Cum să începeți un site de modă cu WordPress și să câștigați bani

cum să creezi un site web de modă cu wordpress


Doriți să construiți un site de modă sau de îmbrăcăminte?

Să pornești un site web de modă sau un blog cu WordPress este ușor. Puteți utiliza teme de modă WordPress pentru a oferi site-ului dvs. web un aspect plin de farmec. Dacă urmați pașii potriviți, atunci îl puteți transforma și într-o afacere profitabilă.

În acest articol, vom împărtăși cum să porniți un site de modă cu WordPress și să câștigăm bani din acesta.

Construirea unui site de modă cu WordPress

Există numeroși bloggeri pe Instagram și Facebook care promovează brandurile de modă de top din profilurile lor oficiale. Aceste mărci de modă încheie un acord cu bloggerii pentru promovarea produselor lor.

Cu toate acestea, nu aveți niciun control asupra conținutului pe care îl partajați pe platformele de socializare precum Instagram și Facebook. Dacă într-o zi contul dvs. este șters sau orice nu merge bine, atunci puteți pierde tot ce ați construit de-a lungul anilor.

Legate de: 12 cele mai bune plugin-uri Instagram pentru WordPress

Când construiți un site web de modă, aveți control complet asupra conținutului. Puteți chiar să vă monetizați conținutul și să faceți bani pe o parte.

Să aruncăm o privire cum să porniți un site de modă cu WordPress și să câștigați bani în modul corect.

Pasul 1: Obținerea unui nume de domeniu și gazduire web

Primul lucru de care ai nevoie este un nume de domeniu și găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com. Este ceea ce vizitatorii dvs. introduc în browserele lor pentru a accesa site-ul dvs. web. Un nume de domeniu costă în jur de 15 USD / lună.

Gazduirea web este locul în care oamenii stochează conținutul și fișierele site-urilor lor web. Când cineva introduce tipul dvs. de adresă web (nume de domeniu), atunci va fi direcționat către fișierele site-ului web stocate pe serverul dvs. de găzduire web. Un cont de găzduire WordPress va costa în jur de 9 dolari / lună.

Când începeți, costul combinat al unui nume de domeniu și al găzduirii web poate părea destul de multe.

Din fericire, ne-am asociat cu Bluehost pentru a le oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și o reducere uriașă la găzduire web.

Trebuie doar să plătiți 2,75 USD / lună.

Reclamă această ofertă exclusivă Bluehost »

După achiziționarea de găzduire web, puteți merge înainte și instala WordPress pe contul de găzduire.

Pasul 2: Instalarea WordPress

Cu Bluehost, nu trebuie să parcurgeți un proces de instalare WordPress separat, deoarece Bluehost instalează WordPress în mod implicit. După abonarea la planul de găzduire, vi se va solicita să alegeți o temă WordPress.
Ar trebui să vă conectați la contul dvs. cPanel de găzduire web. Acolo, veți vedea instalatorul WordPress cu 1 clic, care salvează problema instalării manuale a WordPress.

Instalați WordPress

Folosim Bluehost, astfel încât instalarea WordPress cu 1 clic este disponibilă ca funcție în contul cPanel. Poate fi ușor diferit dacă utilizați orice alt furnizor de găzduire web.

Va trebui să completați toate detaliile necesare și să instalați WordPress cu ușurință. Pentru mai multe informații, ar trebui să consultați ghidurile noastre complete și pas cu pas despre cum să instalați corect WordPress și să faceți un site web.

alege o temă

Vi se va solicita apoi să alegeți numele și linia de etichetă pentru site-ul dvs. web.

creați un nou site web wordpress

După specificarea detaliilor, faceți clic pe Următor →. Bluehost va instala acum WordPress pentru tine și, odată terminat, vă va arăta un ecran de acest fel:

instalarea wordpress a reușit

Vă puteți autentifica pe site-ul dvs. anexând wp-admin la adresa URL. Iată cum ar trebui să arate adresa URL de autentificare WordPress:

http://example.com/wp-admin

Acum vă puteți autentifica pe site-ul dvs. WordPress cu datele de acreditare trimise la adresa dvs. de e-mail.

Pasul 3: Selectarea unei teme pentru site-ul dvs. de modă

După ce ați instalat WordPress, va trebui să alegeți o temă care să corespundă cerințelor dvs. pentru un site web de modă.

Există sute de teme WordPress gratuite și premium pe internet. Să alegem orice temă pe care o vedeți acum. Puteți schimba întotdeauna tema după configurarea WordPress.

Teme de moda

O temă de modă bună vă permite să adăugați frumos fotografiile, portofoliul și conținutul. Ar trebui să aibă diferite șabloane de pagini pentru blogul dvs. și paginile de destinație.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați acest ghid despre cum să instalați o temă WordPress.

Pasul 4: Publicarea fotografiilor și conținutului modei

Înainte de a face public site-ul dvs. public, ar trebui să adăugați fotografii și conținut.

De obicei, este nevoie de timp pentru a avea suficient conținut. De asemenea, puteți integra contul dvs. de Instagram și partaja fotografii direct de pe Instagram cu publicul site-ului dvs..

Fotografii la modă

În plus, va trebui să faceți paginile site-ului web despre, servicii și pagina formularului de contact. Vă recomandăm să utilizați un plugin pentru constructor de pagini precum Beaver Builder sau Elementor. Acești generatori de pagini drag și drop vă vor ajuta să configurați paginile de destinație și să adăugați conținut instantaneu.

De asemenea, ar trebui să porniți un blog și să creați o strategie de conținut pentru a posta articole în mod regulat. Căutați inspirație în blogurile de modă și vlog-uri de top.

Blog de modă de top

Puteți crea galerii de imagini profesionale pe pagina de pornire și pe paginile de destinație. Cu WordPress, veți găsi cele mai bune pluginuri pentru galeria de imagini care au caracteristici precum stilul de imagini, fereastra de tip lightbox etc..

Pasul 5: Efectuarea site-ului dvs. SEO prietenos

După ce site-ul dvs. web este gata, va trebui să vă asigurați că acesta este la dispoziția tuturor celor care caută produse și conținut legate de modă. Trebuie să vă optimizați site-ul și să-l faceți motorul de căutare prietenos. În acest fel, site-ul dvs. de modă va începe să apară în rezultatele căutării Google.

Site-urile WordPress sunt prietenoase cu SEO în mod implicit, dar puteți face totuși câțiva pași pentru a vă asigura că site-ul dvs. este vizibil tuturor celor care caută conținut legat de modă.

Cele mai bune practici de SEO includ optimizarea vitezei și a performanței. Când utilizatorii dvs. vizitează site-ul și se încarcă rapid, lasă o primă impresie excelentă, care durează mult timp. Puteți utiliza plugin-uri de memorie cache WordPress precum WP Rocket pentru a accelera site-ul.

În continuare, trebuie să urmăriți implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. web, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză ce funcționează cel mai bine pentru audiența dvs. Urmărirea vă va ajuta să înțelegeți comportamentul utilizatorului și locul în care utilizatorii își pierd interesul. Pentru aceasta, trebuie să instalați Google analytics pe site-ul dvs. de modă.

Analiza vă va arăta toate detaliile despre paginile vizitate și acțiunile întreprinse de utilizatori. Dacă majoritatea vizitatorilor site-ului dvs. pleacă dintr-o anumită pagină, înseamnă că trebuie să abordați problema și să faceți ca această pagină să fie mai atrăgătoare pentru utilizatori.

Pasul 6: Faceți bani de pe site-ul dvs. de modă

Există mai multe modalități de a câștiga bani de pe site-ul dvs. de modă. Haideți să aruncăm o privire la câteva dintre ele mai jos.

 • Google AdSense: AdSense este o rețea de publicitate deținută de Google, care permite bloggerilor și proprietarilor de site-uri să-și monetizeze site-ul de modă prin afișarea de text, imagine, video și alte reclame interactive pe site-urile lor web. În mod alternativ, există și alte platforme publicitare care pot fi utilizate pentru a câștiga bani prin promovarea anunțurilor pe site-ul dvs..
 • Marketing afiliat: Branduri de modă de top și magazine de îmbrăcăminte rulează programe de afiliere, ceea ce înseamnă că puteți promova produsele lor pentru a câștiga un comision bun ori de câte ori faceți o vânzare. De asemenea, puteți utiliza unele dintre cele mai bune pluginuri de marketing afiliat pentru a vă facilita marketingul afiliat.
 • Vânzarea de reclame directe: Avantajul vânzării de anunțuri directe este că nu trebuie să partajați venituri din anunțuri cu o rețea publicitară terță parte, precum Google AdSense.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta 30 de moduri de a face bani online.

Asta e.

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să înveți cum să pornești un site de modă cu WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map