Cum să creezi un magazin online în 2020 – Pas cu pas

cum să creezi un magazin online


Cauti sa creezi un magazin online? Nu suntem surprinși. Cum să porniți un magazin de comerț electronic a fost unul dintre cele mai solicitate tutoriale de la publicul nostru.

Industria comerțului electronic este în plină expansiune, iar tendințele actuale de retail arată că 51% dintre americani preferă cumpărăturile online. Acesta este cel mai bun moment pentru a vă plasa piciorul într-o afacere de comerț electronic. Dacă vă întrebați cum să porniți un magazin online, atunci acest ghid este pentru dvs..

Mai jos, am creat o etapă pas cu pas pentru a porni un magazin online pe care îl puteți utiliza pentru a vă crea propriul magazin. Nu trebuie să fii o persoană experimentată în tehnologie. Puteți construi un magazin online fără să scrieți o singură linie de cod, vă promitem.

Pentru a vă ajuta să urmați cu ușurință acest ghid, l-am defalcat în 10 secțiuni diferite:

Contents

Capitolul 1: Decizia ce să vândă

realizarea unui magazin online - decideți ce să vindeți

Înainte de a începe să construiți un magazin online, trebuie să decideți ce veți vinde. Alegerea produselor potrivite pentru a vinde este importantă pentru succesul magazinului dvs. online.

În general, trebuie să vindeți produse pe care cumpărătorii online vor dori să le cumpere. Pentru a vă ajuta să determinați ce să vindeți în magazinul dvs. online, veți dori să analizați o serie de factori, inclusiv:

 • Cererea pieței – Cererea pieței descrie cererea pentru un anumit produs și cine dorește să-l cumpere. Deci, dacă cererea de pe piață pentru un produs este mare, atunci oamenii sunt mai susceptibili să cumpere acel produs de la magazinul dvs. online și să plătească mai mult pentru el. Puteți cerceta cererea pieței folosind un instrument gratuit, cum ar fi Instrumentul de planificare a cuvintelor cheie Google. Tastați cuvintele cheie pentru un produs, de exemplu, „hidratante organice pentru fata”. Dacă există un volum mare de căutare pentru aceste cuvinte cheie, se arată că există mulți cumpărători online care caută acel produs.
 • Concurență – Este posibil să existe o cerere mare pentru un produs, dar dacă există prea multă concurență, este posibil ca magazinul dvs. online să nu iasă în evidență de mulțime. Deci, este important să cercetăm concurența. Efectuați o simplă căutare Google pentru cuvintele cheie ale produsului dvs. și priviți companiile care apar în partea de sus a rezultatelor căutării. Stabiliți cum veți fi diferiți de ei pentru a convinge cumpărătorii să cumpere de la magazinul dvs. online.
 • Ce înseamnă – Dacă puteți începe să vindeți produse pe magazinul dvs. online care sunt în trend, veți putea să capturați cumpărători online înainte de concurs. Așadar, rămâneți la curent cu ceea ce este în trend. Puteți să consultați site-uri web cum ar fi Amazon, eBay și Etsy și să parcurgeți listele „Ce este cald” și „Cele mai dorite” pentru a găsi cele mai noi produse dorite.

Amintiți-vă, orice alegeți să vindeți în magazinul dvs. online, ar trebui să fie ceva care vă pasionează. Începerea unui magazin online în speranța de a câștiga bani, dar alegerea de a vinde ceva de care nu ești interesat sau cunoscut, nu îți va aduce succes. Pasiunea dvs. pentru produse ar trebui să strălucească pe site-ul dvs. web. Dacă vă bucurați cu adevărat și credeți în produsele pe care le vindeți, cumpărătorii online vor avea mai multe șanse să cumpere de la dvs..

Pentru a vă ajuta să aflați ce să vindeți în magazinul dvs. online, continuați să citiți.

1.1. Bunuri digitale vs. fizice

În primul rând, trebuie să decideți dacă veți vinde produse digitale sau bunuri fizice. Produsele fizice au fost mult timp o alegere populară pentru vânzarea și cumpărarea online, dar produsele digitale devin din ce în ce mai populare și valoroase.

Să aruncăm o privire asupra diferențelor dintre produsele digitale și cele fizice.

Ce este un produs fizic?

Un produs fizic este un produs tangibil, tangibil, pe care îl vindeți și expediți clienților. Îmbrăcămintea, mobilierul, produsele alimentare, produsele de înfrumusețare, picturile etc. sunt toate produse fizice.

Câteva exemple de magazine online populare care vând produse fizice includ Amazon, Walmart, Target, American Apparel și Best Buy.

vânzarea unui produs fizic: walmart

Ce este un produs digital?

Un produs digital, cunoscut și sub denumirea de e-good, este un produs sau o formă de material care nu este tangibilă, care poate fi vândut și distribuit de mai multe ori online, fără a fi necesară înlocuirea inventarului. Produsele digitale sunt sub formă de fișiere descărcabile, PDF-uri, plugin-uri, videoclipuri, fișiere difuzabile, șabloane etc. Carti electronice, software, cărți audio, muzică și artă digitală sunt toate exemple de produse digitale.

Unele exemple de magazine online populare care vând produse digitale includ Kindle Store, iTunes, Shutterstock și Themify, care vinde teme WordPress..

bunuri digitale exemplu amazon kindle store

Pro și contra: produse digitale și fizice

Există argumente pro și contra pentru a vinde produse digitale și fizice, trebuie să cântărești pro și contra pentru a decide ce tip de produs ar trebui să vinzi pe magazinul tău online.

Deci, să trecem peste pro și contra fiecăruia.

Produse fizice

Pro:

 • Valoare Clear – Demonstrarea valorii unui produs fizic este foarte ușoară. Scopul produselor fizice este de obicei clar și ușor de înțeles.
 • Valoare percepută mai mare – Deoarece produsele fizice sunt tangibile, cumpărătorii le asociază adesea cu o valoare percepută mai mare.
 • Ușor de folosit – În cazul produselor fizice, nu există de obicei multe explicații, antrenamente sau monitorizări. Vindeți, expediați și clientul îl poate folosi imediat.

Contra:

 • Costuri de livrare – Deoarece trebuie să expediați un produs fizic, va trebui să luați în considerare costurile de transport și de manipulare.
 • Mai mult timp – Transportul unui produs fizic către clienții din toată țara necesită timp.
 • Depozitare – Dacă vindeți produse fizice, de cele mai multe ori aveți nevoie de mult spațiu pentru a vă depozita produsele.

Produse digitale

Pro:

 • Nici un inventar – Cu produsele digitale, nu aveți niciun inventar. Aceasta înseamnă că nu trebuie să te ocupi de a comanda o anumită cantitate de unități și de a le depozita.
 • Fără costuri de transport sau timp – Nu trebuie să expediați un produs digital. Clienții descarcă produsele digitale direct pe dispozitivele lor, ceea ce înseamnă că primesc produsul instantaneu și îl puteți trimite și gratuit.
 • Mai ușor la scară – Deoarece poți vinde același produs digital în mod repetat și nu trebuie să te ocupi de inventar sau stocare, este mult mai ușor să-ți faci dimensiunea și să-ți crești afacerea.
 • În general, mai simplu – Din toate motivele de mai sus, produsele digitale sunt în general mai simple de vândut și mai ușor de gestionat.

Contra:

 • Mai greu de demonstrat valoarea – Cu un produs digital, este mai greu să demonstrezi valoare. Este nevoie de mai multă muncă pentru a convinge clienții că produsul dvs. digital merită cumpărat.
 • Valoarea percepută mai mică – Deoarece un produs digital nu este ceva ce clienții le pot ține în mână, ei sunt asociați cu o valoare percepută mai mică.
 • Multă concurență – Deoarece produsele digitale sunt atât de ușor de vândut online, o mulțime de oameni o fac acum. Deci, este foarte probabil să aveți multă concurență. Dar există și concurență cu vânzarea de produse fizice.

După cum puteți vedea, există avantaje și contra pentru a vinde produse digitale și fizice. Vânzarea de produse digitale este în creștere, deoarece este ușor să începeți să vindeți produse digitale online. Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a începe și puteți vinde același produs de mai multe ori. Dar consumatorii caută și produse fizice. Deci, cântărește pro și contra și decide care opțiune este cea mai potrivită pentru tine.

1.2. Crearea propriilor produse vs. vânzarea de produse consacrate

În continuare, trebuie să decideți dacă doriți să vă creați propriile produse sau să vindeți produse consacrate.

Dacă doriți să vă creați propriile produse, atunci trebuie să înțelegeți că va dura mult timp. De exemplu, dacă vindeți eșarfe cu mână, trebuie să petreceți timp creând o mulțime de inventar înainte de timp sau să petreceți săptămâni creând un articol nou de fiecare dată când cineva comandă unul, ceea ce va avea ca rezultat faptul că clientul trebuie să aștepte mult mai mult pentru a primi obiectul lor.

În afară de produsele handmade, crearea propriului produs fizic, cum ar fi următorul cel mai bun aspirator, va dura mult timp, uneori ani, și va trebui să cheltuiți mulți bani, ceea ce este posibil să nu fie cea mai bună rută pentru dvs..

Pe de altă parte, crearea propriului dvs. produs digital este mult mai ușoară. De exemplu, dacă decideți să vindeți șabloane, puteți crea un șablon în câteva ore și să îl vindeți de mai multe ori – mult mai ușor.

Vânzarea de produse consacrate este cea mai ușoară cale de urmat, deoarece nu trebuie să petreci niciun timp construind sau creând produsul. În plus, cu anumite produse existente, o mare parte din marketing se realizează și pentru dumneavoastră. Cumpărătorii vor fi deja familiarizați cu produsul și valoarea acestuia, prin urmare, luarea deciziei de cumpărare le va fi mai ușoară.

1.3. Magazin de afiliere Amazon

Un alt tip de magazin online pe care îl puteți crea este un magazin afiliat Amazon. Cu un magazin afiliat Amazon, puteți vinde produse pe site-ul dvs. pe care îl poartă Amazon. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea propriilor produse sau care să se ocupe de stocarea stocurilor, transportul și manipularea, urmărirea stocurilor etc..

Magazinele afiliate Amazon sunt gestionate prin intermediul Asociații Amazon program, care vă permite să câștigați un procent pe fiecare produs Amazon promovat și vândut prin intermediul site-ului dvs. web.

magazinele afiliaților amazon

Deveniți afiliat Amazon este gratuit, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți. În plus, aveți opțiunea de a crea un nou magazin online pentru a lista și vinde produsele Amazon sau puteți utiliza site-ul dvs. web existent pentru a vinde produsele lor și pentru a câștiga bani.

Pentru un tutorial pas cu pas despre cum să porniți un magazin de afiliere Amazon, consultați articolul nostru despre cum să creați un magazin de afiliere Amazon cu WordPress.

1.4. Vânzare regulată și model de abonament

Când faceți un magazin online, trebuie să decideți dacă veți utiliza modelul de vânzare obișnuit sau veți utiliza modelul de abonament.

O vânzare obișnuită, cunoscută și sub denumirea de vânzare de 1 dată, este atunci când un client cumpără un produs și i se livrează de 1 dată. Dacă doresc să comande un alt produs, trebuie să meargă pe site-ul dvs. web, să-l cumpere din nou, iar apoi articolul să le fie livrat a doua oară.

Dar un model de abonament este atunci când clienții plătesc un preț recurent la intervale regulate pentru accesul la un produs sau serviciu.

De exemplu, Salut Fresh folosește modelul de abonament. Clienții plătesc o taxă recurentă și în fiecare săptămână li se livrează truse de masă.

creați un magazin online de abonamente

Unele alte magazine online populare care urmează modelul de abonament includ BarkBox, FabFitFun și Netflix.

Puteți vinde produse digitale și prin modelul de abonament. Multe companii de software și pluginuri percep taxe lunare clienților pentru utilizarea produsului.

Când vindeți un produs unui client de 1 dată, trebuie să muncești din greu pentru a-i determina să cumpere din nou. Dar, cu un model de abonament, aveți venituri recurente lunare pe care puteți conta.

Capitolul 2: Stabilirea așteptărilor corecte

crearea unui magazin online așteptări corecte

Înainte de a începe magazinul online, trebuie să setați și așteptările potrivite. Dacă sunteți nou la comerțul electronic, este posibil să nu fiți conștienți de greșelile comune pe care le fac site-urile web de comerț electronic. Evitarea acestor greșeli de începători vă va ajuta să puneți magazinul online pe calea către succes. Deci, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai frecvente greșeli de comerț electronic.

Așteptări nerealiste de vânzări
Evident, majoritatea oamenilor vor să facă un magazin online pentru a câștiga bani. Unii se așteaptă ca tot ce trebuie să facă este să își construiască site-ul, să-și adauge produsele online și cei mari bani să înceapă să intre. Dar să devii un magazin online de succes, cu o mulțime de venituri, necesită timp și muncă. Deci, trebuie să stabiliți obiective realiste pentru magazinul dvs. online. Stabilirea obiectivelor de venituri și urmărirea acestora vă va ajuta să vedeți cât de bine merge magazinul dvs. online și cât de aproape sunteți de a face din magazinul dvs. online o afacere pe deplin.

Stabiliți obiective realiste pentru:

 • Vânzări zilnice
 • Vânzări lunare
 • Vanzari anuale

Cu aceste obiective, trebuie să luați în considerare și costurile de funcționare a magazinului dvs. online. Magazinul dvs. va fi profitabil doar dacă vânzările dvs. vă depășesc costurile. Pe măsură ce magazinul dvs. online crește, vă puteți ajusta obiectivele și așteptările pentru a se potrivi.

Fără public țintă
Nu toată lumea va fi clientul tău. Dacă încercați să fie totul pentru toată lumea, magazinul dvs. online nu va avea succes. Trebuie să decideți cine este publicul dvs. țintă și trebuie să vă proiectați și să comercializați magazinul online cu acești oameni în minte. În plus, trebuie să oferiți publicului un motiv de a face cumpărături în locul site-urilor mari, cum ar fi Amazon sau Walmart.

Creați un profil de client pentru clientul dvs. ideal care include:

 • Date demografice – Demografie de bază a publicului dvs. țintă, cum ar fi vârsta, sexul, locația, ocupația, stilul de viață, etc.
 • interese – Ce vă interesează publicul? Gătit, camping, modă, sport etc..
 • Valori și credințe – Decideți ce este important pentru publicul dvs.? Să fii etic? Sincer?
 • Puncte dureroase – Cu ce ​​probleme / probleme se confruntă publicul dvs. țintă? Și cum ajută magazinul dvs. online să rezolve această problemă?

Definirea publicului țintă vă va ajuta compania să se conecteze cu cumpărătorii și să facă mai multe vânzări.

Proiectare slabă a site-ului
Mulți noi proprietari de magazine online nu realizează importanța unui design bun al site-ului. Site-ul dvs. este deseori primul lucru pe care îl vor vedea clienții. Dacă designul magazinului dvs. online este dezordonat, neprofesional și greu de navigat, cumpărătorii nu vor dori să cumpere de la dvs..

Deci, asigurați-vă că magazinul dvs. online are o temă modernă, este ușor de navigat și arată excelent și pe mobil. Un logo profesional pe care îl puteți afișa pe site-ul dvs. de comerț electronic ajută, de asemenea, la promovarea încrederii între cumpărători și site-ul dvs. web.

Serviciu slab pentru clienți
Un serviciu bun pentru clienți este una dintre cele mai importante părți ale unui magazin online de succes. Clienții vor dori să știe că oferiți un serviciu bun pentru clienți chiar înainte de a face o achiziție. Puteți dovedi acest lucru adăugând o politică de retur pe site-ul dvs. web, furnizând informații de contact de asistență, cum ar fi un e-mail sau un număr de telefon, sau chiar adăugând chat în direct pe site-ul dvs..

Dacă nu oferiți un serviciu rapid și eficient pentru clienți, riscați să vă pierdeți clienții.

Vom parcurge pașii pe care îi puteți face pentru a evita aceste greșeli mai târziu în articol. În primul rând, trebuie să alegeți platforma de comerț electronic adecvat și să începeți să vă construiți site-ul.

Capitolul 3: Alegerea unei platforme de comerț electronic pentru crearea unui magazin online

crearea unei platforme online de magazine online de comerț electronic

Alegerea platformei de comerț electronic adecvat este esențială pentru afacerea dvs., deoarece este dificil să te spui dacă decizia ta se dovedește a fi greșită. De fapt, 60% dintre proprietarii de magazine mijlocii și mari sunt de acord că ar fi trebuit să conducă mai bine diligența înainte de a alege platformele de comerț electronic.

3 dintre cele mai populare platforme de comerț electronic pe care le recomandăm sunt Shopify, BigCommerce și WordPress + WooCommerce.
Să aruncăm o privire rapidă la fiecare din aceste platforme populare de comerț electronic.

3.1. Cele mai bune platforme eCommerce Showdown

Shopify

shopify constructor de site-uri web

Shopify este o soluție de comerț electronic complet găzduită, care începe de la 29 USD / lună. Shopify face foarte ușor să lansezi un magazin fără a fi necesar să instalezi niciun software sau să întreții un server de găzduire web.

Deși vă permite să personalizați designul magazinului dvs., opțiunile de personalizare sunt limitate în comparație cu o platformă de comerț electronic găzduit de sine stătător. De asemenea, va trebui să plătiți taxe de tranzacție pentru fiecare comandă, în plus față de taxa lunară. Asta înseamnă că costul real va fi mai mare de 29 USD pe lună și va crește pe măsură ce magazinul dvs. va crește.

Pro:

 • Usor de utilizat si usor de invatat.
 • Shopify îți administrează magazinul online pentru tine.
 • Mărirea site-ului dvs. este ușor și accesibil.

Contra:

 • Nu aveți controlul complet asupra site-ului dvs..
 • Trebuie să plătiți taxe de tranzacție.
 • Personalizare limitată datorită faptului că nu puteți alege funcțiile dorite.

Citiți recenzia noastră completă Shopify.

BigCommerce

platforma de comerț electronic bigcommerce

BigCommerce este o altă soluție de comerț electronic complet găzduită. Asta înseamnă că puteți face rapid un magazin online fără a fi necesar să gestionați niciunul dintre aspectele tehnice. Pur și simplu creați-vă un cont cu BigCommerce, proiectați-vă magazinul online într-o clipă folosind unul dintre numeroasele lor șabloane de comerț electronic, adăugați produsele dvs. și începeți să vindeți.

Puteți începe cu BigCommerce pentru doar 29,95 USD pe lună, care include produse nelimitate, stocare de fișiere și lățime de bandă. În plus, cu BigCommerce nu există taxe de tranzacție pentru utilizarea gateway-urilor de plată lider, spre deosebire de Shopify.

Pro:

 • Usor de utilizat si usor de pornit un site.
 • Fără comisioane de tranzacție.
 • Este o soluție complet găzduită, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea site-ului.

Contra:

 • Nu aveți un control complet asupra site-ului dvs..
 • Personalizarea site-ului dvs. este limitată, doar câteva teme gratuite din care să alegeți, de exemplu.
 • Limitele anuale de vânzare online, dacă depășiți limita, trebuie să vă actualizați planul.

WooCommerce

platforma woocommerce

Cu o soluție de comerț electronic găzduit ca WooCommerce, veți obține controlul complet asupra magazinului dvs. online. WooCommerce este platforma la alegere pentru aproape 28% din toate magazinele online. Cel mai bine, funcționează în topul WordPress ca un plugin gratuit, așa că dacă sunteți familiarizat cu WordPress, atunci puteți gestiona cu ușurință un magazin cu WooCommerce. În plus, dacă aveți deja un site sau un blog WordPress, îl puteți transforma cu ușurință într-un magazin online folosind WooCommerce.

WooCommerce vine cu o serie de funcții încorporate, cum ar fi transportul, procesarea plăților, gestionarea stocurilor, cupoane, raportare și multe altele. De asemenea, aveți posibilitatea să achiziționați extensii WooCommerce pentru a adăuga mai multă putere magazinului dvs. online sau utilizați o serie de pluginuri WooCommerce gratuite și plătite de la terți pentru a vă ajuta să creșteți vânzările.

În plus, având în vedere că WooCommerce este o platformă open source și un plugin eCommerce WordPress, este gratuit să le descărcați din depozitul WordPress.org. Pentru a începe cu WooCommerce, tot ce ai nevoie este un nume de domeniu, certificat SSL și cont de găzduire web. Cu unele dintre cele mai bune companii de găzduire web, puteți obține toate acestea pentru cel puțin 3-5 dolari / lună, făcând din WooCommerce cel mai ieftin mod de a începe un magazin online..

Pro:

 • Control complet asupra site-ului dvs..
 • WooCommerce este un software open source, personalizarea este interminabilă cu suplimente.
 • Mai accesibil decât alte platforme de comerț electronic.
 • Mai multe opțiuni de găzduire web gestionate la prețuri accesibile, specifice WooCommerce.
 • Fără comisioane de tranzacție.

Contra:

 • Trebuie să vă gestionați propriul site, inclusiv securitate, actualizări, copii de rezervă etc..
 • Caracteristicile nelimitate pot face un pic copleșitor să înveți.
 • Scalificarea magazinului dvs. online este mai dificilă, deoarece trebuie să vă administrați site-ul dvs. singuri sau să plătiți mai mult pentru găzduirea web gestionată.

Este important să rețineți că pentru a utiliza pluginul WooCommerce WordPress, trebuie să vă construiți site-ul cu WordPress.org, nu cu WordPress.com. Vezi articolul nostru pe WordPress.com vs. WordPress.org pentru a afla mai multe despre diferența dintre cele 2.

3.2. De ce recomandăm WooCommerce crearea unui magazin online

În timp ce platformele eCommerce, cum ar fi Shopify și BigCommerce, sunt puțin mai ușor de utilizat și vin cu tot ce ai nevoie din cutie pentru a configura cu ușurință un magazin online, WooCommerce vine cu un cost de pornire mai mic și ai mai mult control asupra site-ului tău..

Cu WooCommerce, aveți un control complet asupra aspectului și performanței magazinului dvs. online. Așa cum vă sugerăm să faceți un site web cu WordPress din cauza opțiunilor interminabile de personalizare, același lucru este valabil și pentru crearea unui magazin online cu WooCommerce. Un magazin online cu WooCommerce vă permite să utilizați numeroase pluginuri WordPress pentru a adăuga mai multe funcții la magazinul dvs. online.

În plus, veți avea acces la tone de teme uimitoare WooCommerce pentru a oferi magazinului dvs. exact aspectul dorit. De asemenea, vine însoțit de integrări, metode de plată, suplimente și multe altele.

Deoarece comunitatea WooCommerce și WordPress este atât de mare, dacă te confrunți vreodată cu o problemă cu magazinul tău online, există o mulțime de comunități și forumuri online disponibile pentru a te ajuta.

Crearea unui magazin online cu WooCommerce vă permite să creați exact genul de site-ul online de comerț electronic pe care îl doriți, fără a fi necesar să cheltuiți o mare parte din bugetul dvs..

Legate de: 6 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivendor

3.3. Condiții preliminare pentru crearea unui magazin online

Așa cum am menționat mai devreme, când creezi un magazin online cu WooCommerce, trebuie să ai câteva lucruri înainte de a începe. Întrucât WooCommerce este un plugin WordPress, aveți nevoie de un site WordPress self-hosting împreună cu aceste 3 lucruri: nume de domeniu, certificat SSL și găzduire web. Să trecem peste care sunt aceste condiții preliminare și de ce ai nevoie de ele.

Numele domeniului
Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web. Utilizatorii pot tasta numele dvs. de domeniu în bara de adrese a browserului lor și au acces la site-ul dvs. web. De exemplu, unele nume de domeniu populare cu care este posibil să fiți familiariți includ www.IsItWP.com, www.Amazon.com, www.Facebook.com și www.WPBeginner.com.

nume de domeniu pentru magazin de comerț electronic

Fără un nume de domeniu, utilizatorii nu vor putea vizita site-ul dvs. de comerț electronic de pe propriile computere. Deci, dacă doriți să creați un magazin online, va trebui să achiziționați un nume de domeniu care să se potrivească cu numele mărcii magazinului dvs. online.

Pentru o explicație mai detaliată, consultați articolul nostru: Ce este un nume de domeniu și cum funcționează?

Certificat SSL
Un certificat SSL (Secure Sockets Layer), cunoscut și sub numele de certificat digital, creează o legătură sigură între un site web și browserul unui vizitator. Aceasta vă asigură că toate datele transmise între cumpărători și site-ul dvs. web sunt sigure și sigure. Un certificat SSL este necesar pe orice site web care va accepta informațiile despre cardul de credit.

certificat e-commerce ssl

În plus, afișarea unui certificat SSL pe site-ul dvs. creează încredere între site-ul dvs. web și clienți. Dacă magazinul dvs. online nu este sigur, utilizatorii nu vor dori să cumpere de la dvs. Dar un certificat SSL le arată că informațiile lor sunt în mâini sigure.

Web hosting
Atunci când creați un site web de comerț electronic cu WordPress și WooCommerce, găzduite de dvs., trebuie să achiziționați web hosting. Când faceți un site web, toate fișierele sunt stocate pe computer și nimeni altcineva nu le poate vizualiza. Dar când achiziționați găzduire web, o companie de găzduire web vă stochează fișierele site-ului dvs. web într-un spațiu de pe web, astfel încât alți utilizatori să vă viziteze site.

Gazduirea web este practic locul în care site-ul dvs. locuiește pe internet. La fel cum un magazin cu amănuntul are nevoie de o locație fizică prin care cumpărătorii se pot plimba, magazinul dvs. online are nevoie de un spațiu pe web, pe care utilizatorii îl pot vizita și ei. Gazduirea web vă va oferi asta.

Dacă vă este teamă că toate aceste premise vor fi costisitoare, nu vă faceți griji. Vă vom arăta cum puteți obține un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și găzduire web la prețuri accesibile în următoarele secțiuni de cuplu.

3.4. Cum să alegeți un nume de marcă

Alegerea unui nume de marcă este importantă. Un nume de marcă este practic numele magazinului dvs. online. Numele de marcă ar trebui să se potrivească de obicei și cu numele dvs. de domeniu. De exemplu, gândiți-vă la cel mai popular magazin online de pe web, Amazon. Numele mărcii lor este Amazon, iar numele lor de domeniu este www.Amazon.com. Având numele de marcă și numele de domeniu la fel, face ușor pentru cumpărători să-și amintească și să găsească site-ul dvs. pe internet.

Dar nu poți alege doar un nume de marcă la întâmplare. În schimb, trebuie să alegeți un nume de marcă care să vă facă să ieșiți în evidență de concurență. Deci, cum alegi cel mai bun nume de marcă pentru magazinul tău online? Iată câteva sfaturi pentru alegerea celui mai bun nume de marcă:

 • Păstrați-l scurt și simplu – Numele mărcii dvs. trebuie să fie scurt și simplu, astfel încât clienților dvs. să fie ușor de reținut și de scris. Denumirile de marcă mai lungi și complicate se pot scrie greșit atunci când clienții introduc numele dvs. de domeniu în bara de adrese, ceea ce duce la imposibilitatea de a găsi magazinul dvs. online.
 • Fi unic – Cu atât de multe magazine online pe web, numele dvs. de marcă trebuie să fie unic pentru a ieși în evidență de mulțime. Uitați-vă la concurența dvs., dacă folosesc cuvântul „electronică” în numele lor de marcă, veniți cu un alt cuvânt pe care îl puteți folosi pentru a vă separa.
 • Folosiți cuvinte cheie – Utilizarea cuvintelor cheie în numele mărcii dvs. vă va ajuta magazinul online să fie găsit de mai multe persoane online. De exemplu, dacă magazinul dvs. online vinde încălțăminte, luați în considerare adăugarea cuvântului „pantofi” pe numele dvs. de marcă pentru a vă îmbunătăți rezultatele căutării organice.

Pentru a vă inspira inspirația, iată câteva exemple de nume de marcă minunate, unice:

exemplu moarte doresc cafea

Dacă întâmpinați probleme cu un nume de marcă, puteți utiliza, de asemenea, generatorul nostru de nume de domeniu gratuit pentru a vă ajuta să creați ceva minunat.

e-commerce generator de nume de afaceri ecommerce

Pur și simplu tastați un cuvânt 1 sau 2 cuvinte cheie și instrumentul vă va oferi o serie de idei de nume de marcă. Instrumentul verifică, de asemenea, disponibilitatea numelor de domeniu, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea unui nume pe care altcineva l-a luat deja.

După ce ați găsit numele de marcă perfect, este timpul să alegeți găzduirea web și să achiziționați un nume de domeniu.

3.5. Cum să alegi Web Gazduire

Alegerea celui mai bun web hosting este un alt pas important în realizarea unui magazin online. Trebuie să alegeți o soluție de gazduire web performantă pentru a oferi clienților dvs. o experiență de cumpărare rapidă și convenabilă. Dacă site-ul dvs. de comerț electronic este lent, chiar și cu o întârziere de 1 secundă, v-ar putea scădea vânzările cu 7%. După cum vedeți, este important să alegeți o găzduire web care să aibă viteză și performanță de top.

Există câțiva alți factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun hosting de comerț electronic, inclusiv:

 • 1-Faceți clic pe Instalare – Găzduirea web pe care o alegeți ar trebui să ofere un clic simplu, instalarea ușoară a aplicației dvs. de comerț electronic preferat, cum ar fi WooCommerce.
 • Certificat SSL – După cum am menționat anterior, aveți nevoie de un certificat SSL pentru a vă proteja magazinul online. Acest lucru ar trebui să fie furnizat de compania de găzduire web pe care o alegeți.
 • Conformitate PCI – De asemenea, trebuie să alegeți găzduirea web compatibilă cu PCI pentru a accepta plățile cu card de credit.
 • Asistență și copii de rezervă – Alegeți găzduire web care oferă asistență excelentă, actualizări și copii de rezervă ori de câte ori aveți nevoie.

Există o serie de cele mai bune companii de găzduire online de comerț electronic. Unele dintre recomandările noastre de top sunt SiteGround Cloud, BigCommerce, Shopify și WP Engine.

Dar, din moment ce vă sugerăm să vă construiți magazinul online cu WordPress și WooCommerce, vă recomandăm să alegeți Bluehost WooCommerce.

Bluehost woocommerce hosting

Bluehost WooCommerce oferă instalarea automată a unui clic WooCommerce, 1 nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit, adresă IP dedicată și multe altele. De asemenea, Bluehost are peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume și este oficial numărul 1 de web hosting recomandat de WordPress.org.

În plus, au acceptat să le ofere utilizatorilor noștri un domeniu gratuit, SSL gratuit și 50% din planul de găzduire.

Începeți cu Bluehost azi.

Notă: Credem în transparență deplină. Dacă achiziționați găzduire folosind linkul nostru de trimitere, atunci vom primi o mică comision fără niciun cost suplimentar. Veți beneficia de fapt o reducere la găzduire + domeniu gratuit + SSL gratuit. Putem primi un comision de la aproape orice companie de găzduire, dar recomandăm doar produse care credem cu adevărat că vor oferi valoare cititorilor noștri.

Capitolul 4: Crearea unui magazin online – Ghid tehnic (pas cu pas)

capitolul 4 creează magazin online

Doar pentru că această secțiune este numită „ghidul tehnic” nu înseamnă că trebuie să fii tehnologic. Dacă puteți puncta și faceți clic, atunci puteți urmări acest tutorial și puteți să vă funcționați magazinul online în cel mai scurt timp.

Haideți să aruncăm o privire asupra modului de configurare a unui magazin online în WordPress folosind WooCommerce.

4.1. Cumpărați un nume de domeniu și un cont de găzduire WooCommerce

Pentru a porni magazinul WooCommerce, accesați site-ul Bluehost și faceți clic pe butonul Începeți acum buton.

Bluehost woocommerce hosting

În pagina următoare, vi se va cere să alegeți un plan. Fiecare plan este preinstalat cu WooCommerce pe WordPress, împreună cu un certificat SSL gratuit.

Certificatul SSL adaugă un strat de securitate special pe site-ul dvs. web, astfel încât să puteți accepta informații sensibile, cum ar fi numerele cardului de credit și alte informații personale. Acest lucru este necesar pentru a rula un magazin online și a accepta plățile cu cardul de credit.

Întrucât tocmai ați început, puteți alege planul de pornire.

Bluehost woocommerce plan de găzduire

Puteți alege fie să utilizați un domeniu existent pe care îl aveți, fie să primiți un domeniu nou gratuit. Vă recomandăm să înregistrați un domeniu nou, deoarece acesta este gratuit.

achiziția domeniului bluehost

Acum vi se va solicita să introduceți informațiile contului. Pentru o înregistrare ușoară, vă puteți conecta cu informațiile dvs. Google cu doar două clicuri.

crearea contului bluehost

După introducerea detaliilor dvs., derulați în jos pagina până găsiți caseta cu informații despre pachet. Puteți selecta planul de pornire timp de 12 luni, 24 de luni sau 36 de luni. Veți vedea, de asemenea, că sunt selectate câteva suplimente care vă crește prețul total. Vă recomandăm să debifați aceste căsuțe, deoarece le puteți adăuga întotdeauna mai târziu dacă decideți că aveți nevoie de aceste servicii.

informații despre pachet bluehost

În continuare, trebuie să derulați în jos pagina în continuare pentru a introduce detaliile de plată. De asemenea, vi se va solicita să acceptați Termenii și condițiile lor, apoi faceți clic pe Trimiteți.

Asta e!

V-ați abonat cu succes la un plan de găzduire WooCommerce. Acum veți primi un e-mail cu detalii despre cum să vă conectați la panoul de control de găzduire web (cPanel), unde puteți gestiona totul, de la găzduirea fișierelor la e-mailuri și asistență.

Continuați și conectați-vă la cPanel. Veți fi întâmpinat cu un pop-up care vă informează că WordPress, împreună cu WooCommerce, au fost preinstalate. Acum puteți da clic conectați-vă pe site-ul dvs. și începeți să gestionați magazinul dvs. online.

woocommerce instalat

Acum aruncăm o privire cum să lansăm magazinul online cu WooCommerce.

4.2. Configurați WooCommerce

Folosind datele de autentificare de la e-mail, trebuie să vă conectați la tabloul de bord WordPress unde veți vedea un mesaj de bun venit. Continuați și faceți clic pe butonul Nu am nevoie de link-ul de ajutor. Nu vă faceți griji, vă vom parcurge în fiecare pas al procesului.

Primul pas este să vă asigurați că specificați numele și eticheta site-ului dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să vizitați Setări »General pagina și introduceți titlul și descrierea site-ului dvs. WordPress.

Pachetul dvs. de găzduire WordPress a primit un certificat SSL gratuit. Acest certificat este preinstalat pentru numele dvs. de domeniu. Cu toate acestea, site-ul dvs. WordPress trebuie configurat, astfel încât se încarcă ca https vs http. De asemenea, va trebui să schimbați adresa dvs. WordPress și adresa site-ului pentru a utiliza https în loc de http.

mesaj de întâmpinare wordpress pe bluehost

În continuare, trebuie să rulați asistentul de configurare WooCommerce. Pur și simplu faceți clic pe butonul Rulați Expertul de instalare buton. Expertul de configurare vă va parcurge configurația de bază a magazinului WooCommerce.

asistent de configurare woocommerce

În primul pas, vi se va solicita să specificați locația magazinului. De asemenea, vi se va solicita să selectați moneda pe care doriți să o utilizați. După finalizarea primului pas, puteți trece la pasul de plată.

Configurarea magazinului woocommerce

În mod implicit, WooCommerce vă permite doar să acceptați plăți prin PayPal. Puteți introduce pur și simplu e-mailul dvs. PayPal în acest pas fără a vă conecta contul PayPal. Dacă doriți să adăugați metode de plată suplimentare, atunci va trebui să instalați suplimente respective (pe care le puteți face ulterior).

plata woocommerce

Dacă alegeți să vindeți produse fizice pe magazinul dvs. WooCommerce, atunci vi se va solicita să setați metode de expediere și taxe de expediere atât pentru transport național, cât și internațional.

expediere woocommerce

După configurarea opțiunilor de expediere, WooCommerce vă va convinge să vă conectați site-ul cu Jetpack. Configurarea Jetpack nu este un pas necesar pentru construirea unui magazin WooCommerce, astfel încât îl puteți omite. Puteți găsi Sari peste acest pas opțiune din partea de jos a paginii.

woocommerce cu jetpack

Ați terminat cu asistentul de configurare.

woocommerce gata

4.3. Schimbă-ți tema WordPress

Temele WordPress controlează aspectul vizual al site-ului dvs. web. Pentru a oferi un design unic site-ului dvs. web, tot ce trebuie să faceți este să găsiți și să instalați tema potrivită pe el. Cu WordPress, puteți personaliza o temă existentă sau chiar puteți instala o temă personalizată, conform cerințelor dvs. unice.

În mod implicit, magazinul dvs. WooCommerce vine preinstalat cu tema Storefront. Storefront este o temă gratuită WordPress care oferă o integrare profundă cu WooCommerce.

Dacă doriți să vă personalizați tema Storefront fără a atinge o singură linie de cod, atunci puteți obține pachetul de extensii Storefront care vă ajută să vă încântați clienții cu un aspect unic.

În mod alternativ, puteți găsi cu ușurință o altă temă compatibilă cu WooCommerce în depozitul gratuit de pluginuri. Înainte de a alege o temă aleatorie din directorul oficial, este în interesul dvs. să aruncați o privire la câteva recenzii compatibile cu tema WooCommerce și să decideți care ar fi o alegere perfectă pentru nevoile dvs..

O temă premium trebuie descărcată de pe site-ul furnizorului de teme și încărcată manual pe WordPress.

Dacă decideți să accesați o temă WordPress gratuită din depozitul oficial de teme, atunci puteți să o căutați și să o instalați direct din tabloul de bord WordPress, fără a fi nevoie să o descărcați pe computer.

Pentru a instala o temă gratuită, navigați la Aspect »Teme în tabloul de bord WordPress. Apoi faceți clic pe butonul Adaugă temă nouă cutie. Acum puteți găsi câteva teme prezentate în tabloul de bord.

adăugați o nouă temă

Înainte de instalare, puteți previzualiza tema făcând clic pe miniaturile afișate. De asemenea, puteți filtra teme bazate pe machete, funcții și nișe făcând clic pe butonul Filtru caracteristicbuton.

Deoarece căutați o temă de comerț electronic, puteți verifica pur și simplu E-commerce opțiune în coloana subiectului. În acest fel, vă va arăta doar teme compatibile cu comerțul electronic.

filtra tema comerț electronic

În colțul din dreapta, tastați numele temei în bara de căutare. După ce ați găsit tema potrivită, faceți clic pe imaginea acesteia și faceți clic pe butonul Instalare buton. Apoi apasa Activati pentru a schimba aspectul site-ului dvs. web.

woocommerce theme install

4.4. Extindeți-vă magazinul online cu pluginuri

WooCommerce acceptă tone de diferite plugin-uri addon care vă permit să vă îmbunătățiți magazinul online fără să scrieți cod sau să angajați un dezvoltator profesionist.

La fel ca temele WordPress, puteți găsi și instala cu ușurință pluginuri gratuite din depozitul de pluginuri WordPress din tabloul de bord WordPress.

Nu trebuie decât să vizitezi Pluginuri »Adaugă nou. Utilizați caseta de căutare din colțul din dreapta pentru a găsi un plugin și faceți clic pe butonul Instaleaza acum buton. Și apoi, faceți clic Activati.

instalați un plugin

Capitolul 5: Noțiuni introductive cu magazinul dvs. online

capitolul 5 începerea magazinului online

WordPress este o soluție complet construită de site-uri care vă oferă posibilități infinite de a vă personaliza site-ul așa cum doriți. Spre deosebire de alte soluții populare de comerț electronic, WordPress facilitează integrarea unui blog în magazinul online și crearea de pagini web de sine stătătoare.

Dacă nu ați mai folosit niciodată WordPress, atunci vă vom descoperi cum să lansați un site web complet, împreună cu magazinul dvs. online. Iată mai jos lucrurile pe care le vom acoperi:

 1. Adăugați un blog la magazinul dvs. online
 2. Creați pagini autonome
 3. Adăugați un meniu de navigare
 4. Adăugați un widget
 5. Configurați o pagină de pornire statică

5.1. Adăugați un blog la magazinul dvs. online

Doriți să vă ajutați clienții de comerț electronic să rămână conectați cu brandul dvs.? Doriți să atrageți mai mulți vizitatori ai site-ului, să generați mai multe vânzări și venituri? Apoi, trebuie să integrați un blog cu magazinul dvs. online.

Fiecare afacere de comerț electronic are nevoie de un blog. Prin integrarea unui blog cu magazinul dvs., puteți actualiza noutățile mărcii dvs. și puteți rămâne conectat cu clienții. Menținerea unui blog regulat este una dintre cele mai bune metode de a conduce trafic organic și pe site-ul dvs..

Să aruncăm o privire la modul de creare și publicare a unei postări pe blogul dvs. pe site-ul dvs. WordPress.

În meniul din stânga tabloului de bord WordPress, veți găsi două opțiuni similare care vă pot confunda ca utilizator nou: Mesaje și Pagini.

Alege Mesaje dacă doriți să creați o postare pe site care să apară în ordine cronologică inversă (cea mai nouă întâi) pe site-ul dvs. WordPress. Postările sunt, de asemenea, organizate în categorii și etichete. Puteți citi diferență între categorii și etichete pentru mai multe informatii.

Pentru a crea prima ta postare pe blog, accesați editorul postării dvs. accesând Mesaje »Adaugă nou. Trebuie să începeți adăugând un titlu pentru postarea dvs. pe blog. După aceea, puteți începe să scrieți conținutul postării dvs. pe blog în editorul de postări.

Pentru a încărca imagini pe site-ul dvs. web, utilizați „+“ buton. Apoi selectați butonul imagine opțiune. Acum puteți încărca o imagine de pe computerul dvs. local folosind opțiunea de încărcare sau adăugați una existentă din bibliotecă cu ajutorul butonului media bibliotecii.

5.2. Creați pagini autonome

La fel ca un blog, va trebui, de asemenea, să adăugați pagini independente pe site-ul dvs., cum ar fi o pagină Despre noi, pagina de contact, pagina Termeni de serviciu etc..

Adăugarea unei pagini este aproape similară cu adăugarea unei postări pe blog. Singura diferență este că va trebui să vizitați Pagini »Adaugă nou pentru a crea o pagină nouă. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Publica buton pentru a publica pagina.

5.3. Adăugați un meniu de navigare

Meniul dvs. de navigare rămâne în partea de sus a site-ului dvs. web, astfel vizitatorii dvs. pot găsi cu ușurință cele mai importante pagini și link-uri.

Pentru a adăuga un meniu de navigare, accesați Aspect »Meniuri. Trebuie să începeți specificând un nume de meniu în Nume meniu câmp și faceți clic Creați meniu.

creați meniu în WordPress

Acum puteți alege dintre paginile, postările, link-urile personalizate și categoriile existente. După selectare, faceți clic pe Adăugați în meniu. Cu drag and drop, puteți poziționa structura meniului. Puteți utiliza, de asemenea, drag and drop pentru a face meniuri derulante imbricate. După ce ați terminat, selectați locația afișată și faceți clic pe Salvați meniul.

poziția structurii meniului

5.4. Adăugați și personalizați widgeturile

În site-ul dvs. WordPress, puteți adăuga cu ușurință widget-urile din bara laterală potrivită.

Adăugarea unui widget este utilă dacă doriți să afișați conținut dinamic în bara laterală, cum ar fi butoane de social media, fluxuri de facebook, mărturii, etc. Dacă tema dvs. WordPress are suport pentru widget-urile de subsol, atunci îl puteți utiliza pentru a adăuga notificări de copyright, link-uri, și altele.

Mergi la Aspect »Widgets și selectați dintre widget-urile disponibile. În continuare, trebuie să trageți alegerile în zona widgetizată a site-ului dvs. WordPress.

adăugați widget-uri în wordpress

5.5. Configurați o pagină de pornire statică

În mod implicit, WordPress arată cele mai recente postări ale blogului dvs. ca pagină de pornire în loc de pagină statică. Dacă doriți să setați o pagină personalizată statică ca pagină de pornire, urmați pur și simplu pașii de mai jos.

După crearea unei pagini, accesați Setări »Citire. În Se afișează pagina dvs. de pornire secțiune, va trebui să alegeți O pagină statică apoi selectați pagina pe care doriți să o afișați ca prima pagină în meniul derulant. După ce ați terminat, faceți clic pe Salvează modificările.

pagina principală statică

Capitolul 6: Extindeți-vă magazinul online

capitolul 6 adăugați mai multe caracteristici

Extinderea caracteristicilor de bază ale magazinului dvs. WooCommerce este la fel de ușoară ca instalarea de pluginuri (aplicații). Deși fiecare magazin online este unic în ceea ce privește liniile de produse, publicul țintă etc., există câteva plugin-uri recomandate pe care aproape fiecare magazin va trebui să le utilizeze, cum ar fi un plugin de formular de contact, plugin Google Analytics, plugin SEO și multe altele.

Mai jos găsiți câteva plugin-uri WordPress recomandate pe care le veți găsi utile pentru magazinul dvs. online:

 • Construiți formulare de contact cu WPFormsPro | Liber
 • Conectați-vă site-ul cu Google Analytics utilizând MonsterInsightsPro | Liber
 • Îmbunătățește-ți SEO cu Yoast SEOPro | Liber
 • Adăugați un strat suplimentar de securitate cu Sucuri
 • Faceți o copie de rezervă obișnuită cu Updraft Plus – Pro | Liber
 • Îmbunătățiți performanța WordPress cu W3 Cache totală
 • Împiedicați comentariile spam Akismet – Pro | Liber
 • Creșteți-vă abonații și vânzările OptinMonster

Întrucât o explicație detaliată despre toate pluginurile ar fi copleșitoare, vom explica doar cele mai importante patru:

 1. Activați urmărirea clienților cu MonterInsights
 2. Adăugați formulare online pe site-ul dvs. cu WPForms
 3. Îmbunătățiți-vă SEO-ul magazinului cu Yoast
 4. Reduceți abandonul coșurilor de cumpărături cu OptinMonster

6.1. Activați urmărirea clienților cu MonsterInsights

Doriți să știți cum interacționează clienții dvs. cu site-ul dvs.? Doriți să urmăriți vânzările și veniturile magazinului dvs.?

Apoi, trebuie să activați urmărirea comerțului electronic cu Google Analytics în magazinul dvs. Google Analytics este cel mai cuprinzător instrument de urmărire pentru site-ul dvs. web. Acesta vă oferă detalii despre modul în care vizitatorii dvs. vă găsesc site-ul și interacționează cu paginile dvs. Cel mai bun dintre toate, Google Analytics este absolut liber de utilizat.

Setarea implicită Google Analytics nu vă permite să urmăriți interacțiunile complexe ale utilizatorilor, cum ar fi tranzacțiile de comerț electronic, trimiteri de formular, descărcări de fișiere etc.. MonsterInsights face Google Analytics ușor pentru site-ul dvs. web. Cu doar câteva clicuri, puteți urmări activitățile utilizatorilor complexe, inclusiv tranzacțiile de comerț electronic.

Citiți recenzia completă a MonsterInsights.

Să aruncăm o privire la modul de activare a urmăririi Google Analytics pe site-ul dvs..

Capul spre Pluginuri »Adaugă nou. Căutați MonsterInsights și, atunci când apare pluginul, faceți clic pe Instaleaza acum și apoi, Activati.

instalați monsterinsights

Capul spre Insights »Setări pentru autentificarea site-ului dvs. cu Google Analytics. Clic Autentificați-vă cu contul Google.

faceți clic pe autentificare cu contul dvs. Google

Pe ecranul următor, selectați contul Google.

alege un cont google pentru analize

În continuare, permiteți MonsterInsights să vă administreze contul.

permite monsterinsights să gestioneze analitice

În cele din urmă, selectați profilul site-ului web corect pentru site-ul dvs. și faceți clic pe Autentificare completă.

autentificați monsterinsights

După autentificare, puteți găsi cu ușurință modul în care faceți site-ul dvs., vizitând Informații »Rapoarte.

wordpress google analytics cu monsterinsights

Urmărirea comerțului electronic este o caracteristică profesională a MonsterInsights. Va trebui să faceți upgrade la MonsterInsights Pro la activați urmărirea comerțului online.

Începeți cu MonsterInsights astăzi pentru a configura cu ușurință Google Analytics pe site-ul dvs..

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Încerca MonsterInsights Lite.

6.2.Adăugarea formularelor online cu WPForms

Când rulați un magazin online, va trebui să creați o mulțime de formulare online diferite, cum ar fi formularele de contact, formularele de asistență pentru clienți, formularele de revizuire a produselor, formularele de sondaj, formularele de înregistrare, formularele de autentificare personalizate etc..

Cea mai bună modalitate de a crea toate tipurile diferite de formulare pentru site-ul dvs. este prin instalarea pluginului WPForms. WPForms simplifică crearea oricăror tipuri de formulare pe site-ul dvs. cu un puternic constructor de drag and drop. Pe lângă ușurința de utilizare, mai jos sunt câteva motive pentru care WPForms este cel mai bun constructor de forme WordPress:

 • Tone de șabloane de formă încorporate: Pluginul este inclus cu tone de șabloane de formular utile pre-făcute, astfel încât nu trebuie să creezi de la zero fiecare formular. Cu suplimentul lor de pachete de modele, veți obține o varietate uriașă de șabloane pre-construite pentru fiecare nișă și industrie.
 • Integrări cu aplicațiile preferate: WPForms se integrează perfect cu serviciile de marketing prin e-mail și cu alte aplicații terțe pe care le utilizați.
 • Formulare de înregistrare și autentificare personalizate: Puneți un brand consistent pe întregul site, inclusiv formularele dvs. de înregistrare și autentificare.
 • Si mult mai mult…

Citiți recenzia completă a WPForms.

Pentru a crea un formular pe blogul dvs., mai întâi, va trebui să instalați WPForms navigând în Pluginuri »Adaugă nou. Căutați pluginul WPForms și, atunci când apare, faceți clic Instaleaza acum, și apoi Activati.

instalați wpforms

Acum veți fi direcționat către pagina de bun venit a WPForms. Puteți face clic fie pe Creați prima dvs. formă buton sau faceți clic WPForms »Adaugă nou pentru a crea prima dvs. formă.

creează-ți prima formă

În continuare, vi se va solicita să alegeți un șablon. Puteți selecta unul dintre șabloanele premade sau începe cu un formular gol. Dacă doriți, puteți da un nume personalizat primului formular de contact.

alege un model de formular

WPForms facilitează construirea unui formular cu drag and drop. Faceți clic pe câmpurile de formular corespunzătoare din panoul din stânga pentru a le adăuga la formularul dvs. De asemenea, le puteți aranja cu ușurință și chiar puteți elimina orice câmpuri inutile cu ușurință. După efectuarea modificărilor necesare, faceți clic Salvați.

creați o formă simplă

În continuare, accesați tabloul de bord și faceți clic pe WPForms »Toate formularele. Acum veți vedea toate formularele pe care le-ați creat. Chiar lângă numele formularului, veți vedea codul scurt al formularului. Copiați acest shortcode.

WPForms

Acum accesați postarea sau pagina unde doriți să adăugați formularul și faceți clic pe butonul „+“ semnează în colțul din stânga sus al editorului tău Gutenberg.

Folosind câmpul de căutare căutați cod scurt. Selectați-l când ați găsit Veți avea următoarele pe ecran.

Acum lipiți codul scurt pe care l-ați copiat anterior și lipiți-l în câmpul dat și apăsați pe Publica butonul din dreapta ta.

Asta e! Acum ați publicat cu succes un formular de contact.

Doriți să creați un formular de contact modul cel mai ușor? Apoi, începe astăzi cu WPForms.

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Încerca WPForms Lite.

6.3. Îmbunătățește-ți SEO-ul magazinului cu Yoast

Doriți să extindeți acoperirea produselor dvs.? Doriți să generați un trafic mai direcționat de la motoarele de căutare care pot să vă achiziționeze produsele?

Atunci va trebui în esență să vă îmbunătățiți SEO. Cel mai bun mod de a îmbunătăți SEO-ul magazinului dvs. online este instalarea unui plugin SEO precum Yoast SEO.

În tabloul de bord WordPress, accesați Pluginuri »Adaugă nou. Căutați Yoast în bara de căutare pe care o puteți găsi în colțul din dreapta sus. Pluginul SEO Yoast va apărea acum pe pagina ta. Clic Instalare și apoi Activati.

yoast seo instala

În tabloul de bord WordPress, puteți găsi acum meniul SEO în meniul din stânga. Pur și simplu faceți clic pe ea.

Dacă pluginul detectează erori SEO, atunci le puteți remedia urmând sugestiile furnizate.

Configurarea Yoast SEO este ușoară folosind expertul de configurare. Pur și simplu faceți clic pe butonul asistent de configurare pentru a incepe.

asistent de configurare seo seo

În primul pas, vi se va cere dacă doriți să configurați dvs. Yoast SEO singuri sau să angajați un expert care să îl facă pentru dvs. Selectați CONFIGURĂ YOAST SEO să faci singur.

configurați seo seo

În pasul următor, vi se va cere dacă site-ul dvs. este gata să fie indexat. Puteți alege opțiunea A. Apoi, faceți clic pe Următor →.

indexare seo seast

În continuare, trebuie să alegeți tipul de site web. În acest caz, doriți să selectați – Un magazin online. Apoi apasa Următor →.

tipul site-ului seast seo

Pentru cardul de cunoștințe Google, vi se va cere dacă site-ul web este condus de o persoană sau de o marcă. Dacă persoana este selectată, va trebui să specificați numele persoanei respective. Dacă compania este selectată, va trebui să adăugați și logo-ul. Apoi apasa Următor →.

o companie sau persoană seastă

Acum puteți introduce adresele URL ale profilului dvs. de socializare în câmpurile corespunzătoare. Apoi apasa Următor →.

profiluri sociale yoast seo

În etapa de vizibilitate a motorului de căutare, nu trebuie să schimbați setările implicite, deoarece sunt setate pentru a vă indexa postările și paginile. Pur și simplu faceți clic Următor →.

vizibilitatea motorului de căutare yoast seo

Arhivele autorului pot crea o problemă de conținut duplicată pentru motoarele de căutare. Pentru ao preveni, îl puteți dezactiva dacă blogul dvs. nu are mai mulți autori.

yoast seo multi autori

În continuare, vi se va solicita să conectați site-ul dvs. la Google Search Console, care este un instrument gratuit care vă oferă informații detaliate despre modul în care conținutul dvs. de blog este perceput de Google..

yoast seo consola de căutare Google

În continuare, puteți configura titlul pentru blogul dvs., apoi faceți clic pe Următor →.

Setările titlului seo seo

Acum puteți ieși din asistentul de configurare, deoarece ceilalți pași au fost creați în scopuri promoționale, cum ar fi înscrierea la buletinul informativ Yoast.

Începeți astăzi cu Yoast SEO pentru a îmbunătăți SEO-ul magazinului dvs..

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Încerca SEO gratuit Yoast.

6.4. Reduceți abandonul coșului de cumpărături cu OptinMonster

Știați că rata medie de abandonare a coșurilor de cumpărături online este în jur de 70%? Asta înseamnă că doar 3 clienți din 10 finalizează plata.

În mod evident, abandonarea coșurilor de cumpărături este cel mai mare obstacol pentru depășirea afacerilor de comerț electronic. Dar, puteți reduce abandonarea coșului de cumpărături cu un plugin de genul OptinMonster.

OptinMonster este un instrument popular de generare a plumbului care vă permite să afișați ferestre de tip popup, care să transforme abandonul vizitatorilor în abonați.

De exemplu, atunci când un client este pe cale să părăsească site-ul dvs. înainte de finalizarea plății, îi puteți solicita să îl completeze cu o campanie pop-up orientată. Puteți utiliza tehnologia de intenție de ieșire a OptinMonster pentru a afișa o campanie vizată.

Pentru a crea o campanie pop-up cu intenție de ieșire vizată, creați mai întâi un cont cu OptinMonster pe site-ul lor oficial. După ce v-ați înscris pentru un cont, puteți începe să creați prima dvs. fereastră pop-up cu intenție de ieșire pentru a reduce abandonarea coșului. Mai întâi, faceți clic pe verde Creați o campanie.

creați-optinmonster-campanie

Apoi, alegeți tipul campaniei făcând clic pe Pop-up.

-Campanie de tip optinmonster

După aceea, vi se va solicita să alegeți un șablon pre-proiectat pentru campania dvs. OptinMonster are un șablon pre-construit special pentru abandonarea coșului de cumpărături, deci să alegem unul, intitulat Renunțarea la plata. Treceți cursorul peste șablon și faceți clic pe butonul Utilizați șablonul buton.

șablonul de cărucior abandonat optinmonster

După ce faceți clic pe butonul Utilizați șablonul buton, vi se va solicita să numiți campania dvs. și să alegeți pe ce site web va urma foaia dvs. Apoi, faceți clic pe butonul Începeți construcția buton pentru a continua.

Vei fi apoi dus la Creatorul de campanii. În această zonă, puteți începe să personalizați campania pentru a o face propria dvs. Puteți schimba culorile, adăugați propria imagine și text și multe altele.

editați coșul abandonare-pop-up

Când sunteți mulțumit de aspectul pop-up-ului dvs., este timpul să setați regulile de afișare. Faceți clic pe butonul Reguli de afișare fila din partea de sus a ecranului. Apoi, în meniul derulant, alegeți ieșire detectată. Puteți alege, de asemenea, că nivelul de sensibilitate al intenției de ieșire este scăzut, mediu sau ridicat.

ieșiți regula afișată detectată

Puteți adăuga, de asemenea, alte reguli, cum ar fi afișarea pop-up-ului numai utilizatorilor care au vizitat pagina dvs. de checkout. Jucați-vă cu regulile pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs..

După ce proiectați campania dvs., setați regulile de afișare și asigurați-vă că campania dvs. este conectată la serviciul dvs. de e-mail marketing, atingeți culoarea verde Salvați apoi faceți clic pe Publica.
De aici, treceți campania la Trăi în stare secțiune.

campanie optinmonster live

În secțiunea platformă, selectați WordPress și urmați instrucțiunile simple pentru încorporarea campaniei pe site-ul dvs. web.

încorporați instrucțiunile de campanie optinmonster

Acum, în loc să pierdeți vânzări prețioase, veți putea să-i convertiți pe cei care abandonează vizitatorii în clienți fericiți.
Alte modalități de a reduce abandonarea coșurilor de cumpărături includ adăugarea de ecusoane de securitate pe site-ul dvs. și oferirea de plăți pentru clienți. Adăugarea unui ecuson de securitate ajută la încrederea clienților dvs., iar checkout-ul oaspeților face ușor pentru clienții dvs. să finalizeze o comandă, deci nu trebuie să creeze un cont.

Capitolul 7: Adăugarea primelor dvs. produse

capitolul 7 adăugați primele produse

Acum puteți începe să afișați produsele dvs. în magazin, făcând clic pe butonul Creați un produs buton. Acest lucru vă va direcționa către editorul de produse din tabloul de bord. Adăugarea unui produs în magazinul dvs. WooCommerce este ușoară.

La fel ca crearea unei pagini sau postări, va trebui să adăugați detalii despre produs, cum ar fi titlul, descrierea produsului, categoriile de produse, etichetele produselor, imaginea produsului și galeria, navigând către Produse »Adaugă nou.

woocommerce adaugă produs nou

Chiar sub editorul de text, puteți găsi o casetă de date despre produs unde puteți specifica detaliile specifice produsului, cum ar fi:

 • Preț regulat și de vânzare
 • Gestionați inventarul
 • Detalii de expediere precum greutatea și dimensiunile
 • Detaliile produsului și vânzărilor încrucișate
 • Și altele…

date despre produsul comercial

De asemenea, veți găsi o casetă de descriere scurtă, care este utilizată atunci când există mai multe produse pe o pagină.

Capitolul 8: Lista de verificare înainte de lansare

capitolul 8 înainte de lista de verificare a lansării

Acum că magazinul dvs. online este aproape finalizat, înainte de a merge live, trebuie să vă asigurați că aveți totul în ordine. Lansarea magazinului online înainte de a fi gata poate cauza probleme pentru dvs. și chiar poate alunga potențialii dvs. clienți.

Așadar, iată o listă de verificare înainte de lansare, care include fiecare pas pe care ar trebui să-l încorci de pe lista de sarcini. Asigurați-vă că completați fiecare dintre acești pași înainte de a lansa magazinul online pe lume.

 1. Construiește-ți magazinul online – Construiți-vă magazinul online și asigurați-vă că totul pare perfect pentru viitorii dvs. clienți. Asigurați-vă că aveți toate paginile de care aveți nevoie, cum ar fi paginile de produs, despre pagina, pagina de contact. Ca magazin online, aveți nevoie și de un coș de cumpărături și o pagină de checkout.
 2. Pregătiți-vă cu o pagină în curând – Încântați publicul să vă entuziasmați de magazinul dvs. online înainte de a fi lansat chiar și prin adăugarea unei pagini în curând pe site-ul dvs. Puteți face acest lucru cu ușurință folosind un plugin WordPress care va veni în curând SeedProd.
 3. Adăugați produsele dvs. – Adăugați toate produsele dvs. la magazinul dvs. online. Aceasta include imagini de înaltă calitate, descrieri de produse, prețuri, etc.
 4. Optimizează-ți imaginile – Magazinele online sunt grele de imagine, care pot încetini site-ul. Asigurați-vă că vă optimizați imaginile folosind un plugin de optimizare a imaginilor, precum reSmush.it.
 5. Ajustați-vă Setările de impozitare și transport – Verificați dublu setările de impozitare și de transport pentru a vă asigura că veți percepe prețul corect pentru produsele pe care le vindeți.
 6. Test pentru mobil – Mulți consumatori își fac cumpărăturile online de pe dispozitivele mobile, deci asigurați-vă că magazinul dvs. online este mobil.
 7. Testează performanța site-ului tău – Testați viteza și performanța magazinului dvs. online pentru a vă asigura că este optimizat pentru cumpărători. Puteți utiliza instrumentul nostru gratuit de testare a vitezei site-ului web pentru a testa site-ul dvs. și a primi sugestii pentru îmbunătățiri.
 8. Instalați Analytics – Creați un cont Google Analytics și utilizați-l MonsterInsights pentru a urmări datele site-ului dvs. Încercați să vă asigurați că urmărește cu exactitate înainte de a lansa magazinul online.
 9. Optimizează-ți site-ul pentru SEO – Instalați un plugin precum Yoast SEO pentru a optimiza site-ul dvs. pentru SEO.
 10. Configurați e-mail Marketing – Va trebui să vă trimiteți prin e-mail clienții și vice-versa, deci asigurați-vă că vă configurați e-mail-ul de marketing. De asemenea, ar trebui să începeți să creșteți lista de e-mailuri cu un instrument de generare de plumb, cum ar fi OptinMonster.
 11. Plasați o comandă de testare – Asigurați-vă că cumpărătorii dvs. pot cumpăra produse din magazin cu succes, plasând o comandă de testare folosind gateway-ul dvs. de plată. Puteți restitui comanda imediat după confirmarea funcționării.
 12. Piața magazinului tău online – Începeți să comercializați magazinul online pentru a conduce mai mulți cumpărători pe site-ul dvs. de comerț electronic. De exemplu, începeți să vă promovați magazinul online pe rețelele de socializare și începeți blogurile.

Capitolul 9: Promovarea și creșterea magazinului dvs. online

capitolul 9 crește-ți magazinul online

Dacă sunteți un comerciant de comerț electronic, obiectivul final ar trebui să fie creșterea vânzărilor și a veniturilor. Există multe moduri diferite de a genera mai multe vânzări pe magazinul dvs. online. Haideți să aruncăm o privire la câteva dintre ele de mai jos:

 • Conduceți traficul direcționat.
 • Transformă-ți vizitatorii în clienți și clienți prin construirea unei liste de e-mailuri.
 • Resurse pentru a învăța și stăpâni WordPress și WooCommerce.

9.1. Conduceți traficul direcționat

Conducerea mai multor trafic reprezintă elementul de viață al oricărei afaceri online, dar rețineți că mai mult trafic nu este întotdeauna echivalent cu mai multe vânzări. Trebuie să vă asigurați că atrageți un trafic vizat care este interesat de produsele dvs..

Câteva moduri de a conduce traficul mai direcționat către site-ul dvs. sunt:

 • SEO: Îmbunătățește-ți SEO-ul și ajută-ți clienții potențiali să-ți descopere produsele pe Google și pe alte motoare de căutare.
 • Anunțuri plătite: SEO poate dura foarte mult, deci dacă doriți o soluție rapidă pentru a conduce traficul direcționat, atunci poate doriți să vă cheltuiți dolari de marketing pe anunțuri plătite.
 • Program de afiliere: Porniți un program de afiliere și încurajați oamenii să vă promoveze produsele pentru a obține venituri din recomandări.

9.2. Creează și crește lista de e-mailuri

Unul dintre motivele pentru care nu îți transformi vizitatorii în clienți este că nu ai o relație cu aceștia. Clienții dvs. nu vă cunosc, așa că le este frică să facă o achiziție din magazinul dvs..

Construirea unei liste de e-mail este cea mai bună modalitate de a începe și de a promova relațiile cu potențialii dvs. clienți.

Construirea unei liste de e-mail vă ajută să vă calificați clienții, să creați o conexiune de lungă durată cu ei și, în final, vă ajută să vă transformați vizitatorii în clienți și clienți. De fapt, conform unui studiu, e-mailul are un ROI de aproximativ 4.300%, deci dacă nu luați în serios lista dvs., veți rămâne în urmă repede.

Cu OptinMonster, puteți disparea lista de e-mailuri afișând campanii de creare a listelor direcționate, detectând comportamentul utilizatorului individual.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, REAL FAST!

9.3. Aflați și masterizați WordPress și WooCommerce

Pentru a putea gestiona un magazin online de succes, este imperativ să înveți și să stăpânești WordPress și WooCommerce.

Mai jos găsiți câteva resurse pe care le veți găsi utile.

 • Blogul OptinMonster: Blogul OptinMonster este o resursă accesibilă pe internet pentru toate lucrurile de marketing online și optimizarea ratei de conversie.
 • IsItWP: La IsItWP, publicăm în mod regulat tutoriale WordPress, reduceri de teme și plugin-uri, recenzii, oferte WordPress și multe altele.
 • WPBeginner: WPBeginner este cea mai mare resursă gratuită WordPress de pe web pentru începătorii WordPress. Ei publică în mod regulat tutoriale utile, videoclipuri, coduri promoționale pentru produsele WordPress și multe altele.
 • WPForms blog: Dacă doriți să citiți tutoriale care vă ajută să vă dezvoltați afacerea folosind platforma WordPress, trebuie să urmați blogul WPForms. De asemenea, puteți găsi sfaturi și practici recomandate pentru a construi orice tip de formulare WordPress online.
 • Blogul MonsterInsights: Blogul MonsterInsights este o resursă excelentă pe care o puteți urmări pentru a obține un control asupra celor mai bune practici și recomandări Google Analytics. Puteți găsi o mulțime de articole specifice WooCommerce, inclusiv configurarea urmărirea îmbunătățită a comerțului electronic, urmărirea individuală a clienților, etc. pentru WooCommerce.

Capitolul 10: Întrebări frecvente

capitolul 10 Întrebări la magazinele de comerț electronic

După ce am ajutat mulți utilizatori să își înființeze magazinele online cu WordPress + WooCommerce, am descoperit că oamenii pun deseori din nou același fel de întrebări. Acesta este motivul pentru care am compilat o listă de întrebări frecvente, astfel încât să puteți lansa cu ușurință magazinul online fără probleme.

Când ar trebui să înceapă o afacere să creeze un magazin online?

Deoarece vânzările online cresc rapid, faptul că un magazin online vă oferă un avantaj uriaș față de concurenți.

Dacă doriți să vă extindeți afacerea online și să vă creșteți veniturile, atunci ar trebui să lansați un magazin online cât mai curând posibil.

Cât costă pornirea unui magazin online?

Pentru a începe un magazin online alimentat de WooCommerce, va trebui să achiziționați un nume de domeniu pentru 14,99 USD pe an și un cont de găzduire, care costă în jur de 7,99 USD pe lună. În total, pornirea unui site va costa până la 110,87 USD anual.

Pot să încep un magazin online fără să achiziționez un cont de găzduire?

Nu. Fiecare site web are nevoie de un cont de găzduire. Puteți găsi mai multe platforme de comerț electronic care vă permit să construiți un magazin online cu abonament premium care include găzduirea ca parte a acestuia.

Pot să încep un magazin online fără WordPress / WooCommerce?

Da, există o mulțime de platforme de comerț electronic care vă permit să construiți ușor un magazin online. Cu toate acestea, principalul lucru care diferențiază WooCommerce de concurență este ușurința sa de utilizare. WooCommerce funcționează în topul WordPress, cea mai populară platformă de construire de site-uri web din lume. Asta înseamnă că interfața va fi familiară dacă ați mai folosit vreodată WordPress.

Un alt beneficiu este că, spre deosebire de alte platforme de comerț electronic găzduite, WooCommerce nu necesită să treceți printr-un proces de instalare obositor. De fapt, majoritatea furnizorilor de gazdă web, inclusiv Bluehost acceptă găzduirea WooCommerce, astfel încât să puteți rapid să funcționați magazinul online fără nicio instalare software sau configurare manuală la sfârșitul dvs..

Cum adaug un blog la magazinul meu online?

Adăugarea unui blog la magazinul dvs. WooCommerce este ușor. Tot ce trebuie să faci este să creezi articole navigând în Mesaje »Adaugă nou, și publică-le făcând clic pe butonul Publica buton.

În plus, asigurați-vă că adăugați un link la blogul dvs. în meniul dvs. de navigare, astfel încât vizitatorii să-l poată descoperi cu ușurință.

Cum pot căuta produsele mele pe Google?

Dacă doriți ca potențialii dvs. utilizatori să descopere produsul dvs. pe Google, atunci va trebui să vă îmbunătățiți SEO (optimizarea motorului de căutare). SEO este practica de a crește traficul de pe site-urile dvs. din motoarele de căutare, obținând paginile dvs. web să se plaseze mai mult în rezultatele motoarelor de căutare.

Cum pot afla mai multe despre terminologiile WordPress?

Consultați acest lucru Termeni de glosar WordPress pentru începători ori de câte ori sunteți nedumerit de termeni sau prescurtări ciudate WordPress.

Ce metode de plată sunt acceptate pe WooCommerce?

În mod implicit, WooCommerce vă permite să acceptați plăți prin PayPal. Pentru a adăuga mai multe gateway-uri de plată la magazinul dvs., simplificați găsirea addonului potrivit WooCommerce și instalați-l pe magazin. Puteți utiliza cărți de credit prin Stripe, Authorize.net, Braintree și alte câteva gateway-uri. Puteți accepta, de asemenea, transferuri bancare, bitcoins și multe altele.

Cum administrez transportul în WooCommerce?

WooCommerce acceptă câteva opțiuni de transport:

 • Transport gratuit
 • Transport forfetar
 • Transport international
 • Livrare locală / preluare locală

Dacă vindeți o mulțime de produse, atunci puteți instala un addon de livrare, cum ar fi FedEx Shipping Method. În acest fel nu trebuie să vă faceți griji cu privire la expedierea comenzilor efectuate de clienții dvs., oferindu-vă o liniște sufletească.

Cum conduc traficul către magazinul meu online?

Câteva moduri de a conduce traficul către magazinul dvs. online sunt:

 • Optimizare motor de căutare
 • Conduceți traficul de social media
 • Investește în anunțuri online

Sperăm că acest articol te-a ajutat să creezi un magazin online cu WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map