Cum să creezi un site WordPress WordPress-friendly în 2020


Doriți să faceți site-ul dvs. WordPress WordPress mobil?

Realitatea este că un site web mobil-mobil nu mai este „frumos-de-avut”. Este o necesitate absolută.

Cu peste 55% din totalul traficului web provenit de pe dispozitive mobile, site-ul dvs. web trebuie să suporte funcții de răspuns mobil și să apară frumos pe ecrane de toate formele și dimensiunile..

Acesta este motivul pentru care, în acest articol, vă vom arăta cum să faceți un site WordPress WordPress care să fie mobil.

De ce ar trebui să-ți faci site-ul WordPress mobil mobil?

Dacă site-ul dvs. WordPress nu răspunde pe deplin sau este compatibil cu dispozitivele mobile, atunci veți lăsa tone de trafic să cadă prin fisuri. Nu sunt convins?

Iată câteva motive pentru care site-ul dvs. WordPress trebuie să răspundă complet mobilului.

Motoare de căutare: Dacă doriți să vă clasificați în motoarele de căutare, atunci este obligatoriu ca site-ul dvs. WordPress să fie mobil pentru telefon. Motoarele de căutare precum Google încurajează site-urile cu răspuns mobil și descurajează site-urile care nu răspund.

Display și vizibilitate: Un site WordPress prietenos cu mobilul arată mai bine pe ecrane și tablete mici. Dacă site-ul dvs. nu răspunde, atunci este mai probabil ca vizitatorii dvs. să plece imediat și ratele de respingere cresc. Acest lucru are un impact negativ asupra eforturilor dvs. de SEO.

utilizare: Așa cum am spus mai devreme, mai mult de jumătate din traficul web din lume provine din telefoane și tablete. Trebuie să faceți site-ul dvs. WordPress-friendly pentru a vă conecta cu un public mai larg.

Acum, dacă știți importanța de a avea un site web receptiv, să aruncăm o privire asupra modului de a face un site WordPress WordPress care să fie mobil.

Metoda 1: Utilizați o temă WordPress mobil cu caracter mobil

Cea mai simplă modalitate de a face site-ul dvs. WordPress prietenos cu mobilul este să alegeți din start o temă care să răspundă de mobil. Dar ce ar trebui să faceți dacă utilizați deja o temă care nu răspunde?

În acest caz, merită cu siguranță timpul necesar pentru a face o actualizare sau a comuta la o altă temă WordPress prietenoasă cu mobilul.

Faceți site-ul WordPress mobil mobil

Din fericire, cele mai noi teme WordPress răspund în totalitate implicit. Și multe alte teme care nu răspund, își actualizează serviciile pentru a oferi utilizatorilor un mediu prietenos cu dispozitivele mobile.

Pentru utilizatorii noștri, am ales cele mai bune teme WordPress. Aruncă o privire …

1. Divi – Vine cu peste 100 de pachete tematice pre-făcute

Divi Tema

Divi este cea mai populară temă WordPress din lume. În afară de pachetele tematice pre-făcute, Divi oferă și pachete cu Divi Builder, un constructor de pagini drag și drop.

Asta înseamnă că, indiferent de competența dvs., puteți construi un blog așa cum doriți.

2. WP Astra – Tema gratuită de la WordPress.org

Tema Astra

WP Astra este una dintre cele mai populare teme gratuite din depozitul WordPress.org. Funcționează perfect cu orice constructor de pagini WordPress și este o potrivire bună în special pentru cei care au un buget restrâns.

Fiecare dintre aceste teme este gata pentru mobil și răspunde pe deplin din start. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web va fi gata să vă sprijine traficul mobil, fără eforturi necesare până la capăt.

Aveți deja o temă, dar luând în considerare o schimbare? Dacă doriți să schimbați tema actuală pe una care este mobilă, consultați acest articol pe cum să schimbi corect o temă WordPress.

Metoda 2: Utilizați plugin-uri pentru a face site-ul dvs. WordPress WordPress-friendly

WPTouch Pro este un plugin WordPress premium cu setări puternice pentru a face site-ul dvs. mobil-mobil.

Trebuie să vă creați un cont pe WPTouch Pro folosind adresa de e-mail și descărcați pluginul premium. Ta Cheie de licență afișați în tabloul de bord, de care veți avea nevoie mai târziu.

După aceea, trebuie să instalați și să activați pluginul WPTocuh Pro. Dacă nu ați instalat niciodată un plugin înainte, nu vă faceți griji. Doar consultați acest tutorial pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

Odată activat pluginul, trebuie să faceți clic pe butonul WPTouch Pro fila din zona dvs. de administrator WordPress. Vă va arăta un asistent de configurare de unde puteți începe selectând o limbă:

Selecteaza limba

După aceea, trebuie să adăugați adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a crea contul WPTouch Pro. Apoi veți introduce cheia de licență din tabloul de bord WPTouch Pro.

Când ați introdus aceste informații, faceți clic pe butonul Activați licența apoi pe butonul Următor → butonul săgeată:

Adăugați cheia de licență

Acum veți vedea mai multe teme pentru un site web, blog sau magazin online. Puteți selecta o temă care se potrivește cel mai bine cu site-ul dvs. web și faceți clic pe butonul Următor → butonul săgeată:

Selectează tema

Pentru a economisi timp, puteți sări peste toate celelalte opțiuni și puteți merge direct la ultima secțiune, unde puteți face clic pe butonul Configurați setările buton:

Configurați setările

Aceasta vă va redirecționa automat către WPTouch Pro »Setări» General pagină. Setările includ titlul site-ului, selecția paginilor de destinație și posibilitatea de a activa sau dezactiva mai multe opțiuni:

Setări WPTouch

De acolo, puteți vizita Compatibilitatea site-ului fila pentru a gestiona setările pentru coduri scurte, memorie în cache și pluginuri active:

Compatibilitatea site-ului

Vă permite, de asemenea, activarea sau dezactivarea de plugin-uri active pentru site-ul dvs. mobil.

Acum, puteți merge la Dispozitive fila pentru a activa sau dezactiva dispozitivele mobile și browserele pentru site-ul dvs. mobil:

Dispozitive

După aceasta, puteți face clic pe butonul Setări meniu fila pentru a gestiona opțiunile pentru meniul de navigare al site-ului dvs. mobil:

Setări meniu

Pentru a personaliza meniul de navigare al site-ului dvs. web, puteți accesa Aspect »Meniuri pagina din zona dvs. de administrare WordPress:

Meniuri de aspect

Trebuie să mergi la Locații de meniu pentru a adăuga meniul site-ului dvs. mobil la Meniul antet WPTouch Pro zonă.

Dacă nu aveți un meniu separat, puteți crea un nou meniu de navigare pentru site-ul dvs. mobil. Puteți utiliza, de asemenea, orice alt meniu pentru vizualizarea mobilă.

Meniu site mobil

Dacă doriți să vă personalizați tema site-ului mobil, vizitați WPTouch Pro »Setări pagină. De acolo, trebuie să mergi Teme »Personalizare temă și faceți clic pe butonul Accesați personalizatorul buton:

Personalizați Tema

Acest lucru vă duce la personalizatorul WordPress unde puteți vedea o previzualizare în direct a site-ului dvs. web. Puteți gestiona cu ușurință titlul site-ului, culorile, fundalul și alte setări personalizate.

Si asta e!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să faci un site web WordPress-friendly. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cele mai bune teme WordPress pentru aplicații și software mobile.

Dacă v-a plăcut această postare, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map