Cum să găzduiești un site web Un tutorial complet pas cu pas

cum să găzduiești un site web


Vă întrebați cum să găzduiți un site web? Pașii pentru a găzdui un site web ar putea părea descurajant pentru începători, dar dacă doriți să faceți un site web, găzduirea site-ului dvs. este necesară. Gazduirea web este practic un loc pe internet pentru ca proprietarii de site-uri să-și stocheze site-urile. Site-ul dvs. web are nevoie de un loc unde să trăiască pe web dacă doriți ca utilizatorii să-l poată vizita.

Așadar, dacă sunteți nou în crearea unui site web, nu vă faceți griji. În această postare, vă vom arăta cum să găzduiți un site web, pas cu pas, pentru începători. Să începem.

Pasul 1: Decideți tipul de site web

Dacă doriți să creați un site web, mai întâi, trebuie să decideți ce tip de site web veți face. Tipul de site web pe care alegeți să-l construiți depinde de care este scopul site-ului dvs. web.

Există 4 tipuri principale de site-uri web, acestea sunt:

 • Static – Un browser web static, uneori cunoscut sub numele de pagină plană sau staționară, este afișat într-un browser web exact cum este stocat. Nu se schimbă, rămâne la fel sau „static” pentru fiecare utilizator care vizionează site-ul. Site-urile statice ar funcționa bine pentru site-urile de afaceri mici, site-urile personale, site-urile de portofoliu etc..
 • Dinamic – Un site web dinamic conține informații care se schimbă în funcție de o serie de factori care ar putea include utilizatorul care vizionează site-ul, ora din zi, fusul orar sau limba maternă a țării în care se află privitorul. De exemplu, Amazon, Facebook și YouTube sunt exemple de site-uri web dinamice, deoarece conținutul lor se schimbă mereu.
 • eCommerce – Un site web de comerț electronic (eCommerce înseamnă comerț electronic) este un portal online unde vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii și transferul de fonduri are loc prin internet. Pur și simplu pus, ori de câte ori cumpărați sau vindeți ceva folosind internetul, sunteți implicat în comerț electronic. Aceasta include site-uri web cum ar fi Walmart, eBay și Grubhub. Este important să rețineți că site-urile de comerț electronic sunt de obicei site-uri dinamice.
 • Blog – Un blog este un jurnal online sau un site informativ în care conținutul este prezentat într-o ordine cronologică inversă (conținutul mai nou este afișat mai întâi). Blogurile sunt de obicei conduse de un scriitor sau un grup mic de oameni pentru a prezenta informații într-un stil conversațional. Exemple de bloguri includ site-ul nostru web, IsItWP, The Huffington Post și Mashable.

Deci, stabiliți care site-ul web este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și pentru nevoile publicului dvs. De exemplu, dacă aveți o afacere mică și doriți să creați un site web care să o promoveze, un site static ar fi probabil cea mai bună alegere pentru dvs. În plus, site-urile statice sunt cele mai ușoare și mai ieftine costuri de creat. De asemenea, puteți consulta părerea experților noștri cu privire la cât costă un site web.

Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să creați un blog sau un site web, consultați postarea noastră Ce este un blog? Blog vs. site web & Cum funcționează?

De asemenea, consultați articolul nostru despre cele mai bune cărți WordPress, inclusiv cărțile despre crearea unui site web sau un blog cu WordPress.

După ce ai decis ce tip de site web vrei să creezi, trebuie să alegi și cum să-ți creezi site-ul. Astăzi există o serie de construitori de site-uri care vă permit să vă creați cu ușurință propriul site. Vă recomandăm să alegeți WordPress.

WordPress make-un site-

WordPress este cea mai populară platformă de construire a site-urilor web, de fapt puterea de peste 30% din toate site-urile de pe web. Cu WordPress, este incredibil de ușor să creezi un site web în cel mai scurt timp și nu trebuie să știi ceva despre cod. Aveți un control complet asupra aspectului site-ului dvs. web, deoarece WordPress oferă o tonă de teme gratuite pentru a oferi site-ului dvs. un aspect profesionist într-o clipă. De asemenea, veți avea acces la o gamă largă de plugin-uri WordPress pentru a face site-ul dvs. mai puternic.

În plus, multe dintre cele mai bune servicii de găzduire web oferă găzduire WordPress care include o instalare ușoară a unui clic pe WordPress, ceea ce ne aduce la următorul pas în alegerea unui serviciu de găzduire web.

Pasul 2: alegeți un serviciu de găzduire web

Acum, este timpul să alegeți un serviciu de găzduire web. Așa cum am menționat anterior, o gazdă web este locul în care site-ul dvs. va fi stocat pe web. Înainte de a putea construi un site web și a-l pune la dispoziția utilizatorilor online, trebuie să achiziționați găzduire web.

Atunci când alegeți un serviciu de găzduire web, doriți să alegeți unul care să ofere viteză, securitate, fiabilitate și este
buget prietenos, împreună cu găzduirea WordPress dacă ați ales WordPress ca platformă de creare a site-urilor dvs. Există o serie de gazde web excelente, care oferă găzduire WordPress, inclusiv HostGator și SiteGround.

Dar gazda web pe care o recomandăm este Bluehost.

Bluehost este un furnizor oficial de hosting recomandat de WordPress. Cu Bluehost nu va trebui să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să fie lent, chiar dacă aveți mult trafic. De asemenea, oferă asistență 24/7 expert, care este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta oricând vă confruntați cu o problemă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Bluehost, consultați recenzia noastră completă despre Bluehost.

Bluehost-wordpress-hosting

În plus, pentru cititorii IsItWP, Bluehost oferă o ofertă minunată. Vă puteți înscrie la Bluehost astăzi și puteți obține un domeniu gratuit, un certificat SSL și o reducere uriașă de 60% la găzduire. Cu Bluehost, puteți începe să vă construiți site-ul sau blogul dvs. cu prețul de până la 2,75 USD pe lună. Plătește anual și economisește mare pe Bluehost.

Bluehost este de asemenea o găzduire web compatibilă cu PCI.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După ce ați decis să alegeți Bluehost ca gazdă web, faceți clic pe linkul nostru către site-ul Bluehost și faceți clic pe Începeți acum buton. Următorul pas este să alegeți un plan de găzduire web.

Pasul 3: alegeți un plan de găzduire web

Când vă înscrieți la Bluehost, vi se va solicita să alegeți un plan de găzduire. Bluehost oferă 3 planuri de găzduire diferite: Basic, Plus și Choice Plus. Cu oferta noastră exclusivă Bluehost, planul de bază este de doar 2,75 USD pe lună, planul Plus costă 4,95 USD pe lună, iar planul Plus Plus costă 5,45 USD pe lună. Fiecare dintre planuri include un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL.

Planurile Bluehost-hosting-

Una dintre principalele diferențe dintre planuri este numărul de site-uri web pe care le puteți construi și spațiul site-ului. Cu planul de bază, puteți construi doar un site web și veți obține 50 GB spațiu. Cu celelalte planuri, puteți crea site-uri web nelimitate și aveți spațiu pentru site-uri nemeritat.

Pentru proprietarii de site-uri noi, vă recomandăm să alegeți planul de bază. Apoi, pe măsură ce site-ul dvs. și afacerea dvs. cresc, vă puteți actualiza planul în funcție de necesități.

Legate de: 10 cele mai bune servicii de gazduire web din Marea Britanie

După ce ați decis ce plan de găzduire web aveți nevoie, faceți clic pe butonul verde „Select” pentru a continua.

Pasul 4: Alegeți un nume de domeniu

După selectarea planului dvs., următorul pas gazdă un site web este să alegeți un nume de domeniu. Un nume de domeniu este adresa pe care oamenii o introduc în bara URL a browserului pentru a ajunge pe site-ul dvs. web. Pentru o descriere mai detaliată, împreună cu sfaturi despre cum să alegeți un nume de domeniu bun pentru site-ul dvs. web, consultați cealaltă postare a noastră care trece despre ce nume de domeniu este și cum funcționează..

După cum am menționat, cu Bluehost obțineți un nume de domeniu gratuit atunci când vă înscrieți pentru serviciul lor de găzduire web. După ce ați selectat planul dvs. Bluehost, vi se va solicita să alegeți un nume de domeniu.

Du-te la Domeniu nou secțiune din pagină și introduceți numele de domeniu pe care l-ați ales pentru site-ul dvs. web. Apoi faceți clic pe albastru Următor → buton.

Bluehost-alege-un domeniu-

În continuare, introduceți informațiile contului. Puteți introduce numele, adresa de e-mail și alte informații dacă doriți sau pentru o înregistrare mai rapidă, faceți clic pe butonul Conectați-vă cu Google buton.

Bluehost-creare a conturilor

După ce ați terminat de introdus în detaliile dvs., derulați în josul paginii până la secțiunea Informații despre pachet secțiune. În Planul contului câmpul puteți alege Planul de bază pentru 12, 24 sau 36 de luni. Vă recomandăm să alegeți planul pentru 36 de luni, deoarece primiți cea mai mare valoare pentru banii dvs. Aici puteți alege, de asemenea, să debifați suplimentele care sunt preselectate pentru dvs. dacă doriți, le puteți adăuga din nou la o dată ulterioară, dacă doriți.

Bluehost-pachet-informații

În cele din urmă, derulați în jos pagina în continuare și introduceți detaliile de plată, dați de acord cu condițiile serviciului și faceți clic pe butonul Trimite buton.

Pasul 5: Instalați WordPress

După ce ți-ai achiziționat găzduirea web și ai ales numele de domeniu, urmează să instalezi WordPress. Din fericire cu Bluehost, nu există un proces de instalare complicat. Bluehost va instala automat WordPress pentru dvs. și vă puteți autentifica pe site-ul dvs. WordPress direct din tabloul de bord Bluehost.

După ce ați terminat înscrierea pentru planul dvs. de găzduire, vi se va solicita să alegeți o temă WordPress. Puteți alege orice temă în acest pas pentru a începe, deoarece puteți oricând să schimbați cu ușurință tema mai târziu.

pick-o-WordPress temă

În continuare, vi se va solicita să alegeți un nume pentru site-ul dvs. și o linie de etichetă.

creați-nou-WordPress-site-ul gazdă-un-site

După introducerea detaliilor dvs., faceți clic pe Următor →. Bluehost va instala apoi WordPress pentru tine. Când instalarea WordPress este completă, veți vedea un ecran precum cel de mai jos.

gazdă-un-site-WordPress-a instala

Acum vă puteți autentifica pe site-ul dvs. WordPress și puteți începe să îl construiți. Pentru a vă autentifica pe site-ul dvs. adăugați wp-admin până la sfârșitul adresei URL, care ar arăta astfel:

http://mywebsite.com/wp-admin

Introduceți datele de autentificare care au fost trimise la adresa de e-mail și faceți clic pe butonul Autentificare buton.

gazdă-un-site-wordpress-conectare

Acum că aveți site-ul dvs. gazduit, ce urmează?

S-ar putea să vă întrebați ce să faceți după ce vă conectați la site-ul dvs. WordPress. Ei bine, acum este momentul să începeți să construiți și să personalizați site-ul dvs.! Câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți în continuare includ:

 • Alegeți o temă WordPress care să fie perfectă pentru site-ul dvs. web.
 • Creați pagini pentru site-ul dvs. web, cum ar fi o pagină de pornire și o pagină despre, de exemplu.
 • Adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. folosind un plugin de tip WordPress WPForms.
 • Instalați câteva alte pluginuri WordPress pentru a face site-ul dvs. web și mai puternic, cum ar fi pluginurile SEO.
 • Începeți să construiți o listă de e-mail cu un instrument de genul OptinMonster.

Sperăm că v-a plăcut această postare și că acum știți să găzduiți un site web. Dacă v-a plăcut acest articol, luați în considerare să consultați celelalte postări ale noastre despre ce este partajat VPS vs gazduire dedicată și Cum să începeți un blog WordPress (& Faceți un venit suplimentar).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map