Cum să începeți o afacere de îndrumare online cu WordPress

Afaceri de tutorat online cu wp


Doriți să începeți o afacere de tutorat online cu WordPress? Tutoratul online devine încet-încet norma în industria educației.

Cu un plugin WordPress potrivit, cum ar fi Learndash, puteți începe cu ușurință o afacere de tutorat online, chiar dacă sunteți un începător absolut.

În acest tutorial, vă vom arăta cum să începeți o afacere de tutorat online (pas cu pas).

De ce să începeți îndrumarea online

Să aruncăm o privire la câteva avantaje ale îndrumării online.

 • Fără restricții geografice: Învață și învață de oriunde în lume.
 • Economisește bani și timp deoarece atât tutorul cât și studentul nu trebuie să facă naveta pentru a participa la curs.
 • Este extrem de util în situații de urgență, cum ar fi criza Covid-19, când oamenii de pe glob sunt închise cu putere în casele lor pentru a se proteja de virusul mortal.

Pasul 1: Crearea unui site web de îndrumare online

În primul rând, creați un site de tutorat online cu WordPress. Pentru a crea un site web, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa URL pe care utilizatorii o vor tasta în browserele lor pentru a accesa site-ul dvs. web (de exemplu, google.com sau aiciwp.com).

Gazduirea web este locul în care oamenii stochează conținutul și fișierele site-urilor lor web.

Când un vizitator încearcă să acceseze site-ul dvs. web introducând adresa dvs. web (numele de domeniu), atunci vor fi direcționate către fișierele site-ului web stocate pe serverul dvs. de găzduire web.

Când doriți să creați un site nou de la zero, costul combinat al domeniului și al găzduirii poate părea destul de multe.

Acesta este motivul pentru care am elaborat o tranzacție cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la WordPress hosting.

creați un site web pe bluehost

Pentru mai multe detalii, verificați cum puteți construi un site web de la zero.

Pasul 2: Instalarea și configurarea pluginului LMS LearnDash

Următorul pas este instalarea pluginului LearnDash. LearnDash este un popular sistem de management al învățării (LMS) care face ușor crearea cursurilor online cu toate funcțiile sale puternice. Îl puteți folosi pentru a crea cursuri, teste, planuri de lecții și multe altele.

Plugin LMS LearnDash, creați site-ul de îndrumare online

Iată cum puteți instala un plugin pe site-ul dvs. WordPress. Dacă doriți să aflați mai multe, consultați recenzia noastră LearnDash.

După ce pluginul este instalat și activat, accesați LearnDash LMS »Setări» Licență LMS. Aici puteți introduce adresa de e-mail și cheia de licență.

Licență Learndash

Acum faceți clic pe butonul Actualizați licența buton. Apoi, accesați secțiunea Setări PayPal tab. În această filă, veți avea diverse opțiuni. Pur și simplu completați-le și faceți clic pe butonul Salvați butonul din dreapta ecranului. Aceste setări vă vor ajuta să primiți plăți online de la utilizatorii dvs..

Setări PayPal

Setările dvs. de bază sunt configurate corect. Acum puteți începe să vă creați cursul online. Să vedem cum se face.

Pasul 3: Utilizarea LearnDash pentru a vă crea cursurile

Pentru a crea un curs cu LearnDash, accesați LearnDash »Cursuri» Adaugă nou

Vei fi acum pe un ecran nou, unde poți începe să creezi cursul tău. Puteți începe adăugând un titlu la cursul dvs. După adăugarea titlului, mergeți mai departe și adăugați o descriere pentru curs.

Adăugați cursul Learndash

Puteți adăuga, de asemenea, o imagine caracteristică care va apărea ca o miniatură a cursului. Aveți chiar și opțiuni pentru a adăuga categorii, etichete etc. la cursul dvs..

Odată terminat, treceți la Setări tab. Veți vedea mai multe opțiuni aici, cum ar fi:

 • Posibilitatea de a adăuga materiale de curs care sunt vizibile pe pagina principală a cursului
 • Adăugați un certificat de curs
 • Alegeți opțiunile de vizibilitate a cursului
 • Înființat Paginare personalizată și Comandă lecție personalizată

Setări LearnDash

Parcurgând mai jos, veți vedea opțiuni pentru a selecta modul în care doriți ca utilizatorii dvs. să acceseze materialul dvs. de curs.

Puteți furniza acces tuturor, puteți solicita utilizatorilor să se înregistreze pentru a avea acces sau a-l pune la dispoziție numai pentru utilizatorii premium.

Setări LearnDash

Puteți selecta, de asemenea, cerințele preliminare ale cursului, punctele, expirarea accesului și puteți modifica opțiunile din lista de acces.

Setări LearnDash

După ce ați terminat cu setările, faceți clic pe butonul Publica butonul pentru ca cursul dvs. să fie disponibil pentru utilizatori.

Pasul 4: Adăugarea lecțiilor la cursul dvs.

Următorul pas este să creezi lecții pentru cursul tău. Pentru asta, mergeți la Constructor tab. Aici puteți crea noi lecții și teste pentru cursul dvs. Click pe Noi lecții pentru a adăuga o lecție. Pentru teste, faceți clic pe Nou Test.

Învățați cursuri și teste

Puteți adăuga, de asemenea, lecții noi accesând LearnDash LMS »Lecții» Adaugă nou.

Lecțiile learndash

Aceasta vă va duce la editorul de lecții unde puteți începe să creați lecția. Puteți începe adăugând un titlu și apoi creați-vă lecția la fel cum ați crea o postare normală. Simțiți-vă liber să introduceți linkuri și să încărcați fișiere multimedia.

După crearea lecției, mergeți la Setări tab. Aici puteți configura aspectul lecțiilor dvs. și puteți gestiona accesul utilizatorilor.

Setări lecție, scurgere

Tot aici vă puteți programa lecțiile.

Programarea lecțiilor, scurgere

După ce ați terminat, salvați setările utilizând butonul Salveaza schita opțiune. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe subiecte la fiecare dintre cursurile și lecțiile dvs. accesând Subiecte »Adaugă nou.

subiecte de learndash

După ce creați lecțiile, îl puteți atribui unui curs pe care l-ați creat deja. Puteți face asta accesând secțiunea Setări fila din partea de sus a paginii.

Acum sub Setări de acces pentru subiecte, veți vedea două opțiuni. Desigur, puteți face clic pe săgeata derulantă de sub Curs asociat opțiune și apoi selectați cursul în care doriți să adăugați subiectul dvs. Puteți face același lucru și pentru lecții.

Pasul 5: Activarea alocărilor cu LearnDash

LearnDash vă permite, de asemenea, să adăugați misiuni la cursurile dvs. Această opțiune este disponibilă în secțiunea Lecții »Setări . Aici puteți activa Încărcări de atribuire. Aceasta va extinde o mulțime de opțiuni folosind care puteți seta dimensiunea de fișier de încărcare, limita numărul de încărcări de fișiere, etc.

Asignarea încărcărilor

După crearea misiunii, le puteți vizualiza LearnDash »Alocări.

Pasul 6: Crearea de certificate pentru utilizatorii dvs.

Următorul pas este crearea de certificate pentru utilizatorii dvs. care pot fi acordate la sfârșitul unui curs. Pentru a crea un certificat, accesați LearnDash »Certificate

Certificate de învățareDash

Acum faceți clic pe Adăuga nou. Aici puteți crea certificatele și le puteți personaliza pentru a-l face mai atrăgător. Odată terminat, îl puteți asocia cu orice curs doriți.

De exemplu, pentru a adăuga un certificat la un anumit curs, accesați LearnDash »Curs . Acum faceți clic pe Editeaza setarile. Aici veți avea opțiuni pentru a adăuga certificatele dvs., făcând clic pe săgeata derulantă și selectând unul necesar.

certificate

Pasul 7: Crearea cursurilor de membru

Acum că cursul este gata, s-ar putea să doriți să creați un program de membru pentru cursurile dvs. Prin crearea unui site de apartenență, puteți pune cursurile la dispoziția dvs. doar pentru utilizatorii înregistrați. Vă puteți ascunde conținutul premium și permiteți utilizatorilor să le deblocheze cu o cheie. Această cheie poate fi accesată numai atunci când achiziționează un membru pe site-ul tău.

Acesta este un mod minunat de a câștiga bani recurenti de pe site-ul dvs. de afaceri de tutorat online.

Puteți adăuga cu ușurință abonamentele pe site-ul dvs. folosind pluginul MemberPress. Cu acest plugin, puteți transforma site-ul dvs. obișnuit într-un site de membru. Iată cum puteți instala pluginul MemberPress.

După ce pluginul este instalat și activat, puteți începe să-l utilizați pentru a converti site-ul dvs. obișnuit într-un site de membru. Iată cum puteți adăuga calități de membru cu MemberPress.

Acest plugin oferă, de asemenea, caracteristici de plată și opțiuni de control al abonamentului.

Asta e! Clasa dvs. de tutorat online este acum gata. Nu a fost atât de ușor? Dacă doriți să vindeți mai multe produse sau servicii pe site-ul dvs., puteți afla cum să adăugați un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map