Cum să creezi un formular de opțiune de bun venit pe ecran complet în WordPress

Cum să creați un covor de bun venit în WordPress


Doriți să creați o formă de optin pe ecran complet în WordPress?

Iubește-l sau urăște-l … folosirea unui covor de bun venit este una dintre cele mai ușoare metode de a capta atenția utilizatorilor. Chiar și brandurile mari precum Forbes folosesc un covor de bun venit pentru a-și promova campaniile.

În acest articol, vă vom arăta cum să creați în mod corespunzător un covor de bun venit în WordPress.

Ce este bun venit & Pentru ce ai nevoie?

Un covor de bun venit este o modalitate eficientă de implicare a utilizatorilor cu campania dvs. imediat ce vă vizitează site-ul. Puteți afișa vânzări flash, oferte, formulare de înscriere la newsletter și alte apeluri către acțiuni pentru a vă întâmpina utilizatorii.

Este posibil să știți că un număr mare de vizitatori care părăsesc prima dată site-ul dvs. web fără a lua măsuri.

Cu un covor de bun venit, puteți prezenta vizitatorilor o ofertă personalizată sau o campanie optin doar pentru a vă conecta mai târziu.

Cel mai simplu mod de a crea un covor de bun venit pe ecran complet este folosind OptinMonster. Partea cea mai bună este că vă permite să personalizați oferta automat în funcție de pagina în care se află vizitatorii dvs., sursa de trimitere și multe altele.

Pasul 1: Instalează OptinMonster și creează o nouă campanie

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să instalezi și să activezi OptinMonster conecteaza. Pentru mai multe detalii, consultați articolul nostru despre cum să instalați un plugin WordPress.

Acest plugin funcționează ca un instrument care conectează site-ul dvs. web cu contul dvs. OptinMonster. Dacă nu aveți încă un cont, mergeți mai departe și înscrieți-vă la unul dintre planurile OptinMonster.

După activarea pluginului, accesați OptinMonster »Campanii în administratorul dvs. WordPress De acolo, faceți clic pe butonul Creați o campanie nouă buton.

Creați o campanie

În continuare, veți vedea pagina contului OptinMonster. Începeți prin selectarea Ecran complet tipul campaniei.

Nou tip de campanie Ecran complet

După aceea, derulați puțin în jos și selectați un șablon pentru rogojina dvs. de bun venit. De dragul acestui articol, vom folosi Social șablon.

Alegeți un șablon

Acum, va trebui să adăugați un nume pentru campania dvs. și adresa URL a site-ului dvs. web, unde doriți să adăugați covorul de bun venit.

Începeți construcția

Pentru a continua, trebuie să faceți clic pe butonul Începeți construcția buton.

Pasul 2: Personalizați șablonul de bun venit în OptinMonster

Pe tapetul dvs. de bun venit veți vedea tone de opțiuni de editare. OptinMonster vă permite să personalizați cu ușurință culorile, fonturile, imaginile de fundal și alte opțiuni de proiectare.

Personalizați covorașul de bun venit

Faceți clic pe orice element al tapetului de bun venit din partea dreaptă a ecranului și veți vedea setările sale în partea stângă. Puteți previzualiza modificările în direct pe ecran.

Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Salvați buton pentru a stoca setările de fiecare dată când efectuați o modificare pe covorașul de bun venit.

Pasul 3: Gestionați regulile de afișare pentru rogojina dvs. de bun venit

Puteți seta manual regulile de afișare pentru a arăta covorașul de bun venit utilizatorilor dvs. oricând doriți. Dacă nu schimbați aceste setări, atunci covorul de bun venit va apărea tuturor utilizatorilor dvs. în 5 secunde după ce vă deschid site-ul.

Reguli de afișare

Deoarece este o mată binevenită, ar trebui să schimbați setările în „0” secunde, astfel încât utilizatorii să o poată vedea imediat când încarcă site-ul dvs. WordPress.

Modificați setările afișajului

Acum trebuie să derulați în jos și să faceți clic pe butonul Urmatorul pas buton.

În acţiuni setări, nu trebuie să schimbați nimic. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați un efect sonor cu covorașa de bun venit, faceți clic pe butonul + ȘI buton.

Puteți adăuga un sunet pentru a juca cu covorașul de bun venit din opțiunile disponibile.

Redați efectul sonor

Apoi, faceți clic pe butonul Urmatorul pas buton pentru a continua.

Reguli de afișare sumare

Veți vedea rezumat din regulile de afișare. Aruncați o privire la toate setările pe care le-ați făcut și faceți clic pe butonul Salvați buton.

Pasul 4: Integrați un serviciu de e-mail de marketing cu OptinMonster

În continuare, trebuie să faceți clic pe butonul integrările butonul din meniul de sus al constructorului de campanii. Puteți adăuga o integrare prin e-mail pentru a vă construi lista de e-mailuri pe covorul de întâmpinare.

Faceți clic pe butonul + Adaugă o nouă integrare buton din partea stângă a ecranului.

Adaugă o nouă integrare

OptinMonster vă permite să vă conectați cu zeci de furnizori de e-mail și vă puteți conecta la oricare dintre serviciile de e-mail care vă plac. Vă recomandăm să selectați Constant Contact, care este un serviciu popular de e-mail de pe piață.

Selectați Furnizor de e-mail

Acum trebuie să faceți clic pe butonul Înregistrează-te cu Contact constant butonul pentru a conecta contul dvs. OptinMonster cu Constant Contact.

Înregistrează-te cu Contact constant

Ar trebui să vă conectați la contul dvs. de contact constant, apoi să faceți clic pe butonul Conectați-vă la Contact constant buton pentru a continua.

Conectează-te cu Constant Contact

După aceasta, selectați tasta Cont furnizor de e-mail și Liste de furnizori de e-mailuri pentru a construi o listă de e-mail folosind covorul de bun venit în WordPress.

Lista furnizorilor de e-mailuri

Faceți clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 5: Configurați Analytics în OptinMonster

Analytics vă va ajuta să monitorizați activitatea vizitatorilor pe covorul de bun venit. OptinMonster oferă analize implicite și, de asemenea, puteți conecta Google Analytics pentru ușurința dvs..

Faceți clic pe butonul Google Analytics butonul din meniul de sus și apoi adăugați-vă Cont Google Analytics și Profilul site-ului web.

Conectați Analytics

În continuare, trebuie să faceți clic pe butonul Salvați buton pentru a continua.

Pasul 6: Publicați și afișați covorul de bun venit în WordPress

După ce ați terminat cu toate setările, faceți clic pe butonul Publica buton din meniul de sus. De asemenea, trebuie să schimbați starea campaniei la Trăi și faceți clic pe butonul Salvați buton.

Publicați campania

Acum reveniți la pagina dvs. de administrator WordPress și vizitați OptinMonster »Campanii. Apoi, faceți clic pe butonul Actualizează campania buton pentru a vedea campania Welcome Mat creată de curând.

Actualizează campania

În continuare, trebuie să faceți clic pe butonul Editați Setările de ieșire sub numele campaniei Welcome Mat.

Editați Setările de ieșire

În acest pas, activați campania pe site-ul dvs. și selectați cine ar trebui să vadă campania dvs. Apoi, faceți clic pe butonul Salvează setările buton.

Setări de ieșire

Tapetul dvs. de bun venit este gata și va apărea tuturor utilizatorilor dvs. care vă vizitează site-ul.

Bine ai venit mat pe WordPress

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un covor de bun venit în WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să salutați utilizatorii WordPress cu un mesaj personalizat de bun venit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map