Cum să detectați și să opriți blocarea publicității în WordPress (pas cu pas)

detectați adblockers


Doriți să detectați și să opriți software-ul de blocare în WordPress?

Dacă sunteți un proprietar de site-ul web care utilizează venituri din anunțuri pentru a vă susține site-ul, adblockers pot fi un motiv major de îngrijorare pentru dvs..

Blocarea sau filtrarea anunțurilor este o tehnică populară prin care reclamele de pe internet sunt blocate sau eliminate, astfel încât să nu afecteze experiența de navigare a utilizatorului.

Prin urmare, dacă vizitatorul dvs. folosește această tehnică, nu există nicio modalitate în care vor vedea reclame pe care le afișați pe site-ul dvs. Făcând acest lucru, utilizatorii dvs. vor avea cu siguranță o experiență de navigare neîntreruptă, dar veniturile și strategia site-ului dvs. pentru creștere se vor confrunta cu o problemă serioasă. Prin urmare, este important pentru dvs. să detectați adblockers și să-i opriți să vă blocheze reclamele.

Ce trebuie să faceți cu privire la Adblocking ca editor?

În calitate de editor, există mai multe măsuri pe care le puteți lua pentru a vă asigura că software-ul de blocare nu vă afectează modul de venit. Să ne uităm la unele dintre ele.

1. Abordarea Do-Nothing

Titlul în sine spune ce trebuie făcut în această abordare. Pur și simplu nu faci nimic și suporti pierderea ta.

2. Abordare pasivă

În această abordare, puteți solicita utilizatorului dvs. să afișeze o listă albă a site-ului dvs. și să le promită cu reclame de înaltă calitate și non-obtuzive. Deși acest lucru sună frumos și simplu, nu există nicio certitudine cu privire la succesul acestei abordări.

Ca o alternativă mai bună, puteți încerca să creați site-uri de membru și să oferiți planuri de abonament plătite. Astfel, utilizatorii dvs. se pot abona la aceste planuri și se pot bucura de o zonă fără anunțuri și pot accesa conținut avansat și funcții suplimentare.

3. Abordare agresivă

Acesta are nevoie să blocați toți utilizatorii care utilizează adblockers pe browserele lor. Dacă vreunul dintre aceștia dorește în continuare să acceseze site-ul dvs., va trebui să dezactiveze blocatorul de anunțuri pentru a putea continua.

Folosind această abordare, s-ar putea să pierdeți utilizatorii care s-ar putea să nu fie niciodată interesați să revină pe site-ul dvs. Deci, mai degrabă decât să-i sperie fiind că sunt atât de dure, vă recomandăm să utilizați în schimb abordarea pasivă.

Cum să detectați utilizatorii Adblock în WordPress

Deși mulți utilizatori au folosit activ adblockers, există o mulțime de pluginuri pe piața WordPress care vă pot ajuta să detectați acest software. În acest tutorial, vă vom arăta cum să ocoliți adblockerii în WordPress într-o manieră pas cu pas. Pentru a face acest lucru, vom folosi două dintre cele mai populare plugin-uri.

  1. OptinMonster
  2. Adsanity

Dar înainte să vă arătăm cum să utilizați aceste pluginuri, accesați tabloul de bord WordPress și instalați și activați ambele pluginuri. Să vedem acum cum să le utilizăm.

Metoda # 1. Detectarea și direcționarea utilizatorilor AdBlocking utilizând OptinMonster

OptinMonster este unul dintre cele mai populare instrumente de generare de plumb care vă ajută să vă atingeți obiectivele de conversie și să vă generați bani site-ul. Cu această aplicație, puteți crea cu ușurință campanii pop-up eficiente pentru a atrage atenția utilizatorului și a atinge obiectivele de conversie. Aflați mai multe despre OptinMonster aici.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui instrument este detectoarele AdBlock încorporate, cu ajutorul cărora puteți identifica orice dispozitiv care a instalat un adblocker. Dar pentru a utiliza instrumentul, mai întâi va trebui să vă conectați contul OptinMonster cu site-ul dvs. WordPress.

Pentru a face asta trebuie configurați-vă contul OptinMonster. Acesta este un plan plătit, așa că va trebui să plătiți pentru asta. Faceți clic pe butonul Incepe buton și veți vedea diferite planuri de prețuri. Pentru a cumpăra un plan, faceți clic pe butonul Incepe buton. Pentru a utiliza funcția de detectare a AdBlock, veți avea nevoie de Creştere plan.

optinmonster-stabilire a prețurilor

În pasul următor, introduceți detaliile dvs., apoi faceți checkout după efectuarea plății.

Pluginul instalat anterior funcționează ca un conector între cele două. Așadar, după ce instalarea este terminată, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe OptinMonster.

Acum faceți clic pe butonul Conectați-vă contul fila.

Aceasta vă va redirecționa către un nou ecran în care vă puteți autoriza contul OptinMonster. Faceți clic pe butonul Autorizați OptinMonster fila.

Va apărea o fereastră nouă cu opțiunea de a conectați-vă la site-ul dvs. WordPress. Faceți clic pe această filă și veți fi pe tabloul de bord. Acum, sub OptinMonster faceți clic pe campanii »creează o nouă campanie.

campanii optinmonster

Aceasta vă va duce la aplicația OptinMonster unde vă puteți alege campania. Există mai multe tipuri de campanii disponibile. Dacă doriți să adoptați abordarea pasivă, atunci mergeți pentru tipul de campanie pop-up lightbox. Dacă doriți să blocați agresiv utilizatorii AdBlock, atunci puteți utiliza tipul de campanie pe ecran complet.

Tipuri de campanie OptinMonster

În continuare, trebuie să alegeți un șablon. Puteți selecta pe oricine dintre cele disponibile.

În continuare, veți vedea un ecran nou în care trebuie să numiți campania dvs. Dacă gestionați mai multe site-uri web, puteți să îl selectați și pe cel în care doriți să afișați această campanie. Odată terminat a lovit Începeți construcția fila pentru a continua.

Acum veți fi pe un generator de drag and drop, unde puteți proiecta campania. Faceți clic pe butonul Da nu opțiunea (așa cum se arată în ecranul de ecran) pentru a da dați clic pe ea, apoi faceți clic pe butonul Activati buton.

setări optinmonster

Acum, în secțiunea text, faceți clic pe elementele individual și editați-le. Puteți adăuga și o imagine dacă doriți.

Pentru a adăuga bloc puteți utiliza adăugați bloc buton deasupra. După ce ați conceput campania, accesați secțiunea Reguli de afișare fila de lângă Proiecta buton. În conformitate cu prima regulă, trebuie să selectați adblock-ul vizitatorului este activat.

După aceasta derulați în jos și setați setările la orice pagină.

Campania dvs. este aproape gata să fie live. Ultimul pas este să îl publicăm. Deci mergeți la Publica buton în partea de sus. Veți vedea că apare un ecran nou. Pe această pagină, comutați butonul de stare pentru a fi activ.

Acum reveniți la tabloul de bord WordPress și dați clic pe OptinMonster »Campanii. Veți vedea că campania dvs. apare aici. Faceți clic pe butonul Editați setările de ieșire legătură.

Acum asigurați-vă că ați verificat Activați campania pe site opțiune.

Si asta e. Campania dvs. ar trebui să înceapă să apară pe site-urile utilizatorilor care au activat adblockers.

Metoda 2. Detectarea și direcționarea utilizatorilor AdBlocking cu AdSanity

Adsanity este un plugin de gestionare a anunțurilor genial pentru WordPress care oferă și o funcție de detectare a anunțurilor cu un addon. Acest addon detectează software-ul de blocare și restricționează accesul utilizatorilor Adblock de la site-ul dvs. web până la dezactivarea acestora. Pluginul este foarte ușor de utilizat. Aflați mai multe despre Adsanity aici.

După ce activați pluginul, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe AdSanity »Setări pagina și faceți clic pe fila Componente suplimentare.

Veți vedea mai multe suplimente aici. Căutați Detectarea blocurilor de anunțuri addon și faceți clic pe butonulMai multe informatii tab. Acum veți fi redirecționat către o nouă pagină de unde puteți achiziționa o copie a completului.

După ce addonul este instalat pe site-ul dvs., accesați Adsanity »Setări» Addons. Aici în primul câmp adăugați postări și pagini, astfel încât avertismentul să fie afișat pe tot site-ul. În următoarea opțiune, alegeți Modalitate de avertizare. Acum adăugați mesajul pe care doriți să îl afișați utilizatorilor Adblock care aterizează pe site-ul dvs. În cele din urmă, sub opțiunea Mod de avertizare, selectați Obligatoriu camp.

addanity adson

Si asta e. După efectuarea acestor modificări, faceți clic pe butonul Salvează modificările buton și ești bine să mergi. Oricine vizitează site-ul dvs. cu un Adblocker instalat va vedea mesajul pe care l-ați adăugat în setările de mai sus.

Sperăm că acest articol v-a fost de folos. Dacă vrei să afli despre alte modalități de a câștiga bani din blogging, verifică-l.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map