Cum să creezi un formular de trimitere pentru invitați în WordPress

Cum se creează un formular de trimitere a postării de oaspeți


Ești interesat să înveți cum să creezi un formular de depunere postare invitat? Este o idee grozavă!

Dacă dețineți un blog, dar nu aveți timp să îl actualizați în mod consecvent, atunci este timpul să vă deschideți ușile virtuale pentru afișele invitați. Veți obține conținutul de care aveți nevoie, expunerea dorită și este foarte ușor să începeți.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un formular de trimitere postare invitat pentru site-ul dvs., pas cu pas.

Alegerea unui plugin pentru crearea unui formular de trimitere a postării invitate

După ce veți redacta pagina dvs. de trimitere a scrisului, nu mai rămâne decât să le oferiți scriitorilor invitați o modalitate de a-și trimite lucrările. Cu toate acestea, pur și simplu scrierea adresei dvs. de e-mail pe site-ul dvs. web nu este niciodată o idee bună. Și un formular de contact de bază nu vă va oferi funcțiile de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm WPForms, cel mai bun plugin de formă WordPress.

wpforms

Cu WPForms, nu veți avea doar cel mai bun instrument de creare a formularelor de pe piață, ci veți avea acces și la addonul special pentru trimiteri postare. Acest supliment a fost creat special pentru trimiterea postărilor invitate.

În loc de un formular de contact simplu, care ar putea să vă lase să vă treceți prin poșta necompletată din căsuța de e-mail, funcția Adăugări postare vă permite să creați un formular de trimitere pentru invitați cu mai multe câmpuri concepute pentru scriitorii veterinari de la început..

Scriitorii își pot încărca schițele, care vor fi apoi salvate direct pe tabloul de bord WordPress. Nu mai există dezordine! Puteți alege dacă publicați sau nu piesele lor chiar din confortul site-ului dvs. web.

Cel mai bun din toate? Cititorii IsItWP pot primi 10% din cumpărăturile lor WPForms prin utilizarea codului cuponului SAVE10.

După ce aveți pluginul instalat și activat, urmați pașii de mai jos pentru a începe!

Pasul 1: Activați Adăugarea Trimiterilor

După ce ați activat cu succes WPForms, este timpul să activați addonul pentru Postări!

Începeți prin a merge la WPForms »Adăugări pe tabloul de bord WordPress. Odată ajuns pe pagina Addons, derulați în jos până când vedeți Trimiteri add-on.

trimiteri postări addon

Clic Instalare pe addon. După instalare, faceți clic pe butonul Activati comutare. Când veți avea succes, veți vedea o stare verde „activă” (afișată în imaginea de mai sus).

Pasul 2: Creați un formular de trimitere a postării invitați

Capul pe la WPForms »Adaugă nou pe tabloul de bord WordPress. Denumiți noua formă pe care doriți, apoi derulați în jos în șabloane și alegeți Formular de depunere pe blog.

Formular de postare pe blog

Acum, va apărea un șablon de formular pentru un formular de trimitere de postare invitat de bază.

Modelul formularului de depunere a postării blogului

Acest formular include 2 secțiuni: Detalii despre autor și Creare postare pe blog.

Detalii despre autor include:

 • Nume
 • Adresa de email
 • Autor Bio

Iar Crearea unui post pe blog include:

 • Titlul postului
 • Postează conținut
 • Imagine prezentată (cu opțiunea de încărcare a fișierelor)
 • Extragerea postului
 • Categorie

Dacă doriți formularul „așa cum este”, atunci nu ezitați să faceți clic pe Salvați și să treceți la pasul următor. Sau, dacă doriți să adăugați mai multe câmpuri, pur și simplu trageți-le și aruncați-le din secțiunea din partea stângă pe formularul dvs..

Personal, vă recomandăm să adăugați un Captcha câmp atunci când creați un formular de trimitere a postărilor de oaspeți, deoarece se va asigura că roboții nu vă vor trimite niciun mesaj.

Puteți găsi opțiunea Captcha în secțiunea Fancy Fields din partea stângă. Doar apucați-l și trageți-l în forma dvs..

câmpul captcha

Puteți adăuga, de asemenea, un Acord GDPR caseta de selectare la formularul dvs. la fel. Foarte recomandat!

Acord GDPR

În sfârșit, vă recomandăm să salvați încărcări de imagini prezentate în Media Library pentru a fi ușor de utilizat. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Imagine prezentată câmp pe formularul dvs. De acolo, derulați în jos la Opțiuni avansate din partea stângă și asigurați-vă căsuța care scrie Stocați fișierul în Media Media Library este bifat.

magazin în media media

După ce ați terminat, nu uitați să faceți clic Salvați.

Pasul 3: Configurați-vă Setările de trimitere a postării

În timp ce sunteți încă în editorul WPForms, accesați Setări »Trimiteți trimiteri. De acolo, asigurați-vă că opțiunea de trimitere post este activată.

trimiteți trimiterile la

În continuare, asigurați-vă că toate elementele din meniul derulant se potrivesc cu titlul câmpului de formular găsit deasupra fiecărui meniu derulant. De exemplu, Post Title ar trebui să spună „Post Title” în lista verticală. Cu excepția cazului în care ați modificat sau adăugat câmpuri noi când creați formularul. În acest caz, va trebui să le potriviți cu câmpurile personalizate pe care le-ați creat.

După ce ați terminat, faceți clic pe Salvați.

Pasul 4: Adăugați formularul la pagina dvs. de trimitere a postării invitați

Ați terminat! Nu mai rămâne decât să adăugați formularul nou creat pe pagina dvs. care solicită trimiterea postărilor invitați.

Din tabloul de bord WordPress, alege pagina pe care vrei să o editezi. Sau, du-te la Pagini »Adaugă nou pentru a crea o pagină nouă.

Odată ajuns pe pagina la care doriți să adăugați formularul dvs., trebuie doar să faceți clic pe butonul Adaugă formular butonul de deasupra barei de instrumente de scriere.

adauga formular

De acolo, selectați formularul pe care l-ați creat din meniul derulant. Apoi apasa Adaugă formular.

introduceți formularul

Asta e! Apăsați pe Actualizare sau Publicare pe pagina dvs. și sunteți pe toate setate.

Sperăm că această postare te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular de trimitere a postării pentru oaspeți.

Dacă v-a plăcut acest tutorial, v-ar putea plăcea, de asemenea, ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un formular cu mai multe pagini în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map