Cum să creezi un site de restaurant cu WordPress (pas cu pas)

Creați un site web de restaurant


Doriți să creați un site web de restaurant cu WordPress?

Un site web al restaurantului afișează de obicei meniuri, informații despre rezervare și locație, astfel încât clienții să-l poată găsi cu ușurință și să poată rezerva rezervarea online. WordPress facilitează construirea unui site web al restaurantului, chiar dacă nu sunteți priceput de tehnologie.

În acest articol, vă vom arăta cum să creați un site web cu restaurant pas cu pas WordPress.

Caracteristici esențiale pentru un site web al restaurantului

În mod normal, atunci când clienții intră într-un restaurant, aceștia ar căuta o ambianță deosebită, un meniu cu mâncare și cineva care îi poate ajuta. De asemenea, restaurantele colectează feedback / sugestii de la clienți pentru a-și îmbunătăți serviciile.

Cel mai bun lucru despre construirea unui site web al restaurantului este că puteți oferi aceleași opțiuni online. Puteți chiar ajuta clienții să descopere locația dvs., să facă o rezervare online și chiar să citească feedback-ul clienților dvs..

Mai jos sunt câteva caracteristici pe care le veți găsi deseori pe site-ul unui restaurant.

 • Pagina meniului restaurantului
 • Formular de rezervare online
 • Pictograme de social media
 • Pagina de contact cu adresa și numărul de telefon
 • Și altele..

Cerințe pentru crearea unui site web al restaurantului

Pentru a construi un site web de restaurant, va trebui să faceți următoarele:

 • Un nume de domeniu: Este adresa URL pe care utilizatorii o vor tasta în browserele lor pentru a accesa site-ul dvs. web (de exemplu, google.com sau aiciwp.com)
 • Web hosting: Aici stocați fișierele site-ului dvs. web, inclusiv fotografii.
 • O temă de restaurant WordPress: O temă sau șablon de restaurant este pielea site-ului dvs. web. De asemenea, include funcții și opțiuni care susțin scopul site-ului.
 • Pluginuri WordPress (opțional): Vă recomandăm să utilizați următoarele pluginuri WordPress pentru site-ul dvs. de restaurant.
  • Începeți rezervarea (opțional): vă permite să configurați un sistem de rezervări online, ușurând clienții să rezerveze o masă în restaurantul dvs..
  • MonsterInsights: Este cel mai bun plugin Google Analytics care vă oferă rapoarte detaliate despre modul în care vizitatorii dvs. găsesc și se angajează cu site-ul dvs. web al restaurantului.
  • WPForms: Cel mai bun plugin de formular WordPress care vă permite să publicați și recenziile generate de utilizatori pe site-ul restaurantului dvs..

Construirea unui site de restaurant cu WordPress

După ce știi despre caracteristicile și cerințele esențiale, hai să parcurgem pas cu pas și să facem un site web pentru restaurantul tău.

Pasul 1: Cumpărați un nume de domeniu și gazduire web

Pentru a începe, primul lucru de care aveți nevoie este să achiziționați un nume de domeniu și web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Este unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web și este un partener de găzduire recomandat oficial de WordPress.org. Pentru utilizatorii de IsItWP, aceștia oferă și un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și reducere de 60% la planurile de găzduire web.

Recenzie Bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Puteți citi recenzia noastră Bluehost pentru mai multe detalii.

Accesați Bluehost și faceți clic pe Incepe. În continuare, vi se va cere să alegeți un plan de găzduire pentru a face un site web al restaurantului. Să alegem planul de bază pe măsură ce tocmai începeți. Include un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL gratuit. Puteți face mereu upgrade mai târziu pe măsură ce site-ul dvs. crește.

selectați un plan bluehost pentru site-ul restaurantului

În pagina următoare, vi se va cere dacă doriți să continuați cu un domeniu existent pe care îl dețineți sau să îl achiziționați unul nou gratuit. Alege cea mai bună opțiune pentru tine.

achiziția domeniului bluehost

Acum vi se va solicita să introduceți informațiile contului. Pentru o înregistrare ușoară, vă puteți conecta cu Google și puteți finaliza configurarea cu doar câteva clicuri.

crearea contului bluehost

După introducerea detaliilor, derulați în jos până găsiți caseta cu informații despre pachet. Puteți selecta planul de bază pentru 12 luni, 24 de luni sau 36 de luni. De asemenea, puteți vedea că sunt selectați câteva suplimente, care adaugă prețul total. Vă recomandăm să debifați suplimentele deoarece nu veți avea nevoie de acestea imediat. Le puteți cumpăra întotdeauna mai târziu oricând doriți.

Alegerea planului de 36 de luni vă va oferi cea mai bună valoare pentru banii dvs..

informații despre pachet bluehost

După ce ați ales alegerea planurilor, derulați în continuare în jos pentru a introduce detaliile de plată. Trebuie să fiți de acord cu Termenii și condițiile lor, apoi faceți clic pe Trimiteți.

Asta e!

V-ați abonat cu succes la un plan de găzduire. Vi se va solicita să creați o parolă pentru contul dvs..

În continuare, veți primi un e-mail cu detalii despre cum să vă conectați la panoul de control de găzduire web (cPanel) unde puteți gestiona totul, de la găzduirea fișierelor la e-mailuri și asistență.

Pasul 2: Configurați WordPress pentru site-ul dvs. de restaurant

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri de pe piață. 30% din web este alimentat de WordPress, iar o mulțime de mărci de renume folosesc WordPress în mod activ pentru a rula site-urile lor.

Există 2 tipuri de WordPress: WordPress.com, care este o soluție găzduită și WordPress.org, care este o platformă găzduită de sine. Puteți verifica diferența dintre WordPress.com și WordPress.org pentru a elimina confuzia.

Pentru site-ul dvs. de restaurant, veți avea nevoie de un WordPress.org găzduit de sine stătător, deoarece vă oferă un control complet asupra site-ului dvs..

Bluehost oferă instalarea WordPress cu 1 clic pe tabloul de bord. Va trebui să adăugați detalii despre site-ul dvs. web și să instaleze WordPress în câteva minute automat. Puteți afla, de asemenea, cum să instalați WordPress pas cu pas.

Vă întrebați de ce ar trebui să folosiți WordPress? Vezi recenzia noastră completă de WordPress. De asemenea, puteți citi aceste motive cheie pentru a utiliza WordPress pentru site-ul dvs. web.

Cu Bluehost, nu trebuie să parcurgeți un proces de instalare WordPress separat pentru site-ul dvs. de restaurant. După ce v-ați înscris pentru un plan Bluehost, tot ce trebuie să faceți este să alegeți tema dvs. WordPress, să specificați numele și eticheta pentru site-ul dvs. de restaurant și veți fi gata să începeți cu WordPress.

Pasul 3: selectați o temă de restaurant WordPress

După configurarea WordPress, următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să alegeți o temă pentru restaurant și să o instalați pe site-ul dvs. web.

Directorul tematic

Există mii de teme WordPress gratuite și premium pe care le puteți utiliza. Când selectați o temă, va trebui să analizați designul, funcțiile și opțiunile care vin cu aceasta.

O temă bună pentru restaurant WordPress ar trebui să ofere un aspect atractiv, cu un meniu simplu de navigare, bare laterale, suport pentru widget și șabloane de pagină. Puteți arunca o privire la selecția noastră de experți din cele mai bune teme ale restaurantului WordPress pentru a selecta cu ușurință o temă pentru site-ul dvs. web.

De dragul acestui tutorial, să folosim Foodica, una dintre cele mai bune teme WordPress pentru restaurante, site-uri web cu rețete, bloggeri de mâncare și reviste.

Foodica

Pasul 4: Configurați un sistem online de rezervare a restaurantelor (opțional)

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, va trebui să adăugați un sistem de rezervare online pe site-ul dvs. web pentru ca clienții să poată rezerva o masă în restaurantul dvs..

Rezervare online

Spre deosebire de rezervarea tabelelor prin apeluri telefonice, sistemul de rezervare online funcționează automat odată ce este configurat. Pe baza pluginului pe care îl utilizați, puteți adăuga sărbători, ora de deschidere și închidere și chiar blocați rezervările manual. Cel mai bun lucru este că generează notificări prin e-mail pentru tine și clientul tău. Ca proprietar de restaurant, puteți confirma sau respinge o rezervare în funcție de disponibilitatea meselor.

Partea cea mai bună este că puteți utiliza un plugin WordPress precum Start Booking pentru a adăuga funcția de rezervare online pe site-ul dvs. web în câteva clicuri fără a scrie cod.

începe rezervarea

Acest plugin oferă toate caracteristicile menționate mai sus. De asemenea, oferă suplimente pentru integrare prin e-mail, rezervări la export și multe altele.

Citeste mai mult: Cele mai bune pluginuri pentru sistemul de rezervare online.

Pasul 5: Afișează galerii de imagini și glisor

În afară de faptul că aveți un sistem de rezervare online, este necesar să afișați imagini cu restaurantul, mâncarea, etc. pe site-ul dvs..

Galeria restaurantului

Puteți utiliza un plugin pentru imagini WordPress, cum ar fi Envira Gallery și Soliloquy, pentru a vă face imaginile și mai atractive.

Galeria Envira este un plugin popular WordPress care vă permite să creați galerii de imagini și albume pe site-ul restaurantului dvs. Pe de altă parte, Soliloquy vă permite să adăugați rapid și ușor glisoare de imagine pe orice pagină web.

Pasul 6: creează o pagină de contact

O pagină de contact pentru noi este o parte importantă a oricărui site web. Această pagină va fi de mare ajutor pentru potențialii dvs. clienți pentru a afla unde se află restaurantul dvs. și pentru a lua legătura cu dvs. Pe pagina dvs. de contact, puteți adăuga adresa, harta locației și alte date de contact.

Pagina de contact pentru noi ar trebui să includă și un formular pentru ca clienții să își scrie feedback-ul sau sugestiile. Vă recomandăm să utilizați WPForms plugin pentru a adăuga formularul de contact în WordPress.

Mai mult, puteți adăuga și pictograme de social media și afișați paginile de socializare oficiale precum Facebook, Twitter, Instagram, etc.

Pasul 7: Promovează-ți site-ul web al restaurantului

Când site-ul dvs. web este gata, următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să îl promovați online.

Există mai multe plugin-uri de marketing WordPress care vă ajută să răspândiți cuvântul. Să aruncăm o privire la unele dintre pluginurile utile pe care le puteți utiliza pentru a maximiza acoperirea și a obține mai mult trafic online.

Contact constant: Este unul dintre cele mai bune servicii de e-mail marketing. Vă permite să trimiteți e-mailuri în masă abonaților și clienților obișnuiți despre acele oferte zilnice, meniul restaurantului nou și multe altele în câteva clicuri.

MonsterInsights: Acesta este cel mai bun plugin Google Analytics pe care îl puteți utiliza pentru a urmări vizitatorii. Vă afișează paginile populare chiar în tabloul de bord WordPress, astfel încât să puteți îmbunătăți experiența utilizatorului site-ului dvs. și să stimulați traficul.

OptinMonster: Este cel mai bun plugin de optimizare a conversiilor. Cu ferestre popup uimitoare, pluginul stimulează înscrierile prin e-mail, rezervările online sau orice alte acțiuni dezirabile pe care doriți ca utilizatorii dvs. să le efectueze pe site-ul dvs..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un site de restaurant cu WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune magazine cu teme WordPress, alese de mână pentru a cumpăra tema perfectă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map