Cum să creezi un site web ca Reddit cu WordPress (pas cu pas)

Cum să creați un site web asemănător Reddit cu WordPress


Doriți să creați un site web precum Reddit cu WordPress?

Reddit este una dintre cele mai populare rețele de socializare pentru a vă împărtăși conținutul și a conduce traficul către site-ul dvs. web. Puteți crea un site similar pentru dvs. utilizând WordPress și puteți angaja un public mai mare.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un site web precum Reddit cu WordPress.

Caracteristici esențiale pentru un site web precum Reddit

Dacă creați un site web precum Reddit, mai jos sunt câteva caracteristici la care se așteaptă utilizatorii dvs.:

 • Posibilitatea utilizatorilor înregistrați de a trimite povești
 • Actualizați sau micșorați postările și comentariile pentru a ajuta cel mai bun conținut să crească până în vârf
 • Comentați orice postare pentru a vă alătura conversațiilor.

Cerințe pentru crearea unui site web similar Reddit

Pentru a construi un site web precum Reddit, veți avea nevoie de următoarele:

 • Un nume de domeniu: Este adresa URL pe care utilizatorii o vor tasta în browserele lor pentru a accesa site-ul dvs. web (de exemplu, google.com sau aiciwp.com)
 • Web hosting: Aici stocați fișierele site-ului dvs. web, inclusiv fotografii.
 • WordPress: Este o platformă care vă permite să construiți site-uri uimitoare cu ușurință, fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator sau să scrieți un cod
 • O temă WordPress care oferă aspectul Reddit: O temă sau șablon WordPress este pielea site-ului dvs. web. De asemenea, include funcții și opțiuni care susțin scopul site-ului.

Crearea unui site web ca Reddit cu WordPress

Reddit este un site popular de agregare de știri sociale și conținut de rating. Este o platformă de implicare a utilizatorilor, utilizată de marketeri pentru a partaja conținut și a crește traficul site-urilor web.

Dacă doriți să construiți un site web similar cu Reddit, atunci pe piață există mai mulți constructori de site-uri cu mai multe instrumente. Cea mai recomandată soluție este WordPress.

De ce WordPress? Consultați recenzia completă a WordPress pentru a afla mai multe!

Există două tipuri de site-uri WordPress care pot confunda începătorii. WordPress.com, care este o soluție găzduită, și WordPress.org, care este o platformă găzduită de sine. Pentru mai multe detalii, ar trebui să citiți ghidul nostru complet despre diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Pentru a configura un site web cum ar fi Reddit, va trebui să utilizați WordPress.org, care este mai flexibil și care oferă funcții excelente.

Să ne scufundăm în procesul pas cu pas pentru a crea un site web cum ar fi Reddit cu WordPress.

Pasul 1: Cumpărați un nume de domeniu și Web Gazduire

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să achiziționați un nume de domeniu și web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Este unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web și un partener oficial de găzduire WordPress.

Pentru utilizatorii IsItWP, aceștia oferă, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere excelentă la găzduirea web.

Recenzie Bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

De asemenea, poate doriți să consultați această recenzie completă a Bluehost!

Accesați site-ul Bluehost și faceți clic pe butonul Incepe buton. În continuare, vi se va cere să alegeți un plan de găzduire. Pentru un site web similar cu Reddit, selectăm planul de bază pe măsură ce tocmai începeți (include un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL gratuit). Puteți face mereu upgrade mai târziu pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Selectați un plan Bluehost

Acum trebuie să introduceți informațiile domeniului. Puteți proceda fie cu un domeniu existent pe care îl dețineți, fie îl achiziționați unul nou gratuit. Selectați cea mai bună opțiune care se potrivește situației dvs..

Bluehost Alegeți Domeniul

După alegerea unui nume de domeniu, trebuie să introduceți informațiile contului. Pentru înregistrare ușoară, vă puteți conecta cu Google și puteți finaliza configurația în câteva clicuri.

Crearea contului Bluehost

Apoi, derulați în jos până găsiți caseta de informații despre pachet. Puteți alege planul de bază pentru 12 luni, 24 de luni sau 36 de luni. De asemenea, arată că sunt selectați câțiva aditivi suplimentari, adăugând prețul total. Vă recomandăm să debifați suplimentele deoarece nu aveți nevoie de acestea imediat. Le puteți cumpăra întotdeauna mai târziu oricând doriți.

Alegerea planului de 36 de luni vă va oferi cea mai bună valoare pentru banii dvs..

Informații despre pachet Bluehost

În cele din urmă, trebuie să derulați în jos la pagina și să introduceți detaliile de plată. Trebuie să fiți de acord cu Termenii și condițiile lor, apoi faceți clic pe butonul Trimite buton.

Asta e!

V-ați abonat cu succes la un plan de găzduire. Continuați și creați o parolă pentru contul dvs..

După aceea, veți primi un e-mail cu detalii despre cum să vă conectați la panoul de control de găzduire web (cPanel), unde puteți gestiona totul, inclusiv fișiere web, e-mailuri și asistență.

Pasul 2: Configurați WordPress pentru un site web Reddit Like

Este ușor să configurați un site web precum Reddit cu WordPress.

Bluehost oferă instalarea WordPress cu 1 clic pe tabloul de bord. Trebuie să accesați contul dvs. Bluehost și să introduceți detaliile site-ului dvs. web. Va instala WordPress în câteva minute.

Cu Bluehost, nu trebuie să parcurgeți un proces manual de instalare WordPress. Acest lucru vă economisește timp și efort. Adăugați site-ul și linia dvs. de etichetă, selectați o temă și veți fi gata să începeți instantaneu cu WordPress.

Puteți modifica toate setările ulterior din tabloul de bord WordPress.

Pasul 3: selectați o temă WordPress care oferă aspectul și senzația Reddit

Veți avea nevoie de o temă care să ofere aspectul și aspectul Reddit. În timp ce puteți găsi o mulțime de teme WordPress diferite, care oferă aspectul Reddit, tema UpVote iese în evidență de restul. Această temă transformă site-ul dvs. web într-o platformă socială care acceptă și înregistrarea utilizatorului. Utilizatorii dvs. se pot înscrie și trimite URL-ul sau povestea lor pe site-ul dvs. web. Utilizatorii se pot conecta, de asemenea, pentru a promova povești și link-uri. Toate caracteristicile sunt la fel ca Reddit.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați tema UpVote. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați ghidul nostru despre cum să instalați o temă WordPress.

După activare, puteți vizita Setări »UpVote de la administratorul dvs. WordPress Sub General fila, vă permite să selectați paginile și să gestionați alte setări.

Setări generale UpVote

Tema UpVote are multe opțiuni de personalizare pentru culori și tipografie. Poți vizita Opțiuni temă din meniul din stânga în tabloul de bord al adminului dvs. WordPress și modificați setările pentru fonturi, culori, culori pentru linkuri, etc.

Personalizare temă

Acum, site-ul dvs. ca Reddit este gata. Utilizatorii își pot trimite poveștile și adresele URL din front-end după ce se înscriu cu site-ul dvs..

Trimite poveste

Plugin-uri utile WordPress pentru site-ul dvs. similar Reddit

Pluginurile WordPress adaugă mai multe funcții și funcționalități site-ului dvs. web. Tema UpVote este extrem de compatibilă cu toate pluginurile populare.

Ar trebui să consultați ghidul nostru complet pe pluginurile WordPress de top.

Câteva dintre plugin-urile recomandate pentru site-ul dvs., cum ar fi Reddit, sunt enumerate mai jos:

 • WPForms: Este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact WordPress. Puteți utiliza WPForms pentru a adăuga un formular de înregistrare a utilizatorului, a crea un sondaj / sondaj și multe altele.
 • MonsterInsights: Este cel mai bun plugin WordPress Google Analytics. Acest plugin vă permite să vă urmăriți utilizatorii, să monitorizați comportamentele utilizatorilor și să consultați detalii în tabloul de bord WordPress.
 • Sucuri: Este cel mai bun plugin de securitate WordPress. Deoarece site-ul dvs. web se ocupă cu o mulțime de trimiteri ale utilizatorilor, acest plugin creează un firewall pentru a-l proteja de malware, conținut rău intenționat și hackeri.
 • Yoast SEO: Este un popular plugin SEO SEO. Puteți utiliza acest plugin pentru a optimiza site-ul dvs. web pentru motoarele de căutare și pentru a vă îmbunătăți clasamentul.
 • TrustPulse: Este cel mai bun plugin pentru dovezi sociale pentru WordPress. Puteți adăuga acest plugin pe site-ul dvs. web pentru a arăta utilizatorilor dvs. potențiali cât de popular este site-ul dvs. web.
 • AdSanity: Este cel mai bun plugin de plasare a anunțurilor WordPress. Acest plugin vă permite să afișați bannere publicitare în mai multe secțiuni ale site-ului și să vă promovați partenerii de afiliere.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un site web precum Reddit cu WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați o pagină în curând în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map