Cum să transferați WordPress de pe serverul local pe un site live (pas cu pas)

mutați wordpress de pe serverul local pe site-ul live


Doriți să mutați site-ul dvs. WordPress de pe un server local pe un site live? Implementarea site-ului dvs. WordPress pe un server local este una dintre cele mai bune metode de a accelera procesul de dezvoltare. Te ajută să te asiguri că site-ul tău WordPress funcționează perfect, chiar înainte de a aduce trafic.

Cel mai simplu mod de a transfera site-ul dvs. WordPress de pe un server local pe un site live este folosind un plugin WordPress precum BackupBuddy sau Duplicator.

Dacă mutați mai degrabă site-ul dvs. WordPress fără să utilizați pluginuri de la un server local pe un site live, trebuie doar să urmați ghidul pas cu pas de mai jos.

Dar dacă totuși vrei să o faci mai ușor, nu-ți face griji. Vă vom arăta cum să transferați WordPress de pe un server local pe un site live folosind pluginul Duplicator la sfârșitul acestui articol.

Trecerea WordPress de la un server local la un site live – Condiții preliminare

Înainte de a începe, presupunem că aveți un site WordPress care rulează pe serverul dvs. local și că aveți acces complet la acesta.

De asemenea, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și o găzduire web.

Dacă nu dețineți un domeniu și o găzduire web, atunci vă recomandăm să îl obțineți mai întâi înainte de a începe. Dacă tocmai începeți, costul combinat al domeniului și al găzduirii poate părea destul de multe.

Acesta este motivul pentru care am elaborat o tranzacție cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la WordPress hosting.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

În sfârșit, va trebui să aveți și un program FTP instalat pe computer și să știți cum să-l folosească, pentru a putea încărca conținutul și fișierele pe site-ul live.

După ce ești pregătit, poți continua migrarea.

Cuprins – Migrarea WordPress de la un server local la un site live

I. Transferul unui site fără un plugin

 1. Exportați baza de date dintr-un server local
 2. Importați fișiere WordPress pe un site live
 3. Creați o bază de date MySQL pe site-ul live
 4. Importați baza de date WordPress pe site-ul de producție
 5. Modificați adresa URL a site-ului web
 6. Configurați WordPress în gazduirea dvs. Web
 7. Remediază imagini și linkuri rupte

II. Transferul unui site web cu un plugin (Duplicator)

 1. Instalați și configurați Duplicator
 2. Creați o bază de date pentru site-ul dvs. live
 3. Importați fișiere de pe serverul dvs. local
 4. Rulați scriptul de migrare

Pasul 1: Exportați baza de date de pe serverul dvs. local

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să exportați baza de date locală WordPress. Pentru a face acest lucru, vom folosi phpMyAdmin. Dacă nu sunteți familiarizat cu phpMyAdmin și aveți nevoie de asistență în acest pas, consultați Gestionarea bazelor de date WordPress folosind phpMyAdmin.

În browser, pur și simplu accesați http: // localhost / phpmyadmin / și faceți clic pe baza de date WordPress. Apoi, faceți clic pe butonul Export buton din bara de meniu de sus.

export-baze de date-de la-locale-server-to-live-server

Acum vi se va cere să alegeți Rapid sau Personalizat Opțiuni. Alegerea opțiunii personalizate vă oferă o mulțime de opțiuni diferite pentru a exporta baza de date. Pentru un export rapid, să alegem Rapid, și apoi lovește Merge. Aceasta va descărca baza de date.

export-MySQL-bază de date la nivel local-muta-WordPress-site-to-live-server de

Pasul 2: Încărcați fișierele dvs. WordPress pe site-ul live

După exportarea bazei de date, următorul pas este să mutați toate fișierele site-ului dvs. pe site-ul dvs. live.

În acest pas, trebuie să utilizați clientul FTP pentru a vă încărca fișierele. În primul rând, conectați-vă clientul FTP la contul dvs. de găzduire web.

După ce este conectat, alegeți directorul corect din contul de găzduire în care doriți să încărcați fișierele. De exemplu, dacă intenționați să găzduiți site-ul pe example.com, atunci doriți să încărcați toate fișierele din directorul public_html.

Acum, selectați toate fișierele WordPress locale și încărcați-le pe serverul dvs. live.

încărcați-WordPress-files-to-muta-locale-WordPress-site-to-live-server de

Pasul 3: Creează o bază de date MySQL pe site-ul tău live

În timp ce clientul FTP își încarcă fișierele WordPress, puteți începe să importați baza de date pe serverul live. Majoritatea furnizorilor de găzduire WordPress gestionați oferă un cPanel pentru a vă gestiona contul de hosting. În acest pas, vă vom arăta cum puteți crea o bază de date conectându-vă la cPanel.

După ce v-ați conectat la cPanel, faceți clic pe butonul Baze de date MySQL pictogramă care se găsește de obicei în secțiunea Baze de date.

mysql-baze de date-pentru-mutarea locale-WordPress-site-to-live-server

În ecranul următor care apare, specificați numele pentru baza de date din Noua bază de date câmp și apoi faceți clic pe Creați baza de date.

creați-un-nou-bază de date

Acum că a fost creată o nouă bază de date, derulați în jos în secțiunea Utilizatori MySQL și creați sau adăugați un utilizator existent la baza de date.

creați-MySQL-bază de date-user-pentru-copiere a-WordPress-site-to-o-live-server-

După adăugarea utilizatorului, vi se va solicita să setați privilegii MySQL pentru acel utilizator. Pur și simplu acordați toate privilegiile utilizatorului, apoi apăsați pe Fa schimbari buton.

toate privilegiile

Pasul 4: Importați baza de date WordPress pe site-ul dvs. live

În continuare, va trebui să importați baza de date WordPress pe site-ul de producție. În cPanel, derulați în jos în secțiunea Baze de date și faceți clic pe phpMyAdmin. Acest lucru vă va direcționa către secțiunea phpMyAdmin. Asigurați-vă că selectați baza de date creată în pasul precedent, care nu are tabele create.

Faceți clic pe fila Import din meniul de sus. Selectați fișierul pe care doriți să îl importați făcând clic Alege fișierul. Asigurați-vă că alegeți fișierul corect pe care l-ați descărcat în primul pas de pe serverul local.

După selectarea fișierului, faceți clic pe butonul Merge butonul pentru a importa baza de date WordPress.

server import-database-to-move-local-wordpress-site-to-live

Pasul 5: Modificați adresa URL a site-ului

Următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să schimbați adresa URL a site-ului din baza de date, astfel încât să se conecteze cu site-ul dvs. WordPress live.

În phpMyAdmin, căutați tabelul wp_options din baza de date pe care tocmai ați importat-o ​​în ultimul pas. În caz că tu a schimbat prefixul bazei de date, apoi căutați {prefix} _options în loc de wp_options.

Selectează Naviga buton pe care îl puteți găsi lângă wp_options. În mod alternativ, puteți parcurge tabelul wp_options făcând clic pe el în bara laterală, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

căutați pe wp_options pentru a încărca site-ul wordpress de la localhost la cpanel

În OPTION_NAME coloana, cauta siteurl. Pentru a edita adresa URL a site-ului, faceți clic pe butonul Editați | × pictogramă așa cum se arată în captură de ecran.

edit siteurl pentru mutarea site-ului wordpress local pe server

Făcând clic pe pictograma Editare, se va deschide o fereastră de câmp editare. Asigurați-vă că înlocuiți adresa URL afișată în caseta option_value cu numele dvs. de domeniu.

Loveste Merge buton pentru salvarea câmpului.

schimbare site-ul URL

În continuare, va trebui să replicați acest pas pentru numele opțiunii: acasă. Pagina wp_options poate avea câteva pagini, deci pur și simplu găsiți fila de pornire. De obicei, este în a doua pagină, la care puteți naviga făcând clic pe săgețile de paginare din phpMyAdmin.

Când actualizați adresa URL de domiciliu, asigurați-vă că este identică cu cea a site-ului dvs..

Pasul 6: Configurați WordPress în gazduirea dvs. Web

În continuare, este timpul să configurați WordPress în mediul de producție.

Dacă încercați să accesați site-ul dvs. acum, puteți găsi un mesaj ca acesta: Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date. Prin configurarea WordPress, obiectivul nostru este să remediați această eroare și să configurați site-ul live.

Du-te înapoi la clientul tău FTP și conectează-l la site-ul tău, apoi modifică-ți fișierul wp-config.php. În acest pas, va trebui să adăugați același nume de bază de date, utilizator și parolă la wp-config.php așa cum l-ați creat la Pasul 3. Apoi, salvați fișierul wp-config.php și încărcați-l înapoi pe web gazdă.

Accesați site-ul dvs. web și ar trebui să fie live acum.

În continuare, trebuie să vă conectați la tabloul de bord WordPress și să navigați la Setări »General. Fără modificări, derulați la partea de jos și faceți clic pe butonul Salvează modificările buton. Acest lucru va asigura că adresa URL a site-ului este corectată oriunde altundeva trebuie să fie.

Apoi, îndreptați-vă către Setări »Legătură permanentă și faceți clic pe Salvează modificările pentru a vă asigura că toate linkurile dvs. post funcționează bine.

De asemenea, verificați: Cum să configurați Destule legături permanente în WordPress.

Pasul 7: Remediați imaginile și linkurile sparte prin actualizarea căilor

Una dintre problemele comune pe care le puteți găsi în timp ce migrați site-ul dvs. WordPress de la un domeniu la altul sau de la un server local la un site live, este că veți descoperi legături rupte și imagini lipsă pe întregul site după migrare. Pentru a remedia acest lucru, puteți utiliza o interogare SQL sau Plugul WordPress Velvet Blues.

Pentru cei care doresc să o facă prin SQL, iată o interogare SQL simplă care ar trebui să rezolve această problemă:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, ‘localhost / test /’, ‘www.yourlivesite.com/’);

Pur și simplu accesați phpMyAdmin, faceți clic pe baza de date, apoi faceți clic pe SQL din meniul de sus. Scrieți această interogare, dar asigurați-vă că modificați adresa URL a site-ului dvs. local și a site-ului live.

rulați sql pentru a muta site-ul wordpress local pe serverul live

Asta e! Site-ul dvs. live ar trebui să funcționeze acum.

Transferul WordPress de pe serverul local pe site-ul live cu un plugin

Dacă doriți să mutați WordPress de pe un server local pe un site live, aceasta este cea mai bună metodă pentru începători. Cu un plugin de migrare, puteți transfera WordPress de pe serverul local pe un site live cu doar câteva clicuri.

Sa incepem.

Pasul 1: Instalați și configurați pluginul Duplicator

În primul rând, trebuie să alegeți un plugin de migrare, vă recomandăm să alegeți Duplicator.

Apoi, instalați și activați pluginul pe site-ul dvs. local. Dacă nu sunteți sigur cum să instalați și să activați un plugin WordPress, consultați ghidul nostru detaliat despre cum să instalați un plugin WordPress.

După instalarea și activarea pluginului Duplicator, faceți clic pe Duplicator în tabloul de bord WordPress, faceți clic pe pachete, apoi faceți clic pe butonul Creaza nou buton.

stencil-create-nou-pachet

Pe ecranul următor, trebuie doar să faceți clic pe butonul Următor → buton.

creați-nou-pachet-next-la-încărcare-WordPress-site-de-localhost-to-cpanel

Duplicatorul va scana apoi totul pentru a vă asigura că totul este în ordine. Dacă toate elementele din scanarea sistemului revin marcate drept „Bun”, faceți clic pe butonul Construi buton.

stencil-scan-completă

Acest proces de „construcție” poate dura câteva minute. Pentru că ceea ce face pluginul este să faceți o copie completă a site-ului dvs. WordPress. Aceasta include toate fișierele principale ale WordPress, precum și temele, pluginurile, imaginile, încărcările și o copie de rezervă a bazei de date WordPress. Deci, timpul necesar depinde de dimensiunea site-ului dvs. web. Asigurați-vă că lăsați această filă deschisă până când procesul este finalizat.

După finalizarea procesului, puteți da clic pe butonul Descărcare cu un singur clic butonul pentru a descărca fișierele pachetului Installer și Archive pe computer.

descărcare-pachet-la-muta locale-WordPress-site-to-live-server de

Pasul 2: Creează o bază de date pentru site-ul tău live

După ce ați descărcat fișierul Arhivare a site-ului dvs. și fișierul Installer, care va automatiza migrația prin despachetarea fișierului de arhivă, trebuie să creați o bază de date MySQL pentru site-ul dvs. live.

Pentru a crea o bază de date, accesați tabloul de bord cPanel al contului dvs. de găzduire. Odată ajuns acolo, derulați în jos în secțiunea Baze de date și faceți clic pe butonul Baze de date MySQL icoană.

mi-sql-baze de date-pentru-mutarea locale-WordPress-site-to-server

În continuare, veți vedea un câmp numit „Creați o bază de date nouă”. Pur și simplu introduceți un nume pentru baza de date și faceți clic pe butonul Creați baza de date buton.

creați-nou-bază de date

După ce faceți clic pe butonul respectiv, cPanel va crea o nouă bază de date pentru dvs..

Următorul pas este să derulați în jos pagina în secțiunea „Utilizatori MySQL”. Adăugați un utilizator nou creând un nume de utilizator și o parolă. Apoi, faceți clic pe butonul Creați un utilizator buton. Asigurați-vă că generați o parolă sigură și rețineți-vă numele de utilizator și parola, deoarece veți avea nevoie de ele din nou mai târziu.

add-nou-utilizator

După crearea noului utilizator, va trebui să acordați acelui utilizator nou permisiunea de a lucra în baza de date. Pentru a face acest lucru, derulați în jos în secțiunea „Adăugați un utilizator la baza de date”. Selectați noul utilizator pe care tocmai l-ați creat din meniul derulant din câmpul „Utilizator”. Apoi, selectați baza de date creată din meniul vertical din câmpul „Baza de date”. În cele din urmă, faceți clic pe butonul Adăuga buton.

add-user-to-baze de date

Acum baza de date este gata de a fi folosită cu site-ul dvs. WordPress.

Pasul 3: Încărcați fișiere de pe serverul local pe site-ul live

Următorul pas este să încărcați fișierele de arhivă și instalator de pe site-ul local în contul de găzduire.

Te poți conecta la site-ul tău live folosind un client FTP. După ce v-ați conectat la site-ul dvs. live, este important să vă asigurați că directorul rădăcină al site-ului dvs. web este gol. Directorul rădăcină este de obicei folderul / home / public_html /.

De exemplu, dacă WordPress este instalat automat acolo, cum fac multe companii de găzduire de site-uri web atunci când vă înscrieți, trebuie să ștergeți aceste fișiere.

Când directorul rădăcină este complet gol, puteți încărca fișierele de arhivă și de instalare din Duplicator.

Încarcă-files-rădăcină-director-la-muta locale-WordPress-site-to-live-server de

Pasul 4: Rulați scriptul de migrare

În continuare, accesați următoarea adresă URL din browserul dvs.: http://mywebsite.com/installer.php

Nu uitați să înlocuiți „site-ul meu web” cu numele de domeniu real.

Introducerea acestei adrese URL în browserul dvs. va lansa expertul de migrare Duplicator.

stencil-migrare-wizard-to-muta-WordPress-locale-server-to live-site-ul

Un test de validare va fi efectuat, după ce obțineți permisul verde, acceptați termenii & condițiile bifând caseta și apăsați pe Următor → buton.

Pe ecranul următor, veți introduce informațiile dvs. de bază de date WordPress care includ numele de utilizator și parola pe care le-ați creat anterior.

Sugestie: vă va solicita, de asemenea, gazda dvs., care este probabil „localhost”.

stencil-install-baze de date

Clic Următor → a continua.

Pluginul Duplicator va importa acum baza de date WordPress din arhivă în noua dvs. bază de date.

Apoi, apare ecranul de date de actualizare. Pluginul detectează automat adresa URL a noului dvs. site și este calea, de aceea nu trebuie să actualizați nimic aici. Doar click Următor → a continua.

update-duplicator

După finalizarea procesului de migrare, veți vedea un ecran de succes precum cel de mai jos. De aici puteți accesa zona de administrare WordPress a site-ului dvs. live făcând clic pe butonul Logare Admin buton.

stencil-admin-conectare-la-acces-WordPress-site-ul on-live-server de

Asta este, munca ta este gata. După ce vă conectați la site-ul dvs. live, Duplicator va curăța fișierele de instalare pentru dvs..

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să vă mutați cu succes site-ul dvs. WordPress de pe un server local pe un site live. Acum, întoarce-te pe site-ul tău live și află dacă totul funcționează așa cum era de așteptat.

În mod alternativ, puteți utiliza BackupBuddy în loc să migrați WordPress de la un server local la un site live.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și cele mai bune pluginuri de rezervă pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map