Cum să creezi un formular de tip Tip în WordPress (pas cu pas)

Creați un formular de stil TypeForm în WordPress


Doriți să creați un formular de stil Typeform în WordPress?

Typeform este un instrument de formular online care vă permite să creați și să încorporați formulare pe orice site web. Una dintre caracteristicile unice ale Typeform este forma conversațională, un formular web interactiv care se îmbină în pagina dvs. pentru conversii mari.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea o formă de conversație în stil Typeform în WordPress.

Crearea unui formular de tip Typeform în WordPress

Crearea unui formular de conversație în stil Typeform este util atunci când doriți să creați formulare lungi, cum ar fi formularul de înregistrare a utilizatorului, formularul de donație, formularul de cerere de lucru, formularul de sondaj etc..

Cea mai bună parte a formelor conversaționale este că adaugă creativitate formularelor tale simple de WordPress și ajută la reducerea abandonului de forme.

Typeform este un instrument de creare a formularelor online care vă solicită să vă conectați la site-ul lor pentru crearea și integrarea unui formular pe site-ul dvs. web. În plus, toate intrările formularului sunt stocate în contul dvs. Formform.

Pentru a crea un formular de conversație pe site-ul dvs. WordPress, vă recomandăm întotdeauna să utilizați un plugin de formular WordPress, cum ar fi WPForms. WPForms vă permite să creați formulare și să stocați intrări chiar în WordPress. A fost folosit peste 2 milioane de site-uri WordPress și este cel mai ușor de utilizat plugin de formă existent.

Este o alternativă perfectă la Typeform și vine cu tone de funcții încorporate, cum ar fi creatorul de formulare drag and drop, integrarea instrumentelor de newsletter și multe altele.

De asemenea, verificați: Cele mai bune site-uri de producători în comparație

Consultați această comparație completă între WPForms și Typeform pentru mai multe detalii.

conversaționale-forme-wpforms

Să aruncăm o privire la modul de creare a unui formular de tip Typeform în WordPress.

Pasul 1: Instalarea unui plug-in de conversație – WPForms

În primul rând, va trebui să instalați și să activați WPForms conecteaza.

Puteți utiliza cuponul WPForms al IsItWP pentru a obține 50% reducere la toate licențele.

Pentru mai multe detalii, consultați acest articol despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activarea pluginului, va trebui să accesați WPForms »Setări. De aici, va trebui să verificați cheia de licență pentru a accesa toate funcțiile WPForms.

Puteți obține cheia de licență din contul dvs. pe site-ul web WPForms.

Pagina de licență WPForms

Faceți clic pe butonul „Verificați” pentru a continua.

Pasul 2: Activarea suplimentului Formulare de conversație

După ce ați verificat, trebuie să accesați pagina de accesorii, vizitând WPForms »Adăugări apoi instalați și activați Forme de conversație add-on.

Instalați addon formulare conversaționale

În continuare, veți vedea starea Activ în supliment.

Addon status activ

Acest addon vă permite să creați forme de stil de la zero. În plus, puteți transforma formele existente în forme conversaționale.

Formele de conversație reduc lungimea paginii web prin afișarea întrebărilor una câte una. Îți angajează pe utilizatori și, cel mai probabil, îți completează formularele lungi.

Pasul 3: Crearea unui formular nou în WordPress

Formele de conversație sunt perfecte pentru toate tipurile de forme, dar sunt utile mai ales pentru formele lungi.

Pentru acest ghid, vom crea un formular de sondaj.

Să creăm un nou formular de sondaj vizitând WPForms »Adaugă nou. WPForms vine cu mai multe șabloane de formular pentru a lansa rapid formularul dorit. De asemenea, are un constructor de formulare drag-and-drop, ceea ce facilitează adăugarea și gestionarea câmpurilor de formular.

Formular de sondaj

După crearea unui formular de sondaj, puteți merge înainte și activa modul de conversație din pagina Setări.

Pasul 4: Activați și modificați Setările formularului conversațional

Pentru a activa modul de conversație, vizitați Setări »Formulare de conversație din partea stângă a ecranului. Apoi, bifați marcajul Activați modul Formular conversațional opțiune.

Activați formularele conversaționale

Odată activată, veți vedea toate setările de personalizare pentru formularul de conversație. Vă permite să adăugați un logo personalizat, să schimbați fundalul, etc. De asemenea, puteți transforma o pagină normală într-o pagină de destinație cu formularul conversațional pe ea.

Setări de formă conversațională

În primul rând, trebuie să introduceți titlul în Titlul formularului conversațional camp. Asigurați-vă că este scurt și explicativ.

Titlul formularului

După aceasta, puteți adăuga un mesaj personalizat pentru utilizatorii dvs. din Mesaj casetă de text. Acest mesaj poate funcționa ca un stimulator pentru utilizatori să facă sondajul.

Formular mesaj

În continuare, veți găsi setarea „Permalink”.

În mod normal, suplimentul „Formular de conversație” generează automat legătură permanentă sau URL pentru pagina dvs. de destinație. Puteți să îl lăsați așa cum este sau să îl personalizați pentru a adăuga legătura permanentă.

Formați legătura continuă

Vă recomandăm să îl mențineți scurt, astfel încât să pară profesionist și memorabil.

În pasul următor, ar trebui să adăugați un logo personalizat pentru pagina de destinație a formularului dvs. de conversație. Sub Logo antet opțiune, apăsați pe Incarca imaginea buton pentru a adăuga logo-ul dvs..

Logo antet

Veți vedea și Ascundeți brandul WPForms Caseta de bifat. Dacă bifați această opțiune, mesajul WPForms din pagina dvs. de formular de conversație va fi ascuns.

În continuare, trebuie să selectați o schemă de culori pentru personalizarea paginii de destinație. Această schemă de culori va urma fundalul și butoanele paginii dvs..

Puteți selecta o culoare pre-construită sau deschide instrumentul de selecție de culori pentru a adăuga o schemă de culori personalizată.

Formați culorile paginii

În ultima setare, puteți alege cum trebuie arătată bara de progres care denotă completarea formularului.

Pasul 5: previzualizați și salvați formularul de conversație

După ce ați terminat cu toate setările, puteți derula în sus și faceți clic pe butonul Previzualizați formularul de conversație buton pentru a previzualiza formularul.

Previzualizați formularul și salvați setările

Dacă sunteți mulțumit, reveniți la pagina de personalizare și dați clic pe butonul Salvați buton pentru a stoca aceste setări.

E gata!

Puteți accesa legătura permanentă a paginii de destinație a formularului de conversație pentru ao vedea în acțiune.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular de tip Typeform în WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un formular cu mai multe pagini în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map