Cum să mutați un site de la o gazdă web la alta în 2020

mutați wordpress într-o nouă gazdă, fără timp de oprire


Vă întrebați cum să schimbați site-ul dvs. WordPress de la o gazdă web la alta fără timp de oprire? La fel ca mutarea într-o casă nouă din lumea fizică, migrarea către o nouă „casă” (gazda web) pe internet vine cu un set unic de provocări. Una dintre cele mai răspândite îngrijorări este dacă site-ul dvs. va coborî sau nu în timpul mutării.

Dar nu este nimic pentru care să vă faceți griji.

În acest articol, vă vom arăta cum să transferați site-ul dvs. de la o gazdă web la alta fără timp de oprire în 2 metode.

Metoda # 1: Migrarea site-ului dvs. gratuit cu ajutorul experților
Metoda 2: Migrarea site-ului dvs. singur (pas cu pas)

Dar, înainte de a începe, să trecem mai departe de ce ar trebui să vă mutați site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă, precum și de ce ar trebui să evitați oprirea.

Când și de ce ar trebui să vă mutați site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă

Există o serie de motive pentru care ar trebui să transferați site-ul dvs. WordPress către o altă gazdă, să trecem peste câteva dintre motivele principale:

1. Site-ul dvs. este lent
Este posibil să fi început cu un furnizor de găzduire web pe care l-ați găsit printr-o scurtă căutare pe internet. Însă, pe măsură ce traficul site-ului dvs. crește, trebuie să căutați o soluție fiabilă care să ofere viteză și performanță mai bună. Un site web de încărcare lentă nu este numai rău pentru SEO, dar crește și șansa ca utilizatorii să abandoneze site-ul. În acest caz, ați mutat site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă pentru a îmbunătăți starea site-ului dvs. De asemenea, consultați ghidul nostru despre cum să transferați WordPress de pe un server local pe un site live.

2. Pierdeți traficul:
Dacă întâmpinați o mulțime de perioade de oprire cu gazda web curentă, acesta este un semn bun, este timpul să treceți la o nouă gazdă. Timpul de inactivitate neplanificat în timpul celor mai aglomerate ore ale site-ului dvs. poate supăra vizitatorii site-ului dvs. și vă poate provoca pierderea de oportunități, clienți fideli și venituri. De asemenea, prea mult timp de oprire poate face ca clasamentele rezultatelor căutării să scadă. Trecerea la o gazdă web care oferă o garanție de funcționare va asigura că nu pierdeți traficul sau vânzările.

3. Gazda dvs. Web curentă nu este corectă pentru dvs.:
Unul dintre cele mai comune și mai simple motive pentru care doriți să vă mutați de la o gazdă web la alta este aceea că gazda dvs. web actuală nu vă oferă dorința. De exemplu, poate gazda dvs. web actuală este prea scumpă. Poate că ați găsit o gazdă web mai bună, care este mai accesibilă și care oferă mai multe funcții de care aveți nevoie, cum ar fi Bluehost. Este important să alegeți o gazdă web care să ofere site-ului dvs. web ceea ce are nevoie, precum și una care să se încadreze în bugetul dvs..

Dar trebuie să vă asigurați întotdeauna că site-ul dvs. web este în funcțiune, în timp ce migrația are loc de la o gazdă la alta. Continuați să citiți pentru a afla de ce.

Notă: S-ar putea să doriți să aflați cum puteți muta WordPress pe un nou nume de domeniu.

De ce ar trebui să evitați timpul de oprire? (Important)

Începătorii cu site-uri mici WordPress care au trafic redus sau deloc au tendința să se întrebe de ce trebuie să-și facă griji cu privire la puțin timp de oprire. Pe de altă parte, este mai evident de ce site-urile mari cu mai mult trafic și clasamente mari ale motoarelor de căutare ar trebui să fie atenți la schimbarea gazdelor. Site-urile mai mari nu pot risca nicio perioadă de oprire, deoarece le pot afecta starea. Cu toate acestea, site-urile web mici trebuie să fie conștiente și de probleme.

Timpul de dezactivare a site-urilor web nu este bun pentru site-uri web mici sau mari. Să vorbim despre câteva moduri în care timpul de oprire poate afecta site-ul dvs. WordPress:

 • Utilizatorii vor crede că vă opriți – Când utilizatorii vizitează site-ul dvs. web, vor să-l vadă funcționând. Dacă site-ul dvs. web se confruntă cu perioade de oprire, atunci vizitatorii noi pot crede că nu există și vechii utilizatori ar putea crede că ați închis.
 • Reputație deteriorată – Timpul de oprire poate apărea din mai multe motive. Un utilizator tehnic îl poate înțelege, dar nu toți utilizatorii dvs. sunt dezvoltatori. Va crea o impresie proastă despre marca sau afacerea dvs. cu vizitatorul mediu.
 • Pierderea clasamentelor SEO – Site-ul dvs. web se poate clasifica bine în motoarele de căutare. Când site-ul dvs. este redus și motoarele de căutare își trimit bot-urile pentru a-ți accesa site-ul, acesta vă va deteriora clasamentul.

După ce ați citit cele de mai sus, sperăm să aveți o idee de ce este important să aveți un timp de funcționare site-ul 24/7/365. Când mutați site-ul dvs. web către o nouă gazdă, puteți urma pașii de mai jos pentru a evita timpul de întrerupere și a migra cu succes site-ul dvs. WordPress.

Sfat bonus: Puteți utiliza întotdeauna instrumentul nostru gratuit de verificare a funcționării site-ului web pentru a analiza starea site-ului dvs..

Sunteți gata să începeți? Sa mergem!

Metoda 1: Migrarea site-ului dvs. gratuit cu ajutorul experților

În prima metodă, vă vom arăta cum să migrați site-ul dvs. de la o gazdă web la alta în mod gratuit. Acest pas este pentru cei care nu sunt foarte sunători din punct de vedere tehnic. Urmând această metodă, puteți migra site-ul dvs. fără să plătiți un singur ban și fără să urmați pași complicați.

Pentru asta, trebuie să aflați furnizorii de servicii de găzduire care oferă servicii de migrare gratuite. Pentru a vă fi mai ușor, am enumerat câteva companii de găzduire care vor migra site-ul dvs. gratuit, cu condiția să acceptați să vă găzduiți site-ul cu acestea. Deci, să le verificăm.

1. SiteGround

site-ul gazduire ieftin

SiteGround oferă servicii de migrare gratuite pentru utilizatorii săi care optează pentru planurile de găzduire GrowBig și GoGeek.

Pentru a beneficia de serviciul gratuit de migrare, după înregistrare, accesați tabloul de bord SiteGround. Aici, în sub Zona de utilizator mergi la Asistență »Solicitați asistență din partea echipei noastre» Website transfer. Făcând acest lucru, puteți migra toate fișierele site-ului și baza de date a aplicațiilor dvs. de la vechiul dvs. serviciu de găzduire către SiteGround într-un mod fără probleme.

Cel mai bine, toate căile de fișiere și informațiile bazei de date rămân aceleași în noul dvs. cont de găzduire, deci nu trebuie să repari nimic pe site-ul dvs. după migrare.

2. HostGator

HostGator, servicii de migrare gratuite

HostGator este o altă opțiune excelentă care oferă servicii de migrare gratuite utilizatorilor săi în termen de 30 de zile de la înregistrarea la un serviciu de găzduire web. Această opțiune este disponibilă cu orice plan la care vă înscrieți. Pentru a folosi serviciul de transfer gratuit, trebuie doar să completați un formular în 3 pași și să le cereți să vă transferați site-ul.

Dar înainte de asta, vei avea nevoie de următoarele informații:

 • Numele de utilizator FTP de gazduire vechi
 • Numele de utilizator și parola FTP
 • Informații de administrare WordPress
 • URL de conectare cPanel împreună cu numele de utilizator & parola
 • Cea mai recentă copie de rezervă a bazei de date WordPress

3. Gazduire A2

O gazduire @, migrare gratuita

Următoarea opțiune la care puteți merge este serviciul de găzduire A2. La fel ca SiteGround și HostGator, găzduirea A2 oferă și servicii de migrare gratuite utilizatorilor săi.

După ce ați finalizat plata, conectați-vă în portalul clienților dvs. și faceți clic pe Suport »Migrație . Faceți clic pe butonul Solicitați migrare opțiune.

Acum bifează casetele de selectare pentru a fi de acord cu Termenii de serviciu și politica de utilizare acceptabilă, apoi faceți clic pe Continuați la pasul 2. În pasul următor, selectați serviciul dorit și faceți clic pe Continuați la pasul 3 buton. În cele din urmă, în pasul următor, apăsați pe Trimiteți migrația buton.

Si asta e. Vei fi anunțat imediat ce migrarea va fi finalizată.

Metoda 2: Migrarea manuală a site-ului dvs. (pas cu pas)

Această metodă se adresează celor care sunt dispuși să-și migreze site-ul manual manual. Deși sună intimidant pentru începători, nu este la fel de greu cum pare. Urmați pașii noștri corect și ar trebui să fiți bine să mergeți.

Iată o listă de pași pe care îi vom parcurge:

 1. Alegeți o nouă gazdă web
 2. Creați Backup-ul site-ului dvs. pentru migrare folosind Duplicator
 3. Importați site-ul dvs. WordPress în noua dvs. gazdă
 4. Modificați fișierul gazdei pentru a preveni timpul de oprire
 5. Creați o bază de date MySQL pe noua dvs. gazdă web
 6. Începeți procesul de migrare a duplicatorului
 7. Actualizați-vă domeniul

Important: Vrem să vă reamintim că unii furnizori de găzduire web oferă un serviciu gratuit de migrare. Dacă nu sunteți sigur dacă furnizorul dvs. de găzduire oferă migrare gratuită, cereți-le mai întâi înainte de a face singur. Dacă nu o oferă, atunci puteți continua tutorialul.

Pasul 1: alegeți o nouă gazdă web

Schimbarea gazdei web este o decizie importantă în sine, deci va trebui să vă asigurați că veți depune suficient efort în optimizarea site-ului dvs. pe gazda curentă înainte de a vă deplasa la unul nou. Dacă tot nu reușește să furnizeze viteză, securitate, performanță etc. chiar și după optimizare, atunci trebuie să schimbi găzduirea web.

web hosting

Atunci când alegeți o nouă gazdă web, fiți conștienți de caracteristicile specifice de care are nevoie site-ul dvs. în poziția actuală și în viitor, deci nu trebuie să schimbați din nou gazdele în linie..

Există o mulțime de tipuri diferite de găzduire web, precum găzduire partajată, hosting dedicat serverului și găzduire WordPress gestionată.

Atunci când alegeți o gazdă web, iată ce vă recomandăm:

Gazduire partajata:

Perfect pentru cei care încep doar cu un nou site web și au nevoie de o soluție de găzduire la prețuri accesibile. Bluehost este cel mai bun furnizor de găzduire partajată. Acestea sunt recomandate oficial de WordPress.org. Utilizatorii IsItWP primesc 60% reducere împreună cu un nume de domeniu gratuit atunci când achiziționează un nou cont de găzduire.

Începeți cu Bluehost azi!

Server dedicat:

Este cea mai bună soluție pentru utilizatorii care doresc să închirieze întregul server pentru singura utilizare și au nevoie de control complet asupra serverului. Vă recomandăm Gazduire InMotion pentru servere dedicate. Acestea vă permit să alegeți centrul de date ideal pentru site-ul dvs. și oferă asistență de lansare gratuită timp de 2 ore. Cuponul de găzduire InMotion vă va oferi mai multe reduceri.

Începeți cu InMotion Hosting astăzi!

Găzduire WordPress gestionată:

Cea mai bună alegere pentru site-urile WordPress care atrag un volum mare de trafic. Cu găzduirea WordPress administrată, puteți opera site-ul dvs. pe un server care este unic optimizat pentru configurația de securitate a WordPress. Vă recomandăm WP Engine pentru găzduirea WordPress gestionată.

Începeți cu WP Engine azi!

Vă recomandăm să consultați aceste comparații între Bluehost și InMotion hosting și Bluehost vs WP Engine.

După ce cumpărați un plan de găzduire, nu instalați WordPress așa cum faceți de obicei atunci când creați un site nou. Pur și simplu păstrați-l gol și treceți la pasul 2.

Pasul 2: Creați Backup-ul site-ului dvs. pentru migrare cu Duplicator

Accesați zona de administrare a site-ului pe care doriți să-l mutați și instalați pluginul Duplicator. Este unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru migrații și copii de rezervă. Dacă nu știți cum să instalați un plugin, consultați ghidul nostru pas cu pas despre instalarea unui plugin WordPress.

După ce ați instalat pluginul Duplicator, accesați Duplicator »Pachete în tabloul de bord WordPress.

Apoi, faceți clic pe butonul Creaza nou butonul din colțul din dreapta al paginii.

creați-nou-pachet-stencil-plugin

În continuare, veți vedea o pagină precum cea ilustrată mai jos. Apasă pe Următor → buton pentru a începe procesul de construire a pachetelor.

click-next-to-create-pachet

De acolo, te va duce la al doilea pas în procesul de construire a pachetelor. Asigurați-vă că scanarea dvs. este completă și că toate rezultatele sunt Bun. Apoi, faceți clic pe butonul Construi buton.

complet-scanare

Așteptați până la finalizarea procesului. Acest lucru poate dura ceva, în funcție de cât de mare este site-ul dvs..

După finalizarea procesului, veți vedea opțiunile de descărcare pentru instalare, Arhiva, și Descărcare cu un singur clic. Va trebui să faceți clic pe Descărcare cu un singur clic pentru că veți avea nevoie de fișierele dvs. de instalare și de arhivă.

-Un singur clic-descărcare-duplicator

Fișierul Arhivare este o copie a site-ului dvs., iar fișierul Installer vă va ajuta să descărcați automat procesul de instalare.

Pasul 3: importați site-ul dvs. WordPress în noua dvs. gazdă

În continuare, va trebui să încărcați fișierele descărcate (Instalator și Arhivare) în noua dvs. gazdă web. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un client FTP pentru a vă conecta la noua dvs. gazdă web. Dacă sunteți nou în această privință, puteți urma instrucțiunile din acest ghid pas cu pas încărcați fișiere prin FTP pe WordPress.

Utilizând clientul FTP, încărcați fișierele Installer și Archive în directorul rădăcină (de obicei / nume utilizator / public_html / folder) al site-ului dvs. Web.

Înainte de a încărca, va trebui să vă asigurați că folderul este complet gol. Unele companii de găzduire WordPress instalează automat WordPress când vă înscrieți. Va trebui să îl ștergeți dacă a fost deja instalat de către gazda dvs..

Pasul 4: Modificați fișierul gazdei pentru a preveni timpul de dezactivare

Ați încărcat deja fișierul installer.php și fișierul archive.zip în noua gazdă web la pasul 3, așa că încercați să deschideți fișierul installer.php în browserul dvs..

Puteți accesa fișierul folosind un URL de acest fel:

http://www.example.com/installer.php

Dar, atunci când încercați să accesați fișierul, veți primi un 404 pagina de eroare pentru că domeniul tău indică încă vechea gazdă.

Aceasta implică faptul că trebuie să schimbați serverele de nume de domeniu și să îndreptați către noua dvs. gazdă, dar nu vă sugerăm să faceți acest lucru. Dacă o faceți, va afișa utilizatorilor dvs. un site web rupt pe măsură ce continuați migrarea.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să folosiți o metodă alternativă, astfel încât utilizatorii să vă poată accesa site-ul complet, chiar și în timpul migrației.

Cu această tehnică, veți putea accesa noul dvs. site folosind noul dvs. domeniu temporar pe computer. Se realizează cu un fișier de gazdă pe computer, pe care îl puteți utiliza pentru a mapa numele de domeniu la anumite adrese IP.

Acum, veți adăuga o intrare pentru numele dvs. de domeniu în fișierul gazdei, astfel încât să fie indicată spre noua dvs. gazdă, dar numai utilizând computerul. Prin urmare, vă puteți accesa fișierele pe noua dvs. gazdă web, în ​​timp ce utilizatorii dvs. vor accesa în continuare site-ul dvs. din gazda veche. Prin urmare, există zero opriri.

În primul rând, va trebui să aflați adresa IP a noului dvs. server de găzduire web. Pentru a găsi acest lucru, deschideți tabloul de bord cPanel și navigați la Informații despre server. Acolo, veți vedea așa Adresa IP partajată.

gazdă adresa IP

Mențineți această pagină deschisă, deoarece va trebui să copiați adresa IP într-un pas ulterior.

Dacă utilizați Windows, accesați Programe »Toate programele» Accesorii, faceți clic dreapta pe Notepad și selectați Executare ca administrator. Apoi, un prompt Windows UAC va apărea cu 2 opțiuni: da și Nu. Click pe da pentru a lansa Notepad cu privilegii de administrator.

Acum, pe ecranul Notepad, accesați Fișier »Deschide apoi du-te la

C: WindowsSystem32driversetc. Selectați fișierul gazdei și deschideți-l.

Dacă utilizați Mac, va trebui să deschideți aplicația Terminal și să introduceți această comandă pentru a edita fișierul gazdei:

sudo nano / private / etc / hosts

Apoi, atât utilizatorii Windows cât și Mac trebuie să introducă adresa IP pe care ați copiat-o și numele dvs. de domeniu în partea de jos a fișierului gazdă astfel:

192.168.1.22 www.example.com

Apoi, salvați-vă modificările. Acum puteți accesa fișierele site-ului dvs. pe noua gazdă folosind numele dvs. de domeniu de pe computer.

Notă: Va trebui să anulați modificările pe care le-ați făcut în fișierul gazdei după ce completați migrarea site-ului la pasul 6.

Pasul 5: Creați o bază de date MySQL pe noua dvs. gazdă web

Acum, sunteți gata să rulați installer.php înainte de a face acest lucru, trebuie să vă asigurați că o bază de date MySQL este creată.

Pentru a crea o bază de date MySQL, accesați tabloul de bord al cPanel și navigați la Baze de date secțiune. Apoi, va trebui să faceți clic pe butonul Baze de date MySQL secțiune.

mysql-baze de date

Acum, veți vedea un câmp pentru a crea o bază de date nouă. Introduceți numele bazei de date și faceți clic pe butonul Creați baza de date buton.

creați-nou-MySQL-bază de date-bluehost

După ce ați creat o bază de date, derulați în jos în pagina Utilizatori MySQL secțiune. De acolo, furnizați un nume de utilizator și o parolă pentru noul dvs. utilizator, apoi faceți clic pe butonul Creaza utilizator buton.

creați-mysql-utilizator

Vă rugăm să rețineți numele de utilizator și parola bazei de date pe care tocmai le-ați creat deoarece veți avea nevoie de acesta la pasul ulterior.

Acum, trebuie să adăugați utilizatorul la baza de date. Pentru a face acest lucru, derulați în jos spre Adăugare utilizator la baza de date secțiune și alegeți baza de date MySQL și utilizatorul pe care tocmai l-ați creat. Apoi, faceți clic pe butonul Adăuga buton.

add-user-to-baze de date-bluehost

Acum, baza de date este setată să fie utilizată pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 6: Începeți procesul de migrare a duplicatorului

În sfârșit, sunteți cu toții pregătiți să executați fișierul Installer.

Așadar, accesați bara de adrese a browserului și introduceți URL-ul așa cum se arată mai jos pentru a rula installer.php.

http://www.example.com/installer.php

stencil-instalare-Step1

Instalatorul va rula câteva teste și va apărea Trece lângă testele de arhivă și validare, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Bifați caseta de termeni și condiții, apoi faceți clic pe butonul Următor → buton.

De acolo, veți vedea pasul 2 al Duplicatorului deschis. Va trebui să introduceți gazda MySQL, numele bazei de date, numele de utilizator și parola. Introduce gazdă locală în câmpul gazdă și completați detaliile bazei de date pe care le-ați utilizat la pasul 5.

stencil-instalare-Pasul2

Acum, puteți face clic pe butonul Următor → buton pentru a continua. Dar, vă recomandăm să faceți mai întâi clic pe Baza de date de testare buton pentru a vă asigura că nu există erori de conexiune la baza de date.

Apoi, Duplicator va importa baza de date WordPress din fișierul archive.zip în noua dvs. gazdă.

În continuare, pasul 3 al lui Duplicator vă va solicita să actualizați adresa URL a site-ului sau calea, dar nu trebuie să schimbați nimic aici, deoarece nu îl schimbați de fapt. Deci, faceți clic pe butonul Următor → buton pentru a continua.

Duplicatorul va efectua ultimii pași și va arăta butonul de conectare în pasul 4 și final.

stencil-instalator-ultimul pas

Acum, ați mutat complet site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă web complet. Deci, puteți pur și simplu să vă autentificați și să verificați dacă totul este în regulă.

Pasul 7: Actualizați-vă domeniul

Am ajuns la ultimul pas al schimbării site-ului dvs. WordPress de la o gazdă web la una nouă.

În pasul anterior, ați adăugat o copie a tuturor fișierelor site-ului dvs. la noua gazdă, dar domeniul dvs. indică în continuare gazda veche, de aceea va trebui să vă actualizați și domeniul dvs..

Pentru a face acest lucru, va trebui să comutați Cititori de nume DNS. Dacă domeniul dvs. a fost înregistrat la compania dvs. de găzduire, atunci este mai bine să mutați domeniul la noua gazdă web. Dacă a fost înregistrată într-o companie de înregistrare a domeniilor, cum ar fi NameCheap, GoDaddy etc., va trebui să vă actualizați serverele de nume de domeniu.

Cititorii de nume de domeniu sunt de obicei câteva adrese URL, precum cele de mai jos, pe care le veți primi de la noua dvs. gazdă web.

ns1.hostname.com
ns2.hostname.com

Pașii pentru schimbarea serverelor de nume de domeniu diferă de la un furnizor de domeniu la altul; cu toate acestea, conceptul de bază este același. Deci, vă vom arăta cum puteți schimba serverele de nume DNS cu Domain.com și GoDaddy în acest tutorial.

Să începem cu Domain.com.

În primul rând, conectați-vă la contul dvs. Domain.com. Găsiți domeniul pe care doriți să îl actualizați și faceți clic pe butonul Administra buton.

gestiona nameservers

Apoi, faceți clic pe DNS & nameserverele.

schimbare a-și-dns-nameservers

Pentru a schimba serverele de nume, faceți clic pe Editați | × alături de nameservers.

editează numele de utilizator

Apoi, completați noile servere de nume furnizate de noua dvs. gazdă web și faceți clic pe butonul Salvați buton.

Asta e!

În mod similar, să aruncăm o privire la modul de actualizare a serverelor de nume în GoDaddy.

În primul rând, conectați-vă la contul dvs. GoDaddy și navigați la domenii. Apoi, faceți clic pe butonul Administra butonul de lângă numele de domeniu pe care doriți să îl actualizați.

gestionez-domenii-GoDaddy

Apoi, du-te la Setari aditionale și faceți clic pe Gestionați DNS.

suplimentare-settings-Manage-dns

Acum, va trebui să derulați în jos nameserverele și faceți clic pe butonul Schimbare buton.

schimbare-nameserverele

Apoi, faceți clic pe meniul vertical și comutați tipul de server de nume Mod implicit la Personalizat. Apoi, completați noile servere de nume furnizate de noua dvs. gazdă web și faceți clic pe butonul Salvați buton.

update-dns

Acum, ați actualizat cu succes serverele de nume de domeniu. Din păcate, poate dura 4 până la 48 de ore pentru a executa aceste modificări DNS.

Între timp, acum veți avea același conținut atât pe vechea dvs. gazdă, cât și pe noua gazdă, astfel încât utilizatorii să nu vadă nicio diferență, iar migrația site-ului să fie perfectă, fără niciun fel de oprire (Puteți verifica costurile de oprire folosind costurile noastre de repaus gratuite. calculatorul sau chiar folosi instrumentul de stare a site-ului nostru web pentru a verifica dacă site-ul nostru este live pentru utilizatorii dvs.).

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să schimbați site-ul dvs. WordPress de la o gazdă web la alta, cu zero dezactivare. De asemenea, poate doriți să consultați tutorialul nostru pas cu pas despre crearea unui e-mail gratuit de afaceri folosind Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map