastă, lucrul „fără plugin” nu va mai funcționa atât de bine. Vestea bună, există un plugin WordPress minunat pe care îl putem folosi acum pentru afișarea tweet-urilor. Este numit, potrivit, Afișează Tweeturi.

Prinde acel plugin și instalează-l. Apoi, va trebui să vă înregistrați pentru o aplicație Twitter pentru a obține informațiile de autentificare necesare. Nu vă faceți griji, este gratis.

Am avut deja o aplicație Twitter pentru un proiect anterior, așa că am folosit asta în loc să înregistrez unul nou.

Eroare fatala?

Pluginul WordPress Tweeturi Afișează necesită activarea CURL pe serverul dvs.. Aceasta nu va fi o problemă pentru nicio gazdă web decentă, deși când am testat local am dat următoarea eroare fatală:

Eroare fatală: Apel la funcția nedefinită curl_init () în calea \ către \ wordpress \ wp-content \ plugins \ display-tweets-php \ include \ Twitter \ twitteroauth \ twitteroauth.php pe linia 199

eu l-a rezolvat în XAMPP pur și simplu dezacordând extensia = php_curl.dll linia din fișierul meu php.ini.

Din nou, probabil că nu veți confrunta cu această problemă, dar doar în caz … acum știți.

Autentificare și configurare

După instalarea pluginului Display Tweets, fără speranță, fără eroare, accesați pagina Setări (Setări → Feed Twitter) și introduceți următoarele informații pe care le-ați primit din aplicația dvs. Twitter.

 • Cheia consumatorului
 • Secretul consumatorilor
 • Jeton de acces
 • Accesați secretul jetonului

Păstrează-i pe cei cu cuvântul „Secret”, bine … secret. Atunci va trebui să setați următoarele opțiuni de configurare:

 • Nume pe ecran: În cazul meu, „themelab”
 • Numara: Câte tweet-uri de afișat, până la 200 (în cazul meu, 2).
 • Includeți retweet-uri: Autoexplicativ
 • Excludeți răspunsurile: Din nou, autoexplicativ.

Notă: Excluderea retweet-urilor și a răspunsurilor poate afecta numărul real de tweet-uri afișate, deoarece setarea „Count” va prelua numărul de tweet-uri înainte de a filtra retweet-urile și răspunsurile..

Plasarea Tweeturilor

Acum va trebui să decideți unde și cum să plasați tweeturile pe site-ul dvs. WordPress. Aveți câteva opțiuni aici, fie incluzându-le cu un cod scurt (util pentru plasarea în postări) sau cu o etichetă de șablon.

În cazul meu, am folosit următoarea etichetă de șablon și am pus-o acolo unde se găsea vechea mea alimentare Twitter.

<?php if (funcția_există ( "display_tweets" )) {display_tweets (); } ?>

Stilizarea Tweeturilor

Marcarea ieșirii de tweeturi din pluginul Display Tweets variază de la veche metodă de afișare a tweet-urilor.

Iată un exemplu al noii marcaje a unui singur tweet, extras direct de pe site-ul meu actual:

Am scris despre o problemă pe care am avut-o cu dispariția widget-urilor după migrarea WordPress către o nouă adresă URL. Iată cum am rezolvat-o: http://t.co/Zl7YzkF2JD
– Duminică 7 iulie – 1:00 am

Iată un exemplu de marcare a metodei vechi:

Practic, alineatele versus listele. Dacă ai folosit codul vechi, unii dintre selectorii dvs. CSS vor trebui să fie reglați pentru a aplica noului stil de marcare.

Este greu de spus care este mai bine sau mai rău, dar cel puțin marcarea implicită a Tweeturilor afișate nu utilizează stiluri inline șchiop ca stilul ="dimensiune font: 85%;".

Se pare că pluginul Display Tweets are un cârlig displaytweets_tweet_template inclus în cazul în care doriți să modificați HTML-ul tweet, ceva despre care nu aveai prea mult control înainte.

Concluzie

Deși este un pic frustrant când Twitter retrage API-urile vechi și rupe o mulțime de lucruri, sperăm că această cea mai nouă versiune va rămâne o perioadă. Întrucât această nouă metodă folosește autentificarea, nu este o opțiune gratuită, ceea ce sperăm să reducă efortul asupra resurselor Twitter..

În cele din urmă, mulțumesc foarte mult pentru Michael Ruddy, care a dezvoltat Tweeturi de afișare. Se pare că o mulțime de gânduri au intrat în plugin, mai ales când vine vorba de probe viitoare. Există și un GitHub repo dacă doriți să contribuiți la proiect.

De asemenea, dacă căutați o modalitate și mai rapidă și mai ușoară (dar nu la fel de personalizabilă) de a încorpora o cronologie pe site-ul dvs. web, poate merita să vă uitați în Twitter termene încorporate caracteristică. Poate ceva în care să te afli într-o viitoare postare pe blog.

Oricum, mulțumesc pentru citire și du-te să remediezi feedurile Twitter rupte, dacă nu ai făcut-o deja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map