Cum să crești dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor în WordPress (dezvăluit)

cum să crești dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor în wordpress


Vrei să crești dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor în WordPress? Limitele mici de încărcare a fișierelor pot provoca a numele dvs. de fișier depășește dimensiunea maximă de încărcare pentru acest site eroare și vă împiedică să încărcați fișiere în media media sau să instalați plugin-uri și teme de dimensiuni mari.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crește dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor pe site-ul dvs. WordPress.

Verificarea limitei dvs. maxime de încărcare a fișierelor în WordPress

Dacă vă confruntați cu o problemă din cauza limitei maxime de încărcare a fișierelor, mai întâi va trebui să verificați limita de încărcare a fișierelor pentru site-ul dvs. Puteți verifica cu ușurință din tabloul de bord WordPress.

Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați Media »Adaugă nou pagina de pe tabloul de bord WordPress. Apoi, veți vedea limita maximă pentru dimensiunea de încărcare a fișierelor pentru site-ul dvs. WordPress.

WordPress-maximă-file-încărcare-size

Să mergem mai departe și să verificăm cum să creșteți dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor pentru a remedia problemele. În primul rând, vom începe cu opțiunile de remediere rapidă.

Notă: Primele 3 metode sunt destinate rezolvării rapide a problemelor cauzate de limitele maxime de încărcare a fișierelor. Cu toate acestea, este posibil să nu funcționeze cu unele gazde partajate. În acest caz, va trebui să mergeți pentru a patra opțiune, adică să contactați furnizorul de găzduire.

1. Editați fișierul dvs. Funcții tematice

Prima modalitate de a crește limita maximă a dimensiunii de încărcare a fișierelor este de a edita fișierul dvs. theme.php.

Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați Aspect »Editor din tabloul de bord. Apoi, du-te la functions.php link pe panoul din partea dreaptă și faceți clic pe acesta. Pe măsură ce fișierul se deschide, derulați în jos în partea de jos a paginii și creați o nouă linie. În continuare, va trebui să copiați codul de mai jos și să-l lipiți acolo. După ce faceți acest lucru, nu uitați să actualizați fișierul.

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘post_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘maxim_execuție_ timp’, ‘400’);

edit-temă funcții

După ce faci asta, poți merge mai departe și să verifici dacă a funcționat pe site-ul tău. Dacă nu, nu, puteți încerca celelalte metode de mai jos.

2. Creați sau editați un fișier existent PHP.INI

Pentru această metodă, va trebui să accesați folderul rădăcină al site-ului dvs. WordPress folosind o aplicație FTP sau File Manager din tabloul de bord cPanel al contului dvs. de găzduire..

Apoi, va trebui să căutați fișierul php.ini din folderul rădăcină. Dacă nu îl găsiți, va trebui să creați un fișier numit php.ini și să îl încărcați în folderul rădăcină. În cele mai multe cazuri, dacă sunteți într-o gazdă partajată, nu o veți vedea.

Apoi, deschideți fișierul php.ini și adăugați-l următorul cod:

upload_max_filesize = 256M
post_max_size = 256M
max_execuție_ timp = 400

Mărimea fișierului definit mai sus în exemplu poate fi ajustată în funcție de nevoile dvs..

3. Editați fișierul .htaccess

Pentru a crește limita maximă de încărcare a fișierelor prin această metodă, va trebui să accesați folderul rădăcină al site-ului dvs. ca în metoda 2.

Deschideți folderul rădăcină al site-ului dvs. și găsiți fișierul .htaccess în el. Apoi, deschideți fișierul pentru a-l edita și adăugați următorul cod:

php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400

Asta e. Puteți merge din nou la opțiunea de încărcare a media și a verifica dacă a funcționat. Dacă nu s-a rezolvat, va trebui să contactați furnizorul dvs. de găzduire, după cum se sugerează în următoarea metodă.

4. Cereți furnizorului dvs. de găzduire să crească dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor

Dacă soluțiile de mai sus nu funcționează pentru dvs., va trebui să contactați furnizorul dvs. de găzduire WordPress pentru soluția finală.

Limita dvs. de încărcare a fișierelor WordPress este în esență legată de resursele pe care furnizorul de hosting le-a alocat site-ului dvs. Serviciile de găzduire limitează uneori dimensiunea de încărcare a fișierelor pentru binele propriu. De exemplu; prin limitarea dimensiunii de încărcare a fișierelor, puteți împiedica utilizatorii dvs. să încarce fișiere mari, videoclipuri etc..

Dar, uneori, vă poate restricționa să încărcați fișiere utile pe site-ul dvs. și să instalați pluginuri WordPress. Când apare o astfel de problemă, puteți încerca una dintre metodele de mai sus sau cereți furnizorului dvs. de găzduire să crească dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor pentru site-ul dvs..

De exemplu, folosim Bluehost pentru unele dintre proiectele noastre și se rezolvă rapid astfel de probleme.

Bluehost-hosting-libere-business-e-mailuri

Bluehost oferă o reducere specială pentru utilizatorii IsItWP. Puteți obține găzduire WordPress doar 2,75 USD pe lună. De asemenea, primiți un nume de domeniu gratuit.

Dacă doriți să aflați mai multe, iată recenzia noastră completă despre Bluehost.

Sperăm că acest lucru v-a ajutat să creșteți dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor în WordPress. De asemenea, poate doriți să citiți ghidul nostru despre cum să creați corect o pagină de conectare personalizată în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map