Cum să creezi un site web pentru alimente și rețete (și să câștigi bani)

cum să creezi un site web cu produse alimentare


Vrei să creezi un site web cu mâncare și rețete? Este o idee fantastică! Indiferent dacă conduceți un blog care examinează tarifele din restaurantele locale sau vă împărtășiți rețetele proprii, un site web WordPress perfect conceput vă poate asigura să atrageți atenția cititorilor.

În acest articol, vom împărtăși modul de creare a unui site web cu alimente și rețete în 4 pași simpli.

Pornirea unui site web cu produse alimentare și rețete

Mulți nayayers vă vor spune că nișa de mâncare și rețete este suprasaturată cu conținut online. Deși este adevărat că multe site-uri web cu alimente și rețete există pe internet, nu ar trebui să lăsați acest lucru să vă împiedice să vă urmați visul.

Adevărul simplu este: toată lumea mănâncă mâncare, iar rețetele proaspete vor fi întotdeauna necesare. Fiind un individ unic, cu propria voce și stil de scriere, vei aduce ceva special pe masă doar prin faptul că ești tu.

Acestea fiind spuse, pentru a vă distinge de mulțime, va trebui să vă implicați pe unicitatea dvs. individuală. Va trebui să descoperiți exact ce face conținutul dvs. cu adevărat diferit. Pentru a face acest lucru, va trebui să alegeți o nișă în cadrul genului de mâncare și rețete.

Cele mai de succes site-uri de alimente și rețete sunt specializate. Au ales o nișă. În loc să serviți un conținut mediocru în numeroase categorii, lăsați-vă publicului sărbătoarea pe 1 sau 2 categorii de nișă oferite de un bucătar de conținut master. La fel ca o experiență excelentă, când vine vorba de un blog de succes, calitatea peste cantitate câștigă mereu ziua.

Exemple de mâncare și niște rețete sunt:

 • Mâncare pe un buget
 • Mâncăruri vegetale sau vegetariene
 • Supe și tocanite
 • Mancare prajita
 • Gătit conștient de sănătate
 • Retete fara soia, fara gluten, fara nuci sau fara zahar
 • Mâncăruri culturale
 • Alimente prietenoase pentru copii
 • Gătit cu insecte

Acestea sunt doar câteva sugestii din vârful capului nostru. Suntem siguri că vă puteți gândi la mai multe. Lucrul minunat despre pornirea unui site web cu alimente și rețete este că posibilitățile de nișă sunt interminabile. Luați-vă timpul și săpați adânc în sufletul vostru foodie. La fel cum cele mai gustoase feluri de mâncare sunt realizate cu dragoste, blogul tău de mâncare și rețete ar trebui să vină și din inimă. Ce alimente sunteți cel mai pasionat?

După ce ați ales nișa dvs. alimentară, urmați pașii de mai jos pentru ca rețeta să aibă succes.

Pasul 1: Alegeți un nume de domeniu și gazduire pentru site-ul dvs. alimentar

Primul pas pentru crearea unui site de mâncare și rețete este realizarea unui site web cu WordPress.

După ce ați stabilit cadrul de bază pentru un site web „generic”, puteți să-l modificați la conținutul inimii dvs. pentru a-l transforma în site-ul cu alimente și rețete ale viselor dvs..

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cunoscut și sub numele de adresă URL. De exemplu, numele nostru de domeniu este IsItWP.com; și asta este ceea ce introduceți în browserul dvs. web pentru a ne găsi online. Numele de domeniu al site-ului dvs. web ar trebui să fie legat de nișa alimentară pe care ați ales-o. Utilizați cuvinte cheie conectate la genul dvs. alimentar sau rețetă.

Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea unui nume de domeniu pentru site-ul dvs. web, vă recomandăm să folosiți generatorul de nume al site-ului nostru.

Gazduirea web, pe de altă parte, este locul în care sunt stocate fișierele site-ului dvs. web. Gândiți-vă la acest fel: dacă numele dvs. de domeniu este adresa dvs., găzduirea dvs. web este casa dvs. Are sens până acum, nu? Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un nume de domeniu ȘI de găzduire web pentru a construi un site web adecvat.

Din fericire, puteți obține ambele elemente pentru o rată redusă de la prietenii noștri de la Bluehost!

Bluehost oferă cititorilor IsItWP un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit (pentru securizarea site-ului dvs.) și o reducere MASIVĂ la găzduirea web WordPress.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După ce ai setat un nume de domeniu și o găzduire web, este timpul să treci la al doilea pas!

Pasul 2: Instalați WordPress pentru blogul dvs. alimentar

Dacă ați ales Bluehost (recomandat mai sus) pentru găzduirea dvs. web, instalarea WordPress va fi ușoară.

În trecut, Bluehost oferea o instalare cu 1 clic pentru WordPress. Nu s-ar putea să fie mai ușor decât așa, nu? Incorect. Bluehost a luat o altă notch și a făcut procesul complet fără efort, preinstalând WordPress, implicit, pe site-urile noi.

De asemenea, verificați: Revizuire în detaliu a găzduirii Web Bluehost.

Acum, tot ce trebuie să faci este să alegi o temă pentru site-ul tău WordPress, să introduci în titlul site-ului tău, să îți scrii linia de etichetă și vei fi gata de rock. Să vedem cum arată asta, pas cu pas:

Pentru temă, alegeți deocamdată orice. Puteți alege întotdeauna o altă temă mai târziu (avem unele minunate din care să alegeți ulterior în acest ghid). Obiectivul tău principal în acest moment este să începi cu WordPress. Toate celelalte mici detalii pot fi sortate și modificate ulterior.

alege o temă

În pagina următoare, scrieți-vă titlul și linia de etichetă în câmpurile date.

creați un nou site web wordpress

După completarea detaliilor dvs., faceți clic pe Următor →. Apoi, Bluehost va instala automat WordPress pentru dvs., fără probleme, și veți vedea un ecran ca acesta după ce instalarea va fi finalizată cu succes:

instalarea wordpress finalizată

Atestările dvs. de autentificare WordPress vor fi trimise în contul dvs. de e-mail.

Acum că aveți WordPress instalat pe site-ul dvs. web, vă puteți conecta la tabloul de bord WordPress, anexând wp-admin la adresa URL. URL-ul dvs. de conectare va arăta astfel: https://yoursite.com/wp-admin

Folosiți datele de acreditare la care v-ați trimis e-mailul pentru a vă conecta la noul site web WordPress.

pagina de autentificare wordpress

Dacă nu ați ales Bluehost pentru găzduirea dvs. web, puteți citi ghidul nostru complet despre instalarea WordPress pentru mai multe informații. Acoperim fiecare scenariu posibil, inclusiv modul de instalare manuală a WordPress de pe computer.

După ce ați instalat WordPress, treceți la al treilea pas.

Pasul 3: alegeți tema alimentară perfectă

Dacă sunteți în căutarea unei teme rapide și gratuite pentru a vă începe, puteți descărca și instala una din depozitul de teme WordPress. Puteți accesa acest lucru din tabloul de bord WordPress.

Pur și simplu faceți clic pe Aspect »Teme apoi faceți clic pe Adăuga nou.

Adaugă temă nouă

De acolo, puteți căuta o temă gratuită WordPress care vă place folosind funcția de căutare a acestora:

Caută teme

Sau, dacă aveți deja o temă descărcată, o puteți încărca făcând clic pe butonul Încărcați tema butonul din partea de sus a paginii.

După ce găsiți tema dorită, dați clic pe Instalare și Activati să-l poți merge live pe site-ul tău. De acolo, îl puteți personaliza Aspect »Personalizare.

Pentru a vă face și mai ușor, am compilat mai jos o listă cu temele noastre preferate de WordPress pentru site-urile web cu alimente și rețete. Dacă nu doriți să parcurgeți dificultatea de a căuta o temă singură, nu ezitați să alegeți una dintre recomandările noastre.

Rețineți că folosind o temă WordPress integrată pentru scop (adică: o temă pentru mâncare și rețete) vine cu un set unic de argumente pro și contra. Principalul „pro” este că tema va fi încărcată în prealabil cu tot ce ai nevoie pentru a crea un site web cu aspect profesionist în nișa alimentară. Cu toate acestea, principalul „con” este că aceste funcții preîncărcate vă pot restricționa flexibilitatea atunci când vine vorba de personalizare.

Dacă doriți să atingeți alergarea la pământ și săriți direct în lansarea site-ului dvs. de mâncare sau rețete cu un cadru pre-construit, atunci temele enumerate mai jos sunt opțiuni fantastice. Dar, dacă aveți în vedere o viziune specifică care necesită o personalizare masivă, ar fi mai bine să alegeți dintre temele noastre preferate multifuncționale WordPress și apoi să o modificați cu plugin-uri specifice alimentelor sau rețetei.

Următoarele teme răspund și vor arăta excelent pe orice dispozitiv:

1. Foodica

Foodica

Această superbă temă în stil de revistă este perfectă pentru orice tip de site web bazat pe alimente sau rețete. Cu 10 scheme de culori dintre care să alegeți, veți putea cu ușurință să vă potriviți site-ul dvs. cu marcajul dvs..

Foodica prezintă propriul său index de rețete, precum și un glisor frumos pentru imaginile prezentate. În plus, este integrat cu WooCommerce, astfel încât să puteți transforma site-ul dvs. fără efort într-un magazin online. Dacă vindeți cărți de bucate, cărți cu rețete, mese făcute în prealabil sau orice altceva; aceasta este tema perfectă pentru tine!

Începeți cu Foodica astăzi!

2. Pro Foody

FoodyPro

Ușor și optimizat pentru viteză, FoodyPro este gata de traducere, SEO-friendly și complet integrat cu WooCommerce.

Este incredibil de rapid fără să sacrific stilul. Are un aspect strâns, profesional și prezintă un indice de rețete personalizate, precum și mai multe zone gata pentru widget-uri.

Începeți cu Foody Pro!

3. Alimentar

Foody

Foody vă permite să începeți imediat datorită celor două site-uri demo demo pe care le puteți instala cu un clic al mouse-ului. Preferi să-ți creezi site-ul de la zero? Nici o problema! Foody are o mulțime de opțiuni de personalizare care să te scoată pe piciorul drept.

Această temă include, de asemenea, 2 plugin-uri premium, Revolution Slider și WPBakery, GRATUIT!

Începeți cu Foody!

4. Alimente4Soul

Food4Soul

Restaurantele, cafenelele, blogurile de recenzie a alimentelor și site-urile de rețete se distrează de minune cu tema Food4Soul. Ne place în mod special zona transparentă a antetului, care este copt pentru personalizare.

Food4Soul este o temă clasică, în portofoliu, care are tot ceea ce îți trebuie pentru a crea un site web de mâncare sau rețete atractive..

Începeți cu Food4Soul!

5. Foodie Pro

foodie pro

Foodie Pro este o temă WordPress, în stil minimalist, sofisticat, încărcată cu o mulțime de caracteristici puternice. Puteți să vă construiți site-ul de la zero sau să utilizați șabloanele pre-făcute pentru a vă face rulare.

Fiind o temă StudioPress, Foodie Pro rulează pe cadrul lor popular, întotdeauna popular, de Genesis; asigurându-vă că site-ul dvs. web funcționează întotdeauna cât mai bine posibil.

Începeți cu Foodie Pro!

Pasul 4: Instalați plugin-urile perfecte

Pentru a accesa pluginuri WordPress gratuite pentru a vă începe, vă puteți conecta la depozitul de pluginuri WordPress prin tabloul de bord al site-ului dvs..

Click pe Pluginuri »Adaugă nou pentru a incepe.

Adăugați plugin nou

De acolo, puteți utiliza funcția de căutare pentru a găsi plugin-uri gratuite utile pentru site-ul dvs. web:

Instrumente de căutare

Odată ce găsești ceva care îți place, Instalare și Activati acesta pentru a-l testa!

Pentru confortul dvs., am enumerat mai jos câteva dintre pluginurile noastre preferate.

Următorul lucru este un mix de pluginuri pe care ar trebui să le aibă fiecare site web, împreună cu câteva care vor face cu adevărat să îți strălucească mâncarea sau rețeta:

1. WPForms

WPForms

Întrucât cel mai bun plugin de formulare de contact din lume, WPForms este exact ceea ce aveți nevoie pentru a lua legătura cu cititorii și potențialii clienți. În plus, cu suplimentul său de Trimiteri postare, puteți încuraja cititorii să trimită propriile rețete sau postări pe blog pentru a vă asigura că aveți un flux de conținut care nu se încheie..

Cititorii IsItWP beneficiază de 10% reducere atunci când utilizează codul cupon SAVE10 la finalizare!

Începeți cu WPForms Today!

2. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun instrument de generare de plumb din lume. Cu aceasta, puteți ridica abonamentele la newsletter, transforma vizitatorii în clienți și multe altele.

Dacă aveți o promoție de produs, un joc gratuit pentru a da, sau pur și simplu doriți să blocați niște e-mailuri pentru cititor; OptoinMonster este instrumentul pentru tine.

Începeți cu OptinMonster Today!

3. MonsterInsights

monsterinsights

A avea mult trafic nu înseamnă nimic dacă nu aveți date aprofundate cu care să analizați acei vizitatori. MonsterInsights este pluginul perfect pentru a vă ajuta să urmăriți, să gestionați și să analizați vizitatorii site-ului dvs. web.

În câteva clicuri simple ale mouse-ului, puteți conecta site-ul dvs. WordPress la contul Google Analytics. De acolo, puteți vedea toate statisticile de care veți avea nevoie vreodată chiar din confortul tabloului de bord WordPress. Nu mai trebuie să accesați site-urile terță parte!

Începeți cu MonsterInsights Today!

4. Rețeta WP Ultimate

Reteta WP Ultimate

Acest plugin face încărcarea rețetelor o briză. Șabloanele sunt perfecte și chiar oferă fragmente care să te ajute să arăți fantastic pe Google.

Cititorii dvs. vor putea tipări carduri de rețete, să ajusteze dimensiunile de pre-descărcare și chiar să împărtășească rețetele cu ușurință pe conturile de social media.

Ne-a plăcut în mod deosebit faptul că rețeta WP Ultimate poate fi utilizată pe postări și pagini prin intermediul codurilor scurte sau a butonului lor „Rețetă instantanee” care apare deasupra barei de instrumente pentru editorul de pagini / pagini. Puteți adăuga chiar mai multe rețete la aceeași postare sau pagină!

Începeți cu WP Ultimate Recipe Today!

5. reSmush.it

resmush.it

Site-urile cu alimente și rețete vizează imagini. Nimic nu vinde un cititor de pe un blog de alimente, ca niște imagini cu mâncăruri tentante și pline de droguri.

Din păcate, imaginile cu mâncăruri alimentare uimitoare sunt adesea destul de mari și pot încetini întregul site web; ceea ce este rău pentru experiența generală a utilizatorului. Pentru a combate acest lucru, vă recomandăm să folosiți reSmush.it! Acest plugin util reduce imaginile, fără a sacrifica calitatea, astfel încât acestea să fie optimizate instantaneu de viteză.

Începeți cu reSmush.it astăzi!

6. Mesaje legate de WordPress

postări legate de wordpress

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți angaja cititorii și de a te asigura că rămân pe site-ul tău este să îți recomandăm postări conexe. Cu postări legate de WordPress, vizitatorii dvs. pot citi o rețetă sau o recenzie și apoi le pot recomanda automat alte câteva postări, pe baza a ceea ce au citit. Clicurile lor vor crește, iar rata de respingere va scădea. Toată lumea câștigă!

Începeți cu postări legate de WordPress azi!

7. Seful SEO

yoast-SEO

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este importantă pentru a se clasifica pe motoarele de căutare și a fi descoperită de publicul țintă. Yoast SEO vă ghidează prin procesul de optimizare a motorului de căutare pe postările și paginile dvs., evaluând cât de bine ați folosit rețetele și cuvintele cheie alimentare din conținutul dvs. scris.

Începeți cu Yoast SEO Today!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un site de alimente și rețete în WordPress.

Dacă ți-a plăcut acest tutorial, s-ar putea să-ți placă și ghidul nostru pas cu pas despre cum să adaugi un formular de trimitere a postării de oaspeți pe site-ul tău WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map