Cum să creezi un magazin de afiliere Amazon (pas cu pas)

cum să creezi un magazin afiliat amazon


Vrei să adaugi un magazin de afiliere Amazon cu WordPress? Amazon este cel mai mare magazin online din lume care ajută mii de comercianți să vândă produse online din întreaga lume. Au un sistem oficial de afiliere care permite marketerilor afiliați ca tine să recomande produse Amazon publicului site-ului dvs. și să câștige o comisie de afiliere.

În acest articol, vă vom arăta cum să creați un magazin afiliat Amazon cu WordPress și să faceți bani online.

Modul în care magazinul afiliat Amazon câștigă bani

Amazon.com este cel mai mare magazin online de comerț electronic care vinde milioane de produse online în întreaga lume. Acestea permit oricui să vândă online, prin simpla listare a produselor în magazinul lor.

Asociații Amazon este un program de afiliere realizat de Amazon care vă plătește pentru trimiterea produselor Amazon. Dacă un utilizator cumpără un produs din sesizarea dvs., primiți un comision.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la Amazon Associates, să selectați produsele pe care doriți să le promovați pe site-ul dvs. web, să obțineți un link de afiliere / trimitere la lista produsului respectiv și să promovați produsul prin intermediul acestui link de pe site-ul dvs. Veți primi o comisie atunci când cineva cumpără un produs de pe Amazon făcând clic pe linkul respectiv.

Dacă ați visat vreodată să construiți un magazin online, dar nu aveți resursele necesare pentru a crea produse și a le livra la ușa clientului dvs., atunci crearea unui magazin afiliat Amazon este cel mai bun pariu pentru dvs..

Tot ce trebuie să faceți este să vă alăturați Amazon Associates, să înființați un magazin online cu WordPress, să găsiți produse relevante pe care doriți să le promovați și să le enumerați în magazinul dvs..

Exemple de magazin afiliat Amazon

Dacă vă întrebați, cum ar arăta un magazin de afiliere Amazon, aruncați o privire la câteva exemple de magazin afiliat Amazon pentru inspirație.

Exemplu 1. www.headphones.com

Exemplu 2. www.autoblog.com

Exemplul 3. www.home-designing.com

Pornirea unui magazin de afiliere Amazon (pas cu pas)

Deși există sute de platforme de comerț electronic disponibile pe piață, cea mai ușoară și mai accesibilă platformă este WooCommerce.

WooCommerce este un software gratuit de comerț electronic care funcționează în topul WordPress. Alimentează peste 30% din toate magazinele online.

Să aruncăm o privire asupra modului de configurare a unui magazin de afiliere Amazon cu WooCommerce.

Pasul 1: Creează un magazin de afiliere cu WordPress + WooCommerce

Doar orice site web, pentru a construi un magazin de comerț electronic care vinde specific produse Amazon, va trebui să dețineți un nume de domeniu și o găzduire web.

Costul combinat al unui nume de domeniu, certificat SSL și găzduire WooCommerce poate părea destul de mult atunci când începeți cu un nou magazin online. Costul combinat va fi de aproximativ 13,99 USD pe lună.

Din fericire, am încheiat o afacere cu Bluehost (un furnizor de găzduire recomandat de WordPress și WooCommerce) pentru utilizatorii noștri pentru a obține un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere uriașă la găzduire web.

Bluehost WooCommerce

Acesta va reduce costul inițial la 3,95 USD / lună.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Pentru un ghid detaliat pas cu pas, verificați cum puteți crea un magazin online. Acest ghid vă va ajuta să configurați WordPress și WooCommerce pentru magazinul dvs. afiliat Amazon.

După ce ați terminat cu instalațiile, treceți la înregistrarea pentru un cont de afiliere Amazon.

Pasul 2: Alăturați-vă programului de afiliere Amazon

Pentru a obține un cont de afiliere Amazon, puteți merge înainte și să vă înscrieți la Amazon Associates.

În Site-ul programului de afiliere Amazon, faceți clic pe butonul Alatura-te acum pe gratis buton.

Program de afiliere Amazon

Te va duce la pagina de conectare. Vă puteți conecta la contul dvs. existent sau vă puteți înscrie pentru un cont nou.

Pagina de conectare pentru Amazon

După conectare, va trebui să vă completați profilul pentru a continua. Va trebui să trimiteți informațiile beneficiarului și detaliile site-ului web sau ale aplicației mobile.

Notă: În timp ce trimiteți detalii, citiți în mod clar instrucțiunile de pe fiecare pagină.

Profil Amazon

Odată finalizată, va trebui să așteptați până când cererea dvs. este revizuită și aprobată de asociații Amazon.

Pasul 3: Instalați un plugin afiliat

Înainte de a adăuga link-urile dvs. de afiliere pe site-ul dvs. de afiliere Amazon, veți avea nevoie de un plugin, cum ar fi Pretty Links, care vă permite să gestionați toate linkurile dvs. de afiliere într-un singur loc din tabloul de bord WordPress..

Pretty Links Pro

Ori de câte ori doriți să schimbați un link de afiliere, nu trebuie să săpați mai adânc în site-ul dvs. și să modificați manual toate respectivele adrese URL. În schimb, faceți pur și simplu asta în panoul dvs. PrettyLinks, care va schimba automat toate adresele URL publicate.

Acest plugin vă ajută, de asemenea, să păstrați linkurile de afiliere pe care le promovați pe site-ul dvs. web.

Linkurile de afiliere sunt de obicei URL-uri lungi, cu aspect urât, astfel:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Pretty Links vă ajută să păstrați astfel de link-uri de afiliere și să le faceți mai scurte și mai apropiate:

http://www.yoursite.com/refer/productname

Pasul 4: Adăugați produse Amazon în magazinul dvs.

Este ușor să adăugați produsele dvs. afiliate Amazon la magazinul online WooCommerce alimentat.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să mergi la Produse »Adaugă nou pagina din zona de administrare a site-ului dvs. WordPress. Începeți prin a adăuga un titlu și o descriere completă a noului produs.

Adăugați un nou produs afiliat Amazon

Odată adăugat, derulați în jos spre Date despre produs secțiune. În derularea tipului de produs, selectați Produs extern / afiliat.

Selectați tipul de produs

După aceea, trebuie să adăugați URL-ul afiliat al produsului.

Pur și simplu accesați Amazon Associates și căutați produsul pe care doriți să îl listați pe site-ul dvs. În continuare, trebuie să faceți clic pe butonul Obține link butonul chiar lângă acel produs pentru a obține adresa URL de afiliere.

Obțineți link de afiliere produs

Continuați și copiați această adresă URL. Reveniți la pagina produsului dvs. în zona de administrare WordPress și lipiți adresa URL în URL-ul produsului camp.

Adăugați linkul produsului Amazon

În conformitate cu termenii Amazon Associates, nu ar trebui să adăugați prețurile produselor manual. Trebuie să lași atât câmpurile prețului obișnuit, cât și prețul de vânzare necompletat.

După adăugarea URL-ului afiliat al produsului, derulați în jos pentru a adăuga o descriere scurtă și specifică a produsului. Asigurați-vă că sunteți precise în cuvintele dvs., deoarece aceste informații vor fi afișate pe prima pagină a magazinului și în rezultatele căutării pentru utilizatori.

Descrierea produsului

În partea dreaptă a ecranului, puteți seta imaginea principală a produsului și puteți adăuga imagini din galeria de produse. Imaginea principală va apărea pe pagina magazinului și imaginile galeriei vor apărea când utilizatorul deschide produsul pentru vizualizarea completă.

Notă: Amazon vă permite să adăugați fotografiile personalizate ale produsului ca imagini principale și galerie. Nu este necesară repostarea acelorași imagini disponibile pe Amazon.com

Adăugați imaginea produsului

După ce ați terminat să adăugați toate informațiile și imaginile despre produs, mergeți mai departe și faceți clic pe butonul Publica butonul pentru a vedea produsele de pe site-ul dvs..

Pentru a adăuga mai multe produse, puteți repeta acest proces și accesați magazinul afiliat Amazon pentru a vedea toate produsele enumerate pe pagina magazinului.

Pagina produsului afiliat Amazon

Este în cel mai bun interes să continui să adaugi mai multe produse relevante la magazinul tău afiliat Amazon. Astfel vizitatorii dvs. obișnuiți tind să se întoarcă mai des la magazinul online. De asemenea, puteți cere utilizatorilor să-și lase feedback-ul și recenziile, care este cel mai bun mod de a adăuga dovada socială pe site-ul dvs. și de a convinge utilizatorii să facă o achiziție.

Asta e!

Magazinul tău afiliat Amazon este acum live și poți începe să câștigi bani online prin vânzarea mai multor produse. Cu toate acestea, trebuie să extindeți amploarea magazinului online pentru a obține mai mulți vizitatori și clienți.

Pasul 5: Urmăriți legăturile de afiliere în Google Analytics

În timp ce Amazon Associates vă permite să urmăriți ce produs are cele mai bune rezultate din magazinul dvs. de afiliere, pentru a obține cele mai bune rezultate, puteți de asemenea să urmăriți care leagă persoanele care fac clic pe multe și care nu. Pentru a face acest lucru, va trebui să instalați Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress cu MonsterInsights.

MonsterInsights-afiliat-link-uri de urmărire

De asemenea, MonsterInsights vă permite să activați urmărirea linkurilor afiliate pe site-ul dvs. web.

Iată câteva beneficii ale urmăririi linkurilor de afiliere:

  • Puteți afla exact cum interacționează utilizatorii cu linkurile dvs. de afiliere. Analizați unde fac clic pe cei mai mulți oameni.
  • Aflați care sunt linkurile care duc la cele mai multe conversii și concentrați-vă pe ele.
  • Vizualizați ce pagini conduc cele mai multe vânzări de afiliere și optimizați-le pentru a obține mai multe venituri.

Cele mai bune practici ale magazinului afiliat Amazon

1. Diversifică-ți câștigurile
Acum că site-ul dvs. web a fost configurat, vă puteți diversifica veniturile prin vânzarea propriilor produse de comerț electronic către magazinul dvs. De asemenea, puteți promova produse din alte programe de afiliere.

2. Nu reproduceți conținutul de pe Amazon
Amazon are o politică strictă de conținut, astfel încât nu aveți voie să copiați conținut direct de pe Amazon. De multe ori, proprietarii magazinelor afiliate Amazon, preiați imaginile produsului de pe site-ul producătorului produsului și își creează propriile descrieri și alt conținut..

3. Dezvăluiți-vă parteneriatul afiliat
Pentru a respecta diverse legi internaționale, trebuie să dezvăluiți parteneriate de afiliere pe site-ul dvs. Pentru referință, puteți consulta pagina de dezvăluire FTC a IsItWP.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un magazin de afiliere Amazon cu WordPress + WooCommerce. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul începătorului nostru de marketing afiliat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me