Cum să îmbunătățiți performanța și viteza WordPress (sfaturi pentru experți)

face site-ul wordpress mai rapid


Vă întrebați cum să faceți mai rapid site-ul dvs. WordPress? Site-ul dvs. WordPress trebuie să funcționeze cu viteză maximă. Dar dacă site-ul dvs. pare să fie puțin lent, cum puteți spori performanța și viteza WordPress? Nu vă faceți griji, nu trebuie să cunoașteți niciun cod complicat pentru a face site-ul dvs. WordPress mai rapid.

În acest articol, vă vom arăta cum să îmbunătățiți performanța și viteza WordPress. În plus, sfaturile pe care le vom împărtăși sunt suficient de ușoare pentru ca începătorii WordPress să le stăpânească. Deoarece este un ghid lung, pas cu pas, iată un tabel cu conținut care să te ajute să îți găsești drum în jurul articolului.

Cuprins – Sporirea performanței WordPress

Îmbunătățirea performanței WordPress – Noțiuni introductive

Crearea unei fundații solide pentru un site web rapid

Optimizarea performanței WordPress – cele mai bune practici

Fine Tuning WordPress pentru viteză

Acum, să începem.

Statistici de viteză a site-ului web: de ce este importantă viteza și performanța WordPress?

site-ul de viteză-statistici

Viteza și performanța site-ului dvs. WordPress sunt mai importante decât credeți. Trebuie să faceți mai rapid site-ul dvs. WordPress nu numai pentru propria dvs. liniște sufletească, ci și pentru vizitatorii site-ului și clienții dvs..

Un site web lent poate afecta negativ experiența utilizatorului site-ului dvs. web, ceea ce face frustrant pentru utilizatori să viziteze și să interacționeze cu site-ul dvs. web. Oamenii nu au timp sau răbdare să aștepte în jurul unui site de încărcare lentă. Așadar, dacă site-ul dvs. web nu se încarcă suficient de repede, riscați ca utilizatorii să renunțe la site-ul dvs. web înainte de a se încărca.

Site-urile mai lente sunt de asemenea împinse mai departe în rezultatele motorului de căutare, ceea ce îngreunează utilizatorii să descopere site-ul dvs. web în primul rând..

În plus, un site web lent, cu performanțe slabe, poate afecta și capacitatea dvs. de a face conversii.

Aruncați o privire la aceste statistici care arată cât de important este să faceți mai rapid site-ul dvs. WordPress:

 • 79% dintre clienții care raportează nemulțumirea față de performanța site-ului web sunt mai puțin susceptibili să cumpere din nou acel site.
 • O întârziere de 1 secundă înseamnă o reducere de 7% a conversiilor.
 • O a doua întârziere în timpul încărcării paginii înseamnă o pierdere de 11% în vizualizările paginii.
 • Dacă site-ul dvs. face 100,00 USD / zi, 1 secundă de îmbunătățire a vitezei de pagină aduce un plus de 7000 USD zilnic. (HubSpot)

După cum vedeți, atunci când creați un site WordPress, trebuie să luați în considerare performanța și viteza site-ului dvs. web. Acesta va menține vizitatorii site-ului dvs. fericiți, va crește traficul site-ului și va genera vânzări.

Ce încetinește site-ul dvs. WordPress?

Există o serie de factori care determină încărcarea lentă a site-ului dvs. web. Știind care este cauza site-ului dvs. lent, vă va ajuta să faceți mai rapid site-ul dvs. WordPress și să evitați greșelile în viitor care ar putea dăuna performanței site-ului dvs..

Cele mai frecvente motive care încetinesc site-ul dvs. web sunt următoarele:

 • Gazduire WordPress – Viteza lentă a site-ului dvs. web nu poate fi vina ta. Este posibil ca serverul dvs. de găzduire web să nu ofere viteză suficientă site-ului dvs. web.
 • Imagini – Dacă site-ul dvs. web este greu de imaginat și dacă imaginile respective nu sunt optimizate, ar putea duce la încetinirea timpului de încărcare a paginii.
 • Pluginuri WordPress – Dacă aveți prea multe pluginuri WordPress sau un plugin prost codificat, poate încetini site-ul.
 • WordPress depășit – Dacă nu vă mențineți actualizat site-ul WordPress, acesta vă poate afecta viteza site-ului.
 • Scripturi externe – Anunțurile, încărcătoarele de fonturi și alte scripturi externe pot face ca site-ul dvs. să fie lent.
 • Configurare WordPress – Dacă site-ul dvs. WordPress nu servește pagini în cache, acesta vă poate supraîncărca serverul și poate determina site-ul dvs. să încetinească sau să se prăbușească..

În acest moment, acești factori pot fi confuzi pentru dvs. și este posibil să nu știți cum să-i remediați. Dar nu vă faceți griji, vom intra în acest lucru mai târziu în articol.

Cât de rapid ar trebui să se încarce site-ul dvs. WordPress?

Acum, dacă știți de ce trebuie să faceți mai rapid site-ul dvs. WordPress, vă puteți întreba cât de rapid ar trebui să se încarce site-ul dvs. web?

Ei bine, conform statisticilor, 47% dintre clienți se așteaptă ca o pagină web să se încarce 2 secunde sau mai puțin. În timp ce 64% dintre utilizatorii de smartphone-uri se așteaptă ca paginile să se încarce în mai puțin de 4 secunde.

2 secunde sau mai puțin ar putea părea viteza fulgerului pentru dvs., dar puteți face site-ul dvs. web să încarce rapid, fără a fi necesar să sacrificați experiența clientului.

Cum să testați viteza și performanța site-ului dvs. WordPress?

Înainte de a merge mai departe, mai întâi trebuie să faceți câteva testări. Testarea vitezei și a performanței site-ului dvs. web vă va ajuta să determinați cât de multă muncă trebuie să faceți pentru a face site-ul dvs. WordPress mai rapid.

Acum, nu puteți doar să vă deschideți browserul, să navigați pe site-ul dvs. și să utilizați un cronometru pentru a testa viteza site-ului. Trebuie să utilizați un instrument care va testa viteza site-ului dvs. pentru dvs..

Un instrument de testare a vitezei site-ului web vă va putea oferi cele mai precise rezultate pentru viteza site-ului dvs., în toate circumstanțele.

Deoarece vizitați site-ul dvs. deseori, site-ul dvs. web se va încărca aproape instantaneu pentru dvs. Acest lucru se datorează browserelor moderne, cum ar fi Google Chrome care stochează site-ul dvs. web în cache. Dar pentru un utilizator care nu a vizitat site-ul dvs. web anterior, site-ul dvs. s-ar putea încărca foarte diferit pentru ei.

Utilizatorii din diferite locații geografice ar putea experimenta diferit site-ul dvs. web.

Așadar, pentru a avea o idee mai exactă a vitezei site-ului dvs. WordPress, vă recomandăm să utilizați instrumentul nostru gratuit de testare a vitezei site-ului pentru WordPress.

Pur și simplu introduceți adresa URL a site-ului dvs. web, faceți clic pe butonul Analizați site-ul web buton și veți primi un raport gratuit cu privire la viteza și performanța site-ului dvs. WordPress.

site-speed-test-unealtă

Instrumentul nostru gratuit de testare a vitezei vă va oferi timpul de încărcare a paginii, gradul de performanță, dimensiunea paginii și cererile. Un alt beneficiu al instrumentului nostru este că acesta vă va oferi, de asemenea, sfaturi acționabile despre cum puteți îmbunătăți viteza și performanța site-ului dvs. web.

În plus, puteți verifica, de asemenea, uptime-ul site-ului dvs. web cu ajutorul site-ului nostru gratuit de verificare a uptimei site-ului.

Timpul de funcționare al site-ului este momentul în care site-ul dvs. web este disponibil pentru utilizatori pe o perioadă de timp. Desigur, dacă site-ul dvs. este redus deseori, acest lucru este frustrant pentru vizitatorii și clienții site-ului.

Uneori, site-ul dvs. web ar putea fi redus pentru dvs., dar nu și pentru alți utilizatori și invers. Puteți utiliza verificatorul nostru de funcționare pentru a vedea instantaneu dacă site-ul dvs. este redus sau nu.

Corecții ușoare pentru a face site-ul dvs. WordPress mai rapid

Acum, dacă știți de ce viteza site-ului dvs. WordPress este importantă, ce anume face ca site-ul dvs. să fie lent și care este viteza propriului site WordPress, este timpul să începeți să faceți mai rapid site-ul dvs. WordPress.

Toate sfaturile pe care le vom împărtăși sunt ușor de făcut, nu trebuie să știi prea multe despre codificare pentru a crește viteza site-ului dvs. WordPress. În funcție de cât de rapid sau lent este site-ul dvs., puteți implementa toate aceste sfaturi sau doar câteva.

Acum, să ne scufundăm în acești pași simpli pe care îi puteți face pentru a face site-ul dvs. WordPress mai rapid.

Alege cel mai bun Gazduire WordPress

Așa cum am menționat mai devreme, găzduirea WordPress pe care o alegeți pentru site-ul dvs. web poate fi cauza vitezei dvs. lente și a performanțelor slabe.

Cele mai comune 2 tipuri de găzduire sunt:

 • Gazduire comună – Serviciile de găzduire partajate precum Bluehost și SiteGround sunt alegeri populare și iau măsuri suplimentare pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. web. Dar singurul dezavantaj al găzduirii partajate este că trebuie să partajați resursele serverului cu ceilalți clienți. Așadar, în timpul perioadelor maxime de trafic, concurați cu toate site-urile web vecine de pe server pentru a obține rapid vizitatorii site-ului dvs. Dacă unul dintre acele site-uri web învecinate primește o grămadă de trafic, acesta poate încetini site-ul.
 • Gazduit WordPress găzduit – Pe de altă parte, cu hostingul WordPress complet gestionat cu un furnizor precum WPEngine, toate aspectele tehnice ale gestionării unui site web sunt realizate pentru dvs. – exclusiv pentru dvs. De obicei este o opțiune mai scumpă, dar site-ul dvs. va fi mai rapid și mai sigur.

Așadar, dacă doriți să sporiți viteza și performanța site-ului dvs. web, luați în considerare trecerea la găzduirea WordPress gestionată cu un furnizor precum WPEngine, care este recomandarea noastră pentru cel mai bine gestionat găzduire WordPress. De asemenea, puteți consulta comparația noastră în profunzime a găzduirii partajate sau administrate.

Alegeți o temă WordPress cu încărcare rapidă

Alegerea unei teme WordPress greșite poate încetini în mod dramatic viteza site-ului dvs. web. Unele teme sunt slab concepute pentru viteză și performanță – sunt îmbogățite cu atât de multe funcții, cum ar fi animații flashy, machete complicate și multe altele. Chiar dacă nu utilizați multe dintre funcțiile pe care le oferă tema dvs., codul temei trebuie să fie încărcat.

Așadar, pentru a face site-ul dvs. WordPress mai rapid și pentru a spori performanța, alegeți o temă care să aibă doar funcțiile de care aveți nevoie și este construită pentru viteză.

Accesați o temă dintr-un magazin de temă WordPress premium precum StudioPress, Themify sau CSSIgniter. Toate temele lor sunt de top – sunt codificate și proiectate pentru viteză.

De exemplu, tema StudioPress Authority Pro este încă elegantă, are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un site web profesionist și este proiectată cu viteză.

StudioPress-autoritate-pro

Alegeți un design minimalist al site-ului

Vorbind despre alegerea uneia dintre cele mai bune teme WordPress, luați în considerare să mergeți cu un design minimalist al site-ului pentru a oferi site-ului dvs. un impuls în ceea ce privește viteza și performanța..

Nu numai că site-urile minimaliste sunt foarte la modă acum, dar ajută și site-ul dvs. să se încarce mai rapid. O temă WordPress concepută cu minimalism în minte se va reduce la dezordine, astfel încât site-ul dvs. web nu va lua atât timp cât să se încarce.

În plus, un design minimalist este excelent și pentru experiența utilizatorului.

Aruncați o privire la această temă uimitoare minimalist. Tema elegantă a Themify este concepută cu simplitate în minte. Îndepărtează toate animațiile fanteziste și efectele grafice pentru a vă concentra pe conținutul dvs. și a accelera site-ul.

themify-elegant temă

Puteți avea o temă WordPress concepută să se încarce rapid, dar, până la urmă, cu cât este mai simplă tema WordPress, cu atât mai rapid se va încărca. Puteți consulta și lista noastră cu cele mai bune teme WordPress multifuncționale.

Utilizați un plugin de cache WordPress

Utilizarea unui plugin bun de memorie în cache este esențială pentru a crește viteza și performanța site-ului dvs. WordPress. Cum face un plugin de memorie în cache mai rapid site-ul dvs. WordPress?

Un plugin de memorie cache generează pagini HTML statice ale site-ului dvs. web și îl salvează pe server. De fiecare dată când un utilizator vă vizitează site-ul, pluginul de memorie în cache va servi o pagină HTML mai ușoară, în loc să prelucreze cele mai grele scripturi PHP WordPress pe care le avea înainte. Acest proces grăbește cu adevărat timpul de încărcare a paginii.

Unul dintre cele mai bune pluginuri de memorie în cache WordPress, în opinia noastră, este WP Rocket.

wp-racheta-cache-plugin

Acest popular plugin de memorie în cache premium este foarte ușor de utilizat. Odată activat pluginul, memoria cache a paginii va începe automat.

În afară de stocarea în cache a paginilor, alte funcții oferite de WP Rocket includ preîncărcarea în cache, compresia fișierelor statice, imagini la cerere, minificarea fișierelor HTML, JavaScript și CSS și multe altele.

Pentru mai multe dintre recomandările noastre, consultați postarea noastră cu cele mai bune 7 plugin-uri de memorie în cache WordPress comparativ.

Optimizați automat imaginile pentru viteză cu un plugin WordPress

Site-urile foarte grele de imagine necesită mai mult timp la încărcare. Acest lucru se datorează faptului că fișierele tipice de imagine sunt atât de mari. Dar nu poți scăpa de toate imaginile de pe site-ul tău – sunt importante pentru designul și experiența utilizatorului, deci ce poți face?

În primul rând, puteți redimensiona imagini mari înainte de a le adăuga pe site-ul dvs. Dar, puteți face un pas mai departe decât acela prin comprimarea imaginilor.

Puteți optimiza și comprima ușor imaginile cu viteză folosind un plugin de compresie a imaginilor WordPress. Una dintre alegerile noastre de top pentru cele mai bune pluginuri de compresie a imaginii este reSmush.it.

resmush-it-image-compresie-plugin

reSmush.it este cel mai popular plugin de compresie de imagini disponibil, utilizat de peste 300.000 de site-uri web. Cu acest plugin puteți optimiza automat imaginile pe măsură ce sunt încărcate. De asemenea, oferă posibilitatea de a optimiza în mod masiv toate imaginile mai vechi cu doar 2 clicuri.

Unele alte plugin-uri excelente de compresie a imaginii includ EWWW Image Optimizer, WP Smush, și ShortPixel Image Optimizer.

Ștergeți pluginurile neutilizate

Una dintre cele mai mari avantaje ale lansării unui blog sau a unui site web pe WordPress este că ai acces la mii de plugin-uri gratuite pentru a-ți face site-ul mai puternic. La prima pornire, s-ar putea să înnebuniți instalând fiecare plugin care vă este chiar puțin interesant.

Dar dacă aveți o mulțime de pluginuri pe site-ul dvs. pe care nu îl utilizați, acesta vă poate încetini site-ul. Acesta este motivul pentru care este important să ștergeți pluginurile neutilizate. Chiar și pur și simplu dezactivarea pluginurilor pe care nu le utilizați va reduce cantitatea de cod pe care trebuie să o încarce site-ul dvs..

Același lucru este valabil și pentru teme și media. Dacă nu ai nevoie de ele, aruncă-le.

Alegeți pluginuri mai rapide

Plugin-urile WordPress pot fi adaosuri bune la site-ul dvs. web, dar trebuie să fiți atenți pe care alegeți să le adăugați pe site-ul dvs. web. Pluginurile slab codificate pot afecta în mod dramatic viteza site-ului dvs. web, motiv pentru care este atât de important să instalați numai cele mai bune și mai rapide pluginuri pe site-ul dvs..

Dacă nu sunteți sigur dacă un anumit plugin determină încetinirea site-ului dvs., puteți pur și simplu să executați un test. Puteți utiliza instrumentul nostru gratuit de testare a vitezei site-ului web pentru a testa viteza site-ului dvs. cu pluginul instalat și activat și fără plugin. Dacă site-ul dvs. web scade cu pluginul instalat, este un semn bun că pluginul vă cauzează probleme.

În general, atunci când alegeți un plugin pentru site-ul dvs. web, este mai bine să cercetați și să alegeți unul care are recenzii grozave. Publicăm în mod regulat liste pentru recomandările noastre cu cele mai bune pluginuri pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune pluginuri WordPress pentru site-ul dvs. web.

De exemplu, alegerea noastră de top pentru cel mai bun plugin pentru constructor de forme este WPForms. Cea mai bună alegere pentru pluginurile pentru creatorul de pagini este Beaver Builder, iar recomandarea noastră pentru cel mai bun plugin de galerie este Envira Gallery.

Urmăriți articolele noastre pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune pluginuri WordPress pentru site-ul dvs. web care nu vă vor afecta viteza sau performanța site-ului.

Mențineți WordPress actualizat

O altă soluție ușoară pentru ca site-ul dvs. WordPress să fie mai rapid este să vă actualizați WordPress. Echipa WordPress vine în mod constant cu actualizări minore și majore pentru tehnologia sa de bază. Aceste actualizări apar dintr-un motiv, fie că trebuie să introducă noi funcții și îmbunătățiri, să remedieze erori și chiar să adauge corecții pentru a îmbunătăți viteza.

Mulți furnizori de găzduire au grijă automat de principalele actualizări WordPress pentru tine. Dar, trebuie să vă faceți totuși partea pentru a vă asigura că site-ul dvs. WordPress rulează cea mai recentă versiune.

În tabloul de bord WordPress, faceți clic pe Actualizări. Aici, veți fi anunțat dacă executați cea mai recentă versiune WordPress. Dacă nu, îl puteți actualiza.

Keep-wordpress-actualizat

În această zonă puteți vedea, de asemenea, toate pluginurile care trebuie actualizate. Pluginurile dvs. ar trebui să fie mereu actualizate din același motiv pentru care trebuie să fie actualizate și nucleul WordPress: pentru performanțe maxime, viteză și securitate.

Asigurați-vă site-ul dvs. WordPress

Nu uitați că site-ul dvs. web poate fi încetinit nu numai el însuși, dar poate fi încetinit și prin acțiunile altor persoane – hackeri.

O parte importantă a păstrării vitezei și performanței site-ului dvs. este optimă prin asigurarea site-ului dvs. WordPress. De exemplu, atacurile de refuz de serviciu (DOS) sunt frecvente. Aceste tipuri de atacuri preiau resursele serverului dvs. și încetinesc site-ul dvs. pentru a direcționa traficul site-ului dvs. către propriul site web. Deci, pentru a vă proteja site-ul de aceste tipuri de atacuri și altele, asigurați-vă că vă asigurați site-ul WordPress.

Vă recomandăm să utilizați un plugin de securitate pentru a vă proteja cu ușurință site-ul, iar unul dintre cele mai bune pluginuri de securitate este Sucuri.

-WordPress-Sucuri de securitate-plugin

Sucuri remediază obstacolele și previne atacurile viitoare cu monitorizare continuă. Acest plugin este, de asemenea, optimizat pentru a accelera site-ul. Acestea oferă funcții rapide, cum ar fi servere de înaltă performanță, opțiuni inteligente de memorie în cache, rețea globală anycast, suport rapid HTTP / 2 și multe altele.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă Sucuri.

Optimizează-ți pagina de pornire pentru viteză

Pagina principală este probabil primul loc în care vor accesa vizitatorii noștri. Dacă pagina dvs. de pornire se încetează încet, riscați ca acești vizitatori să renunțe la site-ul dvs. web, chiar înainte să se uite la restul paginilor. Deci, din acest motiv, trebuie să vă optimizați pagina de pornire pentru rapiditate.

O mulțime de teme WordPress sunt concepute pentru a afișa postări pe blog pe pagina de pornire. Însă postările pe blog sunt de obicei conținut lung. Cu cât aveți mai mult conținut pe pagina dvs. de pornire, cu atât va dura mai mult timp la încărcare.

Deci, pentru a optimiza pagina dvs. de pornire pentru viteză, afișați doar extrase din postările de pe blog. În mod implicit, WordPress arată conținutul complet al fiecărui articol pe pagina ta de pornire. În tabloul de bord WordPress, accesați Setări, apoi faceți clic pe Citind. În secțiunea „Pentru fiecare articol dintr-un flux, arătați”, asigurați-vă că selectați „Rezumat” în loc de „Text complet”.

arată-blog-extrase

În timp ce modificați setările pentru a afișa extrase din articolele dvs., ar trebui să luați în considerare și reducerea numărului de postări pe blog afișate pe o pagină. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să accelerați timpul de încărcare. În secțiunea „Pagini cu blog cel mult”, este locul în care puteți seta numărul de postări pe blog pe care doriți să le afișați pe o pagină.

Divizați postările lungi în pagini

De asemenea, puteți împărți postările lungi în pagini diferite pentru a face site-ul dvs. WordPress mai rapid. Dacă scrii articole aprofundate și îndelungate, este minunat pentru SEO-ul tău, iar cititorilor tăi îi va plăcea. Dar, necesită mai mult timp pentru a se încărca.

Așadar, împărțiți acele articole prea lungi în pagini.

Tot ce trebuie să faceți este să când scrieți o postare lungă pe blog, să introduceți o pauză de pagină.

split-lung-posturi in-pagini

Împărțiți comentariile în pagini

Un alt aspect al blogului tău care ar putea determina site-ul tău să fie lent este secțiunea de comentarii. Dacă aveți o secțiune de comentarii pe blogul dvs. plină de activități, este excelent pentru implicarea dvs. Dar nu poate fi atât de mare pentru viteza și performanța site-ului dvs., deoarece site-ul dvs. web trebuie să încarce toate comentariile de fiecare dată când cineva vă vizitează postările de pe blog.

Pentru a combate această problemă și a face site-ul dvs. WordPress mai rapid, împărțiți comentariile în pagini.

Mergi la Setări, apoi Discuţie. Apoi bifează caseta de lângă secțiune pentru „Împărțiți comentariile în pagini”.

make-ta-WordPress-site-mai rapid

Nu încărcați videoclipuri direct pe site-ul dvs. WordPress

Aveți posibilitatea de a încărca videoclipuri și fișiere audio direct pe site-ul dvs. WordPress. Adăugarea de videoclipuri și audio pe site-ul dvs. web este o modalitate excelentă de a vă amesteca conținutul, de a atrage atenția vizitatorilor site-ului dvs. și de a crește implicarea. Dar niciodată nu ar trebui să încărcați videoclipuri sau audio direct pe site-ul dvs. WordPress, deoarece poate provoca încărcarea site-ului dvs. în ritmul melcului.

Nu numai că, dar găzduirea fișierelor media mari poate crește dramatic dimensiunile de rezervă și vă poate costa și lățimea de bandă. Compania dvs. de găzduire a site-urilor vă poate percepe chiar taxe de plată sau închide site-ul dvs. chiar dacă planul dvs. include lățimea de bandă „nelimitată”..

În schimb, încărcați fișierele media pe platforme precum YouTube, Vimeo, SoundCloud ș.a. Apoi, cu funcția de încorporare video încorporată WordPress, puteți copia și insera URL-ul în postarea dvs. pentru a încorpora video / audio automat.

Folosiți încărcare Lazy pentru imaginile dvs.

Un alt mod prin care poți optimiza imaginile de pe site-ul tău pentru viteză și performanță este să folosești încărcarea leneșă pentru imaginile tale.

Modul în care funcționează încărcarea leneșă este, dacă aveți o tonă de imagini pe site-ul dvs., se descarcă doar imaginile care pot fi văzute pe ecranul utilizatorului. Deci, în loc ca toate imaginile dvs. să fie descărcate simultan, sunt descărcate doar imaginile care sunt pe ecran la momentul respectiv. Pe măsură ce utilizatorul derulează în jos, imaginile se vor încărca după cum este necesar. Acest proces îmbunătățește timpul de încărcare a paginilor.

Puteți profita cu ușurință de încărcarea leneșă folosind un plugin precum Loy Load de WP Rocket.

leneș-încărcare-wp-racheta

Acest plugin funcționează pe toate imaginile dintr-un post de text sau widget text, miniaturi, avatare, zâmbete și iframes.

Puteți utiliza, de asemenea, încărcare leneșă și pentru videoclipuri cu un plugin precum Loy Load pentru videoclipuri.

Utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)

După cum am menționat anterior, utilizatorii din diferite locații geografice ar putea experimenta site-ul dvs. în mod diferit. De exemplu, pentru utilizatorii din SUA site-ul dvs. web poate fi foarte rapid, dar pentru utilizatorii din India, site-ul dvs. este mult mai lent..

Acest lucru se datorează faptului că site-ul dvs. nu se află pe un server de găzduire web care are centre de date din alte părți ale lumii, ceea ce determină o întârziere în timpul dvs. de încărcare. Dar puteți utiliza o rețea de livrare de conținut (CDN) pentru a rezolva această problemă.

Un CDN este o rețea care are servere în toată lumea. Fiecare server va stoca conținutul static și fișierele care alcătuiesc site-ul dvs. web. Apoi, aceste fișiere sunt livrate utilizatorului de la orice server este cel mai aproape de locația lor particulară. Acest lucru vă asigură că site-ul dvs. web se încarcă rapid pentru toți utilizatorii, indiferent de locația lor în lume.

Puteți utiliza o soluție CDN WordPress precum StackPath CDN.

stackpath-CDN

Cu StackPath CDN, site-ul dvs. web poate fi livrat în toată lumea cu viteză fulger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me