Cum să migreze site-ul Web Builder GoDaddy către WordPress

cum să treci de la constructorul godaddy la wordpress


Vrei să treci de la constructorul de site-uri GoDaddy la WordPress? Dacă ați creat un site web pe constructorul de site-uri GoDaddy și doriți acum să treceți la WordPress, poate părea o sarcină descurajantă, în special pentru începători. Deși poate dura mult timp, merită cu siguranță. Deci, cum vă treceți de la constructorul de site-uri GoDaddy la WordPress?

Din păcate, nu există nicio cale directă de a vă deplasa, probabil pentru că GoDaddy nu dorește să plecați. Dar o puteți face manual și vă putem arăta cum.

În acest articol, vă vom arăta cum să migrați site-ul web builder GoDaddy către WordPress, pas cu pas.

Iată un cuprins rapid pentru a vă ghida în pașii acestui articol:

 1. Alegeți Site Web Gazduire
 2. Faceți o copie de siguranță a conținutului dvs. de site web pentru GoDaddy
 3. Back up structura noastră de legături
 4. Indicați-vă domeniul către gazduire WordPress
 5. Instalați WordPress
 6. Importați conținutul site-ului dvs. GoDaddy în WordPress
 7. Setări Redirecții

Acum, să începem cum să mutați site-ul web pentru constructor de site-uri GoDaddy către WordPress.

Beneficiile trecerii de la GoDaddy la WordPress

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) din lume și are peste 75 de milioane de site-uri pe web.

Un site construit pe WordPress oferă o serie de avantaje, inclusiv:

 • Fără limitări – Cu WordPress puteți construi, personaliza și crește site-ul dvs. web în orice mod doriți, fără limitări.
 • Personalizare ușoară – WordPress oferă o tonă de teme gratuite care vă permit să creați un site cu aspect excelent într-o clipă.
 • Putere adăugată – Obțineți acces la mii de pluginuri gratuite WordPress pentru a face site-ul dvs. și mai puternic.

Cu toate aceste beneficii, puteți fi sigur că alegerea dvs. de a vă muta site-ul dvs. de la GoDaddy la WordPress este una bună.

Este important să rețineți că există 2 platforme WordPress diferite, WordPress.org și WordPress.com. Vă recomandăm să mutați site-ul dvs. constructor de site-uri GoDaddy la WordPress.org. Consultați cealaltă postare pentru o explicație detaliată a diferențelor dintre WordPress.com și WordPress.org.

1. GoDaddy to WordPress: Alegeți Gazduire WordPress

Pentru a crea un site web pe WordPress, aveți nevoie de găzduire WordPress. Gazduirea site-ului Web este locul unde este găzduit și fișierele dvs. sunt stocate.

Dacă aveți deja găzduire cu serviciul de găzduire GoDaddy, atunci sunteți bine să mergeți! Puteți utiliza serviciul de găzduire al GoDaddy cu noul dvs. site WordPress.

Dar dacă doriți să treceți gazda web la alta sau să alegeți un nou serviciu de găzduire pentru site-ul dvs. WordPress, vă recomandăm să alegeți Bluehost.

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost este una dintre cele mai populare companii de hosting din lume și este un furnizor de găzduire recomandat oficial de WordPress.org. În plus, cititorii IsItWP obțin o afacere minunată atunci când se înscriu cu Bluehost.

Aceștia oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și 65% reducere la găzduirea WordPress.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Cu Bluehost, veți plăti doar 2,75 USD pe lună pentru a porni site-ul dvs. WordPress.

Dacă ulterior decideți să doriți să schimbați site-ul dvs. WordPress într-o altă gazdă web, consultați postarea noastră despre cum să vă mutați de la o gazdă web la alta fără nicio perioadă de oprire.

Legate de: Revizuire aprofundată Bluehost.

2. Faceți copie de siguranță a conținutului dvs. Builder de site web GoDaddy

Înainte de a începe să mutați site-ul web builder GoDaddy în WordPress, trebuie să faceți o copie de siguranță a conținutului site-ului. Dacă aveți doar câteva pagini de conținut și imagini, atunci puteți face copie de siguranță copiind textul în fișiere text de pe computer și salvând imaginile și pe computer..

backup-ul site-

Pentru a vă organiza mai bine conținutul de rezervă, puteți salva tot textul paginii dvs. de pornire într-un fișier de redactare a textului numit „Pagina de pornire” și toate imaginile paginii dvs. de pornire într-un folder numit „Pagina de pornire” și așa mai departe. Faceți acest lucru pentru fiecare pagină a site-ului dvs. web.

O altă opțiune rapidă pentru a face backup la conținutul site-ului dvs. web este să vizitați fiecare dintre paginile site-ului dvs. din browserul dvs. Pe tastatură, apăsați CTRL + S (Comandă + S pentru Mac), aceasta va afișa caseta de dialog de salvare. Asigurați-vă că alegeți „Pagina Web, Complet” în câmpul „Format” sau „Salvați ca tip”. Salvați fiecare din paginile site-ului dvs. în acest fel.

backup-ul site-to-muta-WordPress

Puteți utiliza, de asemenea, un instrument gratuit de genul HTTrack care vă permite să salvați orice pagină web pe computer. Trebuie doar să descărcați HTTrack și să introduceți adresa URL a site-ului dvs. web. Instrumentul va face apoi o copie a site-ului dvs. web pe computer.

HTTrack-unealtă

HTTrack este cu siguranță o modalitate mai rapidă de a face backup la toate fișierele site-ului dvs. Singurul dezavantaj este că, deoarece constructorul de site-uri GoDaddy și temele sale își stochează fișierele pe diferite servere CDN, ceea ce face dificilă descărcarea tuturor imaginilor tale. Așadar, dacă site-ul dvs. web este în mare parte text și nu vă place să vă pierdeți imaginile, HTTrack este o opțiune excelentă.

Înainte de a trece la următorul pas de migrare de la GoDaddy la WordPress, verificați de două ori că aveți toate fișierele de pe site-ul dvs. descărcate. După ce ați dezactivat constructorul de site-uri web, nu veți putea să vă recuperați site-ul. Așadar, deconectați internetul de pe computer și verificați că aveți toate datele site-ului dvs. web.

3. Copia de rezervă a structurii legăturilor

În continuare, va trebui să faceți o copie de rezervă a structurii de link-uri. Dacă cineva face clic pe o adresă URL a site-ului dvs. vechi, nu va putea găsi site-ul dvs. web. Deci, trebuie să redirecționați toți utilizatorii care vizitează adresele URL vechi ale site-ului dvs. către noile adrese URL de pe site-ul dvs. WordPress.

Pentru a face o copie de siguranță a structurii de link-uri, aveți nevoie de o listă completă a tuturor adreselor URL de pe site-ul dvs. web. Dacă nu aveți multe, pur și simplu copiați și inserați adresele URL într-un fișier text de pe computer.

link-structura-GoDaddy-to-WordPress

În mod alternativ, puteți utiliza un instrument online de exemplu Klipper pentru a extrage adrese URL de pe site-ul dvs. și a le salva într-un fișier text.

4. Indicați-vă domeniul către gazduire WordPress

Acest pas este destinat utilizatorilor care au un nume de domeniu înregistrat pe GoDaddy și doresc să-l folosească cu un alt serviciu de găzduire WordPress, cum ar fi Bluehost sau SiteGround. Dacă nu aveți un nume de domeniu înregistrat la GoDaddy, puteți săriți acest pas.

Pentru a îndrepta domeniul dvs. către alte servicii de găzduire WordPress, accesați contul dvs. GoDaddy și navigați la domenii secțiune. Faceți clic pe butonul Administra butonul de lângă domeniul pe care doriți să îl schimbați.

gestiona-GoDaddy-domeniu

Apoi, faceți clic pe Setări suplimentare și apoi faceți clic pe Gestionare DNS.

gestionez-dns-GoDaddy

Acum derulați în jos spre nameserverele și selectați secțiunea Schimbare buton.

schimbare-nameserverele

Apoi, faceți clic pe meniul vertical pentru a comuta tipul de server de nume Personalizat. Acum puteți introduce aici noile dvs. gazde WordPress. Dacă serviciul dvs. de găzduire WordPress are mai mult de 2 servere de nume, faceți clic pe Adăugați Nume server pentru a adăuga o altă linie.

personalizate-nameserverele

După ce ați introdus în serverele de nume, faceți clic pe butonul O.K apoi butonul Salvați pentru a salva setările. Este important să rețineți că modificările DNS pot dura până la 24 de ore pentru a intra în vigoare, dar de obicei durează doar câteva ore.

Când domeniul dvs. începe să indice către noua dvs. gazdă WordPress, puteți trece la pasul următor.

5. Instalați WordPress

Acum trebuie să instalați WordPress. WordPress este renumit pentru instalarea sa de 5 minute, așa că acest lucru nu ar trebui să dureze deloc.

Multe companii de găzduire web oferă și un clic pe instalarea WordPress. Deci, când vă înscrieți la un serviciu de găzduire WordPress și vă alegeți planul, puteți instala WordPress chiar din tabloul de bord al serviciului dvs. de găzduire. Mai jos este cum arată acest proces atunci când vă înscrieți cu Bluehost, dar va fi similar și pentru alte servicii de găzduire WordPress.

În primul rând, vi se va solicita să alegeți o temă WordPress. Puteți alege orice temă polivalentă WordPress și să o schimbați cu ușurință oricând doriți.

instalarea WordPress-alegeți-temă

În continuare, vi se va cere să denumiți site-ul dvs. WordPress și să alegeți o etichetă pentru site-ul dvs..

a crea un nou-WordPress-site-ul

După introducerea detaliilor dvs., faceți clic pe Următor →. Acum, Bluehost va instala automat WordPress pentru tine. După terminarea instalării, veți vedea o WordPress a fost instalat cu succes ecran.

GoDaddy-to-WordPress-instalare-succes

Acum vă puteți autentifica pe site-ul dvs. pentru a începe să-l construiți și să transferați conținutul în el. Un mod ușor de a vă autentifica pe site-ul dvs. WordPress este adăugarea wp-admin până la sfârșitul adresei URL.

De exemplu, http://mysite.com/wp-admin.

Apoi va apărea un ecran în care vă puteți autentifica pe site-ul dvs. WordPress cu informațiile de autentificare care au fost trimise la adresa dvs. de e-mail.

wordpress-conectare

6. Importați conținutul site-ului dvs. GoDaddy în WordPress

Acum a sosit timpul să importați conținutul dvs. de pe site-ul web de construire a site-ului GoDaddy pe noul dvs. site WordPress. După cum am menționat anterior, nu există nicio modalitate de a importa automat conținutul respectiv pe WordPress, astfel încât va trebui să îl faceți manual.

WordPress vine cu 2 tipuri diferite de conținut încorporat: pagini și postări. Trebuie să creați pagini pentru site-ul dvs. web, de exemplu, o pagină „Despre noi”, o pagină „Servicii”, o pagină „Contact” și așa mai departe. Va trebui să creați postări dacă doriți să aveți un blog.

Creați paginile dvs. în WordPress făcând clic pe butonul Pagini butonul din tabloul de bord WordPress și apoi faceți clic Adăuga nou. Pentru a crea postări pe blog, urmați aceleași instrucțiuni, dar alegeți Mesaje buton în schimb.

creați-wordpress pagină

Acum copiați conținutul de pe vechiul site de constructor de site-uri GoDaddy pe care l-ați salvat anterior și lipiți-l în editorul WordPress.

import-site-builder-content-to-WordPress

După ce ați terminat de importat conținutul, faceți clic pe butonul Publica buton pentru a face pagina dvs. live pe site-ul dvs. web. Repetați acest pas până când întregul conținut al constructorului site-ului dvs. GoDaddy a fost importat în WordPress.

7. Redirecții de configurare

Dacă ați salvat o listă de link-uri de pe site-ul dvs. de construire a site-ului web GoDaddy, puteți configura redirecții. Redirecțiile spun motoarelor de căutare că adresa URL solicitată a fost mutată pe o nouă adresă URL.

Puteți configura ușor redirecții folosind un plugin WordPress gratuit, cum ar fi Redirecții simple 301. Navigați la Plugin-uri secțiunea din tabloul de bord WordPress, căutați „301 redirecții simple” și faceți clic pe Instaleaza acum.

simplu-301-redirecționări-plugin

După ce pluginul este instalat și activat, accesați Setări >> 301 Redirecții. În câmpul „Solicitare”, tastați adresa URL veche și în câmpul „Destinație”, introduceți noua dvs. adresă URL pentru WordPress.

Setări-redirecționări

Apasă pe Salvează modificările buton pentru a salva redirecționarea și repeta procesul pentru toate celelalte URL-uri.

După o migrare reușită, ce urmează?

Acum, când site-ul dvs. de constructor de site-uri GoDaddy a fost mutat de la GoDaddy la WordPress, ce urmează? După migrarea de la GoDaddy la WordPress, există o serie de funcții WordPress pe care ar trebui să profitați pentru a include:

 • Găsiți tema WordPress perfectă – Există multe teme WordPress create special pentru fiecare industrie și tip de site web, așadar găsiți una care să se potrivească perfect obiectivelor dvs..
 • Îmbunătățiți-vă SEO – Îmbunătățiți SEO-ul noului dvs. site cu unele plugin-uri WordPress puternice precum YoastSEO și MonsterInsights.
 • Adăugați un formular de contact – Adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. web, astfel încât vizitatorii dvs. să vă poată contacta cu ușurință cu un plugin precum WPForms.
 • Sporirea securității – Creșteți securitatea site-ului dvs. WordPress folosind unele dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress.

Sperăm că v-a plăcut acest articol cu ​​privire la modul de migrare a site-ului web builder GoDaddy către WordPress. După ce v-ați mutat cu succes de la GoDaddy la WordPress, poate doriți să consultați articolul nostru despre cele 25 de plugin-uri WordPress Must-Have pentru site-urile de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map