Cum să personalizați un site Web WordPress [Ghid pentru începători]

Personalizează-wordpress


Vă întrebați cum puteți personaliza WordPress? WordPress este cea mai populară platformă pentru crearea de site-uri web și bloguri. O parte din motivul pentru care WordPress este atât de popular este din cauza posibilităților interminabile de personalizare folosind teme, pluginuri și multe altele. Personalizarea site-ului dvs. WordPress nu este greu, chiar și începătorii care nu știu ceva despre cod pot face acest lucru.

Deoarece acest articol este îndelungat, utilizați acest conținut pentru a vă ghida.

 1. Personalizare WordPress: Noțiuni introductive
 2. Cum să vă particularizați tema WordPress & Pagini de site
 3. Personalizați WordPress pentru a îmbunătăți SEO
 4. Personalizați WordPress pentru a stimula implicarea & Oportunitati
 5. Testează-ți site-ul WordPress

1. Personalizare WordPress: Noțiuni introductive

Când creezi un site web, acesta trebuie să fie personalizat în funcție de nevoile tale. Indiferent dacă construiți un site web de comerț electronic, un site web pentru afaceri mici, un site personal sau un blog, fiecare tip de site diferit va avea nevoie de funcții diferite și de un aspect unic. Aici intervine personalizarea WordPress.

În plus, personalizarea WordPress nu numai că va face site-ul dvs. web să arate așa cum doriți, dar vă va ajuta și:

 • Faceți site-ul dvs. WordPress mai sigur
 • Optimizează-ți site-ul pentru motoarele de căutare
 • Faceți-vă site-ul mai ușor de gestionat
 • Îmbunătățiți experiența utilizatorului pentru vizitatorii site-ului dvs.

Din fericire, WordPress este super-personalizabil. Așadar, să începem cu acest ghid pas cu pas despre modul de personalizare a site-ului dvs. WordPress.

1.1. Instalați un plugin de backup WordPress

Înainte de a începe, este esențial să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. web.

În cazul în care ceva rău se întâmplă cu site-ul dvs. web, o copie de rezervă vă va economisi o tonă de timp, bani și dureri de cap. După cum se spune, cea mai scumpă copie de rezervă este cea pe care nu ai făcut-o niciodată!

Ați muncit din greu pentru a vă construi site-ul și nu doriți să pierdeți toate lucrările grele din cauza unui atac din partea unui hacker sau a unui blocaj al serverului, de exemplu. Dar, utilizarea unui plugin de rezervă vă va salva de acest tip de situație.

Un plugin de rezervă vă va oferi liniște sufletească, făcând o copie de rezervă automată a site-ului dvs. în fiecare zi. Pe piață există o mulțime de plugin-uri de rezervă WordPress.

Una dintre alegerile noastre de top pentru pluginurile de rezervă este UpdraftPlus.

updraftplus-backup-plugin

UpdraftPlus este o soluție populară de rezervă în care sunt încredute peste 2 milioane de site-uri web WordPress. Această soluție ușoară pentru utilizator vă permite să faceți backup și să restaurați cu un clic pe un program care funcționează pentru dvs., fie că este la fiecare 4, 8 sau 12 ore, zilnic, săptămânal, etc..

UpdraftPlus face o copie de siguranță de pe tot site-ul dvs., inclusiv toate fișierele dvs. WordPress, bazele de date, pluginurile și temele. În plus, UpdraftPlus acceptă numeroase opțiuni de stocare la distanță, cum ar fi Google Drive, Dropbox, Amazon S3 și multe altele.

Versiunea gratuită vine cu toate caracteristicile esențiale de mai sus. Pentru funcții mai avansate, cum ar fi clonarea și migrațiile, copiile de rezervă suplimentare și backup-urile de actualizare prealabilă, puteți face upgrade la versiunea premium.

Începeți cu UpdraftPlus astăzi.

Unele dintre recomandările noastre de top pentru cele mai bune pluginuri de backup WordPress includ BackupBuddy și VaultPress.

2. Personalizează-ți tema WordPress

2.1. Personalizarea temei cu plugin-uri

Întrucât opțiunile dvs. de personalizare sunt oarecum limitate în funcție de ce temă WordPress alegeți, vă ajută să utilizați un plugin pentru a vă îmbunătăți și mai mult personalizarea WordPress. -constructor, erou css

Primul plugin pe care îl recomandăm este Beaver Builder. Beaver Builder este unul dintre cei mai buni construitori de pagini WordPress de drag and drop de pe piață.

castor-constructor-Customize-WordPress

Beaver Builder funcționează cu orice temă WordPress și vă oferă un control complet asupra conținutului și personalizării site-ului. Acest lucru face foarte ușor să proiectați site-ul dvs. web exact așa cum doriți, fără a fi necesar să atingeți o linie de cod, folosind constructorul drag and drop.

Ele oferă o tonă de modele pre-proiectate pe care le puteți folosi. Pur și simplu înlocuiți imaginile și textul cu propriul site și apăsați publicarea. În plus, poziționarea textului și a imaginii cu editorul WordPress este dificilă, dar cu Beaver Builder îl puteți face cu ușurință. Veți avea un control complet asupra aspectului și aspectului site-ului dvs. cu acest plugin, astfel încât să puteți personaliza WordPress fără nicio limitare.

Începeți cu Beaver Builder azi.

Un alt instrument de personalizare WordPress pe care îl recomandăm este CSS Hero. CSS Hero este un alt dintre cele mai bune pluginuri pentru a personaliza cu ușurință aspectul site-ului dvs. web.

css-erou-Customize-WordPress

CSS Hero are o interfață ușoară și intuitivă de punct și clic care vă permite să schimbați aspectul site-ului dvs. WordPress într-o clipă. În plus, se întâmplă live, astfel încât să puteți vedea modificările pe măsură ce le faceți.

Acest instrument funcționează fără a modifica niciunul dintre fișierele dvs. tematice, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ruperea nimicului, iar CSS complex este simplu doar să indicați.

Puteți adăuga cu ușurință animații pe defilare, regla măsuri, gestionați culorile, alegeți tipografia, adăugați imagini de pe UnSplash și multe altele.

Începeți cu CSS Hero azi.

Acum aruncăm o privire cum să vă personalizați tema fără a utiliza un plugin.

Desigur, una dintre avantajele utilizării WordPress este posibilitatea de a vă personaliza blogul sau site-ul WordPress folosind teme. O temă WordPress poate oferi site-ului tău un aspect profesional într-o clipă. Dar cel mai bun lucru despre temele WordPress este că le puteți personaliza în continuare, astfel încât să puteți crea un site web care vă aparține.

După ce ai ales o temă WordPress, în tabloul de bord pentru admin WordPress, accesați Aspect, apoi faceți clic pe Personalizează.

Există o serie de modalități prin care puteți personaliza teme WordPress, așa că trecem peste câteva.

2.2. Personalizați fără un plugin – antet personalizat

Antetul dvs. va fi unul dintre cele mai recunoscute elemente ale site-ului dvs. web. Antetul rulează în partea de sus a paginii dvs. și apare de obicei pe fiecare pagină a site-ului dvs. web. Deci, veți dori să alegeți un antet personalizat care să vă reprezinte cel mai bine dvs. sau compania dvs..

Pentru a face acest lucru, mergeți la Aspect, apoi Antet. În funcție de tema WordPress aleasă, este posibil să aveți opțiuni diferite pentru antetul dvs. De exemplu, cu tema WordPress de mai jos, puteți alege un antet video sau un antet de imagine. Pentru a schimba imaginea pentru antet, trebuie doar să faceți clic pe Modificare imagine și să alegeți o imagine de înaltă calitate din media media sau să o încărcați de pe computer.

Personalizează-wordpress-header

Este important să vă asigurați că și imaginea antetului dvs. are dimensiunea corectă. Când alegeți o nouă imagine de antet, WordPress vă va oferi dimensiunile de imagine sugerate pentru a vă asigura că imaginea dvs. arată cel mai bine cu tema. Din fericire, însă, modificarea dimensiunii imaginii este o soluție ușoară. Pur și simplu faceți clic Selectați și decupați.

cultură-header

Va apărea o fereastră nouă, aici puteți decupa imaginea după cum doriți și apăsați butonul Crop Image pentru a finaliza procesul. Acum imaginea dorită se potrivește perfect pentru antetul dvs..

Personalizează-WordPress-blog-header

Nu uitați să atingeți Publica butonul când ați terminat pentru a salva modificările.

2.3. Alegeți logo-ul și Favicon

În continuare, puteți alege logo-ul și favicon-ul (sau pictograma site-ului). Făcând acest lucru, vă puteți personaliza în continuare site-ul dvs. WordPress cu propriul dvs. brand personal sau companie.

Mergi la Aspect, apoi Personalizează, și faceți clic pe butonul Identitatea site-ului secțiune. Aici puteți încărca logo-ul dvs., precum și alege titlul site-ului și linia de etichetă.

Personalizează-logo-site icon

Sub secțiunea Logo, se află secțiunea Pictogramă a site-ului. O pictogramă a site-ului este imaginea minusculă pe care o vedeți în filele browserului, în barele de marcaje și în aplicațiile mobile WordPress. De obicei este o versiune mai mică a logo-ului. Puteți încărca pictograma site-ului aici pentru a face site-ul dvs. web ușor de identificat.

2.4. Widget-uri

De asemenea, puteți personaliza site-ul sau blogul dvs. WordPress cu widget-uri. Un widget WordPress este un bloc mic care îndeplinește o funcție specifică. Puteți adăuga aceste widget-uri în numeroase zone ale site-ului dvs. web, inclusiv barele laterale, subsolurile și alte zone pregătite pentru widget, în funcție de tema WordPress.

Pentru a adăuga un widget, accesați secțiunea Personalizarea secțiune și faceți clic pe Widget-uri. Apoi, faceți clic pe zona în care doriți să adăugați un site web, apoi faceți clic pe Adăugare a Widget buton.

Personalizați-widget

Pe site-ul dvs. puteți adăuga multe widget-uri diferite, inclusiv:

 • Arhive
 • Audio
 • Calendar
 • Categorii
 • Galerie
 • Postări recente
 • Formular de căutare
 • Și altele

În funcție de tema pe care o alegeți, puteți obține o serie de alte opțiuni în secțiunea Personalizator WordPress, cum ar fi imaginea de fundal, culorile, tipografia, antetul, subsolul, socialul, butoanele și multe altele. Vă puteți juca cu aceste setări pentru a vă personaliza tema WordPress exact cum doriți.

2.5. Personalizați profilul dvs. de utilizator

În special pentru bloggeri, personalizarea profilului de utilizator pe WordPress este importantă. Personalizându-vă blogul WordPress cu un profil de utilizator, de fiecare dată când un vizitator citește una dintre postările dvs., poate să cunoască cine sunteți. Acest lucru este esențial pentru construirea unei relații cu cititorii și vizitatorii site-ului.

Pentru a vă personaliza profilul de utilizator, în tabloul de bord WordPress accesați Utilizatori, apoi faceți clic pe Profilul tau. Aici puteți seta preferințele schemei de culori, numele, pseudonimul, ceea ce doriți să afișați numele public în mod similar, etc. De asemenea, puteți scrie un pic despre dvs. în zona Informații biografice și puteți seta fotografia de profil cu Gravatar. Faceți clic pe butonul Actualizare profil pentru a salva modificările.

WordPress-ta-profil

Acum, obiectivul este ca profilul tău să fie afișat pe postările de pe blog, astfel încât cititorii să poată forma o conexiune mai bună cu tine. Deci, consultați acest tutorial pe cum să adăugați o casetă de informații despre autor în postările WordPress.

2.6. Creați-vă paginile WordPress

Orice site web are nevoie de pagini, este foarte rar să vezi un site web cu doar o pagină. Deci, trebuie să creați toate paginile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web. Printre paginile cele mai comune pe care oamenii le creează se numără:

 • Acasă
 • Despre
 • Produse / Servicii
 • Portofoliu
 • Marturii client
 • Arhivă / Blog de conținut
 • a lua legatura
 • FAQ / Suport

Decideți ce pagini aveți nevoie pentru site-ul dvs. WordPress și începeți să le creați. Pentru a crea o pagină, accesați Pagini, apoi faceți clic pe butonul Adăuga nou buton. Se va deschide o nouă pagină. Aici puteți denumi pagina dvs., adăugați întregul conținut pentru pagină și faceți clic pe Publica când ați terminat de creat pagina și sunteți mulțumit de cum arată.

crea pagini-WordPress

Veți dori, de asemenea, să setați pagina de pornire. De obicei, WordPress stabilește pagina dvs. de pornire pentru a afișa cele mai recente postări în mod implicit. Ceea ce poate fi bine dacă ești blogger, însă mulți proprietari de site-uri preferă o pagină de pornire adecvată. Așadar, pentru a configura pagina de pornire, în tabloul de bord WordPress, accesați Aspect, apoi Personalizează. Din acest meniu, alegeți Setări homepage. Aici puteți selecta opțiunea de afișare a paginii de pornire ca o pagină statică, apoi din lista derulantă în Pagina de pagină principală, alegeți pagina creată de care doriți să fie pagina dvs. de pornire.

Personalizează-wordpress-pagina de start

În aceeași zonă, puteți alege, de asemenea, pe care dintre paginile site-ului dvs. web doriți să afișați postările blogului dvs. selectând pagina din lista derulantă din Pagina postări.

2.7. Configurați Structura meniului

După ce ați creat toate paginile importante, va trebui să vă personalizați site-ul dvs. WordPress cu o structură de meniu. Un meniu este modul în care vizitatorii site-ului dvs. web vă vor naviga. Gândiți-vă la toate site-urile web pe care le accesați, în partea de sus a paginii, de obicei, vedeți un meniu cu link-uri către pagina principală, despre, servicii, blog, etc., pentru a vă ajuta să vă găsiți cu ușurință drum.

Deci, trebuie să configurați o structură de meniu.

Pentru a face acest lucru, în tabloul de bord WordPress, accesați Aspect, apoi Meniuri. Aici, în partea stângă, veți vedea o listă cu toate paginile pe care le-ați publicat pe site-ul dvs. WordPress. Mai întâi, alegeți un nume pentru meniul dvs. și faceți clic pe butonul Creați meniu buton. Apoi, trebuie doar să adăugați un marcaj la paginile pe care doriți să le adăugați în meniul dvs., apoi faceți clic pe butonul Adăugați în meniu buton.

Personalizează-wordpress-meniu

Pagini dvs. vor apărea apoi în partea dreaptă a ecranului, sub meniul creat. Acum puteți trage și plasa paginile pentru a le pune în ordinea dorită.

În cele din urmă, alegeți locația afișată pentru meniul dvs. Cea mai obișnuită alegere este principală, care se află în partea de sus a vârfului. Puteți, de asemenea, să vă afișați meniul în subsol și în alte locații, dacă doriți.

afișare-locație-meniu

Când ați terminat, faceți clic pe butonul Salvare meniu pentru a salva modificările.

3. Personalizați WordPress pentru a stimula SEO

3.1. Asigurați-vă că site-ul dvs. este vizibil pentru Google

Primul pas pentru personalizarea site-ului dvs. WordPress este să vă asigurați că site-ul dvs. este vizibil pentru Google. La urma urmei, ați petrecut timp creând site-ul dvs. web, deci doriți să fie găsit de utilizatorii online.

Deoarece Google este sursa principală de trafic și de vizitatori pentru site-uri web, doriți ca site-ul dvs. să fie listat pe Google cât mai curând posibil. Dacă site-ul dvs. web nu este vizibil pentru Google, site-ul dvs. web nu se va clasifica în rezultatele motorului de căutare.

Pentru a obține Google să vă enumere site-ul, în tabloul de bord WordPress, accesați Setări. Apoi mergi la Citind și către Vizibilitatea motorului de căutare secțiune.

WordPress-google-vizibilitate

Asigurați-vă că această casetă nu este bifată, astfel încât motoarele de căutare să vă indexeze site-ul.

3.2. Sporirea SEO cu un plugin SEO

Pentru a spori și mai mult SEO-ul site-ului dvs. WordPress, trebuie să utilizați un plugin SEO. Există o serie de plugin-uri WordPress SEO bune, care vă vor ajuta:

 • Creșteți traficul organic către site-ul dvs. web
 • Descoperiți vulnerabilitățile de pe site-ul dvs. care ar putea afecta rangul căutării dvs.
 • Optimizați și îmbunătățiți campaniile
 • Accelerarea procesului SEO general

Cel mai popular plugin SEO SEO este în jur Yoast SEO. Yoast SEO este un plugin gratuit care vă permite să vă optimizați cu ușurință site-ul dvs. WordPress pentru o mai bună clasare a motoarelor de căutare.

Personalizează-WordPress-SEO

Yoast SEO vă ajută să vă optimizați conținutul pentru rezultatele motorului de căutare ucigaș. Pluginul gratuit vă va ajuta să scrieți cu ușurință conținut favorabil SEO. De asemenea, se mândrește cu o mulțime de funcții, inclusiv o previzualizare a fragmentului pentru a vedea cum vor arăta postarea sau pagina dvs. în rezultatele căutării, funcționalitate avansată a sitemap-urilor XML cu 1 clic al unui buton, al titlului și al modului de descriere a meta pentru o marcare mai bună și fragmente de rezultate constante de căutare și Mai Mult.

Yoast SEO oferă, de asemenea, Yoast SEO Premium, care include caracteristici avansate SEO, cum ar fi noutăți SEO, SEO video, SEO local și extensii SEO WooCommerce. La fel de bine sunt și alte funcții avansate, cum ar fi sugestii automate de conectare internă, previzualizări sociale, redirect manager și multe altele.

Începeți astăzi cu Yoast SEO (Premium).

Puteți utiliza, de asemenea, un instrument SEO precum SEMrush. SEMrush este un instrument SEO-all-in-one care vă permite să vă auditați oportunitățile SEO și să obțineți cunoștințe de la concurenți pentru a vă crește traficul pe site..

semrush-SEO-instrument

Acest instrument SEO are caracteristici precum un instrument de cuvinte cheie PPC, pe pagina de verificare SEO, instrumente de audit backlink, analizor de conținut, instrumente de cercetare publicitară și multe altele.

Începeți cu SEMrush azi.

3.3. Îmbunătățiți SEO cu URL-uri descriptive

O altă personalizare WordPress care vă va ajuta să vă îmbunătățiți SEO este setarea structurii corecte de legături permanente. O legătură permanentă este adresa web folosită pentru a face legătura cu conținutul dvs. Veți dori să setați adrese URL descriptive pentru postările și paginile dvs. pentru a stimula SEO și, de asemenea, pentru a le face mai plăcute și mai ușor de înțeles pentru vizitatorii site-ului dvs..

WordPress oferă o serie de opțiuni pentru permalinkuri, inclusiv numerice, numerice etc., dar aceste opțiuni nu sunt toate optimizate pentru SEO. Așadar, accesați tabloul de bord al admin WordPress Setări, și apoi permalinks. Aici, puteți alege Numele postului opțiune.

wordpress-permalinks

Opțiunea Postare vă va oferi cea mai descriptivă adresă URL, astfel încât motoarele de căutare și vizitatorii site-ului dvs. web să poată determina imediat despre ce este vorba despre pagina dvs. sau pagina dvs..

4. Optimizează-ți site-ul pentru oportunități și conversii

Dacă vindeți ceva pe site-ul dvs. WordPress sau aveți un blog și aveți nevoie să vă construiți lista de e-mailuri, veți dori, de asemenea, să personalizați WordPress pentru clienți și conversii. Puteți optimiza cu ușurință site-ul dvs. pentru a genera clienți și conversii cu câteva plugin-uri, cum ar fi OptinMonster.

4.1. Monitorizați-vă traficul site-ului dvs. cu Analytics

Urmărirea traficului pe site-ul dvs. web este unul dintre primii pași pe care trebuie să îi faceți dacă doriți să generați clienți și conversii.

Urmărind traficul dvs., vă puteți da seama câți vizitatori ajunge pe site-ul dvs., de unde provin, cât timp stau pe site-ul dvs. și mai mult.

Google Analytics este cel mai popular instrument pentru a monitoriza traficul site-ului dvs. web și este gratuit de utilizat. Dar integrarea Google Analytics cu site-ul dvs. WordPress este destul de dificilă. În plus, cu Google Analytics nu puteți analiza traficul site-ului dvs. din tabloul de bord WordPress.

Din fericire, puteți personaliza cu ușurință WordPress pentru a vedea analiticile site-ului dvs. chiar în tabloul de bord WordPress folosind un instrument precum MonsterInsights.

monsterinsights-Customize-WordPress

MonsterInsights este una dintre cele mai bune soluții de analiză WordPress de pe piață. Acest plugin ușor de utilizat vă permite să conectați site-ul dvs. WordPress cu Google Analytics în doar câteva clicuri pentru a urmări cu ușurință toate statisticile în timp real ale site-ului dvs..

Cu MonsterInsights, puteți urmări valori precum:

 • Cele mai populare pagini și postări de pe site-ul dvs.
 • Site-uri de recomandare de top care se conectează la site-ul dvs.
 • Cele mai bune link-uri de ieșire de pe site-ul dvs.
 • Formulare vizualizări, trimiteri și conversii cu urmărirea formularelor
 • Vânzări pentru magazinele dvs. WooCommerce, Descărcări digitale ușoare și pentru magazinele MemberPress
 • Și mult mai mult

Începeți cu MonsterInsights astăzi.

4.2. Creați un formular de implicare cu WPForms

wpforms-contact-form-plugin

Pe piață există multe pluginuri pentru constructorul de forme WordPress, dar WPForms este cel mai popular și cel mai ușor de utilizat. Cu WPForms puteți crea formulare pentru site-ul dvs. web în câteva minute folosind constructorul drag and drop – nu este nevoie să vă ocupați de niciun cod.

Acestea oferă o serie de șabloane pre-construite pentru a vă începe, inclusiv un simplu formular de contact, solicitați un formular de ofertă, formular de donație, formular de comandă de plată, formular de abonare și multe altele.

În plus, WPForms are multe alte funcții interesante, cum ar fi logica condiționată inteligentă, încărcarea de fișiere, înregistrarea utilizatorilor, integrările de plată cu PayPal, Stripe și multe altele, integrarea serviciului de e-mail marketing, formularele de conversație și încă o tonă.

Începeți cu WPforms astăzi.

4.3. Crește-ți liderii cu OptinMonster

În continuare, vă recomandăm să utilizați OptinMonster pentru a vă crește avantajele și conversiile. OptinMonster este de departe unul dintre cei mai buni plug-in-uri de generație de plumb.

optinmonster-plumb generație-plugin

Cu OptinMonster puteți crea rapid ferestre popup-uri atractive pentru site-ul dvs. folosind constructorul drag and drop. De asemenea, vine cu șabloane pre-construite extrem de eficiente, care s-au dovedit a transforma vizitatorii site-ului dvs. în clienți și clienți.

Există mai multe tipuri de campanie din care pot fi incluse ferestrele de tip lightbox, barul plutitor, tapetul de bun venit pe ecran complet și multe altele. În plus, OptinMonster vine cu o serie de caracteristici care vă permit să creați ferestre pop-up puternice, inclusiv direcționarea în funcție de geo-locație, care vă permite să creați campanii personalizate bazate pe locația vizitatorului. O altă caracteristică remarcabilă este tehnologia lor de intenție de ieșire, care este în măsură să urmărească când un utilizator este pe cale să părăsească site-ul dvs. și să le arate un mesaj vizat exact la momentul potrivit.

Începeți cu OptinMonster astăzi.

4.4. Conectați-vă site-ul cu social media

Social media este un alt mod minunat de a conduce traficul către site-ul dvs. WordPress. Vrei ca vizitatorii site-ului tău să poată împărtăși cu ușurință site-ul și conținutul tău cu prietenii și adepții lor pe social media Din acest motiv, trebuie să vă conectați site-ul cu social media.

Din fericire, puteți conecta cu ușurință site-ul dvs. cu social media și personaliza WordPress folosind pluginuri de social media.

Există o serie de plugin-uri excelente de socializare WordPress, așa că vă recomandăm câteva dintre preferatele noastre. Primul este Contele partajate.

partajate-conți-plugin

Shared Counts este un plugin de social media care recuperează rapid, memoriile în cache și afișează numeroase numere de partajare socială folosind API-ul SharedCount.com. Așadar, pe tot conținutul site-ului dvs. web, puteți afișa de câte ori a fost distribuit pe rețelele de socializare, ceea ce încurajează noii dvs. vizitatori să împărtășească și conținutul dvs..

Puteți obține butoane pentru Facebook, Twitter, Pinterest, Yummly și multe altele.

În plus, acest plugin este creat în funcție de performanța site-ului, deci nu va încetini site-ul dvs. web.

O altă dintre recomandările noastre este Monarch.

-Monarh social-media-plugin

Monarch este un plugin premium de partajare social media dezvoltat de echipa de la Elegant Themes. Cu Monarch puteți alege dintre peste 20 de rețele sociale, inclusiv Pinterest, Twitter, Reddit și multe altele.

Puteți adăuga butoane de partajare socială în 5 locații diferite, inclusiv conținut deasupra și dedesubt, bara laterală flotantă, pe imagini și video, pop-up automat și fly-in automat. În plus, Monarch este super personalizabil; puteți alege efectele de culoare, formă și plasare ale butonului de partajare socială.

Începeți cu Monarch azi.

5. Testează-ți site-ul WordPress

După ce am personalizat site-ul nostru WordPress și l-am obținut să arate și să funcționeze exact așa cum doriți, lucrarea nu s-a terminat încă. Înainte de a arăta site-ul dvs. către lume, mai întâi trebuie să faceți câteva teste.

Primul test pe care trebuie să îl efectuezi este să te asiguri că totul arată bine. Accesați site-ul dvs. în diferite browsere și verificați că totul este acolo unde ar trebui să fie.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web este mobil. Multe persoane vizitează site-urile web chiar de pe telefoanele lor inteligente, astfel încât acesta trebuie optimizat atât pentru mobil, cât și pentru aspect și funcție. Pentru a verifica dacă site-ul dvs. web este mobil, puteți utiliza gratuit Test de utilizare mobilă de Google.

Google pentru dispozitive mobile-test

Pur și simplu introduceți adresa URL a site-ului dvs. web, faceți clic pe butonul URL-ul de testare buton și așteptați rezultatele. Instrumentul vă va spune dacă site-ul dvs. este mobil-mobil și vă va oferi o captură de ecran cu aspectul site-ului dvs. și pe mobil. Asigurați-vă că testați toate paginile importante ale site-ului dvs., nu doar pagina principală.

De asemenea, ar trebui să testați viteza site-ului dvs. După ce personalizați site-ul dvs. WordPress cu o mulțime de imagini, animații, videoclipuri sau pluginuri, puteți încetini site-ul. Viteza site-ului dvs. este importantă pentru SEO și pentru experiența utilizatorului. Deci, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este rapid.

Puteți testa viteza site-ului dvs. utilizând instrumentul nostru, Instrumentul gratuit de testare a vitezei site-ului.

site-speed-test-unealtă

Introduceți adresa URL a site-ului dvs. web și apăsați pe SITE-UL ANALIZE buton. Instrumentul va evalua viteza site-ului dvs. și vă va oferi sugestii pentru a vă îmbunătăți viteza.

Sperăm că v-a plăcut acest articol despre cum să personalizați WordPress și că în curând veți putea să vă personalizați magazinul afiliat amazon, sau orice site web va fi personalizat pentru nevoile dvs. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați postarea noastră despre plugin-urile Must Have WordPress pentru site-urile de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map