Cum să-ți crești lista de e-mail FAST! (23 Sfaturi nesigur de ușoare)

sfaturi pentru a obține mai mulți abonați de e-mail


Căutați cele mai bune sfaturi pentru a vă crește lista de e-mailuri? În calitate de proprietar al companiei, veți avea nevoie de o listă de adrese de e-mail pentru a partaja știri, oferte, conținut și multe altele. Ai nevoie de abonați adevărați care interacționează cu tine și care iau măsuri la e-mailurile tale.

În acest articol, vom împărtăși 23 de sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți mai mult mai mulți abonați de e-mail.

Înainte de a începe, vă recomandăm să folosiți un serviciu de e-mail marketing, cum ar fi AWeber, MailChimp, Drip sau Contact constant pentru campaniile dvs. de e-mail.

Toate setate? Grozav. Iată sfaturile noastre preferate, bazate pe experiențele noastre personale, pentru a vă crește cu ușurință lista de e-mailuri:

1. Creați o fereastră emergentă

Este posibil să aveți un trafic bun, dar știați că peste 65% dintre acei vizitatori nu vor mai veni niciodată pe blogul dvs.?

Nu pentru că nu vor să viziteze din nou sau că blogul dvs. nu este suficient de atractiv. Adevăratul motiv este că este posibil să nu te mai găsească niciodată. Cu toate acestea, dacă îi faceți să se aboneze la lista de e-mailuri, atunci vor auzi cu siguranță de dvs. și vă vor vizita mai des blogul.

Să ai o casetă de abonamente este excelent, dar ce vei face despre acei vizitatori care pleacă fără abonament?

Ceea ce ai nevoie este Tehnologia de ieșire-intenție. Funcționează inteligent pentru a afișa un pop-up opt-in pentru utilizatorii care urmează să părăsească blogul.

Ieșiți de tehnologia Intent în OptinMonster

Pentru a crea un pop-up Exit-Intent, va trebui să utilizați OptinMonster, cel mai bun instrument de generare de plumb de pe piață. Pur și simplu înscrieți-vă la probă gratuită a OptinMonster și îl puteți actualiza după cum este necesar.

În primul rând, va trebui creați o campanie în OptinMonster. După aceea, îndreptați-vă către Reguli de afișare »Când ar trebui să apară campania? »La ieșire-intenție pagină și activează regula afișajului făcând clic pe comutarea stării.

Activați regula afișajului

La crearea unei ferestre pop-up Exit-Intent, va trebui să-l faceți atractiv și benefic, astfel încât vizitatorii vor să-și partajeze e-mailul. Încercați să le faceți o ofertă pe care nu o pot refuza. Ceea ce ne aduce la …

2. Distribuie reduceri și oferte

Un optin poate împiedica vizitatorul să închidă pagina, arătându-le, într-un mod atrăgător de atenție, ce aveți de oferit. Oferă-le reduceri și oferte exclusive în schimbul adresei de e-mail.

Verificați cum site-ul acestui restaurant își ispitește vizitatorii oferind o masă friptură gratuită în schimbul înscrierii:

Reducere și oferte pentru înscriere

Puteți adăuga reduceri și oferte în funcție de nișa dvs. pentru a-l face relevant pentru blogul dvs. Este o modalitate uimitoare de a transforma abandonul vizitatorilor în abonați.

Cu opțiunile de personalizare nelimitate ale OptinMonster, puteți adăuga cu ușurință o imagine și un text în fereastra pop-up Exit-Intent pentru a vă crește lista de e-mailuri.

3. Creați un Optin în doi pași

Mă întreb ce este o optină în doi pași?

Este o tehnică simplă pentru a face vizitatorii dvs. să se înscrie pe lista dvs. de e-mail cu un pic de pumn psihologic. Puteți crea acest tip de optină folosind OptinMonster.

După ce campania dvs. este gata, va trebui să accesați Reguli de afișare »Când ar trebui să apară campania? setări și accesați fila MonsterLink ™ (pe clic) pentru a o activa.

După aceea, puteți copia codul și lipiți-l în orice pagină sau postare pe blogul dvs..

Optină în doi pași

Va afișa campania cu un buton. Odată ce utilizatorii fac clic pe buton, vor vedea campania dvs. și își vor arunca adresa de e-mail pentru a finaliza procesul.

Ar trebui să urmați acest ghid pas cu pas cum să creați un optin în doi pași pentru campaniile dvs. de e-mail pentru informații mai detaliate.

4. Adăugați un mesaj atractiv de bun venit

cum să-ți crești lista de e-mailuri - mesaj de bun venit

Prima impresie a blogului tău ar trebui să fie interesantă și atrăgătoare. Uneori, un mesaj puternic și atractiv de bun venit poate fi o sursă excelentă de a primi abonați prin e-mail.

Acest lucru este util în special atunci când publicați un articol de oaspeți pe un blog de renume și ați dorit să-i întâmpinați pe acei cititori pe blogul dvs..

De asemenea, puteți oferi o ofertă bună în mesajul dvs. de bun venit și puteți utiliza un optin în doi pași, astfel încât vizitatorii se pot abona la lista dvs. de e-mail după ce le-ați interesat.

5. Adăugați un Optin și un CTA în partea de jos a postărilor

Acei vizitatori care au citit postările de pe blog până la sfârșitul lor sunt deosebit de importanți. Le place atât de mult conținutul tău, încât nu au sărit în mijlocul articolului.

Acum, este momentul potrivit pentru a le transforma dintr-un vizitator trecător într-un cititor obișnuit. Puteți adăuga un CTA la sfârșitul postării pentru a cere cititorilor să introducă e-mailul lor.

OptinMonster vă permite să adăugați un widget după conținut pentru ca cititorii dvs. să se aboneze direct de pe blogul dvs. În acest fel, nu va trebui să adăugați manual campania la fiecare postare pe blog.

6. Creați magneți de plumb

Un magnet de plumb este similar cu o ofertă de schimb pentru vizitatorii blogului tău. Le oferiți o resursă gratuită și utilă, iar acestea vă oferă adresele de e-mail. Este o tehnică dovedită și vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri.

Dar dacă nu ai nimic de oferit vizitatorilor tăi? Ce se întâmplă dacă nu aveți un eBook sau o listă de verificare gratuită?

Nu vă faceți griji! Iată o soluție ușoară: adunați cele mai populare articole pe blog și convertiți-le într-un fișier PDF. Pur și simplu vizitați Imprimare prietenoasă și adăugați adresa URL a unuia dintre articolele dvs. Faceți clic pe butonul PDF buton și descărcați-l.

Acum aveți un magnet de plumb pe care să-l oferiți vizitatorilor dvs. și puteți crea oricâte aveți nevoie. Simplu!

Apoi, va trebui să accesați constructorul de campanii OptinMonster și să vizitați pagina Succes tab. De acolo, va trebui să vă deschideți blocuri în meniul din stânga. Adăugați un bloc de butoane la optina de succes și denumiți-l Descarcă acum.

Descarcă tema de succes

După aceea, mergeți la Acțiune buton pentru a adăuga adresa URL a magnetului de plumb. Acesta va permite utilizatorilor dvs. să descarce resursa imediat după ce își introduc adresa de e-mail.

Pentru mai multe informații, consultați postarea noastră pe cum să livrezi mai eficient un magnet de plumb.

7. Adăugați blocarea conținutului

Blocarea conținutului este un alt mod uimitor de a-ți crește rapid lista de e-mailuri. Puteți bloca o parte din conținut și cereți cititorilor să își adauge adresa de e-mail și să vă abonați pentru a continua să citiți postarea.

Acest lucru se poate face cu, ați ghicit: OptinMonster.

Pentru început, va trebui să vă dați seama care sunt cele mai populare articole de pe blogul dvs. cu cel mai mult trafic. Pentru utilizatorii WordPress, MonsterInsights face o treabă grozavă la afișarea postărilor cu cel mai mare trafic în tabloul de bord.

Dacă nu utilizați WordPress, atunci pur și simplu accesați Google Analytics și faceți clic pe Comportament »Conținut site» Pagini de destinație. Vă va afișa postările cu cel mai mare trafic.

În continuare, va trebui creați o campanie post-post sau inline. În setările constructorului de campanii, va trebui să accesați Optin »Blocarea conținutului.

Blocarea conținutului

Aici puteți defini modul în care doriți să blocați conținutul pentru cititorii dvs..

După ce vizitatorii se abonează, vor putea citi articolul complet și lista dvs. de e-mailuri va crește.

8. Folosiți variații de culoare

lista de e-mailuri - utilizați variații de culoare

Culorile joacă un rol important în atragerea vizitatorului către campania dvs. Culorile pop-up-ului, butonul de înregistrare, imaginea, textul etc. sunt cruciale. Culorile diferite lasă un efect diferit asupra privitorului.

Pentru utilizatorii OptinMonster, este foarte ușor să schimbați culorile aproape tuturor elementelor utilizate în campanie. Trebuie doar să selectați elementul și acesta va afișa opțiunea de editare în partea stângă. Vă permite să selectați orice culoare pentru elementele dvs. cu instrumentul puternic de selecție de culori.

Ar trebui să verificați acest lucru cercetare în ce culoare se transformă cei mai mulți abonați.

Depinde de contextul formei dvs. de optină. Asigurați-vă că alegeți cu atenție culorile și faceți-vă optinul interactiv.

9. Testează-ți optinele

Încă îți faci griji pentru culori? Puteți pune întreaga campanie într-un test split A / B pentru a vedea ce formă de optină funcționează cel mai bine pentru dvs..

Vă recomandăm să folosiți Google Optimize, un produs gratuit de testare și personalizare A / B de către Google. Vă permite să efectuați cu ușurință experimente pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pe site-ul dvs. Cel mai bun lucru este că Google Optimize este construit chiar deasupra Google Analytics, astfel încât să puteți începe să utilizați datele dvs. Analytics pentru a efectua teste A / B și să vă îmbunătățiți conversiile de formă optin imediat..

Folosind Pluginul MonsterInsights este cel mai simplu mod de a conecta Google Analytics și Google Optimize cu site-ul dvs. WordPress. Cu al ei; cu al lui Adăugare Google Optimize, puteți crea mai multe variante ale formei dvs. și puteți efectua cu ușurință testarea A / B split.

Adăugare Google Optimize

Ar trebui să consultați acest ghid cum se formează teste A / B și crește abonații pentru instrucțiuni pas cu pas.

10. Folosiți Trigger Words pentru butoane

Va trebui să adăugați un text valoros pentru vizitatori pe butoanele CTA. Utilizarea cuvintelor personalizate poate fi extrem de atractivă.

De exemplu, ar trebui să folosiți „Descărcați eBook-ul meu” în loc de „Descărcați eBook-ul” sau „Încearcă încercarea mea gratuită” în loc de „Încearcă încercarea gratuită”.

Acestea sunt doar câteva exemple de bază pentru crearea de butoane CTA mai personalizate pentru vizitatori. Dacă încă nu sunteți sigur în legătură cu textul, puteți să îl testați cu A / B împărțit cu mai multe variații pe formularele dvs. optin.

11. Adăugați mărturii în Optină și CTA

V-ați folosit vreodată mărturiile pentru altceva decât să le adăugați pur și simplu la o pagină cu mărturii?

Puteți afișa aceste mărturii în campaniile dvs. și în formularele de opțiune pentru noii vizitatori pentru a vedea ce au spus alți utilizatori despre dvs. Este o metodă viabilă, iar beneficiul este simplu: creșteți lista de e-mailuri.

Încă nu aveți destule mărturii? Puteți utiliza, de asemenea, cotații de la clienții dvs. pe care le-ați primit în e-mailuri de apreciere sau un Tweet laudând munca dvs. Folosește tot ceea ce spune ceva bun despre tine sau produsele tale, pentru a-ți liniști vizitatorii … și vor deveni abonați rapid!

12. Construiți o pagină de destinație

Ce este o pagină de destinație?

Ei bine, o pagină de destinație este o pagină simplă a site-ului dvs. ca toate celelalte pagini. Cu toate acestea, veți adăuga campania dvs. de e-mail vizată pe această pagină. Când vizitatorii dvs. aterizează aici, le va fi important să se aboneze înainte de a merge mai departe pe site-ul dvs. web.

O pagină de destinație este creată pentru a vă asigura că publicul dvs. ar trebui să vadă conținut concentrat (adică campania dvs. de e-mail). Este o metodă testată și de succes pentru a vă crește lista de e-mailuri.

Pentru a construi rapid o pagină de destinație, puteți utiliza un plugin pentru pagina de destinație WordPress pe site-ul dvs..

Puteți conecta această pagină de destinație în promoțiile dvs. plătite pe rețelele de socializare, e-mailurile, sursele de recomandări și multe altele.

13. Adăugați un link de campanie în semnătura dvs. de e-mail

Trimiteți o mulțime de e-mailuri în fiecare zi? Dacă adăugați linkul la cea mai recentă campanie sub fiecare e-mail, atunci veți promova campania exponențial în continuare.

După crearea campaniei dvs. în OptinMonster, va trebui să vizitați Opțiuni de publicare a campaniei și faceți clic pe butonul MonsterLink ™ accesibil.

Monsterlinks partajabile

Acum, aveți un MonsterLink ™ partajabil pe care îl puteți utiliza oriunde pentru a vă distribui campania, iar o semnătură de e-mail este locul perfect. Indiferent de furnizorul de e-mail pe care îl utilizați, există o opțiune de a crea o semnătură de e-mail.

Pentru utilizatorii Gmail, puteți accesa Setări »General și căutați Semnătură camp.

Semnatura email

Puteți adăuga linkul pentru pagina dvs. de destinație, pagina campaniei sau orice altă pagină care are o opțiune pentru cititori la abonați.

14. Nu cereți prea multe informații

Puteți adăuga cât mai multe câmpuri în formularele de înscriere dorite. Dar, aveți nevoie de TOATE informațiile de la vizitator? De obicei, o adresă de e-mail este suficientă pentru a obține utilizatorul la bord.

Dacă utilizați OptinMonster, atunci puteți elimina pur și simplu câmpurile suplimentare din formularele dvs. optin care nu sunt necesare.

Ascundeți câmpul de nume

De exemplu, faceți clic pe câmpul nume din constructorul dvs. de înscriere și opțiunile sale vor apărea în partea stângă. Puteți să îl dezactivați făcând clic pe setarea de comutare.

15. Adăugați un link Optin în Twitter-ul dvs. Bio

Un alt mod minunat de a-ți promova campania și de a-ți crește lista de e-mailuri este să adaugi un link partajabil în bio-ul tău Twitter. Este posibil să aveți urmări bune pe Twitter, iar oamenii vor să vadă mai multe de la dvs..

Pur și simplu editați bio-ul dvs. Twitter și adăugați un link la pagina campaniei dvs. sau la un articol popular cu un formular optin atrăgător.

16. Creați butonul de înregistrare pe pagina Facebook

Fiecare afacere profesională are prezență pe Facebook. Există o opțiune pe paginile Facebook pentru a adăuga un link cu clic cu textul butonului implicit, cum ar fi Book Now, Contact us, Sign Up, etc..

Inscriere pe pagina de Facebook

Puteți afișa acest buton lângă opțiunea Facebook Like pe pagina dvs. de afaceri. Vă permite să atașați adresa URL a campaniei cu ajutorul butonului. Puteți derula, de asemenea, campanii de marketing plătite pentru acest buton de înscriere.

Fanii dvs. de Facebook vor apăsa pe buton și se vor înscrie la campanie.

17. Activează-ți conturile sociale

Este posibil să petreci mult timp pe mai multe canale de socializare pentru a interacționa cu conexiunile tale.

De ce nu folosești acest timp pentru a-ți face piața campaniei și a-ți crește lista de corespondență?

Nu este necesar să vă faceți spam linkul de campanie pe canalele de socializare. Calea corectă este de a ajuta persoanele care caută o soluție la problemele lor, iar problemele lor ar trebui să fie relevante pentru nișa ta.

După ce vă aflați în grupuri, oamenii se vor conecta automat cu dvs. și vor avea nevoie de mai multe de la dvs. Va fi momentul potrivit pentru a-i abona la lista dvs. de e-mail.

18. Reclamați-vă campania

creșterea listei dvs. de e-mail - anunț facebook

După ce ajutați activ oamenii pe Facebook și alte platforme de socializare, este timpul să vă promovați campania pe canalele sociale.

Ar trebui să planificați o promoție plătită pentru campania dvs. pe platformele de socializare și să monitorizați creșterea listei de abonați.

19. Ascundeți elementele inutile

Este posibil să aveți o bară laterală lungă, cu o mulțime de opțiuni pentru vizitatori. Cu toate acestea, vizitatorii s-ar putea să nu fie interesați de multe dintre aceste widget-uri cu bara laterală.

Pur și simplu concentrați-vă pe obiectivul principal: creșteți lista de e-mailuri. Cu cât adăugați mai multe distracții, cu atât mai puține șanse să aveți abonați. Va trebui să ascundeți tot puful și să afișați optinele în mod vizibil pentru ca cititorii să-și introducă e-mailul și să se alăture listei dvs. de corespondență.

20. Utilizați caseta de selectare a abonamentului în formularele de contact

Dacă site-ul dvs. web este construit pe WordPress, atunci puteți utiliza pluginul WPForms pentru a adăuga o casetă de validare a abonamentului cu formularul de contact. WPForms se integrează cu furnizorii populari de servicii de e-mail precum AWeber, MailChimp și Constant Contact.

Caseta de selectare Abonare

Este cel mai simplu mod pentru vizitatorii dvs. de a vă abona la lista dvs. de e-mail în timp ce trimiteți un formular de contact.

Ar trebui să consultați aceste ghiduri pentru a afla separat despre fiecare furnizor de servicii de e-mail:

Cum să adăugați o casetă de validare înregistrare MailChimp în formularul de contact
Cum să adăugați o casetă de selectare AWeber la formularul de contact
Cum să adăugați o casetă de selectare pentru înregistrare constantă în formularul de contact

21. Adăugați linkul campaniei în paginile de mulțumire

Când vizitatorii adaugă comentarii pe site-ul dvs., le puteți redirecționa către o pagină de mulțumire. Pe această pagină, puteți afișa caseta de abonare folosind butonul Comentarii de la Yoast plugin în WordPress.

Deoarece au depus efortul de a lua legătura cu dvs., există șanse mari să vă semneze formularul de abonament.

22. Distribuie legături către alte bloguri

Există mai multe bloguri cu mult trafic care oferă accesul la campanii interesante, precum al tău, cu publicul lor. Puteți trimite campania dvs. pe aceste bloguri. Odată acceptat, este posibil să vedeți un vârf în lista de e-mailuri.

Puteți, de asemenea, să scrieți postări rapide pentru invitați despre campania dvs. și să le împărtășiți pe blogurile relevante pentru nisa dvs. de afaceri. În acest fel, puteți livra campania dvs. către diferite categorii de public.

23. Pastreaza-l simplu

Ultimul, dar nu cel din urmă.

Mențineți campania simplă pentru vizitatori, deoarece îi va ajuta să se înregistreze rapid, iar lista dvs. de mail va crește. Și, ar trebui să consultați această comparație între OptinMonster și Sumo.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să aflați cum să vă creșteți lista de e-mailuri. De asemenea, poate doriți să consultați ghidurile noastre despre cum puteți crea un e-mail de afaceri gratuit în mai puțin de 5 minute și cum puteți crea un e-mail în mod corect..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map