Cum să obțineți documente semnate electronic cu WordPress

cum să semnați documente electronic în wordpress


Doriți să mergeți fără hârtie și să semnați documentele în format electronic?

Obținerea semnării documentelor prin e-mailuri pare a fi un proces obositor – utilizatorii dvs. trebuie să imprime documentul, să-l semneze și să-l scaneze, după care vă trimit prin e-mail.

Din fericire cu WordPress, puteți săriți toți acești pași și permiteți utilizatorilor dvs. să semneze documentele cu o semnătură electronică imediat. În acest articol, vă vom spune cum să înscrieți documentele pe site-ul dvs. WordPress fără să parcurgeți toate aceste procese îndelungate.

Dar înainte de asta, să vedem de ce semnăturile digitale sunt importante și cum poate fi util pentru afacerea dvs..

De ce semnați documentele în mod electronic

Indiferent de afacerea pe care o derulați online, există o mulțime de avantaje pentru a vă semna documentele electronice.

În primul rând, semnăturile electronice sau obținerea de documente semnate digital, ușurează clientul să semneze documentele. Clienții dvs. pot semna actele pur și simplu cu ajutorul unui mouse sau al unui ecran tactil și vă pot trimite înapoi imediat.

În al doilea rând, puteți sări peste toți pașii de trimitere a e-mailului înainte și înapoi și puteți face lucrurile mai repede. Aceasta înseamnă că puteți închide rapid ofertele și nu trebuie să așteptați până la semnarea documentelor.

Pasul 0: Creați documentul dvs. de acord de servicii

Înainte de a crea o copie a unui acord de serviciu, trebuie să cunoașteți punctele exacte pe care să le includeți, astfel încât să puteți avea detaliile corecte înainte de a obține semnarea acestuia. O copie tipică a acordului va consta, de obicei, din următoarele:

 1. Condiții de serviciu și plată
 2. Adresa și numărul de contact al clientului dvs.
 3. Câmp de semnătură

Dacă nu sunteți sigur cum puteți crea o copie de acord, aceasta probă s-ar putea să vă ajute să începeți. După ce acordul dvs. este gata, puteți adăuga câmpul semnăturii digitale pe copia dvs. Iată cum puteți face acest lucru.

Pasul 1: Instalați pluginul WPForms pentru adăugarea câmpului de semnătură digitală

WPForms

Primul pas este instalarea și activarea WPForms plugin pe site-ul dvs. WPForms este unul dintre cele mai bune și mai populare plugin-uri de formulare de contact WordPress care vă permite să creați orice tip de formular, inclusiv un formular de semnătură digitală cu un constructor robust de formulare de drag and drop. Nu are nevoie de codificare absolut și necesită mai puțin de 5 minute pentru a crea prima formă.

Pasul 2: Instalați completarea semnăturii WPForms

În al doilea pas, trebuie să instalați WPForms Adăugare la semnătură Pentru asta, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe WPForms »Adăugări. Acum folosiți câmpul de căutare pentru a găsi Adonarea semnăturii WPForms.

Adăugări pentru semnătura WPForms

Odată găsit, apăsați pe Activati buton pentru ca addon să înceapă să funcționeze.

Pasul 3: Creați primul dvs. formular activat pentru semnătura electronică

După ce ați instalat și activat suplimentul, este timpul să creați primul formular activat pentru semnătura electronică. Pentru asta accesați tabloul de bord și faceți clic pe WPForms »Adaugă nou.

Acum selectați un șablon de formular. Există mai multe opțiuni din care să alegeți. Dar, de dragul acestui tutorial, vom selecta Formular de contact simplu opțiune.

Model de formular simplu de contact

Acum ar trebui să fiți pe pagina dvs. pentru creatorul de formulare, unde veți vedea toate elementele din stânga și pe constructorul vizual din dreapta. Întrucât acesta este un constructor de drag and drop, puteți trage cu ușurință opțiunile din stânga și le aruncați în formularul din dreapta.

De asemenea, puteți rearanja ordinea câmpurilor dvs. prin glisarea și fixarea acestora în locația dorită. După ce adăugați toate câmpurile necesare și includeți copia pe care ați scris-o pentru acord, adăugați Semnătură opțiune din secțiunea Fancy Fields. Pur și simplu trageți această opțiune și plasați-o în formularul dvs..

Adăugarea semnăturii WPForms

Nu uitați să atingeți Salvați butonul din colțul din dreapta sus al câmpului.

Pasul 4: încorporarea formularului dvs. de semnătură pe site-ul dvs. web

Formularul dvs. este acum pregătit și este gata de a fi live. Nu trebuie decât să încorporați formularul pe site-ul dvs., astfel încât să fie vizibil pentru utilizatorii dvs. Creați o nouă postare / pagină (sau editați una existentă) și faceți pur și simplu clic pe butonul Adaugă formular butonul de deasupra barei de instrumente.

Adăugați formularul la postare

Va apărea un meniu pop-up. Selectați formularul de contact pe care l-ați creat din meniul derulant. Apoi apasa Adaugă formular.

Apăsați Publicare (sau Actualizați, dacă editați o postare / pagină preexistentă), iar formularul dvs. va apărea în direct pe site-ul dvs., gata să se deschidă.

Asta e! Utilizatorii dvs. pot acum utiliza cu ușurință câmpul pentru a semna formularul și pentru a-l trimite fără a trece printr-un proces complicat. În funcție de cerințele dvs., puteți adăuga sau elimina orice câmp din formularul dvs..

semnătura electronică, cum să semnați un formular

Cu WPForms, puteți avea multe alte funcții avansate care vă vor face lucrurile mult mai ușoare. Pentru a afla aceste caracteristici, citiți recenzia noastră detaliată despre WPForms.

Dacă v-a plăcut acest articol, poate doriți să aflați cum puteți crea o pagină de conectare personalizată în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map