Cum să trimiteți un formular fără actualizare de pagină în WordPress

trimiteți un formular fără actualizare de pagini


Doriți să împiedicați actualizarea paginii dvs. atunci când un vizitator trimite un formular? În mod implicit, întreaga pagină se reîncarcă atunci când faceți clic pe butonul de trimitere a formularului. Și atunci datele transferate în formular sunt transferate și stocate în server.

În acest articol vă vom arăta cum să activați trimiterea Ajax pe formularele dvs. WordPress și să împiedicăți reîncărcarea paginii.

De ce activați trimiterea formularului Ajax în WordPress

Trimiterea formularului Ajax este utilă în special dacă doriți să încorporați un formular într-un pop-up modal. Fără activarea formularului AJAX activat, întreaga pagină ar trebui să reîmprospăteze, ceea ce duce la închiderea ferestrei pop-up. În acest fel, utilizatorii ar putea rata mesajul important de confirmare care îi menține angajat.

Cu trimiterea formularului AJAX activat, utilizatorii dvs. au putut vedea mesajul de confirmare la trimiterea formularului pe aceeași pagină fără o reîncărcare.

trimiteri de formular ajax

Pentru a activa trimiterea formularului ajax pe site-ul dvs. WordPress, vă recomandăm WPForms, cel mai bun plugin de formă pentru WordPress.

Pasul 1: Crearea unui formular nou

Pentru a începe crearea formularului, mai întâi va trebui să instalați pluginul WPForms pe site-ul dvs. WordPress.

Nu știi cum? Nici o problema. Puteți accesa ghidul nostru cu privire la modul de instalare a unui plugin WordPress pentru a obține toate acestea.

După ce pluginul este instalat și activat, accesați tabloul de bord WordPress și navigați la WPForms »Adaugă nou. Acum veți fi redirecționat către o pagină unde puteți selecta un șablon pentru formularul dvs..

WPForms oferă 7 șabloane de forme diferite din care să alegeți. Să selectăm Formular de contact simplu opțiune pentru acest tutorial și apoi adăugați un câmp de încărcare de fișiere în formular.

Configurarea formularului WPForms

Acum veți vedea generatorul de formulare pe ecran. În partea stângă a ecranului, aveți Adăugați câmpuri si Opțiuni de câmp tab. Puteți utiliza aceste file pentru a configura formularul de contact.

ștergeți un câmp din wpforms

WPForms facilitează adăugarea de câmpuri în formularul dvs. cu drag and drop. De asemenea, puteți schimba poziția câmpurilor prin glisare și fixare. Dacă doriți să eliminați un câmp, acesta este și simplu. Treceți cursorul peste câmpul nedorit și faceți clic pe butonul șterge pictograma care va apărea în colțul din dreapta sus al câmpului.

Sub Opțiuni de câmp fila, puteți modifica eticheta câmpului, puteți modifica formatul câmpului de nume, puteți modifica dimensiunea fontului și puteți activa sau dezactiva etichetele și subetichetele. De asemenea, aveți o opțiune pentru a activa funcția logica conditionata opțiune.

După ce ați terminat crearea formularului cu constructorul de formulare, faceți clic pe butonul Salvați , astfel încât modificările dvs. să rămână intacte.

După ce am creat un formular de contact simplu, să adăugăm funcția de încărcare a fișierelor.

Pentru a adăuga o funcție de încărcare a fișierelor, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe câmpul Încărcare fișier din panoul din stânga. În mod alternativ, puteți trage câmpul formularului Încărcare fișier și lăsați-l în poziția preferată din constructorul de formulare.

formular de încărcare a fișierelor

Pasul 3: Activarea trimiterii formularului Ajax

După salvarea modificărilor, faceți clic pe butonul Setări fila din partea stângă a constructorului de pagini. Veți vedea mai multe opțiuni aici. Du-te la General opțiune. În acest sens, veți vedea o serie de câmpuri. Aici puteți schimba numele formularului dvs., adăugați o descriere a formularului, puteți schimba textul butonului etc..

Dacă defilați mai jos pe ecran, veți vedea câteva casete de selectare. Puteți selecta caseta de selectare care spune Activați trimiterea formularului Ajax. Finalizați procesul făcând clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

activați trimiterea formularului ajax

Acum du-te la Notificare fila de mai jos General tab. Această opțiune vă va anunța de fiecare dată când cineva vă trimite formularul. Așadar, în primul câmp, introduceți adresa de e-mail a administratorului sau a celui care este responsabil de primirea e-mailurilor. Puteți introduce, de asemenea, subiectul de e-mail, numele expeditorului, adresa destinatarului și un mesaj al dvs..

După ce ați terminat, asigurați-vă că salvați modificările. Puteți seta, de asemenea, un mesaj de confirmare pe care vizitatorii îl vor primi după ce au apăsat butonul de trimitere.

Setări de confirmare a formularului de încărcare a fișierelor

Pasul 4: Publicarea formularului dvs. cu trimiterea Ajax

Ultimul pas este să publicați formularul activat de trimitere Ajax pe site-ul dvs. web. Pentru asta, accesați pagina în care doriți să apară formularul.

Puteți începe accesând Pagini »Adaugă nou pe tabloul de bord WordPress. Acum adaugă un titlu la Pagina ta. Pe editorul de text al paginii dvs., faceți clic pe butonul Adaugă formular opțiune. O fereastră nouă va apărea pe ecran.

wpforms încorporează forma

Faceți clic pe săgeata derulantă și selectați formularul care tocmai a fost creat. Acum faceți clic pe butonul Adaugă formular buton. Veți vedea codul de încorporare reflectat pe editorul de text al paginii dvs. Puteți verifica cum arată formularul dând clic pe butonul previzualizare butonul din partea dreaptă a ecranului.

Puteți apoi faceți clic pe butonul Publica buton pentru a lăsa în cele din urmă formularul să fie redat.

A fost ușor, nu-i așa?

Acum doriți să urmăriți numărul de clicuri pe butoanele pe care le primește formularul de contact. Pentru a face acest lucru, consultați ghidul nostru urmărirea legăturilor și a clicurilor pe butoane.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map