Cum să începeți o afacere cu caseta de abonament (pas cu pas)

cum se creează o casetă de abonament


Aveți de gând să creați o afacere cu caseta de abonament?

Caseta de abonament este un model de afaceri recurent în care clienții pot comanda o nișă specifică de produse livrate la un interval de timp regulat.

Un business box abonat subliniază experiența unică pe care o oferă clienților, mai degrabă decât produsele livrate.

Pe partea de afaceri, acesta oferă venituri previzibile pentru comercianți, spre deosebire de activitatea de comerț electronic tradițional.

caseta de abonament

În acest model de afaceri, produsele sunt ambalate în cutii într-o formă asortată. De exemplu, o cutie de înfrumusețare va conține diverse produse de înfrumusețare precum spălarea feței, masca de față, gel hidratant, toner etc. care se epuizează într-o anumită perioadă.

Exemple populare de afaceri cu cutii de abonamente sunt cutii de înfrumusețare, cutii pentru animale de companie, scutece, alimente sau orice alte produse care se epuizează într-un interval regulat.

În acest articol, vă vom arăta cum să începeți o casetă de abonament într-o manieră pas cu pas. Dar înainte de asta, vom afla de ce ar trebui să începeți această afacere.

Începerea unei afaceri cu caseta de abonament

Întreprinderile din caseta de abonamente sunt în prezent solicitate și în afară de firmele de nișă, chiar și gigantii de comerț electronic ca Amazon au sărit pe bandwagon.

Aruncați o privire la câteva exemple de afaceri cu caseta de abonament.

1. NatureBox.com

exemplu casetă abonament natură

NatureBox este o companie de gustări bazată pe abonamente, care servește clienții din 2012. Sunt resursa finală pentru gustări sănătoase și curate, inclusiv adaptogenice, alimente funcționale și gustări CBD..

2. BlueBottleCoffee.com

exemplu caseta de abonament bluecoffee

Blue Bottle Coffee este un brand de cafea bazat pe abonament, din Marea Britanie. Ei se ocupă de abonamentele la cafenele din 22 de țări și oferă livrare gratuită la nivel mondial.

3. Amazon Prime

Exemplu de afaceri al casetei de abonamente prime Amazon

Amazon Prime este un serviciu de abonament plătit oferit de Amazon care oferă clienților o mare varietate de avantaje care, altfel, nu ar fi disponibile sau ar putea costa suplimentar pentru clientul tipic Amazon.

Începerea unei afaceri cu caseta de abonament este un câștig câștig atât pentru dvs. cât și pentru clientul dvs..

Pentru clienți

Clienții dvs. vor iubi acest model de afaceri din următoarele motive.

 • Confort: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la epuizarea produselor care, de obicei, se epuizează în programări previzibile. (De exemplu scutece sau mâncare pentru animale de companie etc.)
 • Ieftin: Deoarece comanda este plasată pentru un set de produse într-un interval regulat, clienții obțin de obicei un preț mai ieftin decât le-ar plăti individual.

Pentru proprietarii de afaceri

Spre deosebire de afacerile tradiționale de comerț electronic, o afacere a casetelor de abonamente are o mulțime de avantaje.

 • Managementul inventarului mai bun: Calcularea inventarului este mai precisă, deoarece știți deja cât de mult își doreau clienții „blocați”.
 • Predicție mai bună a veniturilor: De asemenea, aveți avantajul unei predicții mai bune a veniturilor. Acest lucru vă ajută să faceți un plan de investiții mai bun.
 • Ofertă Ofertă personalizată: Puteți lăsa utilizatorii să curate produsele pentru ei. Fără îndoială, personalizarea s-a dovedit a stimula loialitatea și satisfacția clienților.

Să vedem acum cum să construiți o afacere în caseta de abonament într-o manieră pas cu pas.

Pasul 1: Construirea unui site web de comerț electronic

Pentru a începe o casetă de abonamente, va trebui mai întâi să achiziționați un nume de domeniu și o găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web, cum ar fi IsItWP.com sau Google.com. Acesta este tipul clienților dvs. pentru a naviga pe site-ul căsuței dvs. de abonament.

Când începeți, costul unui domeniu și găzduire web poate părea destul de multe. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm Bluehost, furnizorul recomandat de găzduire web de către WordPress.org.

Bluehost WooCommerce

Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit, găzduire web nelimitată și orice altceva aveți nevoie pentru a vă pune la dispoziție magazinul online..

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră despre Bluehost.

Pasul 2: Instalarea abonamentelor WooCommerce

woocommerce-abonamente

Dacă v-ați înscris pentru Bluehost folosind linkul de la pasul 1, ați instalat deja WooCommerce pe gazda dvs., astfel puteți săriți acest pas. În caz contrar, mergeți mai departe și instalați pluginul WooCommerce. Apoi, instalați și activați pluginul WooCommerce Abonamente.

Acesta este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru oricine dorește să creeze o afacere cu caseta de abonament. Cu acest plugin, puteți crea cu ușurință o varietate de abonamente, atât pentru produse fizice, fie virtuale. Vă permite, de asemenea, să creați diferite opțiuni de abonare, precum produsul lunii, abonamente săptămânale la servicii sau chiar pachete anuale de facturare software..

Aveți chiar opțiunea de a adăuga o taxă de înscriere, de a oferi încercări gratuite sau de a seta perioade de expirare.

Pasul 3: Crearea serviciului pentru caseta de abonament

După ce s-au avut în vedere toți pașii de bază, este timpul să începeți să creați caseta de abonament. Pentru asta, pe tabloul de bord WordPress accesați WooCommerce »Produse» Adaugă nou.

WooCommerce adaugă un produs nou

Aici puteți începe să adăugați produsele. Adăugați un nume de produs și o imagine. În dreapta dvs., puteți adăuga și o categorie. După ce derulați mai jos pe ecran, veți vedea o opțiune apelată Date despre produs. Faceți clic pe săgeata derulantă de lângă ea și selectați tasta Abonament simplu opțiune.

tip de produs, WooCommerce

În continuare, puteți adăuga prețul produsului, prețul de vânzare, impozitul și setările de abonament.

Setări de abonament, woocommerce pentru abonament

Puteți urma același proces pentru a adăuga mai multe produse.

Pasul 4: Gruparea produselor

Următorul pas este să vă grupați produsele. Pentru asta poți merge la Produse »Adaugă nou. Acum adaugă Caseta de abonament ca titlu. Puteți adăuga și o descriere aici. Acum derulați în jos pentru a găsi Date despre produs opțiune. Și din săgeata derulantă, selectați tasta Produse grupate opțiune.

produse grupate, caseta de abonament

Acum folosiți Produse legate fila pentru a adăuga toate produsele pe care tocmai le-ați adăugat. Trebuie doar să introduceți numele produsului utilizând câmpul de căutare și selectați-le pentru a fi adăugate.

Caseta de abonament

Acum a lovit Publica buton pentru a face ca caseta de abonament să devină live. Caseta dvs. de abonament este acum pregătită pentru utilizatorii dvs..

abonament-box

Si asta e. Acum puteți începe să vindeți produsele și să câștigați bani în mod recurent.

Sperăm că ați găsit util acest ghid la începerea unei afaceri de abonamente. Daca ai facut. s-ar putea să doriți să aflați cum să creați un site de membru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map