Cum să creezi un loc de muncă pentru micro ca la Fiverr (pas cu pas)

creați un site de locuri de muncă pentru micro


Vrei să creezi un site web asemănător Fiverr cu WordPress? Dacă știți cum funcționează Fiverr, aveți deja o idee despre procesele de fundal. Un micro-site de locuri de muncă, precum Fiverr, gestionează comunicarea pe două căi între angajator și lucrător / freelancer. Cu toate acestea, sunteți terțul care câștigă o comisie pentru fiecare lucrare făcută pe site-ul dvs. web.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un site microjob precum Fiverr și cum puteți să îl generați în bani.

Construirea unui site de micro-locuri de muncă de la Scratch

Înainte de a începe, va trebui să vă asigurați că aveți tot ce este necesar pentru a crea un site web pentru micro-locuri de muncă. Deoarece îl construiți pe WordPress, veți avea nevoie de un nume de domeniu, de găzduire web, de un certificat SSL și de tema MicrojobEgnine WordPress.

Prin WordPress, ne referim la WordPress.org. Ar trebui să consultați articolul nostru complet pentru o comparație aprofundată între WordPress.com și WordPress.org.

Majoritatea site-urilor web pentru afaceri mici caută opțiuni mai ieftine. Dar când căutați un nume de domeniu și găzduire web, puteți găsi opțiunile care costă între 25 $ – 30 $ / lună.

Știm că sunt mulți bani pentru a începe. Dar nu vă faceți griji!

Există mulți furnizori de hosting ieftine, care vă pot ajuta, de asemenea, să vă înregistrați un nume de domeniu gratuit. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți Bluehost deoarece:

  • Le folosim.
  • Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și sunt parteneri de hosting oficial cu WordPress.
  • Oferă un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit (în mod normal costă 69 USD / an) și 60% reducere la găzduirea utilizatorilor IsItWP.

Aceasta înseamnă că costul real pentru a începe este redus la 2,75 USD / lună. Minunat, nu?

creați-un-WordPress-cont-on-Bluehost

După ce obțineți numele de domeniu și găzduirea web, următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați un site web cu WordPress.

Acum, sunteți gata să începeți să instalați tema micro job WordPress.

Instalarea temei Micro Job

După crearea site-ului dvs. cu WordPress, va trebui să instalați și să activați tema MicrojobEngine. Dacă aveți nevoie de asistență, consultați ghidul nostru despre cum să instalați o temă în WordPress.

După activarea temei, vi se va solicita să adăugați o cheie de licență în pagina de bun venit a temei. Puteți obține această cheie de licență din pagina de cont a motorului dvs..

Ecran de bun venit

Odată verificat, puteți face clic pe butonul „Instalare demo”. Acest lucru va importa tot conținutul demo și va crea un site demo pentru dvs..

Vom discuta despre înlocuirea conținutului demo cu textul original de mai jos. Va fi mai ușor decât să configurați totul de la zero de unul singur și veți arăta aspectul unui site web de micro-locuri de muncă bine construit.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să selectați o foaie (șablon) pentru site-ul dvs. web. În mod implicit, există 2 skin-uri disponibile pentru a alege din lansarea site-ului.

Exemple de date

După ce ați terminat, vizitați site-ul web pentru micro-locuri de muncă pentru a vedea dacă totul funcționează așa cum doriți.

Adăugarea metodelor de plată pe site-ul dvs. micro de muncă

Acest site web se va ocupa de plățile între mai multe persoane care îl folosesc pentru înregistrări de locuri de muncă și freelancing. Gateway-urile de plată implicite sunt PayPal și 2Checkout. Dar puteți cumpăra, de asemenea, extensii premium pentru plăți precum Stripe, PayU, Authorize.net, etc.

Pentru a configura o metodă de plată, accesați secțiunea Setări motor »Gateways de plată pagină în WordPress.

Gateway-uri de plată

Există două modalități prin care poți câștiga de pe site-ul micro-job:

Metoda implicită este de a percepe o comisie pentru fiecare job. Cu toate acestea, puteți seta și o sumă fixă, ceea ce înseamnă că utilizatorii dvs. pot percepe doar aceeași sau mai puțin pentru fiecare loc de muncă (cum ar fi Fiverr) și veți primi o comisie fixă.

Este recomandat să nu adăugați nicio restricție la început, astfel încât să puteți încânta mai mulți utilizatori către site-ul dvs. de locuri de muncă. Când site-ul dvs. web începe să obțină trafic, puteți modifica setările și puteți limita suma pentru a evita spamul.

Pur și simplu mergeți la Setări motor »Opțiuni temă. De aici, va trebui să accesați „Tip de plată” din meniul de sus.

Tipul de plată

În setarea de locuri de muncă „Free to Send”, puteți activa / dezactiva înregistrarea gratuită pentru angajatori. Dacă o activați, atunci angajatorii pot stabili orice preț pentru un loc de muncă. La dezactivare, va trebui să adăugați o sumă fixă ​​sau să adăugați pachete pentru utilizatorii dvs..

Actualizarea mărcii și a textului

Acum, va trebui să personalizați site-ul web prin actualizarea mărcii și a textului. Pentru aceasta, va trebui să accesați Aspect »Personalizare pagina din zona dvs. de administrare WordPress și înlocuiți conținutul demo.

Efectuați toate modificările de care aveți nevoie și vor apărea în previzualizarea live în partea dreaptă a ecranului. După ce ați editat, faceți clic pe butonul „Publicare” pentru a vedea site-ul dvs. real în acțiune.

Executarea testelor și gestionarea site-ului dvs. web

Site-ul dvs. de locuri de muncă pentru micro este gata!

Acum va trebui să vă asigurați că totul funcționează bine. Acest lucru este posibil prin testarea site-ului dvs. web și vizualizarea acestuia ca utilizator. Puteți posta un anunț, puteți angaja un serviciu, luați un loc de muncă, retrageți plata etc. pentru a verifica procesele.

Site-ul micro-locuri de muncă

Pagini de profil

Toți utilizatorii dvs. vor avea o pagină de profil. Este locul în care pot adăuga informații personale, proiecte, etc. Pagini de profil vor avea evaluări pentru fiecare utilizator, care sunt date de angajator sau freelancer cu care a lucrat.

Panoul de bord pentru utilizatori

Utilizatorii dvs. vor avea un cont pe site-ul dvs. web pentru a stoca conversațiile, locurile de muncă și statistici. Își pot gestiona profilul din acest cont.

notificări prin email

În timp ce testați site-ul dvs. web, ar trebui să trimiteți e-mailuri pe mai multe adrese pentru a verifica dacă notificările funcționează corect. Dacă există probleme cu notificările prin e-mail, puteți urma acest articol pe cum să remediați WordPress nu trimițând e-mailuri.

Gestionați lucrările

Puteți gestiona comenzile și lucrările din zona dvs. de administrator WordPress. Pur și simplu vizitați Setări motor »Comenzi pentru a vedea toate comenzile și joburile de pe site-ul dvs. De aici, puteți accepta, verifica și refuza lucrările.

Comenzi

Retragerea plății

Utilizatorii pot retrage bani de pe site-ul dvs. web numai după verificare. Pe Verificarea postului pagina, va trebui să actualizați starea lor la „Aprobat”.

Puteți verifica, de asemenea, starea de retragere din Setări motor »Retragere de bani pagină.

Citiți conversațiile

Odată ce site-ul dvs. web începe să devină popular, puteți citi în tăcere conversațiile dintre utilizatori (angajatori și freelanceri). În acest fel, puteți șterge eventualele dispute, cunoscând povestea.

Citirea conversațiilor vă va oferi informații despre ce tipuri de oferte se întâmplă și care ar fi intențiile ascunse ale utilizatorilor dvs. (cum ar fi să vă oprească și să vă scoateți clienții deoparte etc.).

Odată efectuate toate testele și sarcinile de management, puteți introduce site-ul dvs. de micro-job pe piață.

Cum să-ți monetizezi site-ul pentru micro-locuri de muncă

Construirea unui site de locuri de muncă nu este dificilă, dar va trebui să-l monetizați pentru o sustenabilitate finală. Cu cât sunt mai multe proiecte închise, cu atât câștigurile dvs. vor fi mai mari.

Ar trebui să urmați ghidul nostru pentru a crește traficul site-ului dvs. web. După ce capturați audiența potrivită, veți putea obține postări de succes cu succes.

Vă recomandăm să începeți un blog și să promovați scopul site-ului dvs. web pentru micro-locuri de muncă. Explicați cum doriți să ajutați angajatorii și freelancerii. De asemenea, ar trebui să vă concentrați pe crearea site-ului dvs. web unic de pe celelalte site-uri de locuri de muncă online.

Asta e tot. Sperăm că acest ghid te-a ajutat să înveți cum să creezi un site de micro-joburi precum Fiverr. De asemenea, poate doriți să citiți articolul nostru despre cum să creați un site de recenzii în WordPress care să câștige bani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me