Cum să începeți un Podcast pe calea cea bună în 2020 (pas cu pas)

cum să faci un podcast cu wordpress


Doriți să publicați podcast-uri pe site-ul dvs. WordPress? Podcast-urile vă pot ajuta să ajungeți la noi audiențe. Puteți încuraja vizitatorii site-ului dvs. să se aboneze la serialul dvs. și să-i asculte regulat. Astfel poți construi o relație de lungă durată cu ascultătorii tăi și eventual să îi convertești în clienți și clienți.

În acest articol, vă vom arăta cum să începeți un podcast în câțiva pași simpli și rapide. Să începem.

Pasul 1: Realizarea unui Podcasting în WordPress: Noțiuni introductive

A avea un blog ar fi un avantaj suplimentar dacă doriți să rulați o serie de podcast de succes. Blogging-ul este mai mult decât un simplu supliment la podcast. Este chiar mai accesibil decât podcast-urile în sine, mai ales dacă le transcrieți și le publicați pe blogul dvs. În plus, blogging-ul vă poate oferi, de asemenea, un impuls masiv în credibilitatea dumneavoastră.

Un pas important în configurarea blogului dvs. WordPress este selectarea unui nume de domeniu și a unei bune platforme de găzduire.

Un nume de domeniu este adresa blogului dvs. pe internet, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com. Gazduirea web este locul în care oamenii stochează conținutul și fișierele blogurilor lor.

Vă recomandăm să optați pentru BlueHost, unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire web pe piață. Bluehost este, de asemenea, un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org.

Când doriți să începeți un nou blog, costul combinat al domeniului și al găzduirii poate părea destul de multe.

Acesta este motivul pentru care am elaborat o tranzacție cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la WordPress hosting.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Dacă nu aveți încă un blog, iată un ghid despre Cum să începeți un blog WordPress (pas cu pas).

Pasul 2: Configurați o gazdă media pentru a crea podcast-uri

În general, podcast-urile dvs. sunt fișiere media imense care trebuie găzduite pe o platformă fiabilă. Așadar, următorul pas ar fi să selectați o platformă bună de găzduire media. S-ar putea să vă întrebați de ce ați avea nevoie de o gazdă separată pentru fișierele media și să nu folosiți Bluehost pentru aceasta.

Ei bine, asta pentru că nu doriți ca site-ul dvs. web să încetinească și să nu răspundă din cauza consumului unei cantități imense de resurse server. Platformele de găzduire media vor avea grijă de acest lucru și se vor asigura că site-ul dvs. web performează întotdeauna mai rapid.

Gazduire blubrry, găzduire podcast

Pentru a obține cele mai bune rezultate, puteți opta pentru Blubrry, care este o gazdă media specifică pentru podcast. Blubrry oferă, de asemenea, un plugin excelent numit Blubrry PowerPress care simplifică procesul de gestionare și gestionare a podcasturilor dvs. de pe WordPress.

Pasul 3: Alegerea echipamentelor potrivite

După ce sunteți gata cu găzduirea podcast-ului, este timpul să selectați echipamentele potrivite pentru configurarea podcastului. Cel mai important echipament pentru podcasters este un microfon de bună calitate.

Dacă aveți nevoie de o soluție entry-level, puteți cumpăra Samson CO1U (USB). Acesta este primul microfon USB cu condensator de studio din industrie, care vă ajută să înregistrați podcast-uri de înaltă calitate conectând direct la computer printr-un port USB.

Alternativ, puteți utiliza Heil PR-40 (conexiune XLR, nu USB), ceea ce folosesc profesioniștii. Pentru aceasta, va trebui să cumpărați și un mixer audio.

În afară de asta, va trebui –

 • Bratul Mic
 • Montura șocului
 • Filtru pop
 • Căști

Dacă doriți să achiziționați toate echipamentele necesare ca pachet, luați în considerare achiziționarea Rode Podcaster Booming Kit, care este livrată împreună cu un model de șocuri Podcaster, PSA1 și PSM1, toate ambalate la un loc.

Să vedem acum următorul pas.

Pasul 4: Înregistrarea primului dvs. podcast

Pentru a începe înregistrarea primului episod de podcast, veți avea nevoie de un software de înregistrare audio. Îndrăzneală este unul dintre cele mai populare programe de înregistrare pe care le puteți utiliza.

Cu Audacity, puteți înregistra ușor fișierele și le puteți edita. După instalare, deschideți software »File» Începeți un nou proiect. Asta e. Acum puteți face clic pe butonul Record buton și începeți să înregistrați podcast-ul.

Înregistrați cu Audacity, podcasting cu wordpress

Vă puteți edita fișierul și le puteți perfecționa pentru ascultătorii voștri. Îndepărtați pauzele incomode, tusea, strănutul sau orice credeți că nu este necesar.

Puteți adăuga, de asemenea, ceva muzică de fundal dacă doriți. Pentru a adăuga muzică de fundal, accesați Fișier »Import. Puteți naviga apoi în fișierele dvs. de muzică și să le adăugați pe cel care vă place.

Deoarece Audacity este un instrument cu o listă extinsă de funcții, nu este posibil să acoperiți funcțiile sale din acest tutorial. Cu toate acestea, puteți parcurge tutoriale wiki pentru a avea o perspectivă detaliată.

După înregistrare, următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să exportați fișierul. În general, fișierele podcast-urilor sunt exportate în format MP3. Procedând astfel, fișierele sunt securizate în calitate superioară și în dimensiuni mai mici de fișiere. Denumiți fișierul și salvați-l pe computer.

Pasul 5: Publicarea podcast-ului dvs. cu WordPress

Pentru a vă publica podcastul pe site-ul dvs. WordPress, întâi conectați-vă în zona de administrare. Al doilea pas este să mergi la Pluginuri »Adaugă nou» Pluginul PowerPress Podcasting de Blubrry.

PowerPress este un plugin gratuit care face publicarea podcasturilor pe site-ul dvs. WordPress super ușor. După ce pluginul este instalat și activat, accesați-vă Tabloul de bord PowerPress »Setări. Acum faceți clic pe butonul Configurați statisticile Blubrry și serviciile de găzduire buton.

Setări PowerPress, crearea podcast-ului cu wordpress

Veți avea următoarea fereastră pe ecran. Aici va trebui să introduceți detaliile contului dvs. de găzduire Blubrry.

Conectați Blubrry cu wordpress

Parcurgând mai jos pagina, veți vedea mai multe opțiuni. Completați aceste câmpuri. Pluginul va utiliza informațiile din fluxul RSS al podcast-ului dvs. Apoi, aceste informații vor fi folosite de iTunes pentru a adăuga podcast-ul dvs. în directorul lor.

Salvați modificările pe care tocmai le-ați făcut. Site-ul dvs. este pregătit să înceapă să publice acum podcast-urile.

Pasul 6: Adăugarea fișierelor media la gazduirea dvs. podcast

Nu sunteți gata să publicați podcast-urile dvs. decât dacă fișierele înregistrate sunt încărcate pe serviciul dvs. de gazduire media. Pentru a încărca fișierele, conectați-vă la dvs. Cont de găzduire blubrry »Tablou de bord Podcaster» Încărcați fișiere noi media.

Acum veți avea opțiunea de a încărca noi suporturi. Faceți clic pe el și începeți să încărcați fișierele pe care le-ați salvat anterior pe computer.

Pasul 7: Adăugarea Primului Podcast la WordPress

Acum este timpul să adăugați podcast-ul pe site-ul dvs. WordPress. Așa că mergeți la dvs. Tabloul de bord WP »Mesaje» Adaugă o nouă pagină. Adăugați un titlu și o descriere atrăgătoare în podcast. De asemenea, va trebui să creați o nouă categorie pentru podcast-urile dvs..

Acum derulați în jos și găsiți opțiunea Podcast Episod.

Încărcați fișiere media podcast în wordpress

Veți vedea o opțiune numită URL-ul media. Utilizați pictograma de lângă această opțiune pentru a încărca fișierele media pe care tocmai le-ați încărcat în suportul dvs. Blubrry. Dacă utilizați o altă găzduire, puteți face clic pe adresa URL în câmpul liber. Acum a lovit Publica butonul din dreapta ta.

Asta e! Podcast-ul dvs. este live acum.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să porniți un podcast pe site-ul dvs. WordPress. Dacă doriți să știți despre mai multe plugin-uri WordPress Podcast, citiți postarea noastră pe 12 cele mai bune plugin-uri WordPress Podcast comparate (gratuit & Premium)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map